szo. nov 26th, 2022

Szellemed minden éjjel elhagyja testedet és útra kell, hogy tapasztalatokat szerezzen.
Eljuthatsz az asztrális síkokra, amelyek az érzelem területei. Ha így történik, lehetséges hogy zavartan és fáradtan térsz vissza és mindez nem fogja segíteni a spirituális fejlődésedet.  Végezhetsz mentési munkát is, alvás közben, hogy segítsd a lelkeket a fénybe való átkelés során, amivel lelki szolgálatot teszel. De tudatosan ellenőrizheted is az éjszakai ténykedésedet azáltal, hogy azt kéred, hagyj látogass el egy felemelkedést elősegítő menedékhelyre, hogy meggyorsítsd a felemelkedésed.  A legjobb módszer, amivel biztosíthatod, hogy általad választott helyre látogass, ha nap közben megerősítéseket végzel az odajutással kapcsolatban. Majd mielőtt lefeküdnél, még egyszer nyilatkoztasd ki, hogy meg akarsz látogatni egy bizonyos mestert vagy arkangyalt.

Hét konkrét felemelkedést elősegítő menedékhely van, amit meglátogathatsz éjjel, hogy felkészülj a felemelkedési hullámok megjelenésére a következő húsz évben. Több is van belőlük, amelyeket a Katie Crosswel-lel közösesen írt Felemelkedés a bolygók által című könyvben soroltunk fel, de az itt tárgyalt menedékhelyek különösen hasznosak a felemelkedésed meggyorsítása szempontjából. Azt fogja számodra a legtöbb segítséget jelenteni, ha három egymást követő éjszakán ugyan arra a menedékhelyre látogatsz, és aztán választasz egy másikat a következő három éjszakára. Az is nagyon hasznos, ha megkéred egy barátodat, hogy utazzon el veled el ugyan arra a menedékhelyre. Mindketten megnövelitek a menedékhely elérésének energiáját, és ha egyikőtök megfeledkezik róla, a másik akkor is elviszi a szellemét oda. Íme, a hét menedékhely:

Szandalfon arkangyal a mágikus kristálybarlangban, Guatemalában. Ő felügyeli a földcsillag csakra fejlődését és ő Metatron arkangyal ikerlángja aki a csillagkapuval dolgozik. Ha ellátogatsz erre a felemelkedési menedékhelyre, Szandalfon táplálni fogja a képességeid csiráit ebben az életben. Segíteni fog a földcsillag és a csillagkapu csakrád megnyitásában. Emellett összeköt téged a monádoddal vagy a vagyok jelenléteddel az ősi isteni szikráddal.

Az Szűzanya Lurdeban. A Szűzanya segít neked kapcsolatba lépni a kozmikus szívvel és kitágítja a szívedet, hogy részvéttel és szeretettel nyíljon meg. Segít neked kapcsolatba kerülni az egyszarvúakkal és a tündérekkel.

Metatron arkangyal Luxorban. Míg Szandalfon a földcsillag csakrádat horgonyozza le és nyitja meg, Metatron azon dolgozik hogy a megnyissa a csillagkapudat, a Forráshoz vezető kapudat. E két csakra egymástól függ, mert egyszerre kell megnyílniuk. Metatron is hozzájárul az ősi bölcsesség megértéséré való képességeid kiterjesztéséhez. Egyike azoknak, akik meggyorsítják, hogy minden bolygó megfelelő helyre kerüljön a felemelkedéshez. Ez egy hatalmas vállalkozás, melynek keretében Metatron olyan feladattal bízz meg téged, ami közrejátszik spirituális fejlődésed kiterjesztésben. Ehhez el kell látogatnod az arkangyal felemelkedési menedékhelyére.

Vuszlu Úr Stonehengenél. Vuszlu volt a legmagasabb frekvenciájú főpap aki valaha is megtestesült Atlantisz aranykorában. Atlantisz legfőbb és legmélyebb bölcsességével köt össze téged és segít abban hogy visszanyerd a DNSed 12 szálát ami újra azon spirituális és szellemi erők illetve képességek birtokába juttat téged amelyekkel valaha rendelkeztél.

Butyalil arkangyal a piramisoknál. Butyalil megerősíti a kozmikus kapcsolataidat és kapcsolatot teremt közted és a hatalmas szeráf , Szerafina között, akinek az a feladata, hogy megnyissa az emberiség szívét a részvét előtt. Butyalil emellett az Intergalaktikus tanáccsal is összekapcsol téged, hogy te is közbejárhass az emberiség és kozmosz jobbítása ügyében, illetve hogy segítséget kéress valamelyik személyes tervedhez.

Maitreya Úr a Konfuciusz templomban, Kínában. Megkérheted Maitreyát hogy árasszon el téged a Krisztus tudatosság fényével és nyisson meg téged, hogy többet hordozz ebből a fényből. Megkérheted őt helyezze azt a napfonatodba hogy csökkentse a benned lévő félelmet és az erőd növelésével és a békével helyettesítse azt.

Melkizedek Úr Guam szigetén, Vietnámban. Itt Melkizedek Úr kozmikus tanításai révén gyarapodhatsz és megtanulhatod hogyan terjeszd e tanokat. Továbbá képessé tesz arra, hogy úgy beszélj, hogy mások is meghallják azt.

Forrás:

Diana Cooper – 2012 és azután című könyv, CD mellékletéből.
Édesvíz kiadó, 2010.

Kép forrása: www.pinterest.com

Videó Forrása: www.youtube.com

 

 2,710 total views,  6 views today