szo. nov 26th, 2022

Háztisztítás negatív energiáktól, természetes módon:

Honnan tudhatod, hogy negatív energiák vannak a házban és, hogyan semlegesítheted őket egy pohár víz segítségével!

Mit jelent a ház negatív energiája?

A negatív energiái szemmel nem láthatóak, de érezhetőek főleg az érzékeny személyek számára. A ház energiája sokszor olyan mint a tulajdonosé. Van ötleted, hogyan tudhatod meg, hogy a ház negatív energiát sugároz?
Nagyon könnyen, de biztos vagyok benne, hogy eddig nem hallottál még erről a módszerről.
Meg kell állapítanod a helyet, ahol a legszomorúbbnak, feszültebbnek és idegesebbnek érzed magad.
Vagy az ágyadnál , ahol éppen nem tudsz aludni.

Ha megtaláltad azt a helyet, akkor a következőkre lesz szükséged:

egy pohárba: 
– 150 ml víz
– 50 ml fehér ecet
– 1 teáskanál tiszta só 

Öntsd a vizet a pohárba, majd tedd bele az ecetet és a sót is. Keverd el, hogy a só feloldódjon.
Tedd a poharat arra a helyre, ahol a leginkább feszültnek érzed magad.
Lehet az a háló, az ebédlő, vagy más helyiség.
Hagyd ott a poharat 12/24 órán át és vigyázz, hogy senki ne érjen hozzá.
Figyeld a víz színét.
Ha a színe nem változik, azt jelenti, hogy nincsenek negatív energiák a helyiségben, megpróbálhatod a lakás más pontján.
Ha a víz színe megváltozott, vagy zavaros az negatív energiákra utal.

Mit kell tenned ?
A pohár tartalmát ki kell öntened és meg kell ismételned a módszert.
Mosd el poharat tisztára és kezd elölről.
A poharat újra hagyd ott 24 órán keresztül, majd öntsd ki a tartalmát.

SOHA NE IDD MEG A VIZET…  mindig csak lefolyóba mehet…
Újra meg újra.
Könnyen és gyorsan megszabadulhatsz a negatív energiáktól így.
A lakásod teljesen megtisztíthatod így.

Forrás: Csillagmag

 

Háztisztítás sámán füstölővel (Palo Santo):


Palo Santo – Brusera Graveolens – sámán füstölő

Palo Santo – Szent Fának is hívják, Peruból és Ecuadorból származik.
Meghatározott időben, és meghatározott mennyiségben vágják le az idősebb fáknak a törzséről, a kéreg bizonyos részéről, úgy, hogy maga az élő fa ne sérüljön meg, mindezt szigorú törvények szabályozzák Ecuadorban és Peruban…
Régen az Inkák, tisztító szent füstölőként használták, mert elűzi a gonosz szellemeket és a távol tartja az emberektől a rontást, balszerencsét, a rosszindulatot, a szemmel verést és minden alacsony minőségű entitásokat és energiákat is.

Napjainkban, Peru és Ecuador lakatlan területein és erdőiben élő Sámánok használják különböző rituálék és szertartások alapvető eszközeként, mivel a különleges illatú és erejű füstölő, teljes auratisztító és ördögűző hatású, az egész aurát és energetikai rendszert képes tehermentesíteni és áttisztítani.
A negatív gondolatokat, a rákapcsolódásokat, energialényeket, élősködőket és mindenféle mágia hatását képes megsemmisíteni és közömbösíteni a térben körülöttünk, a test felszínén és a testben is.
Nagyon hatásos még tértisztításra, káros és visszatartó energiaszálak elvágására, energetikai kezelések, masszírozások és szellemgyógyászati oldások levezető, szellemi felfrissítőként és élénkítőként is.

Fontos!

