szo. nov 26th, 2022

ÚTMUTATÁS AZ ANGYALOKTÓL NEHÉZ ÉLETHELYZETEKRE

1. GYÓGYMÓDOK MAGUNKNAK OKOZOTT PROBLÉMÁINKRA:

“Ha életed problémák sorozata, nézz utána, miért érzed úgy, hogy nem érdemled meg a boldogságot. Ezután rendezkedj be a boldogságra, és ne tűrd meg tovább a boldogtalanságot.”

2. FÜGGŐSÉGEK LEKÜZDÉSÉRE:

“Vedd körül magad a szeretet képeivel, valahányszor úgy érzed függőségedhez nyúlnál. Engedd, hogy az ürességet és a fájdalmat felváltsa a melegség és a teljesség.”

3. DEPRESSZIÓRA:

Vizsgáld át a napodat, és idézz fel hét olyan pillanatot, melyben láttad, hogy valaki szeretetet fejez ki. Ezek mindegyike arany lángot gyújt benned, és elkergeti a depresszió fellegeit.”

4. SZORONGÁS LEKÜZDÉSÉRE:

“Küszöböld ki az életedből a negatívitások forrásait, kezdve a televíziótól a barátokig. Kezdj pozitív, kielégítő tevékenységekbe. Hagyd el az olyan ételeket, amelyek növelhetik idegességedet.”

5. ERŐSZAKOS, DURVA BÁNÁSMÓDRA:

“Engedd el belső fájdalmaidat azzal, hogy megbocsátasz az embereknek, ideértve önmagadat is. Nem szükséges azonban megbocsátani a tetteket.”

6. MAGÁNYOSSÁGRA:

“Válj mágnessé a lehetséges barátok számára. Engedd meg magadnak a másokkal való megismerkedés és együttlét örömét.”

7. IRIGYSÉGRE:

“Nem szükséges irigykednünk senkire. Születésünktől megvan bennünk a képesség, hogy megkapjuk mindazt, amire az életben vágyunk. Egyik oka annak, hogy mindezek még nincsenek a birtokunkban az lehet, hogy olyasmiket kellene feladnunk értük, amiket még ezeknél is többre becsülünk.”

8. FÉLTÉKENYSÉGRE:

“Minden, amink van, időleges, ahogy földi életünk is az. Mindent ‘kölcsön kaptunk Istentől’. Semmit sem vesznek el tőlünk, csak abban az esetben, ha helyettesítik valami ugyanolyan értékessel, vagy még értékesebbel.”

9. BÁNAT ELVISELÉSÉRE:

“Kérjük az angyalokat, hogy segítsenek kapcsolatba lépni azzal, akit elveszítettünk. Szánjunk időt arra, hogy azoknak segítsünk, akik még nálunk is nehezebb terheket cipelnek. Olyan tevékenységeket folytassunk, amelyek segítségével élvezni tudjuk az itt és most örömeit.”

10. SZEMÉLYES VESZTESÉGEK KEZELÉSE:

“Ne koncentrálj a múltra. Fogadd tárt karokkal az új körülményeket, amelyek új lehetőségeket rejtenek a kiteljesedésre, és a boldogságra.”

11. LÉLEKTÁRSUNK MEGLELÉSÉRE:

“Ne engedd, hogy az ‘egyetlen és tökéletes lélektárs’ mítosza Ne engedd elvakítson és eltakarja előled a sok csodálatos lehetőséget, amit az angyalok helyeznek utadba.”

12. HOGYAN VONZZUK MAGUNKHOZ AZ IDEÁLIS TÁRSAT:

Ha a számodra ideális társ ideálisabb állapotban van, mint te magad, tegyél lépéseket azért, hogy te is jobb emberré válj. Így a tévedhetetlen vonzás törvénye miatt magadhoz fogod vonzani őt.”

