szo. nov 26th, 2022

Legalábbis ennyire könnyen – állítja egyre több szakértő a szeptember 11-i terrortámadás kapcsán.
Magyarul a linken:

https://drive.google.com/file/d/1IrXKiru9DMAm3ZgObXgqVNAvckzMg4Ou/view

Youtube:

A szeptember 11-én, 2001-ben elkövetett terrormerénylet – már ha valóban az volt – a World Trade Center ikertornyainak összeomlását okozta igen rövid időn belül.

Arról van szó, hogy két nagy utasszállító repülőgép rohant bele az épületekbe, melyek utána nem sokkal fogták magukat, és összeroskadtak.

Olyan volt az egész, mintha egy irányított robbantás lett volna – vetették aztán fel később többen. És a dolgokban volt némi ráció, ugyanis az elemzők vizsgálni kezdték a felvételeket, és meglepő eredményekre jutottak.

Nagyon sokan régebbi irányított robbantásokról, vagy úgynevezett bontórobbantásokról keresgéltek felvételeket, és azt vették észre, hogy kísértetiesen hasonlítanak a WTC katasztrófájához.

De mindez véletlen lenne? Eleinte annak hitték, azonban egyre több a bizonyíték arra vonatkozóan, hogy a World Trade Center ikertornyai egyszerűen nem dőlhettek volna össze ennyitől.

Egy építészmérnök is azt nyilatkozta évekkel az esetet követően, hogy a tornyok eleve úgy lettek megtervezve, hogy egy ennél jóval nagyobb sérülést is túléljenek. Az, hogy összeomlottak tehát mindenképpen komoly kérdéseket vethet fel.

Több mint 2000 szakértő támogatásával létrehoztak korábban egy bizottságot is, akik a rendelkezésre álló bizonyítékok alapján kétségbe vonják a 2001. szept. 11-i események hivatalos magyarázatát.

A másik rejtélyes kérdés, mely felettébb érdekes, az a WTC 7-es épületének összeomlása, mely szinte szabadesés szerűen következett be. Ha valóban egyszerű összeomlásról beszélnénk, nem szabadesésre jellemző zuhanásban roskadt volna össze az épület.

A történtek egyetlen reális magyarázata a robbanószeres irányított bontás, aminek megtervezése heteket vesz igénybe.

Az is különös, hogy rengeteg egyéb acélvázas építmény létezett akkoriban, és létezik ma is, melyek jóval komolyabb tüzeket, és szerkezeti sérüléseket szenvedtek el, és ezek egyike sem dőlt össze.

Sőt, sokszor sokkal hosszabb ideig tartó tűzvészek után is állva maradtak, ezzel bizonyítva, hogy valami nincs rendben a World Trade Center tragédia körül.

Termit részecskék a romok között

Ugyanis a hivatalos verzió szerint a tűz okozta drasztikus magas hőmérséklet – melyet az égő kerozin okozott – okozta az acélszerkezet megolvadását, majd az épület teljes összeomlását.

Ráadásul a 7-es épület a tornyok szomszédságában úgy dőlt össze, hogy repülő sem csapódott bele, és a méreteihez képest csak kisebb tüzet tomboltak az épületben.

“Amikor egy 47 emeletes épületet lát, ami 186 méter magas, s leomlik 6,5 másodperc alatt, és maga egy tudós, azt gondolja: “Mi van?” – nyilatkozta egy szakember az eset kapcsán.

Ami még jobban kikerekíti a rejtélyt, a tény, hogy a WTC romjai között termitet is találtak, ami egy robbanószer, ráadásul tipikusan olyan, amit többek között irányított bontásokhoz is használnak.

Ennél már csak egy hátborzongatóbb, és minimum gyanúra okot adó momentumot tártak fel a vizsgálóbizottságok: a tragédiát megelőző hétvégén hatalmas áramszünet volt az ikertornyokban, és a 7-es épületben. természetesen karbantartási művelet miatt, és mindeközben a kamerák, és biztonsági rendszerek is le voltak kapcsolva.

Elgondolkodtató, hogy vajon mi történhetett…

OSZD MEG másokkal is

Forrás: felhasználva:

https://avilagtitkai.com/articles/view/a-world-trade-centernek-nem-lett-volna-szabad-osszeomlania-egyre-tobb-a-bizonyitek-arra-hogy-valami-nem-oke-911-korul

https://youtu.be/EEogeIIOJzU
.Figyelem: ezek a világot érthetetlenül komolyan vevők megzavarására alkalmas állításokat tartalmaz, tartalmazhatnak. (Ezt a közleményt felsőbb erők utasítására, utólag illesztettük be)

 3,730 total views,  9 views today