vas. dec 4th, 2022

ALAJE, a plejádi üzenetei: 1-21-ig

 

Ki az az ALAJE?:

http://alaje.hu/alaje.php

A videókból készült fordítás:
Forrás: http://alaje.hu/videok.php

 

Alaje a Plejádokról – 1. rész
( Forrás: http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=eUXYcYQNgUY )
( Magyar hanggal: https://www.youtube.com/watch?v=pxEVIU5buQ4 )

Hello, Alaje vagyok!

A Plejádok csillagrendszerből jöttem. A Galaktikus Föderáció tagja vagyok, amelyben ezen Univerzumnak több ezer
jóindulatú tagja dolgozik együtt. Ez nem tudományos fantasztikum.
Ha intelligens vagy, akkor megvizsgálod ezt az információt mielőtt kritizálnád. Sok előadást tartottam a tudat
fejlesztéséről Németországban, Svájcban és Ausztriában. Sokan közülünk itt élnek mint önkéntesek, azon célból, hogy megszüntessék a negativítást a Földön. Mindenkinek megvannak a saját képességei és feladatai.

Az Univerzumok természetszerűen tele vannak élőlényekkel különböző dimenziókban. Ez titokban van tartva bolygótokon.

A sötét kormányaitok elnevetségesítik a földönkívüliekről és a tudat fejlesztéséről szóló témákat, hogy ne legyen
érdeklődésetek eziránt és hogy nevessetek rajtuk.
A hatalmon lévő emberek évezredek óta hazudnak nektek a földönkívüliekről és a Kozmikus Törvényekről. Nem akarják hogy tudjátok, mert félnek elveszíteni hatalmukat felettetek. Ha ezt nem hiszed el, próbáld megtalálni az igazságot, hogy tudhass! A bizonyíték létezik, de magadtól kell megtalálnod, csak azután fogsz hinni és tudni. Azt akarják, hogy negatív energiákat teremtsetek és dolgozzatok nekik, mint rabszolgák, a háborúik adóitokból való pénzelésével és mindennek a kigúnyolásával, aminek valami köze van a spiritualitáshoz és a földönkívüliekhez. Meghamisított képeket mutatnak nektek az űrről, hogy azt gondoljátok, hogy ott kint nincs semmi. Járjatok magatok utána!

Nagyon mérgesek lesztek, hogy ők mindig is hazudtak nektek. Más bolygókról származó előrébb haladott emberek ki
akarnak szabadítani titeket ebből a rendszerből. Az igazság az, hogy az összes Univerzum lakott. Ez természetes dolog és semmi köze a tudományos fantasztikumhoz. Több földönkívüli, akik a múltban a Földre látogattak, a primitív Földlakók által úgy voltak tisztelve, mint angyalok vagy Istenek. Ez az oka, hogy miért vannak vallásaitok és hitrendszereitek a Földön. Azokhoz a földönkívüliekhez imádkoztok, akik évezredekkel ezelőtt éltek itt a Földön. Pozitív és negatív földönkívüliek. Az igazságon nem változtat az, hogy elhiszed-e vagy sem, ez mindig valóság volt.
Próbálj utánajárni. Földi emberek ezrei tudják ezt már, de pár éven belül mindenki fogja látni, hogy nem vagyunk egyedül az Univerzumban.

Ne légy sokkolva, amikor hajók ezreit fogod látni az égen. Jöjj rá melyik küld szeretetet. Ezek
spirituálisak. Néhány negatív földönkívüli Plejádinak tetteti magát. Néhány embernek kapcsolata van velük és
dezinformációkat terjesztenek. Ne legyetek elvakítva valódi UFO képekkel. Fontosabb, hogy ki van azokban a hajókban.

Háború folyik a sötétség és a fény között a hátatok mögött, hogy felszabaduljatok a tudat rabszolgaságából, amiben már 12.000 éve éltek. Nem vagytok szabadok a Földön. Az egyedüli dolgok amiket ismertek, az a gyűlölet, erőszak, terror, cigarettadrogok, adók, a TV hamis kormányai, félelem, hitrendszerek és babonák.
A titkos kormány teremti ezeket a dolgokat azért, hogy irányíthasson benneteket. Ők maguk teremtik a terrort, hogy így legálisan több hatalmat tudjanak adni a hadseregnek és a kontrolltechnológiáinak. A céljuk a negatív energia felerősítése.

Akartok ilyen világban élni? Tudjuk, hogy sokan közületek nem hiszitek ezt el, így ismét… járjatok magatok utána.
A bizonyíték ott van, de nektek kell erőfeszítést tenni, hogy megtaláljátok. Próbáljátok törölni a mesterséges negativítást a tudatotokból. Összpontosítsatok pozitív energiára. Ez az erőtök a gonosz ellen. Ők erőtlenek ezzel az energiával szemben. Ezért akarnak titeket kifordítani erőtökből. Ne hagyjátok, hogy a sötét kormány manipuláljon titeket. Ők erre a TV-t, rádiót, újságokat, cigarettadrogokat, vallásokat, TV-s politikusokat, hadsereget, elektromágneses hullámokat és öncsinálta háborúkat használnak azon célból, hogy titeket negatív módban tartsanak. Mindenki, aki ezeken az információkon nevet, már manipulálva van és több tanulnivalója van mint másoknak.
Az intelligens ember először utánanyomoz a témának, mielőtt véleményt alkotna róla. A világmindenség sokféle lénnyel van belakva. A kormányaitok kapcsolatban voltak velük és ezt titokban tartják. Ezért fejlődött a technológiátok az utolsó 50 évben olyan rohamosan. Azért éltek ezen a bolygón, hogy megtanuljatok pozitívak maradni, még ilyen negatív világban is. Az élet értelme a tudat fejlesztése, a szív, az elme és a karakter fejlesztése egy nemesebb szinten.

Spirituálisnak lenni, még akkor is ha negatív energiák vesznek körül. Ez több életen keresztül történik és több bolygón, mert a lélek mindent meg akar tanulni. Minden bolygó iskola, amelyben egy lépéssel magasabbra tudsz jutni. Minden lélek célja hogy magasabbra fejlődjön, vissza a forráshoz, a kozmikus központi tudatállapothoz. Nevezhetitek “Istennek”, de ez nem személy. Ez az energia, amelyből minden létezik. Nincs tudásotok az Univerzumról, mert dezinformációk voltak nektek adva a kormányaitoktól. Még a Föld történelmének könyveit is átírták, vagy törölték a középkorban. A földönkívüliek településeiről történt felfedezések vagy titokban tartva, vagy törölve lettek. Helyettük valamely állatcsontok felfedezését mutogatják és szenzációként adják el nektek.

Butának és tudatlannak akarnak tartani benneteket, hogy így csak nekik legyen tudásuk és hatalmuk. Tisztességesnek tűnik ez nektek? A bizonyíték még mindig ott van, de magatoknak kell megtalálnotok. Ők nem fogják elmondani nektek a nyilvános TV-n. Ha valóban meg akarod szerezni a tudást, a lét mindig fog utakat mutatni, hogy megtaláld. A legtöbb ember a Földön elfelejtette hogyan hallgasson a lelkére. Szándékosan szét vannak zilálva a környező negatív társadalomban.

Barátaim, ezt ideje megváltoztatni, ti rémálomban éltek. Töröljetek ki minden negatív érzelmeket magatokban. Más
civilizációkhoz hasonlítva az Univerzumban, még fiatalok vagytok és az óvodában vagytok. Összpontosítsatok pozitív
érzelmekre. Legalább próbáljátok meg. Teremtsétek meg a belső vágyat, megkapni a tudást a világmindenségről. Ne
hagyjátok, hogy a negatív emberek megzavarjanak. Ők lopják az energiátokat és primitívnek akarnak tartani benneteket, amilyenek ők maguk.

 

Alaje a Plejádokról – 2. rész
( Forrás: http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=26MhrpCcy5M )
( Magyar hanggal: https://www.youtube.com/watch?v=0ci0zK3WqIs )

Légy óvatos a dohányzókkal és az alkoholfogyasztókkal!
Ők negatív asztrális lények befolyásolása alatt állnak, akik az auramezejükben élnek és falják az életenergiátokat.
Mindenki, aki szellemi erővel rendelkezik láthatja ezt. Ha valami magasabban rezeg mint Te, láthatatlan a számodra.
Ebben nincs semmi természetfeletti dolog. Ez egyszerűen magasabb szellemi tudomány, amelyet a legtöbb ember nem ismer.

A negatív emberek próbálnak veszekedni veletek, hogy dühössé és erőtlenné tegyen benneteket. A pozitív
emberek szeretetet és erőt adnak nektek. Mindig a tiétek a választás, hogy kit akartok az oldalatokon. Fényt vagy
sötétséget, szeretetet vagy gyűlöletet. Ne hagyjátok őket, hogy megtévesszenek, amikor azt mondják nektek, hogy ők
spirituálisak és ugyanakkor dohányoznak vagy teljesen vallásosak. A spirituális ember törődik az egészségével, mert
ismeri az önszeretetet és nem hódol senkinek, mert felelősséget vállal az életéért. Csak ha szereted magadat, akkor leszel képes szeretni másokat is. A dohányos aki tönkreteszi magát, nem szereti magát és először ezt kell megtanulnia.

Mindenkinek meg kell hoznia a döntést most, hogy a pozitívért vagy a negatívért akar-e élni. Ne pocsékold az életed
hülye TV műsorokra, gyors ételekkel, kábítószerekkel vagy vallásokkal, akik a múltban több millió embert megöltek.
Amikor a Földre érkeztél, a terved az volt, hogy magasabbá fejlődj, nem pedig alacsonyabbá. Gondolkodj rajta!
A negatív gondolatok, az emberek millióitól több ezer év óta, kényszerítik a Földet hogy szabaduljanak meg tőlük. Ezért vannak kaotikus időjárások, földrengések, árvizek és tűzhányókitörések. A Föld nemcsak a gázszennyeződésektől szenved, hanem a gondolati-szennytől is. A gondolatok energia és az energiának mindig hatása van az Univerzumra. Az Univerzumban minden összeköttetésben van. Ez már magasabb tudomány. Próbáld feltölteni gondolataidat pozitív energiával, amikor csak teheted. Összpontosíts a barátságosságra és ne a gyűlöletre! Képes vagy ezt megtenni? Több ezer ember van itt a Földön mint én, akik segíteni tudnak neked ezt elérni.
Mi vagyunk a fénymunkások, akik a lét magasabb valóságainak fényét használjuk a negatív megszüntetésére. A
múltatokban angyaloknak hívtatok bennünket. Mindenki, aki a fénynek dolgozik, keményen támadva van a sötét oldalról.

Emiatt még inkább fontos, hogy a fénymunkások tovább növeljék erejüket. Ne hagyjátok magatokat elbátortalanítani a negatív emberekkel, vagy a problémákkal, amelyekkel szemben álltok. Tartsd figyelmed a célon! Segíteni a bolygót és belemerülni a fénybe, ahol semmi negatív nem tud létezni. A Föld kísérlet, amelyben látni akartuk, hogy tudjuk-e tartani a fényünket a negatív környezetben. Ez lassan a végéhez közeledik.

A sötét oldal ezt meg akarja akadályozni. Ne hagyd a kétkedőket, arrogáns embereket, vagy fizetett pszichológusokat, hogy elbátortalanítsanak. Ők félnek a szeretettől és azoktól, akiknek több tudásuk van mint nekik. Sok életre van szükségük, amíg képesek lesznek a magasabb bölcsességekre. Ez az ő szabad akaratuk. Minden virágnak megvan a maga virágzási ideje. Minél több fényt küldesz ki szívedből, annál gyengébbé válik a sötét oldal. Minél többet támad téged ezért a sötét oldal, annál inkább bók ez a számodra, hogy jól végzed a dolgodat. A harc a gonosz ellen, inkább belül foglal helyet, mint kívül. Szívedben és a gondolataidban. Az energia amit küldesz, fontos. Ha magadban negatívan gondolkodsz, növelni fogod magad körül a káoszt, mert ezzel táplálod! Ha szeretnéd megszüntetni a bolygón a káoszt, akkor a szeretet gondolatait kell szétküldened. Ezek a morfogenetikus mezőn eljutnak az egész bolygóra. Így tudod a sötét oldal tervét elrontani. Zűrzavart terveznek, nemcsak az egész bolygón, hanem az egész Galaxisban. Megengedjük ezt?

A sötét oldal arra használja a TV-t, hogy hazudjon nektek. A TV műsorok 90%-nak az a feladata, hogy elbutítson
benneteket. Nem akarják, hogy az élet értelméről gondolkodjatok. Azt akarják elérni, hogy higgyetek abban, hogy
minden a legnagyobb rendben van. A legnagyobb hazugságshow-k azok, amik a politikusokkal kapcsolatosak. TV-s
politikusokat és kamuválasztásokat mutogatnak, hogy elhiggyétek megvan a jogotok a választásra. A valódi hatalmon
lévő emberek soha nincsenek a TV-ben és a saját családjaik által vannak megválasztva. Ameddig hagyod, hogy ilyen
emberek uralkodjanak rajtad, addig a rabszolgájuk maradsz, hogy a háborúikat pénzeld az adóidból.
Képzeld el most magadban, miféle világban akarsz élni. Képzelj el egy világot, erőszak, hadsereg, politikusok és
képmutató papok nélkül, babonák és hitrendszerek valamint hazugságok nélkül!