13. HOGYAN TARTSUNK FENN REÁLIS ELVÁRÁSOKAT:

“A lélektárs nem az ikertestvérünk, nem olyan, mint mi vagyunk. Erősítenünk kell egymást abban, amiben hasonlítunk, és tágítanunk egymás látásmódját abban, amiben különbözünk.”

14. A MEGFELELŐ TÁRS BEVONZÁSA:

“Mielőtt elkezdesz lélektárs után kutatni, legyen világos benned, hogy mi az, amit keresel. Máskülönben olyan helyzetben találhatod magad, hogy azt kívánod, bárcsak ne is kértél volna ilyeneket!”

15. HA TÚLZOTT TÖKÉLETESSÉGRE VÁGYUNK:

“Ne várd visszafojtott lélegzettel a tökéletes párt. Lehet valaki a lélektársad, és ezzel együtt lehetnek hibái.”
16. Tanácsok azoknak, akik nem találnak párt:
“Ha sehogy sem találkozol az igazi társsal, akkor lépj ki untig megszokott rutinodból. Találd meg a módját, hogy olyan helyeken fordulj meg, ahol megtalálod az embert, akit szeretnél.”

17. LÉLEKTÁRS-SZINDRÓMÁRA

“Ne erőltesd rá senkire, hogy ő a lélektársad, és ne törekedj kényszeredetten lélektársi kapcsolatokra. Engedd, hogy a természet és az angyalok elvégezzék a maguk dolgát. Lehet, hogy később visszaemlékszel majd valamilyen jelre, amit akkor kaptál, amikor megismerted életre szóló lélektársadat, de azt se feledd, hogy sokszor éreztél ‘különösen erős éréseket’ olyanokkal is, akik végül nem lettek azok.”

18. LÉLEKTÁRS-TÚLTENGÉSRE

“Amikor lehetséges lélektársak között őrlődsz, akikben megvan egy-egy darabja annak, amire vágysz, ne köss kompromisszumot ebben a legfontosabb kérdésben. Folytasd a keresést mindaddig, amíg megtalálod azt, akiben mindaz megvan, amit szeretnél.”

19. AZOKNAK, AKIK SZERETNÉK MEGVÁLTOZTATNI AZ EMBEREKET:

“Ha valakin változtatni akarsz, akkor ő nem a neked szánt lélektárs. Mindig időpocsékolás egy ember megváltoztatásával próbálkozni. Ha nem tudod teljes szívből elfogadni olyannak, amilyen, akkor ő nem az a társ, akit keresel.”

20. TANÁCSOK ELKÖTELEZETT KAPCSOLATOK KIALAKÍTÁSÁRA:

“Ha hajlandó vagy elengedni a félelmeket, melyek megakadályoznak abban, hogy elkötelezett kapcsolatra kész partnert találj, akkor áttöröd a falakat, melyek távol tartanak a lélektárstól, aki szintén állandó kapcsolatra vágyik.”

21. JAVASLATOK DESTRUKTÍV SZERETET ESETÉRE:

“Olyan társat vonzol magadhoz, amilyet hited szerint érdemelsz. Ha abban hiszel, hogy erőszakot, tiszteletlenséget, közönyt érdemelsz, akkor ilyen kapcsolatod lesz. Ha abban hiszel, hogy szerelmet, tiszteletet érdemelsz, azt, hogy értékeljenek, akkor ilyen szerelemre lelsz majd.”

22. TANÁCSOK ELENGEDÉSHEZ:

“Fordulj saját vagy társad őrangyalaihoz. Kérj segítséget anélkül, hogy konkretizálnád a gyógyulás mikéntjét, vagy végeredményét.”

23. TANÁCSOK A “SZOMSZÉD KERTJE ZÖLDEBB” SZINDRÓMÁRA:

“Nézz szembe teljes mértékben jelen kapcsolatod problematikájával, mielőtt átugranád a kerítést a szomszédba, ahol a fű zöldebbnek látszik.”

24. TANÁCSOK DOMINÁNS VISELKEDÉSRE:

“Engedd el a helyzetet. Ha nehezedre esik az elengedés, akkor kérd, hogy az angyalok keltsék fel benned a vágyat az elengedés iránt.”

