vas. dec 4th, 2022

Kedves magyar nyelven beszélő család!

A Szeretet Arkangyala vagyok, Remiel Arkangyal. Sok szeretettel üdvözöllek titeket. Egy üzenetet hoztam számotokra, amire Gabriel barátom kért meg, ő csatornáz most engem.
Az üzenet így szól nektek Kedvesek:

A Szeretet minden ember számára nagyon fontos. Mindenki vágyik a szeretetre és az odafigyelésre. A Szeretet a JóIsten maga és ő sugározza felétek a szeretetet. Mindenki a JóIstenből van, ezért ti is szeretetből vagytok. A szeretet nem más, mint szeretni és szeretve lenni. Mindenkiben ott van a szeretet csak valakinek mélyen van, valakinek pedig a felszínen van. Minél közelebb vagytok a JóIstenhez annál több szeretet lesz bennetek. A szeretet nem más, mint megtapasztalni az élet apró örömeit és meglátni másikban a szépet és a jót. Minden ember szeretetre vágyik, csak valaki nem mutatja ki és nem képes kimutatni. Valaki nem képes az emberek szeretetét befogadni, nem képes ölelni és szeretni a másikat. A szeretet kimutatására a legjobb mód, ha a másik embert átöleljük és úgy kölcsönös energiákat cserélünk és kiegyenlíthetjük magunkban és másokban is a szeretet hiányát. A legfontosabb az, hogy a szeretet mindennél fontosabb, mert az univerzum legnagyobb ereje a szeretet. Minden más csak ez után van. A szeretet a lételemünk és mindig begyűjtünk valahonnan szeretetet. Lehet az egy kedves szó, egy dicséret, vagy egy szívesség, egy mosoly, amit szeretetből adnak számodra. A szeretet megbocsátás, a szeretet elfogadás, a szeretet tisztelet, a szeretet önzetlenül adni és segíteni, a szeretet átölel és betakar, mint egy puha lepedő.

Ne várd el azt az emberektől, hogy szeressenek, ne várd el azt az emberektől, hogy tiszteljenek. Ne várd el az emberektől, hogy elfogadjanak. Mert ez nem a szeretet bolygója, hanem a tanulás bolygója. Ahol a negatív félelem és negatív dolgok közt kell megtanulnunk szeretni és kimutatni a szeretetünket. A JóIsten minden pillanatban küld szeretetet a számodra, akár egy ember vagy energia formájában. Csak annyit kell kijelentened, hogy befogadom magamba a JóIsten szeretetét. Hidd el ha elfogadod és befogadod magadba a JóIsten szeretetét akkor az életed változni fog jó irányba. Hagyd, hogy a JóIsten szeretete árasszon el téged. A szív csakrád kinyílik és te befogadod az Ő szeretetét. Minden nap mondogasd és ne felejtsd el soha. A JóIsten mindig megajándékoz valamivel csak észre kell venned. Hagyd, hogy a szeretet kitöltse az életedet és felemeljen a sötétségből. Hagyd, hogy a félelmeidet legyőzze a JóIstentől kapott szeretet. Mindig kérd a JóIstentől a szeretetet az életre.

Kérheted, a JóIstent, hogy küldjön szeretetet neked, de akár kérhetsz áldást is a JóIstentől. Akár gyógyító áldást, bőség áldást, szeretet áldást. Kérd, hogy hagyj töltse ki a szeretetével a szívedet és egész testedet. Kérd a JóIstent hogy töltse fel szeretettel az egész szívedet és az egész testedet. Ne hagyd, hogy a félelem úrrá legyen rajtad, ha nem vagy egész a szeretetben, akkor a félelemnek szenteled az életedet. Mert nincs más, csak a szeretet és félelem. A kettő közt vagy valahol, ott vagy amelyiknek több figyelmet szentelsz és több energiát adsz. Kérd, hogy hagyj legyél teljes a szeretetben és az töltse ki a mindennapjaidat. A szeretet a megoldás mindenre, ez a lételeme mindennek. Adj még több szeretetet és több szeretet érkezik vissza hozzád. A szeretet az ami a tékozlás útján terjed a legjobban. Minden nap kezd azzal, hogy szeretetet kérsz a JóIstentől. Ő felemel téged, bárhonnan. Ne félj kérni a JóIstentől, ő mindig szívesen ad neked szeretetet, hiszen Ő maga a Szeretet. Minden mást is kérhetsz tőle, ne restellj tőle kérni semmit.

Mindig szívesen segít az utadon. Tartsd magad távol a rossz dolgoktól és a rossz emberektől. Mindig azt keresd, ahol a legtöbb szeretet van. Mindig légy a Szeretet Forrása ami a JóIsten táplál. Ne engedd be a félelmet és a pusztító dolgokat a szívedbe. Járj a szeretet útján és csak a szeretetre koncentrálj. Gondolj jóra és jó dolgokra, mert ezzel alakítod a jövődet és ezzel leszel előrébb. Mindig adj hálát a JóIstennek mindenért. Mert neki köszönheted, hogy most élhetsz. Mindennél több szeretet van a JóIstenben, ő maga a Szeretet forrása. Mindig csak kérve kérj és reménykedj! Ne feledd, ha szeretet van az életedben, akkor van miért élni. Mert élni csak a szeretettel érdemes. Zárom soraimat Drága emberi lélek, Remiel vagyok, voltam és leszek a Szeretet Arkangyala. Mindig kérj szeretetet a JóIstentől és fogadd is be egész testedbe! Áldásom rád Drága lélek!

Csatornázta: Gabriel

Kép forrása:

https://hu.pinterest.com/

 3,112 total views,  3 views today