Képzeld el a világot, ahol csak a szeretet uralkodik és mindenkinek megvan mindene, ami szükséges. A tudás is
rendelkezésre áll mindenki számára és ahol a kapcsolat a magasabban fejlett bolygókkal természetes dolog. Fel kell
építened az erős belső vágyat, hogy ilyen világban élj!

Minél több ember lesz képes ezeket a gondolatokat elképzelni és szétküldeni, annál egyszerűbben tudjátok a bolygó
fejlődését a pozitív irányba terelni. Kezdj el hallgatni a lelked szavaira és nem azokra a hangokra amiket a TV és rádió
műsoron keresztül adnak le neked. A lelked hangját csak akkor hallod, amikor csendben vagy és stressz és zajmentes környezet vesz körül. A legtöbb ember naponta koncentrál gyűlöletre, irigységre, vitákra, arroganciára. Öntudatlanul,
nem tudatosan élnek és elpocsékolják az életüket. Tégy elhatározást most!
Miféle világban akarsz élni? Küldj gondolatokat a szeretet erejével az egész bolygónak. Ez jobban megzavarja a sötét
oldalt, mint bármi más. Képzeld el, hogy az egész bolygó a szeretet fényével van feltöltve és ez a fény az összes gonoszt elégeti.

Most van az az idő, hogy bizonyíthatod magadnak, hogy valóban felnőtt-e a tudatod vagy sem. Ha valaki szereti a
gyűlöletet és az erőszakot, akkor kevésbé fejlett, mint egy állat vagy egy növény. Az élet értelme a tudatod és a
szívedben lévő szeretet fejlődése. Nem az autód, a mobiltelefonod, a bankszámlád, a vallások, a horrorfilmek és az
erőszak mások felett, hanem egyszerűen a szeretet mértéke a szívedben mutatja ki, hogy ki is vagy valójában. Csak
akkor lehetsz a győztes oldalon, ha a szíveddel gondolkodsz!
Ez a kulcs a magasabb léthez! Használni fogod ezt az eszközt, vagy elhajítod?
Tiéd a választás!

 

Alaje a Plejádokról – 3. rész
( Forrás: http://www.youtube.com/watch?v=imteM9EO1Jk )
( Magyar hanggal: https://www.youtube.com/watch?v=vHYAknEEA60 )

A Föld az átváltozás folyamatában van, annak érdekében, hogy magasabb frekvenciába kerüljön. Minden bolygó átmegy ilyen átváltozáson, ez a fejlődés természetes útja. Az Univerzumban minden fejlődik, semmi sem mozdulatlan. A Föld frekvenciája lassan emelkedik, magasabb mint évtizedekkel ezelőtt. Ezért néhányatoknak az az érzése, hogy az idő gyorsabban múlik. Ez arra ad nektek lehetőséget, hogy tudatotokat még gyorsabbra fejlesszétek, mert több dolog történik meg rövidebb idő alatt és gondolataitok gyorsabban válnak szemmel láthatóvá. Ezekben a magasabb frekvenciákban semmi gonosz nem tud létezni. Ez az oka annak, amiért a sötét földi irányítók – melyek Földi emberekből és gonosz földönkívüliekből állnak – mindent megtesznek azért, hogy a Föld frekvenciáját alacsonyan tartsák.

Atombombákat robbantanak a felszínen és fent az égen, hogy zavarják a Föld mágneses mezejét. Terjesztik a háború
energiáját, a gyűlöletet, a médián keresztül az idiótaságot, a versengést és a gazdaság manipulálásával félelmet
teremtenek. Századokon át vizsgálták az emberi viselkedést és kihasználják a tömegek primitív ösztöneit és vágyait, hogy tudatlannak és ébertelennek tarthassák őket. Félnek, hogy a népesség fejlődik és túlságosan nő és ezért repülőgépekről vegyi anyagokat szórnak szét, hogy a lakosságot megbetegítsék. De még ennél is többet tesznek, teljes felügyeletet akarnak minden felett. De van egy erő, amely képes megállítani őket. És ez az erő a szellemi energia. Minél több ember használja a valódi univerzális szeretet szellemi erejét, annál könnyebb megszüntetni ezt a fenyegetést. Ameddig a Földet mint különálló országokat látod, melyek nem kedvelik egymást és versengésben állnak, addig nagyon megkönnyíted a gonosz Földi irányítók munkáját.

Ha meg akarod változtatni az alacsony energiát, akkor a magasabb energiát kell használnod.
Bizonyos esetekben ez magától bekövetkezik, mert minél több ember szenved, annál inkább fognak új utak után nézni, hogy ezen túljussanak. El fogják kezdeni keresni az igazságot és a lét szellemi erejét. Így hát nézd ezt úgy, mint egy kihívást és gyakorlatot a számodra, hogy túllépj a belső és külső negativításon. Kezdj el dolgozni a belső gyógyulásodon és fejlődéseden! A magasabb frekvenciák melyek a fény forrásaiból valók, felszínre hozzák az összes belső blokkot, kigyógyulatlan érzelmi mintákat és így dolgozhatsz rajtuk, meggyógyíthatod őket. Nem tudsz a magasabb dimenziókba jutni blokkoló energiákkal, megoldatlan dolgokkal, gyűlölettel és arroganciával.

Viszálykodó emberek az előbb említett tulajdonságokkal, egóval és kapzsisággal nem bírják ki a szeretet magasabb energiáit. Utálják a szeretetet és azokat az embereket akik erről beszélnek, ezért támadják őket. Utálnak mindent ami szeretetet fejez ki, mint pl.: a harmonikus zene, a természet gyönyörű színei. Legfőképpen azokat az embereket nem szeretik, akik az igazat mondják, mert az álarcaik lehullnak. Megvan a lehetőségük és esélyük, hogy túllépjenek az egójukon, vagy negatívak maradnak és megtanulják a leckét a következő életeikben.

Fontos javítani a személyiségi hibákat, gyógyítani az összes karmikus ügyet és fájó élményt, a jelen vagy az elmúlt
életeinkből. Meg kell válnotok társadalmatok negatív programjaitól, pl.: versengés, önzés, irigység és gyűlölet a bolygó más részén élő emberek iránt. Ez szabaddá teszi az utat, szellemi éberséged fejlesztésére. Magasabb tudattal megérted, hogy minden energia. Pl.: gondolatok, érzések, zene, színek, tárgyak, formák… minden. Minden összeköttetésben van egymással!

A spirituális energia, vagy Isten = tudat, lét, teremtés, forrás. A tudat többféle alakban jelenhet meg, fizikaiban és nem fizikaiban, a frekvencia fokától függően. Az energia a forrása mindennek és használhatod ezt a szellemi energiát a valóságod megteremtésére. Valójában máris ezt teszed, de nem tudatosan és keverve negatív tudatmintákkal, mint a félelem és gyűlölet. El tudod képzelni mi történne, ha elegendő ember használná a tudatos kozmikus energiát (tudatos összpontosítással a mindent átfogó szeretetre)? Ez felemelné a tudatosságodat és az életminőségedet.

Amikor azt mondom szerelem, akkor nem úgy értem, hogy torz szeretet, mint ahogyan azt egyes vallásokban és szektákban értelmezik. A valódi színtiszta univerzális szeretetre, a valódi fény erejére gondolok. Ez elkezdi tisztítani a testi energiátokat és megváltoztatja a szubatomi struktúráját. Az lesz a vágyad, hogy a testedet tisztán tartsd és hogy
megtarthasd a magasabb energiát. Vágyni fogsz a harmóniára és kerülni fogod az erőszakosságot, a negatív szavakat. A gyűlölet, a szomorúság és a félelem az energiádat alacsonyan fogja tartani. Megmásítja a test molekuláris struktúráját, a testedet gyengévé teszi, ami szívrohamot, rákot, fekélyt, reumát, vakbélgyulladást és más nehézségeket okoz.

Hát kerüld a gonosz embereket, a stresszt, a drogokat és az egészségtelen ételeket. Találj vissza a kapcsolati forráshoz. Járj gyakran a természetbe megtisztítani a tested a negatív energiáktól. A betegségek a negatív energiákból vagy visszatartott gyógyítatlan érzésekből jönnek. Van, ami karmikus okból és vannak, amik titkos kormányok által lettek előállítva. A kozmikus szeretet magas frekvenciájával, minden negatív energiát átalakíthatsz. A szeretetenergiával növelni tudod a bölcsességedet. Bölcsességgel törölheted a negatív karmát és tudatos teremtője vagy az életednek, mert együttműködsz a Szellemi Törvényekkel. A bölcsességed az előző életeid tapasztalatainak megértésén és tökéletesítésén keresztül jön. Ez emeli fel a szellemi tudatosságodat!

Mielőtt a Földre inkarnálódtál, kiválasztottál bizonyos leckéket, amelyeket tapasztalni és tökéletesíteni akartál azért, hogy szellemileg nőjön és fejlődjön a lelked. A más bolygókról származó emberek, nem fognak zavarni a tanulásodban. Mi soha nem fogjuk elvenni tőletek ezt a lehetőséget a fejlődésre. Utat mutatunk nektek, hogy hogyan csináljátok meg saját magatok. Csak akkor van jogunk közbeavatkozni, ha mi szintén a Földre inkarnálódtunk. Ez már sok ember által megtörtént, a jóakaratú bolygók százaiból. Többnyire tőlünk Plejádokról, mert nekünk erős kapcsolatunk van régóta a Földel. Tettük ezt már más hasonló bolygókkal is és ebből kifolyólag tapasztaltabbak vagyunk. Közvetlenül tudunk így veletek beszélni és mágnesként kapcsolni a magasabb kozmikus energiákhoz. A fény munkásai vagyunk, nagy tehetséggel. Szeretjük a művészetet és mindent, ami harmonikus.

Semmi közünk a Földi szervezeteitekhez és kultuszaitokhoz. Néhányan közülünk nagyon magas dimenziókból vannak, ahol minden színtiszta fény.

Mindent amit teszünk, összhangban van a Lét Törvényeivel, a karmával és megfelelő időben való cselekvéssel. Azt is
tudnod kell, hogy több különböző Plejádi csoport van. A Plejádi csillagrendszerben több mint 2.000 bolygó van és
mindegyikük eltérően fejlettek különböző dimenziókban. Valamelyek a Galaktikus Szövetség részei. Egyesek képesek egy időben itt lenni és a jövőben is, a tudatuk kettéválasztásával és két testbe való átküldéssel. Ha információkat olvasol a Plejádokról, használnod kell a Felsőbb-Énedet, hogy meg tudd különböztetni, hogy tőlünk jönnek-e, vagy rosszindulatú földönkívüliektől, akik a nevünket használják téves információk terjesztésére. Vannak kapcsolataink veletek, de többnyire az asztrális szinten, amikor a racionális-ego tudatotok alszik. Magasabb tudattal érezni fogod, mikor igaz az információ és mikor nem.

Nem a behatárolt lineáris és racionális gondolkodásodat fogod használni. Az átívelő gondolkodást fogod itt használni, látni egy témát minden oldalról. Intellektuális elmével nem tudod elérni a szellemi éberséget csak a hitrendszerektől szerető szívvel. Csak ha együttműködsz a léttel és a magasabb éneddel. Szívenergiádat használva, értékes szolgálatot teszel a bolygónak. Minden egyes tett vagy érzés, változtatja a jövő irányát. Mert a jövő nem megszabott dolog. Gondolataid és érzéseid változtatják minden pillanatban, így a jövőnek sok eshetősége van. Nincsenek véletlenek az életben! Mindennek ami történik, oka van. Még akkor is, ha az okot nem látod azonnal.

 

Alaje a Plejádokról – 4. rész
( Forrás: http://www.youtube.com/watch?v=Xz_6U6a2ejQ )
( Magyar hanggal: https://www.youtube.com/watch?v=n8db443uIzc )

Magad vonzod be az embereket és a szituációkat, amikor megteremted hozzá a megfelelő energiát. Szívenergia
használatával és meditációval gyorsabban fejlődsz, mert ekkor összhangban vagy a Forrással, a Kozmikus Központi
Tudattal. Minden egyfajta meditáció, ami nyugodttá és feszültségmentessé tehet. Ez nem csak csendben ülést jelenthet, hanem amikor pl.: olvasol, festesz, énekelsz, sétálsz a természetben, vagy szeretetet adsz valakinek. Minden, ami az agyadnak alfa és théta hullámsugárzást okoz. Ennek tudatában végezzünk egy rövid meditációt, hogy aktiváljuk az energiát és megtisztítsuk a bolygót a gonosz energiáktól.