Bármikor és bárhol ha használjuk a füstölőt, nyissunk ablakot, szellőztessünk közben, hogy a felszabaduló negatív energiák ne maradjanak bent a lakásban, hanem ki tudjanak menni!
Ajánlott olyan helységeket, tereket, szobákat vagy akár az autót is hetente áttisztítani vele, ahol kisebb – nagyobb balesetek, sérülések, atrocitások, tettlegességek, veszekedések vagy huzamosabb ideig fenálló krónikus betegember tartózkodott, esetleg halál történt, mert ezek az alacsonyabb rezgések képesek megrekedni egy adott helyen, azaz ott, ahol maga az eset történt.
Ugyanis, az energiák működése a térben, alapvetően a vonzás törvényve alapján nyilvánulnak meg, a “hasonló a hasonlót” elv szerint, ami azt jelenti, hogy ha nincs kitisztítva az alacsony energiától egy helység, akkor ott azok egy idő után felhalmozódhatnak és az ott tartózkodó embereket legyengítik, erőtlenné teszik, és befolyásolhatják…

Naponta maximum 3-4 alkalommal ajánlott meggyújtani, maximum 3-4 percre, mert nagyon intenzív, erős és hatékony a füstölő energiája, az aromás illata és a füstje. Ameddig mozgatjuk a füstölőt, addig ég, vagyis füstöl, különben pár másodperc alatt elalszik, nem okoz lakás tüzet. Vízzel nem kell eloltani se.
Az egész füstőlőt, az egész fadarabot sosem égetjük el egyszerre végig!

Hogy mennyire hatékony?

A legegyszerűbb dolgokban vannak a legnagyobb csodák!
Egyszer mindenképp érdemes kipróbálni, mert akkor lesz saját tapasztalatunk róla igazán, nem hallomásból. Rengeteg rendezvényen, tanfolyamon, előadáson és internetes rendelések által is egyre többen szeretik, használják és alkalmazzák a Palo Santo füstölőt. Nagyon sok változással, pozitív hatásokkal járó tisztulásokkal teli beszámolót és történeteket kapun és hallunk erről a mai napig is, amit egyszer majd összesítünk itt és ismertetünk…
Mi is használjuk, természetesen több tucat saját tapasztalatunk is van, hogy mikor, miért és hol volt nekünk is szó szerint sokszor életmentő! A magyarországon lévő hasonló elvel alapján használt tömjénnél jóval magasabb a rezgése, még gyújtatlan állapotban is. Így lányok, nők és gyerekek is akár “önvédelmi eszközként” is maguknál hordhatják a táskában, autóban vagy a munkahelyen is.
(Nekünk a kislányunk a hátitáskájában hordja már több mint 4 éve!:))

Palo Santo –

Legelőször egy kedves kollégánk által kerültünk közelebbi kapcsolatba és használjuk is a Palo Santo füstölőt már kb. 2012 nyarától, nap mint nap. A közel három év alatti időszakban rengeteg emberrel ismertettük meg ezt a páratlan tisztító eszközt, aminek végtelen sok felhasználási formája van.
Visszajelzések, megerősítések és pozitív változások tapasztalatait mesélik számtalanszor el nekünk azok, akik használják ezt, amik sokszor csodaszámba mennek.
Védelemre, erősítésre, tisztításra, megelőzésre és a belső nyugalmi lélekállapotunk megtartására is kíválóan alkalmas!

Rendelési információ

Nincs két egyforma füstölő kinézetre, hiszen ezeket kézzel/késsel hasítják, kisebb – nagyobb darabokra, éppen úgy, ahogy azt a fának a szerkezete engedi.
Az aktuális készleten lévő füstölők egyedi darabok, egyedi méretűek és súlyúak, nem olyan “kiállítói” darabok, amiből több, pont ugyanolyan van. Ezért kérek mindenkit, hogy a rendelésnél NE írják oda, hogy melyik “képből” mennyit kérnek, mert abból csak az az egy olyan van, amit látnak, ahhoz hasonló (súlyú, méretű és árú) természetesen ezeken kívül is sok van, és a rendelésnél, a kért árban, vagy méretben is tudunk küldeni, a feltüntetett kép nélkül is.
Köszönjük a megértésüket!

AZ ÁRAZÁS SÚLY SZERINT TÖRTÉNIK!
A Füstölőket érdemes nylonba csomagolva tárolni, – bár nem éveken keresztűl, mert akkor meg befülled, – hogy az értékes és természetes illóolaja megmaradjon minél tovább. Mivel a friss füstölőket mi is alaposan lezárjuk a raktározásnál a levegő szárazsága elől, így a meggyújtás kicsit több időt vehet igénybe, hiszen a sok olaj miatt olykor nehezebben gyullad meg a füstölő! Ezzel számolni kell, nem kell megijedni tőle! 🙂

Forrás és Palo Santo rendelés az alábbi linken:

https://www.larimarkristalykapu.hu/palo-santo

 

 20,785 total views,  18 views today