25. TANÁCSOK HÁZASSÁGON BELÜLI KOMMUNIKÁCIÓS FÉLREÉRTÉSEKRE:

“Őszintén oszd meg érzéseidet, szeretetedet és félelmeidet partnereddel.”

26. TANÁCSOK CSÖKKENŐ SZENVEDÉLY ESETÉRE:

“Vágyakozz arra, hogy nőjön a szenvedély, és tégy erőfeszítéseket azért, hogy újraéledjenek azok az érzelmek, melyek összehoztak benneteket.”

27. RECEPTEK TÜRELMETLENSÉGRE:

“Lazíts, és hagyd, hogy a dolgok saját ritmusukban történjenek. Ha türelmetlenül erőlteted, csak késlelteted a megvalósulást.”

28. RECEPT CSAPDÁBA JUTOTTAKNAK:

“Gyógyítsd magad azzal, hogy megbocsátasz, de nem a szavakat,
vagy cselekedeteket, hanem csak magának az embernek.”

29. RECEPT AZ INTIMITÁS HIÁNYÁRA:

“Vedd fel a kapcsolatot azzal, ami szeretetreméltó és jó önmagadban, és meg fogod találni a kapcsolatot azzal, ami szeretetreméltó és jó a partneredben.”

30. RECEPT HŰTLENSÉGRE:

“Bocsáss meg partnerednek, és nézz utána, mi az, amiben neked kell megváltoznod, ha közösen akartok előre lépni.”

31. TANÁCSOK A PÉNZ MIATTI VITÁKRA:

“Próbáld megérteni, hogyan gondolkodik partnered a pénzről, nézz rá az ő szemszögéből is. Csak így tudjátok megoldani pénzügyi vitáitokat.”

32. RECEPTEK SZERELMI KONFLIKTUSOKRA:

“Tanuljátok meg egymás szerelmi nyelvét, beszéljétek meg
különböző kifejezési szokásaitokat, és hogy miért gondoljátok,
hogy ez fejezi ki leginkább szenvedélyeteket. Próbáljátok lefordítani egymás iránt érzett szerelmeteket egy olyan nyelvre, amit mindketten értetek.”

33. TANÁCSOK SPIRITUÁLISAN EGYENLŐTLEN KAPCSOLATOKHOZ:

“Próbáld megérteni, hogy partnered annak ellenére spirituális lény, hogy nem ez az érdeklődési köre.
Szüntesd meg az olyan gondolatokat, melyek távolságot szülnek.
Lehet, hogy idővel partnered is felfedezi a spiritualitást, vagy mindketten saját, külön útra léptek, és ezzel megnyílik a lehetősége annak, hogy olyan partnert találj, akivel megoszthatod spirituális utadat.”

34. TANÁCSOK GONDOT JELENTŐ VOLT HÁZASTÁRSAK KEZELÉSÉRE:

“Szeretetteljes gondolatokkal forduljunk a másik ember felé. Ne küldjünk negatív energiát, ami visszatérhet hozzánk, további gondok formájában.”

35. TANÁCSOK BOLDOGTALAN, VISSZAHÚZÓDÓ GYEREKEKRŐL:

“Gyermekeinkhez viszonyuljunk pozitívan, legyenek feléjük pozitív elvárásaink. A pozitív energiától mindig közelebb fogják érezni magukat hozzánk, és pozitívan fognak reagálni.”

36. HOGYAN NYÚJTSUNK SEGÍTSÉGET GYERMEKEINKNEK KÖLTÖZÉSKOR:

Adjunk több időt és szeretetet gyermekeinknek, amíg új barátokat szereznek, és hozzászoknak az új környezethez.
Mivel elvesztették régi barátaik tápláló jelenlétét, több lelki táplálékra lesz szükségük tőlünk, mint általában.”
37. Recept hiperaktív gyerekekhez:
“A hiperaktívnak diagnosztizált gyerekek gyakran lenyugszanak, amikor támogatják őket abban, hogy energiáikat kreatív tevékenységekben kamatoztathassák.”