Ülj le és lazíts. Fontos könnyednek lenni, hogy az energia könnyen tudjon folyni. Csukd be a szemed, hogy ne zavarjon meg semmi. Lazítsd el a tested minden részét. Kezd az arcoddal, lazítsd el a homlokodat, az arcodat és közben ügyelj arra, hogy ne szorítsd össze a fogaidat. Lazítsd el a nyakadat, a karjaidat, az ujjaidat, ne tartsd ökölbe a kezed. Érezd a lazulást a lábaidban és a talpadban.

Vegyél 3 mély lélegzetet. Mindannyiszor amikor belélegzel, szívd be a testedbe a kozmikus fényenergiát, amely
mindenhol körülvesz. Ahogy kilélegzel, lásd ahogy az energia kitisztít minden negatív energiát a testedből, amelyre nincs szükséged. Fújj ki minden negatívumot és hagyd eltűnni.
Minden alkalommal amikor ezt csinálod, egyre fényesebbé és fényesebbé válsz. Emlékezz! A gondolatok energia, amelyek az éteri szinten kezdődnek és hatással vannak a fizikai testedre is. Így minden alkalommal amikor be és kilélegzel, egyre fényesebbé és fényesebbé válsz. A testedet tiszta és szerető fénnyel töltöd meg. Ez a Forrás ragyogó fénye, a lét tudata.

A fény egyre nagyobbodik és egy izzó fénygömb burkol be téged.
Érezd a békét, a bölcsességet és a lét szeretetét. Engedd ezt a fényt, hogy harmonizáljon és gyógyítson ahol szükséges.
Lásd, ahogy az összes csakraenergia pontod aktiválódik és harmonizálódik. Mind összekapcsolódnak és találkoznak
középen a szívedben. Érezd, ahogy a szíved forróvá és erőteljessé válik.

Mond magadnak:
“Kész vagyok a bölcsességre, kész vagyok a szeretetre. Tudatom és kreativitásom folyamatosan növekszik. Egészséges
vagyok és mentes a gátló programoktól és energiáktól. Mentes vagyok a hitrendszerektől és felelősséget vállalok az
életemért. Indítékaim összhangban vannak a léttel. Barátságos és együttérző vagyok. Szeretetet adok és fogadok. A
szeretet életét élem. Most lásd, ahogyan a fénygömb most olyan naggyá válik, hogy körülöleli az egész Földet. A
szeretetfrekvencia megtisztítja az egész bolygót az összes negatív energiától. Lásd, ahogy a sötét energiák elégnek,
amint egy fényörvény elsöpri őket.”

Az asztrális mezőben tényleg ez történik, ami hatással lesz a fizikai mezőre is.
Ezt a meditációt, elvégezheted bármikor amikor akarod. Ez felerősíti a szellemi energiát a Földön, így mindenkinek
lehetősége lesz fejlődni. Emlékezz, minden energia és az idő a magasabb valóságokban nem létezik. Az idő csak földi 3Ds elképzelés. Az idő és a tér rugalmas.

Gondolkozz sokoldalúan, szeretettel. A szeretet a kulcs!
Adonai

 

 

Alaje a Plejádokról – 5. rész
( Forrás: http://www.youtube.com/watch?v=fFxR89145bM )
( Magyar hanggal: https://www.youtube.com/watch?v=dJy-8BBgZv0 )

Üdvözöllek, Alaje vagyok a Plejádi csillagrendszerből!

Ahogy mondtam az előző üzeneteimben is, a szeretet a legfontosabb dolog amire a Földön szükséged van. Nem tudod
kifejleszteni az öntudatod, ha elméd tele van gyűlölettel, gőggel, irigységgel, félelemmel, vagy versengő gondolkodással.

A Galaktikus Fény Szövetsége figyeli válaszaitokat üzeneteikre és észleléseikre melyeket nektek küldenek. A reakcióidból láthatod, milyen fokon vagy öntudatoddal és hogy készen állsz-e egy globális találkozásra.
Örülök, hogy sok Földi ember jelzett vissza szeretet üzenetünkre szeretettel. Sajnos, még mindig túl sok ember van, akik megsértik a szeretetteljes embereket. Megpróbálják a hitüktől őket megfosztani. Mi figyeljük mindezt. Még mindig olyan mint 2.000 éve, amikor az égi testvérünk akit Jézusnak hívtok, az e-fajta emberek által keresztre lett feszítve. Csak azok, akik kifejlett öntudattal rendelkeznek, csak azok képesek felismerni a fénymunkásokat. Ha valakit megtámadsz, mert ő szeretetet és tudást valamint bölcsességet ad neked, akkor mindez tisztán mutatja, hogy rossz energiák uralkodnak benned. Ösztönöznek téged a pozitív gondolatok elutasítására, gátolva a szellemi erőd megélését.

Ha a szellemi fényt és a bölcsességet szeretnéd megtapasztalni, akkor próbálj meg meditálni. Tisztítsd meg magad az
igazi fénnyel és hallgass az igazi önmagadra: a lelkedre. Csak a lelked taníthat meg rá, hogyan ismerd fel az igazságot, a szeretetet és a fénymunkásokat. Nem az értelmiségi elméd. Ha működésbe hoztad a szeretetet a szívedben, soha senkit nem támadnál meg, csak azért mert ő másképp néz ki, vagy máshogy beszél és él mint te.

Ahogy mondtam korábban, minden bolygó egy iskola a szellemiség és a szeretet kifejlesztésére. Rajtad múlik, hogy
használod-e a szeretetet ebben az életben vagy sem. Mi nem fogjuk a munkát helyetted megcsinálni. Az Univerzumban mindenki keresztülmegy ezen a fontos leckén. Az értelmiségi elméddel nem fogod tudni elérni a szellemiséget, mert hitrendszerekkel és hamis információkkal illetve társadalmi korlátozottsággal vagy programozva. Újraprogramozhatod elméd, ha képes vagy kitárni szíved a magasabb öntudatnak. Ha megnyitod a szívcsakrádat, csak akkor érezheted az igaz szeretetet… magadért, másokért és a természetért. Próbálj csatlakozni a szeretetenergiával, ami a lelkedből jön, a szívcsakrádból. Ha ezt megteszed, akkor összhangban vagy a Kozmikus Központi Öntudattal, vagy ahogy te hívod, az Istennel.

Vannak a Földön emberek, akik nem szeretik a szeretetet, mert egész életükben úgy voltak programozva, hogy ne
mutassanak szerető érzéseket. Nem szeretik magukat, így hát mást sem tudnak szeretni igaz szeretettel. Ehelyett inkább alkohollal és cigarettával károsítják önmagukat. Félnek a szeretettől, mert ez rádöbbentené őket, hogy mennyire sok negatív energiákat teremtenek maguknak és másoknak. Ezt néhány dohányos rágalomnak fogja fel, de ez nem az. Nem más, mint a tudás, ami segíteni fog nekik abban, hogy megértsék és meggyógyítsák önmagukat, hogy elérhessenek egy magasabb fokú öntudatot. Mi segítünk nekik megérteni, hogyan működik az Univerzum. Magad teremted az életedet, gondolataid és érzéseid energiájával. A lét energiával dolgozik és bölcs dolog ezt az energiát szerető szellemi módon használni, nem önmegsemmisítő módon. Ha szeretet van a szívedben, akkor szeretnéd hogy mindenki egészséges legyen, így hát mindenkinek megadnád a szükséges orvosságot. A legjobb orvosság a szeretet és a bölcsesség, a szellemi energia.

Próbáld megérteni, hogy nekem mint Plejádinak, semmi közöm a politikai betegségeitekhez, szervezeteitekhez,
kultuszaitokhoz, vallásaitokhoz, vagy akármelyik nemzethez. Én megmondom neked hogyan szabadítsd fel önmagad
ezektől a blokkoló energiáktól. Egyetlen fénymunkásnak sincs köze ezekhez az energiákhoz. Én a fény magasabb
dimenziójából jöttem le egy fizikai testbe, hogy képes legyek kommunikálni veled, használva a nyelvet amelyet értesz.
Azért vagyok itt, hogy figyelmeztesselek a szeretet útjára, hogyan fejleszd a szíved és az öntudatod. Ez szükséges ha
együtt szeretnél haladni az átalakító energiákkal, amelyek a Földre jönnek. Több ezer további fénymunkás van, akik
ugyanezen okból jöttek a Földre. Légy bölcs és hallgass rájuk. Az élet értelme, hogy lelki szeretett legyen a szívedben.
Semmi más. Hogy ezt elérd, meg kell szabadulnod a negatív energiáktól. Tisztítsd meg önmagad a gyűlölettől, irigységtől, a drogoktól, gőgtől és versengéstől vagy mások sértegetésétől.

Ez nem az igazi természeted. Az igazi az szellemi, a lelkedben van és ezt vissza kell hoznod a felszínre. Minden űrember azért van itt, hogy segítsen neked megtalálni igazi természeted. Ne pazarold el az életed erőszakossággal. A
gyűlöletenergia csak megbetegít fizikálisan és mentálisan is. A megsemmisüléshez vezet és elzár attól, hogy magasabb szinten kifejlődött bolygókra inkarnálodj. Sokkal bölcsebb szeretetenergiát teremteni. A szeretettel átalakítod a társadalmat valami jobbá és meggyógyítod a természetet. Képes leszel érezni, ha valaki magasabb bölcsességet mond neked, mert a bölcsesség a szeretetből fakad. Ha az emberek többsége a Földön szeretet-energiával rendelkezne, a spirituális emberek más bolygókról leszállnának és találkoznának veletek globálisan. Ne is számíts kapcsolatra, ha az erőszak energiája van benned. Mi nagyon érzékenyek vagyunk és érezzük gondolataid és érzelmeid. Nézz bele a hétköznapi életedbe és figyeld meg hogyan reagálsz különböző helyzetekben. Lelki bölcsességedből, vagy úgy mint egy robot a TV-ből programozva? Az internetet elsősorban mindenki csak eszközként használja, hogy másokat sértegessen és vitatkozzon velük. Azt gondolják árthatnak másoknak, mert senki sem láthatja őket.

A valóságban önmaguknak ártanak, mert negatív karmát teremtenek és azt meg kell tisztítaniuk egy másik életükben. Minden amit csinálsz és gondolsz, az visszajön előbb vagy utóbb. Ez egy Univerzális Törvény, amely segíti az emberek fejlődését.

Így pillanatnyilag csakis szeretetteljes, spirituális emberekkel tartjuk a kapcsolatot. Mi mindenkit szeretünk, még akkor is ha valaki támad minket, mert mint lélek mindenki fény. Jelenleg csak fénymunkásokkal tartjuk a kapcsolatot. Az első kontaktus mindig álomban történik az asztrális síkon, később fizikailag is lehetséges. Sok embert meglátogattam az asztrális síkon és mások látták fényhajóinkat. Néhány évvel ezelőtt, magammal vittem 3 személyt a találkozásra a fénylényekkel, csillagcsaládommal. Előttünk álltak és több fényhajó lebegett felettünk. Azok a hajók gondolati és lelki energiával repülnek. Csak akkor állhatsz fénylények előtt, ha az aurád tiszta, amikor a frekvenciád és a szeretetenergia szinted elegendően magas. Különben az energiájuk túl erős lenne számodra. Később, ha elég ember ébred fel, a fényhajóinkról való észlelések megemelkednek.

Ha szeretet van a szívedben, nem lesz problémád az átalakító energiával, amely egyre erősödik ezen a bolygón. Ha van szeretet a szívedben, akkor nem félsz azoktól, akik szeretetet és kozmikus bölcsességet adnak neked. Visszaadnád nekik azt a szeretetet. Szabadulj meg félelmeidtől. A félelem egy olyan Földi irányító program, amit a média és vallások használnak, hogy megakadályozzanak abban, hogy szellemi légy. Nyisd meg a szívcsakrádat és enged, hogy a lelked szeretete átvilágítsa. Szeretettel, készen állsz a bolygó átalakulására. Szeretettel, kész vagy kiszabadulni a dualitásból és készen a magasabb fényenergiára. Küldj minden nap szerető gondolatokat az egész bolygónak. Ilyen módon segíteni tudsz más emberek fejlődésében, hogy jobb életet éljünk, ami a szeretetről és bölcsességről szól. Szereteted érjen el mindenkit.

Kívánok mindnyájatoknak szabadságot, áldást és tudatosságot!

 

 

Alaje a Plejádokról – 6. rész
( Forrás: http://www.youtube.com/watch?v=RRZL4yPoTmI )
( Magyar hanggal: https://www.youtube.com/watch?v=g00Zjv0hQak )

Üdvözöllek, Alaje vagyok a Plejádi csillagrendszerből!

