sze. febr 8th, 2023

A nagy Őt nem elég csak megtalálni, sokkal nehezebb megtartani. Örök igazság, hogy a közös boldogságért minden nap tenni kell, amely hosszabb távon nem is olyan egyszerű. A nők képesek különösen sok energiát beletenni abba, hogy fenntartsák a párjuk érdeklődését, de közben óhatatlanul túllépnek bizonyos határokon, és ezzel inkább épp az ellenkezőjét érik el.

Melyek lehetnek ezek a hibák, amelyekkel a nők eltaszítják a férfiakat? Cikkünk folytatásából megtudhatod.

Túlanalizálod a személyiségét

Szuper dolog, hogy minél jobban szeretnéd megismerni és kiismerni. Odafigyelsz minden szavára, szokására, hanglejtésére, a gesztusaira. Ezzel nincs is semmi baj, amíg úgy csinálod, hogy őt ne zavarja. De, ha belekötsz minden megnyilvánulásába, akkor azt érezheti, hogy kritizálod, és ítélkezel felette. A férfiak kevésbé rugalmasak, mint a nők, nehezen változnak, és nem is szeretik, ha valaki folyamatosan elemezgeti őket. Az emberek a párjuk társaságában jól szeretnék érezni magukat, biztonságban, és nyugodtan. Ha viszont már megszólalni sem mernek, nehogy rosszat mondjanak, akkor inkább menekülőre fogják.

Túl negatív vagy a beszélgetéseitek során

Nem könnyű minden percben és helyzetben pozitívan hozzáállni a dolgokhoz. A hangulatingadozás mindannyiunknál természetes jelenség. Ugyanakkor fontos, hogy ne süllyedj állandó pesszimizmusba, mert akkor a párod sem fogja tudni igazán élvezni a társaságod. Egy negatív ember kevésbé vonzó mások számára, és meglehetősen visszatetsző tulajdonság.

Egyedül tőle várod, hogy boldogságot hozzon számodra

Az igazi boldogságot először is mindenkinek önmagában kell megkeresnie. Azt nem fogja tudni senki más elhozni számára, inkább csak kiteljesíteni a meglévőt. Ha nem tudsz megbékélni a saját életeddel, nincs önbizalmad, nincs semmi olyan más elfoglaltságod, ami örömet okoz, és ezzel együtt minden érzelmedet csakis rá irányítod, azzal lényegében megfojtod. A férfiak féltik a saját függetlenségüket, a szabad életüket, egy túlzottan ragaszkodó és tapadós barátnőtől messzire menekülnek.

Elvárod tőle, hogy mindent tudjon rólad

És persze mindezt szavak nélkül, találomra. De senki sem tud olvasni a másik gondolataiban, a férfiak pedig különösen rosszul reagálnak azokra a bizonyos célozgatásokra. Nem várhatod el, hogy mindent a legapróbb részletig tudjon rólad, és kitalálja a kívánságaidat, mert nem lát bele a fejedbe. A pasik nem szeretik túlkomplikálni sem a dolgokat. Ha mondasz neki valamit, akkor azt pont úgy és olyan formában értik, ahogy elhangzott. Ha kérsz tőle valamit, akkor pontosan azt fogja tenni. De, ha nem mondod el világosan, akkor ő képtelen lesz kitalálni, hogy mire gondoltál valójában.

Kép forrása:

https://www.habostorta.hu/hibak-amelyekkel-a-nok-eltaszitjak-a-ferfiakat

Cikk forrása:

https://www.habostorta.hu/hibak-amelyekkel-a-nok-eltaszitjak-a-ferfiakat

 852 total views,  6 views today