38. RECEPTEK MÉRGES GYEREKEKRE:

“Próbáld meg fizikai testmozgással levezetni a különösen haragos gyerekek energiáit. Különösen a keleti sportok, a jóga, a thai chi és az aikido hasznosak ,mert ezek segítik a test és az elme koncentrációját.”

39. RECEPTEK KAMASZKORI DROGFÜGGŐSÉGRE:

“Kérjük az angyalok segítségét abban, hogy a gyermeket a meditáció, a természet, a számára kedves tevékenységek, vagy egy segítő vallási gyakorlat felé tudjuk terelni.”

40. RECEPTEK A SZÜLŐKKEL VALÓ KONFLIKTUSOKRA:

“A másik ember fejlettebb lehet, mint gondolnánk. Ajánljunk kompromisszumot, és meg is foguk kapni.”

41. RECEPTEK FELNŐTT TESTVÉREK RIVALIZÁLÁSÁRA:

“Beszélj közvetlenül testvéred angyalaival, kérd a segítségüket, hogy lépjenek közbe és érjen véget a konfliktus köztetek.”

42. ÖREGEDŐ SZÜLŐK:

“Ha döntenünk kell öregedő szüleink sorsa felett, próbáljuk meg elképzelni az összes lehetséges megoldást.
Használjuk testünk és érzelmeink reakcióit barométerként, hogy megtaláljuk a mindenki számára legjobb megoldást.”

43. TANÁCSOK A MEGFELELŐ MUNKA MEGTALÁLÁSÁRA:

“Keressünk olyan, kielégítő munkát, ami összhangban van tehetségünkkel és érdeklődési körünkkel.
Bízzunk abban, hogy az ideális munkához vezető út, lépésről lépésre feltárul előttünk.”

44. IDŐZÍTÉS A MUNKÁBAN:

“Ne keseredj el, ha az új munkalehetőség, amire annyira vágyódsz, nem mutatkozik azonnal. A körülmények megfelelő alakulása időt vehet igénybe. A dolgok mögött égi időzítés rejlik.”

45. HA NEM SZERETJÜK A MUNKÁNKAT:

“Nézd meg magad körül azokat az embereket, akik élvezik, amit csinálnak. Tanuld meg, hogy a munka nem szükségszerűen örömtelen vagy fájdalmas. Kövesd barátaid példáját, és keresd meg azt a kielégítő munkát, amit megérdemelsz.

46. MUNKAHELYI STRESSZ:

“A pihenés szükséglet, nem luxus. Engedd el a stresszt azzal, hogy szabadidőt veszel ki. Menj ki a szabadba, vagy pihenj valamilyen számodra élvezetes tevékenységgel.”

47. HOGYAN TEGYÜK SZERETHETŐVÉ NEM SZERETETT MUNKÁNKAT:

“Isten megsegíti azokat, akik próbálnak magukon segíteni azzal, hogy jobbá teszik munkájukat. Mielőtt leírnád a munkádat, ami nem tesz boldoggá, vizsgáld meg közelebbről, hátha egy kis erőfeszítéssel tudsz rajta változtatni.”

48. MUNKATÁRSAK KÖZÖTTI VITÁK:

“Ne feledd, hogy egyikőtök azért került a másik életébe, hogy valamit megtanulhasson. Folyamatosan küldj szeretetteljes gondolatokat a másik felé. Előbb vagy utóbb ki fog derülni mi a lecke, és kinek szól.”

49. PÉNZÜGYI MÉLYPONTOK:

“Hidd el, hogy megérdemled, és meg fogod tapasztalni a bőséget.
Legyél már most olyan jól szervezett, mintha már sok pénzed lenne.”

forrás:
harmonikuselet.blogjafőkép forrása:

shutterstock.com

 4,072 total views,  15 views today