Ezekben a napokban sok közvetítést olvashatsz és hallhatsz, amelyek állítólag a Galaktikus Fény Szövetségétől
származnak. Tudnod kell, hogy a legtöbbjük nem tőlünk érkezik, hanem azoktól a földönkívüliektől, akik nem a fény
szolgálatában állnak. Embereket használnak, akik tudnak közvetíteni, de nem spirituálisak eléggé ahhoz, hogy megtudják állapítani kitől közvetítenek. A nevünket használják, hogy elhidd a félrevezető információikat. Az egyik trükkjük az, hogy elkábítanak gyönyörű szép történetekkel, hogy milyen szép az élet itt a Földön. Neked nem is kell tenni semmit és nem is kell megtisztítanod magad a belső blokkjaidtól, mert az megtörténik magától. Egyszerűen csak azt akarják elérni, hogy te álom állapotban maradj. Ezeket a trükköket alkalmazzák azok számára, akikre nincs hatással a TV. Azt szeretnék, hogy várakozó állásponton maradj, hogy ne csinálj semmit és várjál rájuk, hogy mindent megtegyenek érted.

Vannak olyan közvetítések, melyekben évtizedeken át mondják az embereknek, hogy a kontaktus közel van. Mi majd
érkezünk ebben és ebben az időben és semmi sem történik. Az emberek teljesen elveszítették türelmüket a
várakozásban, ahelyett hogy belső szellemi megtisztulásra és növekedésre törekedtek volna. Egy jó példa erre, amit 2008 októberében láthattál. A Galaktikus Fény Szövetsége soha nem tenne ilyesmit. Mi csak akkor landolnánk tömegesen a Földre, ha az emberek többsége meghívna minket. Ez egy Kozmikus Törvény. Amikor mi jövünk, azt mindenki tudni fogja.

Ezt minden fénymunkás érezni fogja, mert telepátiát alkalmazunk. A mi üzeneteinkben, mindig bölcsességet adunk
számodra, hogy kifejleszthesd öntudatodat és hogy galaktikus emberré válhass.
A mi információink rövidek és közvetlenek, mindabból ami a legfontosabb. Nem beszélünk órákon át egy dologról. Ez csak energia és idő pazarlás. Soha nem beszélünk semmilyen Földi időpontról, mert tudjuk, hogy a jövő nem meghatározott dolog és ez nem függ semmilyen Földi időponttól. A jövő minden másodpercben változik, összhangban a Földi népesség többségének gondolataival és érzéseivel. Tehát, sok eshetősége van a jövőnek. Mi nem tartunk órarendet vagy naplót falon lógatva, hogy megtervezzük lépteinket. Cselekszünk, amikor az idő, hely, energia és a Kozmikus Törvények megfelelőek. Már elmondtam korábban, ahogy az energiák emelkednek, az egyirányú gondolkodás már nem fog működni. Több irányból fogtok szemlélni egy témát. Használnod kell az ösztönös megérzéseidet a szíveddel és a lelki bölcsességeiddel is, hogy megértsd az életet és a létezést.

Még egy dolog, amit meg kell jegyezned! Azok a földönkívüliek, akik nem a fényt szolgálják, szintén rendelkeznek
űrhajókkal. Kifejlődött szív és szellemi érzékenységgel meg tudod különböztetni az ő űrhajóikat a mieinktől. Lehetséges, hogy egy nap, ezt meg is kell tenned. Ebben az esetben egy nagy tisztítás lesz a Földön és evakuálnánk az embereket a hajóinkkal. Egy ilyen helyzetben a sötét oldal szintén jönne a hajóikkal. Akkor tudnod kell, hová szállj fel. Ez csak egy lehetőség. Lelki figyelemmel és szeretettel a szívedben, fel vagy készülve minden helyzetre. Az átalakulás, bármelyik pillanatban bekövetkezhet, ha elég ember összpontosít a saját szellemi fejlődésére. A természetes folyamatok az Univerzumban, nem függnek semmilyen Földi naptártól. Csakis a szellemi erőtől és evolúciótól. A Teremtés teszi a dolgát.

Mi a Galaktikus Fény Szövetségénél mindent az Univerzum bölcs irányítása alatt csinálunk. Figyeld gondolataid, hogy milyen jövő-eshetőségbe fekteted energiádat. Most már érted, miért fontos kifejlődni szellemileg. Elegendő szellemi gondolat, megteremthet egy szellemi jövőt.

A negatívak csak kellemetlen jövőt tárnak eléd. Tehát, fontos meggyógyítani minden blokkoló energiát, mely ebből vagy a múlt életből származnak. Töröld a korlátolt gondolkodást, mint pl.: Túl gyenge vagyok, nem méltó a bölcsességre, önszeretet hiánya, alacsony önérzet, gyűlölet vagy irigység és félelem valamitől. Az összes ilyen gondolat olyan, mint egy vírus, ami blokkol téged önmagad kifejlesztésében. Bármikor megváltoztathatod ezt az energiát, pozitív energiára. Nincs szükséged ehhez engedélyt kérni senkitől, mert ez csakis a te választásod. A gondolatok és érzések az oka minden teremtésnek.

Lényeg, hogy mindig arra gondolj, amit szeretnél és ne arra, amit nem szeretnél. Ha ki szeretnéd törölni
ezeket az elakadásokat, akkor csinálj egy rövid meditálást, hogy újra programozd önmagad.
Ülj le és lazíts. Hunyd le a szemed. Képzelj el egy fényörvényt, ami az Univerzumból jön és megtölti egész tested. Érezd ezt az energiát és lélegezd be. Tedd a kezed a szívedre és képzeld el, hogy egy vagy a lelkeddel. Most mond
önmagadnak:

– „Nyitott vagyok megkapni minden bölcsességet ami csak létezik.”
– „Megengedem a lelkemnek, hogy meggyógyítson és tanítson szeretettel.”
– „Örömmel tanulok.”
– „Kész vagyok a bölcsességre.”
– „A mindenség javára használom bölcsességem minden tapasztalatát.”
– „Szeretem önmagamat.”
– „Barátságos és szeretetteljes vagyok.”
– „Tökéletesen egészséges vagyok.”
– „Bátor vagyok.”
– „Független vagyok és a saját döntéseimet hozom.”
– „Felelősséget vállalok saját életemért.”
– „Összeköttetésben vagyok a Kozmikus Központi Öntudattal.”
– „A fény szolgálatában használom a tehetségemet.”
– „Együttérzés van a szívemben.”
– „Hálás vagyok minden jó dologért az életemben.”
– „Szeretetet adok és fogadok.”
– „Szeretetteljes életet élek.”
– „Felhasználom a szeretetet, hogy átváltoztassanak minden blokkoló energiát.”
– „A szeretet a legnagyobb erő, ami létezik.”

Tedd meg ezeket a kijelentéseket amikor csak tudod, hogy növeld az energiádat és tudatosságodat!
A lét fénye világítsa meg a lelketeket!
Adonai

 

Alaje a Plejádokról – 7. rész
( Forrás: http://www.youtube.com/watch?v=Ijil7LYxPbk )
( Magyar hanggal: https://www.youtube.com/watch?v=4IfHRqQ_lmQ )

Üdvözlök mindenkit, Alaje vagyok a Plejádi fénydimenziókból!
Hogy segítsem a Földet az átalakulási folyamatában, alkalmazkodnom kellett az alacsony Földi frekvenciákhoz. Ezért
szétválasztottam öntudatomat két testben. Egyszerre itt élek a Földön és egy űrhajón egy magasabb frekvencián. A
magasabb fény szintjein, a fény időutazója vagyok. Ez ott normális, mert Isteni fény energiával minden megvalósítható.

Én és a Galaktikus Fény Szövetségének más tagjai itt vagyunk, hogy segítsünk kifejleszteni szíved és öntudatod.
Lefilmeztem néhány űrhajónkat és ezt a 8. részben meg is mutatom. Minden nap kapok levelet emberektől, akik
találkoztak velem az asztrális síkon. Boldoggá tesz, amikor azt írják nekem, hogy mennyire világosan élik életüket miután megnézték videóimat. Ez a szeretet energia, amire a Földnek szüksége van. A Föld energiaátalakulási folyamatban van és a szeretet a kulcs zökkenőmentes átalakuláshoz. A legmagasabb igazságok egyszerűek, tiszták és nem bonyolultak.

Amikor információt hallasz az Univerzumról és a földönkívüliekről, mindig vizsgáld meg lelkeddel és magasabb éneddel, mely forrásból jönnek és milyen az energiájuk. Ha azok az információk órákig tartanak és lefárasztanak, az azért van mert energiát vesztesz. Azok az információk, nem fénnyel teli forrásból származnak, hanem a sötét oldalról és így próbálják a figyelmed elvonni attól, ami a legfontosabb: a szíved és a spiritualitásod kifejlesztése.

A fénnyel teli lények erőt adnak neked és ettől feltöltődve ébernek és erősnek érzed magad. A spirituális embereknek,
akiknek valódi tapasztalatuk volt a fénnyel, a beszédjük hangjában érezhető a szeretet és az érzéseik minőségében is. Az aurájuk fénnyel telített. A racionális emberek, akiknek csak a fejükben vannak információk, azok úgy beszélnek mint egy gép és nincs semmi érzés, szellemi energia bennük. Az ilyen Földi emberek úgy gondolkodnak mint egy robot, ezért azt gondolják, hogy minden magasabb dolognak bonyolultnak kell lennie. Őket jobban érdeklik a negatív földönkívüliek, katasztrófák, manipulációk, próféciák, hamis történetek a múltból és csak kevésbé fontos számukra a szív szellemi fejlesztése.

Ne engedd, hogy megzavarjanak. A magasabb rendű lények, röviden és határozottan beszélnek és elmondják
hogyan aktiváld a szeretetet a szívedben. Mi hasznos információkat közlünk veled, amelyek segítenek szellemileg fejlődni.

Mi az igazságot mondjuk, ahogy az van, ahelyett hogy bírálnánk valakit. A negatív emberek nem értik a szeretet Isteni egyszerűségét és ezért sértegetik és bírálják a fénymunkásokat. Nem bírják elviselni a szeretet energiáit és az igazságot.

A szeretetem meghaladja ezeknek az embereknek a felfogását, ők ezt sosem fogják megérteni, mert nem hallgatnak a
szívükre. Csak a negatív asztrális lényekre, akik manipulálják őket. A szeretetenergiámmal néhányszor megvédtem
magamat a gonosz Szürke és Hüllő földönkívüliektől és a titkos világkormány fekete helikoptereitől.
Ne hagyd, hogy negatív emberek megzavarjanak és összekuszálódj. Ne pazarold az időd olyan weboldalakon, ahol
negatív emberek sértegetnek másokat durva gonosz szavakkal, ahol még ezek után is spirituálisnak és okosnak érzik
magukat. A negatív energia amit ezek az emberek teremtenek, nagy kárt okoznak energiameződben és tested
sejtjeidben. Így egy alacsonyabb rezgésben maradsz, ahol nincs se szeretet, se fény. Küldj nekik szeretetet, bocsáss meg nekik és aztán nézz magas öntudattal rendelkező emberek után. Ha kapcsolatba lépsz a lét szeretetével, akkor aktiválni fogod szellemiséged és saját szellemi tapasztalataid lesznek. Ezután lesz igazi tudásod. Az őrület és a zűrzavar már nem fog megzavarni.

Mert csak szeretettel vagy képes felismerni a szeretetet!
Gyűlölettel és arroganciával nem látod a szeretetet és ezért támadod azt meg. Tartsd az energiád magasabb
szeretetteljes frekvencián. Tüntess el környezetedből mindent, aminek negatív kisugárzása van és kárt okoz benned.
Maradj távol a negatív, fanatikus emberektől, akik nem fogadják el a szeretet. Ők sok, alacsony szintű asztrális lények
által vannak megszállva. Az aurájukban láthatod. Szabadulj meg a negatív könyvektől melyek háborútól, Szürke
földönkívüliekről, Drakóniaiaktól, elrablásokról szólnak. Szabadulj meg a negatív poszterektől, cseréld le ezeket színesre és barátságosra. Szabadulj meg a sötét ruháidtól, ne nézz gonosz filmeket, ne hallgass démoni szövegű zenét.

Tartsd a lelkedet és a testedet gyűlölet és füstméreg mentesen. Ezek a dolgok nagyon rongálják az aurád, alacsony frekvencián rezegsz tőle és meggátol téged a magasabb dimenziók elérésében. Az alacsony frekvenciával csak ezt az alacsonyabb dimenzióbeli életed ismered. “Ha törött a lábad, nem tudsz hegyet mászni”. Előbb meg kell gyógyítanod magad.

Csak a fény maradhat életben. Azok az emberek akik nem sajátítják el a szeretet képességét ebben az életben, azok
megkapják az esély a következőben, egy másik bolygón. Ez az evolúció természetes útja. A lélek tanulási folyamata.
Mindenki eldöntheti önmaga, hogy milyen gyorsan vagy lassan akar tanulni. Mindenki felelős a saját életéért,
gondolkodásáért és tetteiért. A kulcs a magasabb dimenziókhoz, a szeretetfrekvencia a szívedhez. Szeretet önmagad és mások, illetve a környezeted iránt.

A szeretet a kulcs a kommunikációhoz is a spirituális földönkívüliekkel. Ha egy űrhajót látsz az égen, próbáld megérezni milyen az energiája. Hogyha szeretetenergiát sugároz, akkor tőlünk való. Minden gondolatot és érzést látunk. Ha a Föld öntisztulása megtörténik, a Galaktikus Fény Szövetsége különböző hajókkal evakuál. Nem mindenkinek lesz meg a szükséges frekvenciája ahhoz, hogy fényhajókkal menjen, ezért fizikai hajókkal is rendelkezünk az alacsonyabb rezgésekhez. Ez csak egy lehetőség. Zökkenőmentes átalakulást szeretnénk látni. Azok az embereket akiket a sötét oldal manipulál, inkább zűrzavaros átalakulást akarnak mint simát. Ezek az emberek jönnek olyankor dühbe, amikor meghallják, hogy többféle eshetőség van. Ha meglesz a létszám a szeretetenergia megteremtésére, akkor az átalakulás zökkenőmentes lesz.

Ha viszont az emberek többsége csak negatív energiát teremt, akkor viszont a bolygó mély
öntisztuláson fog keresztül menni és csak a spirituális emberek lesznek felkészülve.
Ezért fontos a magasabb tudatossággal rendelkezni, hogy fel legyél készülve minden szituációra.

 

Alaje a Plejádokról – 8. rész
( Forrás: http://www.youtube.com/watch?v=mLRr3Og0jws)
( Magyar hanggal: https://www.youtube.com/watch?v=SS4yl4vKXbE )

Minden energia! Mindennek az oka az energia. Minden, amit a fizikai valóságban látsz csupán sűrűsödött állapotú
kozmikus energia. Alacsony rezgésben fizikai formának, magasabb rezgésben viszont minden fénynek tűnik vagy
láthatatlannak. Ugyan ezt az elvet használjuk fényhajóinknál.

Hajóink nem csak tárgyak, hanem tudatuk is van, mert Isteni energiával repülünk. Ezzel az energiával bárhova el tudunk repülni az Univerzumban egy pillanat alatt. Bármilyen formában meg tudunk jelenni, mint kristály, felhő, fény, repülőgép, átlátszó vagy láthatatlan.

Sok helyre elutaztam a Földön és mindenhol láttam az űrhajóimat
– 2005-ben, Németországban lefényképeztem egy űrhajót mely átlátszó formában volt.
– 2000-ben, egy csoporttal voltam Puerto Rico-ban és egy hajó lebegett felettünk.
– 2002-ben, egy csoportom volt Ausztriában és egy éjszaka sok fényhajó tűnt fel és egyet közülük lefilmeztem.
– 1995-ben, kapcsolatba léptem a csillagcsaládommal és a magasabb énemmel.
– 2003-ban, ugyancsak filmre vettem az egyik fényhajómat Aveburyban, Angliában.

Csak azok a földönkívüliek tudnak szellemi energiával repülni, akik a fény szolgálatában vannak. A betlehemi
mozgócsillag, csak egy volt a mi fényhajóink közül. Mindannyiszor, amikor a Biblia említ egy olyan felhőt amiből hang érkezik, azok a mi hajóink voltak, hogy az emberek ne essenek pánikba. Mi vagyunk a Bibliátokban leírt angyalok, többnyire Plejádiak és Vénusziak. Az emberek mint Mózes, Éliás vagy Hezékiel nem próféták voltak, hanem csupán a mi kapcsolataink. A hajóink fénye nem technikai fény, hanem spirituális. Hajóinknak szeretetsugárzása van. Így tudod megkülönböztetni a sötét oldal űrhajóitól.

Annak érdekében, hogy láthassátok űrhajóinkat, csökkentenünk kell a frekvenciánkat. A sötét oldal hajóinak technikai fényük van, mint az autóknak. Ezek olyan dolgokat tudnak tenni, amik az embereknek csodáknak tűnnek. Ezeket a hamisságokat 3D-s hologramokkal és anyagmanipulációval csinálják, hogy az emberek azután higgyenek a vallásokban és lelkileg fejletlenek maradjanak. Ha megvan a szellemi éberséged, akkor senki sem tud becsapni, mert minden mögött látod az energiát.

Ha össze vagy kapcsolva a Létezés szeretetével, valódi csodákat fogsz látni. Ha a kozmikus energia szeretet rezgését
használod, át tudod változtatni a fizikai valóságot magad körül, mint ahogy űrtestvérünk, Jézus is megmutatta 2.000
évvel ezelőtt. Nem ő volt az egyetlen tanító, akit küldtünk hozzátok. Minden korban volt szellemi tanítók a Földön. A
valódi szellemi mester mindig azt mondja nektek, hogy hogyan válhattok mesterré ti is. Nem akarja, hogy hódoljatok
neki. Sok szellemi mester van űrhajóinkon. Olyan lelkek, akiknek több tapasztalatuk van és segítenek másokon
bölcsességükkel. Ezek a szellemi mestereket nem ismertek a Földön.

A tanulás sosem fejeződik be, mert a legmagasabb dimenziókban is tanulsz mindig valamit. Ahogy a frekvencia a Földön emelkedik, úgy változásokat érzel a fizikai és érzelmi testedben. Kezdetben megszabadulsz a régi negatív energiáktól.

Ebben az időpontban sokat akarsz majd aludni. Később több energiát fogsz érezni testedben, aminek következtében
kevesebb alvásra lesz szükséged. A fénytest aktiválódik!

Néha hangokat fogsz hallani füledben, mert a tested hozzáigazítja magát a magasabb rezgésekhez. A tobozmirigy a
szemeid között ingerelve lesz és kezded majd látni az éteri energiát. Kívánni fogod az egészséges testet, hogy
megtarthasd ezt a magas energiát.

Az érzelmi testben minden megoldatlan blokk feljön és így meg tudod szabadítani magad régi terhektől. A szellemi
irányultságú emberek felismerik ezt és ők ezért gyorsabban fejlődnek. Az önös emberek ezt nem ismerik fel és meg
akarják tartani maszkjukat és egójukat. Arrogánsnak maradnak és megsértik a spirituális embereket. Ha magasabban rezegsz, változatosokat fogsz érezni a környezetedben. A rossz emberek vagy elhagynak vagy támadni fognak, mert az egójuk fél az Isteni igazság fényétől. A magasabb szeretetenergiával a testedben, intuitív kezdesz lenni, a magasabb énedre hallgatsz, nem pedig az alacsonyabbra. Figyelni fogsz arra, hogy mit gondolsz, teszel és beszélsz.

Akkor használni fogod a lelked minőségét: valódi szeretetet – bölcsességet – szépséget – örömöt – valódi intelligenciát.
A szeretet vibráció és megnyitja az utat a magasabb tudáshoz. Fény és a szeretet a kulcsotok a magasabb dimenziókba.

Nem az intellektuális adatok a fejedben. A szellemiséget élni kell a napi életben, nem pedig csak olvasni. A tudás szeretet nélkül üres és korlátolt. A szellemi fénynek tudata van. Magasabb dimenzióbeli információkkal rendelkezik és ezért mindig fontos fényt használni a meditációdban. Minőséggel töltheted fel ezt a fényt.

Teremts a gondolataid erejével egy fényoszlopot, amely összeköti a tested az Univerzummal. Amikor belélegzel, vonzzad az Univerzum energiáját a testedbe és töltsd fel a fényt ezekkel a szavakkal:

– „Az Univerzum szeretete”
– „Az Univerzum bölcsessége”
– „Az Univerzum tudása”

Töltsd fel magad ezekkel az energiákkal és érezd az erejüket.
Legyél egy a kozmikus energiával. Legyél fény. Legyél szeretet.
A szeretet a megoldás mindenre!
Az élet értelme, szeretettel rendelkezni a szívedben.

 

 

Alaje a Plejádokról – 9. rész
( Forrás: https://www.youtube.com/watch?v=25-wZbnPzIs)
( Magyar hanggal: https://www.youtube.com/watch?v=ZczLc2OHL1A )

Üdvözöllek, Alaje vagyok a Plejádi fénydimenziókból!

Minden üzenetemben elmondtam, hogy mennyire fontos kifejleszteni a spiritualitást, fényenergia teremtése céljából. A Földnek egy fénnyel telített energiára van szüksége, hogy megsemmisítse az összes negatív energiát. Ebben a magasabb frekvenciában, semmilyen negatív energia nem tud létezni. Emiatt a sötét kormány uralkodói, próbálnak akadályozni minket.

Ne csak ülj és figyeld a terveiket. Az egyik tervük, hogy szertelen káoszt keltsenek és csak a magasabb spirituális
energiával rendelkező embernek volna tiszta az elméje. Most elmondom nektek az egyik nagy tervüket, ami remélem,
hogy soha nem fog megtörténni, hogy meg akarják akadályozni az átalakulást és be akarnak csapni titeket. Néhány Földi ember tudja, hogy a sötét uralkodók már sok nemzedék óta hallgatnak a földönkívüliek létezéséről és a velünk való kapcsolatukról. Akik látták őket, azokat megölték vagy nevetségessé tették.

Mivel most már egyre több embernek van saját tapasztalata és sok űrhajót is lát, ezért ezt már nem tudják többet
titokban tartani. Ezért lett egy másik tervük. Az a tervük, hogy a bábjaikat, a TV-s politikusokat használva hivatalosan elismerjék, hogy vannak idegenek és létrehoztak velük egy társaságot.

A sötét kormány csak olyan információkat ad, ami az ő érdeke. A médián keresztül megpróbálják magukat hősként
feltüntetni ahogy mindig is tették, hogy a nyilvánosság bizalmába férkőzhessenek. Ugyanakkor csak kis, lényegtelen
igazságokat mondanak és elrejtik a valódi indítékaikat. Azt fogják mondani, hogy ezt titokban tartották, mert a
nyilvánosság nem fogadta volna el. Féltek volna a tömeges pánikba eséstől.

Van oka, amiért ezt a fajta beszédet halljátok a filmekben. A filmekbe ezt szándékosan beleépítik, hogy pszichológiailag hassanak az emberekre. Természetesen mindezt tagadják.
Az ennek az érdekében folytatott hosszas megbeszélés után, az lesz a tervük, hogy nyilvánosan bemutassák a negatív
idegeneket, akikkel kapcsolatban vannak. Ezek állítólagos jótékony Humanoidok, akik azért vannak itt, hogy segítsék az emberiséget és természetesen ezt a TV-ben is be akarják mutatni, mint egy nagy eseményt. Azért rakják bele sok filmbe ezeket a jeleneteket, hogy mentálisan felkészítsék erre a Földi embereket. Ez az az idő, amikor a vészjelződnek csengenie kellene, mert a Fény Szövetségből a fénnyel telített és spirituális földönkívülieknek nem működik együtt a Föld sötét kormányával.

Mert évtizedekig visszautasították a segítségeinket. A kormányok elutasítottak minket, mert technológia vagy fegyverek helyett, csak spirituális segítséget kapnának addig, amíg nem lennének elég spirituálisak a magasabb technológiákhoz. A Földi kormányok csak negatív földönkívüliekkel dolgoznak és csak az a céljuk, hogy irányítás alatt rabszolgaságban tartsák a Földi embereket.

Miután a Földi emberek hozzászoktak az idegenekhez, a Földi kormányok hirdetéseket akarnak csinálni, hogy
megerősítsék az irányító technológiákat, mint pl. a bőr alatti chipek. Ezeket persze szép, jótékony formában, hogy a Földi emberek szabad akaratukból vegyék meg, mint ahogy ezt megtették az oltásokkal és a megfigyelő kamerákkal is.

Folyamatosan nyomatni fogják, hogy „ez csak érted, a biztonságodért van, stb…” Lefizetett emberekkel mindig
készítenek interjúkat, hogy bizonyítsák mennyire fontosak ezek a chipek. Ugyanakkor tovább akarják szervezni a
terrortámadásokat, így kihirdethetnek egy nemzeti vészhelyzetet azzal a céllal, hogy még többet használják a hadsereget.

Ne felejtsétek el, hogy ők mindig létrehoznak egy problémát, így később megmentőkként tűnhetnek fel, ha az emberek kétségbeesve fordulnának segítséghez.

Későbbre azt tervezik mondani, hogy vannak még jobb idegenek is és be akarják mutatni a Szürkéket és a Hüllőket.
Azokat, akik évezredekig rabszolgaságban tartották a Földet. Azután azt fogják mondani nektek, hogy ne törődjetek a
kinézetükkel, hanem nézzétek az állítólagos szeretetüket az emberiség iránt. Ne felejtsétek el, hogy ezek a lények olyan technológiákkal rendelkeznek, amik évmilliókkal előrébb vannak a tiéteknél. Ilyen pl. a 3D-s hologramok, amikkel állítólagos csodákat fognak mutatni nektek. Emellett mentális erővel is rendelkeznek, amivel meg tudnak bénítani. Tudom ezt, mert mindkettővel találkoztam és rajtam megpróbálták ezt csinálni és csak a fényenergiámmal tudtam őket elkergetni.

Betegségeket fognak meggyógyítani, hogy magukhoz vonzzák az embereket, de persze azt nem fogják
elmondani, hogy ők maguk hozták létre az összes betegséget, hogy aztán később megmentőkként jelenjenek meg az
időbeli találkozáskor. Az egész fellépésüknek csak az lenne a célja, hogy igazolja az erejüket és hogy pszichológiailag
megmondja az embereknek, hogy ők az uralkodók. Azt akarják, hogy megünnepeljétek őket.

A Reptiliánok természete megtévesztő, így a tömeg nem veszi észre, hogy mit terveznek. A technológia segítségével a
sötét oldal természetes betegségeket akar létrehozni, hogy pánikot, félelmet és káoszt keltsen. Azután azt mondják, hogy eljött a világvége és, hogy a Föld meg fog semmisülni. Ez az oka annak is, amiért egész idő alatt katasztrófafilmeket mutatnak nektek. Így az emberek félelme még több energiát ad a tervüknek és az emberek, akik megijedtek és kétségbeestek, mindent elfogadnának amit felkínálnak nekik. A kormány terve, hogy azt mondja nektek, hogy csak akkor tudtok életben maradni, ha elhagyjátok a Földet az idegen űrhajókkal. Azokat, akik ezt visszautasítják, a katonasággal akarják kényszeríteni.

Ezért figyelmeztetlek, hogy soha ne engedd magad chippel beoltatni, ha a kormányok valaha is hirdetnék ezt. Azok, akik a Reptiliánokkal repülnek el, későn veszik észre, hogy az egy csapda, mert élelemként, szolgákként vagy bármilyen kísérletként fogják őket használni. A Reptiliánok már millió évek óta ezt csinálják és az összes bolygóra a birtokukként és élelem forrásként tekintenek.

Csak a spirituális emberek lesznek képesek érezni akkor, hogy valami nincs rendben. Ugyanakkor a sötét kormányok
hadjáratot akarnak indítani a jó földönkívüliek ellen és negatív megszállóként fognak hívni minket. Érthetitek, hogy miért mondom az összes üzenetemben, hogy mennyire fontos kifejleszteni a spiritualitást. Csak a spirituális emberek fogják tudni akkor megkülönböztetni a fényt a sötétségtől. Csak a pozitív kollektív szeretet öntudatosulása képes megállítani a sötét oldal tervét. Ha elég embernek volna szeretet energiája, akkor a tömegek tudata egy pozitív változást tapasztalna és a Föld átalakulása zökkenőmentes lenne.

A Földi embereknek el kell dönteniük, hogy milyen jövőt akarnak. Mondtam nektek, a szeretet a kulcs.
A jó földönkívüliek spirituális szeretet energiát sugároznak a testükből és az űrhajókból. Ha nem érzed a szeretet energiát a földönkívülieknél, akkor ott kellene hagyni őket. Mi a Fény Szövetségből, is meg fogunk jelenni, de egy teljesen másféle módon. A fény földönkívüliei, soha nem kényszerítenek semmire és szabad választásotok, hogy elfogadjátok a szeretetünket vagy sem. Tiszteljük a szabad akaratot. Most minden léleknek el kell döntenie, hogy a fény útját választja vagy sem.

Mindazoknak, akiknek van spirituális tudatosságuk, nem lesz nehéz felismerniük és érezniük minket. De azok,
akik drogokkal és gyűlölettel pusztítják az aurájukat és az energiájukat, nehezen fogják bírni az erős szeretetenergiánkat és akár meg is ijedhetnek.

A sötét oldal az emberek félelmére és sötét erejére számít, azokéra akik még csapdában vannak az alacsony
rezgésekben. Ezek a lelkek a tudtuk nélkül támogatják a körülöttük lévő káoszt.

Megint csak ismételni tudom, válj fénymunkássá, mert csak ha erős fény van az aurátokban, akkor tudjuk pozitívan
átalakítani a világot. Tartsd a testedet mentesen mindenféle drog, méreg vagy negatív érzelemtől, mert ezek miatt
gyenge az energiátok. Gyenge energiával semmit sem tudtok megvalósítani és a sötét energiák befolyása alá kerültök és támogatjátok a sötét oldal tervét.

A szeretet a legnagyobb erő, ami a legnagyobb fényenergiával rendelkezik és csak egy egészséges tudatosság egy
egészséges testben képes hordozni és arra használni ezt az erős energiát, hogy eredményesen megváltoztassa a
valóságot.

 

 

Alaje a Plejádokról – 10. rész
( Forrás: https://www.youtube.com/watch?v=QAHc6AcU2Eg )
( Magyar hanggal: https://www.youtube.com/watch?v=k9SwTR-zO2I )

Üdvözöllek, Alaje vagyok a Plejádokról!

A Föld jövője nem meghatározott, hanem változó. Egész idő alatt változik. Mindenki a saját életét és az egész bolygó
menetét irányítja. A gondolatok, az érzelmek és a cselekedetek energiája szerint, amiket mindenki alkot. Így működik az Univerzum.

Mindannyian egy tudatosságnak és egy energiarendszernek – amit úgy hívunk Lét (vagy Isten) – vagyunk a részei és
mindannyian spirituális kozmikus energiával kapcsolatban vagyunk egymással. Ebben a rendszerben minden hatással van mindenre. Még ha nem is látjátok. Még ha nem is hiszitek. Ha ártotok valakinek vagy valaminek, azzal magatoknak ártotok.

Ha jó dolgokat teszel másoknak, azzal magatoknak is jó energiát teremtetek.
A legtöbb Földi ember elvesztette a fény útját és azt gondolják, hogy az őrület és az elmebaj normális dolgok. Ők rossz energiát teremtenek, mert nem tanulták meg használni a szeretetet és mert negatív energiák által vannak manipulálva.

Túl sok ember van manipulálva a sötét erők által és ez a Föld számára egy kellemetlen jövőhöz vezet. Túl sok a gyűlölet, az agresszivitás, az erőszak, a dohányzás, a pazarlás, a túlzásba vitt fogyasztás és az emberek és a természet
manipulálása.

Ezért minden fénymunkásnak és szerető embernek szólok, hogy csinálja a következő fényenergia munkát, hogy
meggyógyítsa a Földet az összes negativításból. Vegyük a kezünkbe a kormánykereket és navigáljunk egy Fénnyel telített jövőbe. A Földi emberiségnek meg kell találnia a fénybe visszavezető utat. Adjuk meg a lehetőséget az összes
félrevezetett léleknek, hogy az életükben először érezzenek szeretetet és előzzük meg a katasztrófát.
Töltsétek tele magatokat Kozmikus Fénnyel és küldjétek el a Földnek. Használjátok a következő állításokat,
megerősítéseket:

– „A Kozmikus fény és szeretet erejével megtisztítom a Földet minden gonosz energiától, minden gyűlölettől,
minden agresszivitástól, minden elnyomástól, minden erőszaktól, minden háborútól, minden katonaságtól és
minden fegyvertől.”

– „Minden agresszív ember érezze a szeretet a szívében és járja a fény útját.”
– „A kozmikus fény és szeretet erejével megtisztítom a Földet a fogyasztási őrülettől, a versengés-gondolkodástól
és az erőforrások és az energia pazarlásától.”
– „Minden Földi ember legyen szabad mindenféle gazdasági rabszolgaságtól.”
– „Minden Földi embernek legyen elég élelme és egy ház amiben élhet.”
– „A kozmikus fény és szeretet erejével megtisztítom a Földet minden titkos társaságtól, minden gonosz politikustól,
minden gonosz földönkívülitől, minden illuminátustól és minden kapzsi embertől. Minden gonosz dolgod, amit
teremtettek, elég.”
– „A kozmikus fény és szeretet erejével megtisztítom a Földet az állatok elleni erőszaktól, az állati börtönöktől és az
ipari maffiától.”

A gyilkolás teremti a legrosszabb karmát. A Földnek árvizekkel, szökőárakkal, hurrikánokkal és földrengésekkel meg kell tisztítania ezeket a rossz energiákat. A Földi embereknek meg kell tanulnia, hogy minden kapcsolatban van az energiával.

Bármit teszünk valaki mással vagy a természettel, az visszajön. Ez az Ok és Okozat Kozmikus Törvénye.
A gyümölcsök és zöldségek egy magasabb energiát tartalmaznak. Az húsevés egy alacsony állatias rezgésben tartja az
energiádat és ráadásul megeszitek a halott állatok halálfélelmét is. Tehát, ha összhangban szeretnétek lenni a magas
átalakító energiákkal, akkor abba kell hagynotok a hullaevést.

A Földi embereknek meg kell tanulniuk tisztelni a természetet és összhangban lenni vele. Csak akkor kapjátok meg a
természet bőségét.

– “A kozmikus fény és szeretet erejével megtisztítom a Földet minden méregtől és betegségtől.”
– „A levegő, a víz, a talaj, az emberek és állatok minden méreganyagtól mentesek.”
– „Minden beteg ember meggyógyult.”
– „Minden dohányzó és alkoholista megtalálja az önszeretetet és abbahagyják egymás és mások bántalmazását.”
– „A kozmikus fény és szeretet erejével meggyógyítom minden ember csakrapontját.”
– „Minden ember DNS-e meggyógyult és helyesen működik.”
– „A kozmikus fény és szeretet erejével megtisztítom a Földet minden vallástól, szektától, vakbuzgóságtól és
babonától.”

Millió emberéletébe kerülnek és megakadályozták a tudatosság és tudomány fejlődését. A Földi embereknek meg kell
találniuk az igazi kapcsolatot a Léthez. A Kozmikus Központi Tudatossághoz. Mindennek a Forrásához.

– “A kozmikus fény és szeretet erejével megtisztítom a Földet minden érdektelenségtől, minden őrültségtől, minden
önteltségtől és minden tudatlanságtól.”
– „Mindenki legyen képes meggyógyítani minden blokkját és a meggyógyítandó karmikus ügyét.”
– „Mindenki egy magasabb tudatossággal rendelkezzen.”
– „Mindenki egyetemes tudással rendelkezzen.”
– „Mindenki legyen spirituális.”
– „Mindenki lássa a fényt.”
– „Mindenki aktiválja a szeretetet a szívében.”

Ha egyszer megtapasztaljátok az igazi kozmikus szeretetet, örökre megváltoztok. A szeretetenergiával fel vagytok
készülve az átalakulási folyamat magasabb energiáira.
A szeretet a Kozmikus Központi Tudat energiája.
A szeretet a megoldás mindenre.

 

 

Alaje a Plejádokról – 11. rész
( Forrás: https://www.youtube.com/watch?v=Uvza9N9g188 )
( Magyar hanggal: https://www.youtube.com/watch?v=fwoEwjFkZos )

Üdvözöllek, Alaje vagyok a Plejádokról.

12.000 éve, sok különböző bőrszínű földönkívüli élt a Földön. Sok atomháborújuk volt egymással, rossz célokra használták fel az energiát, pusztították a természetet és ezért a Föld mágneses pólusai megváltoztak és az Atlantisz földrész elsüllyedt az Atlanti-óceánba. Ezután a földönkívüliek elhagyták a bolygót. Az atomháborúk rádióaktivitása mutációkat okozott az embereknek.

Az élettartam, az értelem és az emlékezés csökkentek és az emberek vad törzsekben éltek. Száz évekkel később, a földönkívüliek újra meglátogatták a Földet. Egyesek jóakaratúak és egyesek negatívak voltak. A jóakaratúak megtanították a Kozmikus Törvényt a Földi embereknek. Mindezek idő után, az ősi civilizációknak csak kevés
leszármazottja emlékszik a spirituális tanításainkra.

Az elmúlt 600 évben a fanatikus vallások és titkos társadalmak ezen leszármazottak millióit ölték meg, de még mindig próbálják megtanítani a modern Földi embereknek, a “fiatalabb testvéreknek”, a természettel való harmonikus együttélést. Mert a természet pusztításával magatokat pusztítjátok. Minden kapcsolatban van mindennel.

A Kogi mamák (Kolumbia):
„Itt vagyok, mind itt vagyunk, hogy átadjuk a figyelmeztetést. Mindannyiunk nevében beszélek, hogy kiküldjek egy
üzenetet minden “fiatalabb testvérnek” és úgy fogom elmondani, hogy meg tudják érteni.
Nem csak egy üzenet azoknak, akik eljöttek és bármilyen helynek, ahonnan jöttek. Nem csak azoknak, akik eljöttek. Azt akarom, hogy az egész világ figyeljen a figyelmeztetésre, amiről beszélünk nektek. A “nagy anya” beszélt. Beszélt a “helyes és helytelenről” és sohasem tértünk le az ő életmódjáról, ahogy tanította nekünk. Emlékszünk a tanításaira és úgy élünk. A “nagy anya” beszélt és beszélt. A “nagy anya” megadta nekünk, amire szükségünk volt és a tanításait a mai napig nem felejtettük el. Még mindig úgy élünk. De a “fiatalabb testvérek” jelenleg az “anya” szívét tépik ki, felássák a talajt és kivágják a máját és a beleit. Az “anyát” darabokra szabdalják és teljesen lepusztítják. Már az első érkezésük óta csinálják ezt.

A “nagy anyának” is van egy szája, szemei és fülei. Kivágják a szemeit és füleit. Ha elvesztünk egy szemet,
akkor szomorúak leszünk, ezért az “anya” is szomorú és meg fog szűnni és a világ megszűnik, ha nem fejezitek be az
ásást és ásást. Most elküldöm ezt az üzenetet és megkérdezem, ezt végighallgatván tudják-e azt gondolni, hogy mi, az “idősebb testvérek” vagyunk azok, akik mindent elpusztítottak? Tudom, hogy nem így gondolják… Néhány tanácsot szeretnék adni, hogy elmondjam a valódi igazságot a “fiatalabb testvéreknek”. Ha továbbra is “így” élnek és nem változtatnak a módszereiken, akkor majd meglátják, mi történik. Majd meglátják, mi történik. Nem tudom, mikor fog a világ véget érni, de a fosztogatásuk eltörlődik. Annyi mindent tettek… Eltűntették a Nap és csillagok őrzőjét, a világ sötétségbe fog borulni.

Mi gondozzuk a természetet, mi vagyunk a “Mamák” és ezt csináljuk itt és mi Mamák látjuk, hogy amit csináltok, azzal pusztítjátok őt. Többé már nem tudjuk helyrehozni a világot. Nektek kell!

A Mamák meg akarják tanítani nekünk, hogyan készült a világ. Azt mondják, hogy rongáljuk a világot, mert nem
emlékszünk a “nagy anyára”. Ő nem egy távoli Isten, ő a természet belsejében lévő lélek.
A kezdetekben a “nagy anya” feloszlatta a Földet. Ő messzire… messzire… messzire… elküldött titeket és erre a helyre… erre a helyre küldött minket. Aztán a “fiatalabb testvérek” visszajöttek a világ ezen oldalára, visszajöttek és elkezdtek pusztítani és elkezdtek megölni minket.

Az embereknek víz kell… vízre van szükségük az életben maradáshoz. A Földnél ugyanez van. Egyszer tökéletes volt, de most gyenge és beteg. Az állatok meghalnak… a fák kiszáradnak… megbetegednek… sok új betegség fog megjelenni, nem lesz semmilyen gyógymód vagy orvosság számukra és az ok az, hogy a “fiatalabb testvérek” (a modern civilizáció) folyamatosan rontják az alapelveket. Fúrás, bányászat… túlzott kőolaj és ásványi anyagok kitermelése… szétszedik a világot!

Ez az egész rendet pusztítja és rongálják a világot! BBC, mondd meg a “fiatalabb testvéreknek”, hogy nyissák ki a
szemüket! Halljátok a Mamák történetét és szabályait és tanuljátok meg, ahogy a dolgok valójában vannak.
El kell magyaráznunk ezeket. Nem kéne fenyegetőznünk vagy sértegetnünk. De ez jó, hogy beszélünk.
Meg kell mutatnunk nekik, hogyan dolgozunk és hogyan mutatjuk ki elismerésünket a “nagy anyának”, azért, hogy
tudják, hogy mi dolgozni vagyunk itt a “fiatalabb testvérek” részére is.

A Mamák nem csak a Kogikért dolgoznak, hanem az összes emberért a világon. A Mamák túlteszik a magukat. A Mamák nem dühösek, még a “fiatalabb testvérekre” sem, noha miattuk sérülnek. A Mamáknak a “fiatalabb testvérekről” és az “idősebb testvérekről” kell gondoskodniuk. Az állatokról, a növényekről… és mindenről, ami természeti, mert a Mamák feladata, hogy törődjenek mindenféle teremtés és mindenféle ember jövőjéről.
Arany orsóink voltak, amíg.. amíg a “fiatalabb testvérek” el nem vették őket. A tenger, amiről az indiánok azt hitték, hogy az adta mindennek az életet és távol tartotta őket Európa vaskirályságaitól. De a tenger hajókat szállított. 1514-ben megérkeztek és a parancsnokuknak volt egy okirata, amit felolvasott a parton:

“Biztosítalak, hogy Isten segítségével, háborút fogok indítani ellenetek minden helyen és az összes módon, ahogy csak tudom és alávetlek titeket az Egyház igájának és engedelmességének és őfenségének és elveszem a földműveseiteket és a nőiteket és a gyerekeiteket és rabszolgákká teszem őket, elveszem az áruitokat és minden gonoszságot és bántalmat elkövetek ellenetek.”

Az emberek békében éltek ezen az egész Földön. Nekünk, az “idősebb testvéreknek” egyáltalán nem volt problémánk a “fiatalabb testvérekkel”. Mindig békében… békében… békében… ez az, ahogy volt. Aztán megérkeztek a “fiatalabb
testvérek” megérkeztek és elkezdtek gyilkolni minket és pusztítani. Kutyákkal vadásztak bennünket és meg voltunk ijedve és az emberek pánikoltak és nem tudták, hogy mit csináljanak és csak futottak, ahova csak tudtak. Ez az, ahogy volt.

Ezen a területen az élet kiegyensúlyozott mintája összeomlott, így a menekültek tízezrei menekültek fel a hegyre. A
legtöbbjük éhezésben halt meg.

Békében éltünk ezen az egész Földön és most megkérdezem magamtól, hogy… hogy tudtak idejönni? Hogy tudtak ilyen szörnyű dolgokat tenni? Menekülésre és rejtőzködésbe kényszerítettek minket a hegyekbe. Annyira meg voltunk ijedve a kutyáiktól és a puskáiktól és üldöztek… és üldöztek… és üldöztek… és ellopták a földünket. És amikor arra gondolok, hogy csak azért jöttek ide, hogy megöljenek minket… hogy pusztítsanak. Nem… nem… nem… ez hihetetlen… kiraboltak minket. Elvették a földjeinket, hogy ők itt tudjanak élni. Nem ez az, ahogy volt?
Egykoron voltak aranytálaink a jövendöléshez, aranyképeink… arany orákulumaink… Mindezek. Arannyal jósoltunk.

Sok dolgunk volt. A “fiatalabb testvérek” mind elvették. Ezért most bánatosak és gyengék vagyunk. Látjuk, hogy a Föld elveszíti az erejét a kapzsiságotok miatt. Kiveszitek az aranyat és az összes ásványt a Földből. Amiért ennyi kőolajat és ásványt vesztek ki a Földből, a Föld folyamatosan gyengül.

A környéken minden sárga, zöldnek kellene lennie. Ezek a kis bokrok egykoron beborították az egész területet. Most
viszont… elpusztulnak. A víz eltűnt. A hegytető folyamatosan szárad ki. Itt mindenhol havat lehetett látni. Most azonban nagyon gyorsan tűnik el.

Mikor a Kogik azt mondják, hogy “a világ szíve haldoklik”, ami megrémíti őket, az ezen terület, a hegytető halála. Mert amikor ez meghal, minden, ami alatta van, ami tőle függ úgyszintén meghal. Ezt értik azon, amikor azt mondják, hogy tudják, hogy ha nem teszünk valamit, akkor a világ a végéhez ér.”

A Földi emberek tudatosságának meg kell változnia azért, hogy megelőzzék a természeti katasztrófákat. A 4. és a 10.
videómban találtok meditációkat a szükséges energiamunkához.

Alaje a Plejádokról – 12. rész
( Forrás: https://www.youtube.com/watch?v=fcW_j9BcXWo )
( Magyar hanggal: https://www.youtube.com/watch?v=PvOkw0v4w-8 )

Üdvözöllek, Alaje vagyok a Plejádi csillagrendszer fénydimenzióiból!

Alaje a Plejádi nevem és semmihez sincs közöm a Földön. A Föld egy átalakulás folyamatában van azért, hogy egy
magasabb dimenzióba, egy magasabb frekvenciába és rezgésbe kerüljön. Ahhoz, hogy ez megvalósuljon, a bolygónak
meg kell szabadulnia a negatív energiáktól. Itt az idő, hogy a Földi emberek elkezdjenek a bolygó gyógyításáról
gondolkodni. Itt az idő, hogy használjuk az igazi szeretetet, saját magatok, mások és a természet számára. A változásnak a szívben kell megtörténnie, hogy így az energia hatással legyen a külvilágra.

Ez az az a feladat, amit a Földi embereknek el kell sajátítaniuk, hogy a fejlődés egy magasabb fokozatába kerüljenek. Az igazi szeretet használata. Az igazi szeretet a megoldás mindenre. Az életben mindennek az oka az energia. Minden
kinyilvánított energia. Minden gondolat és minden érzelem alkotja az életet, amit kívül láttok. Amíg a legtöbb Földi ember gyűlöletet, gőgöt, félelmet, egót, kapzsiságot, szélhámosságot kelt és az erőszakot és a perverziót dicséri, addig a Lét Egyetemes Törvényei ellen, a szeretet ellen cselekszenek, ami természetesen öngyűlölethez, szenvedéshez, drogozáshoz és bűnöző magatartáshoz vezet.

A természet, a lét árvizekkel, földrengésekkel, vulkánokkal és viharokkal próbálja meggyógyítani ezeket az ártalmas
energiákat. Amíg a nagy vállalatok kizsákmányolással és kártevékenységgel pusztítják a Földet, csak hogy a saját
hasznukra legyen, addig környezeti katasztrófákat és negatív karmát teremtenek és szenvedésbe, pusztításba, éhezésbe, szegénységbe és betegségekbe hajtanak millió embert. Addig, ameddig a pénz fennáll a Földön, használjátok bölcsen spirituális célokra, élelmet, szállást és az Univerzum tudását átadni az embereknek és nem pedig cigarettákra, fegyverekre, politikai előadásokra és sportstadionokra költeni.

A titkos kormány, aki a bolygót irányítja, milliárdokat költ, hogy tudatlanságban tartsa a népességet a cigarettákkal és primitív sporteseményekkel, az arénaharcok modern gladiátoraival. Mint ahogy 1.000 évekkel ezelőtt is tette, hogy a Földi embereket országokban szétválasztva tartsa, hogy azok ösztönösen, tudat alatt gyűlöljék egymást. Mialatt a háttérben, titkos földalatti bázisokban tovább folytatják sötét terveiket, hogy az embereket rabszolgaságban tartsák.

Ha el akarjátok tüntetni mindezen negatív energiákat, akkor az energiaszinten, az okon kell kigyógyulni. Csak amikor az energia a Földön mentes a negativitástól, akkor lehet fénnyel teli valóságot létrehozni, mint más bolygókon. Ehhez a legerősebb gyógyító erő, a szeretet kozmikus energiája. Sok fénymunkás és földönkívüli a bolygó átalakulásának segítése céljából inkarnálódott a Földre. Ők a Lét Kozmikus Fényének közvetítői, hogy hatástalanítsák a negatív energiákat és segítsék azokat, akik készen állnak ebben az életben tudatossá válni és megérteni a létet.

Csak a barátságos emberek képesek felismerni a fénymunkásokat. Nekünk fénymunkásoknak egyáltalán semmi közünk sincs bármilyen szervezethez, vagy hívő rendszerhez a Földön! Mi a Forrás fényét, a Teremtő energiát használjuk. Amikor egyedül vagy csoporttal csinálom a fényenergia munkámat, akkor gyakran energia helyeket, mint ősi kőköröket, hegyeket, piramisokat vagy gabonaköröket használok ahhoz, hogy növeljem a csoport szeretetenergiáját. Ez az erős energia az egész bolygó morfogenetikus mezőjén át terjed és megnöveli a globális tudatosságot, mert minden összeköttetésben van az energiával.

Minél több ember használja a spirituális fény erejét, annál gyorsabban lehet megszabadítani a bolygót a gyűlölettől és
tudatlanságtól, megelőzni a természeti katasztrófákat és megakadályozni a titkos kormányt. Sok év óta vezetek
csoportokat erő helyekhez, hogy igazi fénymunkát csináljunk.

2010 júniusában, Anglia energiahelyeihez mentünk. Itt láthatjátok a Rollright köveket. A természet kozmikus energiáját használjuk a bolygó meggyógyításához. Ennek a kozmikus fénynek egyáltalán semmi köze sincs az ártalmas Földi vallásokhoz vagy más babonákhoz. Ez a lét fénye, minden és mindenki ennek a része. De ez attól függ, hogy hányan használják ezt az energiát.

A legtöbb Földi ember elvesztette a Forrással való kapcsolatot, mert gyűlöletet teremtenek vagy a természet törvényeivel ellentétesen élnek (öntudatukon kívül). Itt Glastonbury-nél vagyunk és a fényhajóim felhőnek álcázva, vagy láthatatlanul mindig kísérnek minket. Ha találkoztok egy fénymunkással vagy energiahelyekre mentek, legyetek tisztában azzal, hogy a magas kozmikus energia amit sugároznak, elkezd titeket megtisztítani minden negatív energiától.

Ha valakinek beteg, blokkoló mintái, negatív programjai, negatív személyiség tulajdonságai vannak, ha valaki meg van szállva, ha valaki rabja a dohányzásnak és alkoholnak, akkor minden ilyen negatív energia a felszínre kerül, így meg tudják gyógyítani magukat.

Azok, akik ezt nem ismerik fel, akár meg is támadják és megvádolják a fénymunkást, vagy a többieket. Egy intelligens
egyén befogadja a szeretet energiát és bölcsen használja. Egy tudatos egyén tudja az ok és okozat alapelvet és egy
magasabb spirituális szintre emelkedik, hogy egy ok-tudatos teremtéss váljon. Az igazi fénymunkások tudják, hogy
minden oknak van egy következménye és minden következménynek van egy oka. Még a spirituális földönkívüliek is, akik nem inkarnálódtak a Földre, segítenek a Föld és a tudatosságotok átalakulásában.

Valamikor a szakrális geometria egyetemes nyelvén át kommunikálnak, hogy energetikailag serkentsék vagy gyógyítsák a bolygót és ti magatokat. Itt vagyunk a Silbury Hill-i gabonakörnél. Egyes földönkívüliek jelképeket hoznak létre az űrhajóikkal úgy, hogy kozmikus energiát sugároznak, küldenek a Földre. Néhányan a finomabb magasabb éteri dimenziójukból, csupán a gondolatukkal csinálják meg őket és fény plazmagömböket használnak. Sőt egyes gabonakörök-piktogrammák magától a Földtől származnak. Ahhoz, hogy megértsétek ezt a nyelvet, a lelketeket kell fordítóként használni. Éreznetek kell a gabonakörök-piktogrammák energiáját és saját magatokban kell befogadnotok az információt. És ha felépítetek egy erős fényenergiát, lehetséges lehet, hogy a sötét oldal egy fekete helikoptert küld megvizsgálni ezt az energiát. Nekik van olyan titkos technológiájuk, amivel észlelik az energiákat a Földön.

Ha egy igazi gabonakörben jártok, ami kozmikus energiával, a spirituális földönkívüliek által készült, érdemes gabonákat ennetek belőle, így az információnak és az energiának, ami bennük van, erősebb lesz a hatása a testeteken és a tudatosságotokon. Ezek a gabonakörök-piktogrammák egyeznek az energia testetekben levő szakrális geometriával és aktiválják a tudatosságotokat és érzékenységeteket a magasabb rezgéseknek.

Amikor elmentünk az Old Sarum-i gabonakörhöz, késő éjjelig maradtunk és a Föld bolygónak szánt szeretet meditációnk után fényjelzéseket adva sok fényhajó jelent meg nekünk. Egyes gabonakörök azért készültek, hogy segítsék megváltoztatni a tudatosságotokat és energiátokat és felgyorsítsák az egyéni fejlődéseteket. Az ilyen gabonakörök egyike Wilton-ban volt. Ez a gabona-piktogramma egy forgó kereket mutat, ami a belső forgó kerekeiteket szimbolizálja: a csakráitokat. Tehát, amikor ebben a gabonakörben ültök, akkor meditáljatok és képzeljétek el, ahogy a gabonakör forog.

Ez elkezdi forgatni a csakráitokat és több spirituális tudatosságot aktivál számotokra. Több spirituális tudatossággal,
képesek vagyunk küldeni és aktiválni a szeretet és tudatosság magasabb vízióját magunknál és másoknál.
Most fontos, hogy fénymunkát csináljunk bárhol a bolygón, hogy megtisztítsuk az összes energiát. Szabadítsuk meg a
bolygót a betegségektől, a hanyatlástól és az önző tudatlanságtól. Szabadítsuk meg a bolygót a katonaságtól, a
babonáktól, a hazugságoktól, a titkos társadalmaktól és politikusoktól. Segítsünk a Földi embereket, hogy felismerjék az élet értelmét. Az élet értelme, hogy aktiváljuk a szívben az igazi szeretetet és kifejlesszük a tudatosságot. Küldjük a
szeretet energiáját és a Földi társadalom spirituálissá és tudatossá válik. Segítségért kérjétek a kozmikus tudatosságot és hagyjátok az energiát, hogy átdolgozza magát rajtatok.

Legyetek a szeretet közvetítője!

 

Alaje a Plejádokról – 13. rész
( Forrás: https://www.youtube.com/watch?v=qU4C1tQUMVg )
( Magyar hanggal: https://www.youtube.com/watch?v=VvNWpewtFF8 )

Üdvözöllek, Alaje vagyok a Plejádi csillagrendszer fénydimenzióiból!
2010 júliusában elutaztam Németországba egy gabonakörhöz és ezzel a videóval részt vehettek a csodálatos kozmikus energiában, amit ott tapasztaltam. Ahogy a videóimban is mondom, a létben minden kozmikus energiából áll. Finom anyagi energia az oka mindennek az életben. Gondolatok, ötletek, érzések, betegség, tárgyak, színek, zene és formák…

Minden a finomanyagi energiaszintből ered és sok megnyilvánulásban van most megjelenítve. Ezért minden szorosan összefügg. Ez a spirituális energia a lét tudatossága, amiből minden létezik. Ez az, amiért ez a spirituális energia mindenen, még egy videón vagy képen keresztül is hat. Minden videómban van egy magas spirituális energia, amit csak tudatosan érezhettek, amikor nyitottak vagytok a szeretet energia számára és sem gyűlölet, sem féltékenység nem blokkol titeket.

Amikor beléptem ebbe a gabonakörbe, a légkör szeretettel és harmóniával volt megtöltve. Éreztem a kozmikus energiát, amit a csillagbarátaim használtak ezen erőtér létrehozásához. Az erőtér meleg, arany színe jótékony hatással volt a testre és az elmére és erősítette a szeretet energiát. Éreztem, hogy az erőtér energiája segít kapcsolódni a Felsőbb-Énhez. Ezért mutat a jelkép két összekapcsolt Napot. A nagy Nap a Felsőbb-Ént, a kis Nap a Földi-Ént szimbolizálja. Mindketten egyesülve vannak ezen a területen és egy nagyobb spirituális fényt állítanak elő. Egy erős fényenergiának vannak mindig a közelében a spirituális földönkívüliek. A csillagcsaládom űrhajói mindig közel vannak hozzám.

A szeretet a kulcs a spirituális földönkívüliekkel való kommunikáláshoz. A szeretet a legfontosabb dolog a létben, mert szeretet nélkül nem lehet továbbfejlődni.

A kozmikus energia mindig spirális formában áramlik a létben. Egy igazi gabonakörben, ami kozmikus energiából készült, látható, hogy a szárak egy energiaörvényt alkotnak. A természetben sok más dolgon is megtalálható a spirális forma, mint a kagylókon, napraforgókon vagy csigákon. Minden ősi kultúra tudta, hogy a kozmikus energia spirális formában áramlik.

Tehát a spirált láthatjuk kövekbe vésve, dolgokra festve vagy ékszerekbe megmunkálva is. Az embereken a
spirál alakzat az ujjak végén vagy a fej tetején látható, mert ott áramlik be és ki a kozmikus energia. Ezért nő a haj
spirális formában, a fejnek a felső felületén. És a hajnak még a molekuláris szerkezete is spirál módon van elkészítve.

A hajatok a kozmikus energia antennái. A növények a bolygó szőre és egyben antennái is a kozmikus energiának. Még a helyzetek is spirális formában jönnek vissza. Tehát valamikor hasonló helyzeteket tapasztaltok, amíg meg nem értettétek azok bölcsességét és tanítását. Az életben minden spirális formában áramlik. Ahogy fent, úgy lent. Ahogy nagy dolgokban, úgy kis dolgokban. Ahogy a makrokozmoszban, úgy a mikrokozmoszban. Ez az egyik Univerzális Törvény. Egy Univerzális Alapelv. Ezért láthatjuk a spirális formát a Galaxisban, vagy a Naprendszerek működésében.

A videóimban a szeretet frekvenciája is spirális formában áramlik és segíti átváltoztatni a negatív Földi jellemzőket vagy energiákat pozitív energiákká.

Fogadjátok be a szeretetet, ami az általam készített videókban tárolva van és használjátok a spirituális tudatosságotok kifejlesztéséhez.

Ezáltal segítsétek az egész Föld bolygót, hogy egy pozitív otthon legyen.

A videók a 777ALAJE nevű YouTube-os csatornámon megtalálhatóak:

http://www.youtube.com/user/777ALAJE

Megcsináltam őket feliratokkal és különböző nyelvekkel.

Az emberek ezrei másolták le a videóimat és rakták fel sok internetes oldalra. Emlékezzetek, csak akkor tudtok valami pozitívat kimutatni a világban, ha szeretet energiát hoztatok létre. Építsünk egy fényhidat, mint egy színes szivárvány, úgy, hogy a magasabb spirituális fény a Földre tudjon jönni és minden negatívat le tudjon törölni.

Fény és szeretet mindenkinek!

 

 

Alaje a Plejádokról – Szeminárium
Dánia – 2010. október 20-23.
( Forrás: https://www.youtube.com/watch?v=jiN5rzjS5yo )
( Magyar hanggal: https://www.youtube.com/watch?v=3Tn0y7DEX5I )

Minden találkozómon fény van jelen és minden Felsőbb-Énetek örül annak, hogy együtt vagytok, azért mert már hosszú ideje próbáltak titeket összekapcsolni. Ezt egy másik dimenzióban teszik és ez annyira komplikált, hogy soha nem tudjátok megérteni teljesen. De a lényeg az, hogy próbálnak kapcsolatokat kialakítani, hogy egy nap mi mind
találkozzunk. Én csak akkor szervezek ilyen találkozókat, ha maga a lét utasít rá. Én nem tervezem ezeket. Néha az
ideérkező embereknek különösen felkészültnek kell lenniük, még az álom stádiumában is, az asztrális dimenzióban.
Leckéket vesznek át, szemináriumokra járnak, osztályteremről osztályteremre, amíg fel nem készülnek.

És amikor eljön az idő, akkor az az érzésük támad, hogy oda kell menniük. Most történik ez az átalakulás, nem csak ezen a bolygón, hanem az egész Naprendszerben. És mivel az Univerzumban minden összeköttetésben áll mindennel, ezért ez minden bolygóra hatni fog, nem csak a miénkre.

Ezt a képet az anyahajóról készítettem 2010 augusztusában, itt egy kicsit elfordult és itt pontosan a növény közepében van. Tehát ők látják amit én látok. Amikor a fényképezőgépen keresztül nézem őket, akkor ők azt látják az elméjükkel. Ez egy másik kis hajó ami ugyanazon a napon tűnt fel.

Az ok, amiért ezeket a szemináriumokat csinálom, az néhány pontban a következő. Először is az, hogy a káosz ezen a
bolygón növekszik, mert a Földiek nem élnek spirituálisan. Tehát ezeknek a találkozóknak az oka, hogy segítse az
embereket abban, hogy spirituálissá váljanak és az, hogy segítse ezt a bolygót, hogy egy napon kapcsolatba léphessen
más lényekkel.

Ma jó energiát fogunk teremteni azért, hogy segítsük a bolygót ebben az átalakulásban, hogy az átalakulás ne legyen túl romboló hatású. Sokféle spirituális tanító van ezen a bolygón és mindegyik tanító valami mást ad neked, úgy mint az iskolában, ahol megvannak a tantárgyaid és minden tantárgy elsajátítása során valami mást tanulsz.

Az élet értelme a szív és a tudat fejlesztése.

Azért, hogy magasabb dimenzióba léphess, minden negatív energiától meg kell szabadulnod. A frekvencia hosszú évek óta emelkedik, de most hamarosan a csúcsra ér. És ez azt jelenti, hogy minden, ami alacsonyabb mélységben rezeg, negatív energiával bír, az kapja a legerősebb tisztítást. A spirituális emberek, akik dolgoznak magukon, a karakterükön… az érzelmeiken… azoknak nem lesz semmi problémája ezzel az új energiával. Mi mindannyian felelősek vagyunk ezért a bolygóért, hogy milyen könnyen, vagy nehezen fog megtörténni ez az átalakulás. Nem csak önmagunkért vagyunk felelősek, hanem a bolygóért és az Univerzumért többi részéért is. Szóval meg kell tanulni kontrollálni a gondolataink és az érzelmeinket, mert ez teremti meg a külső világunkat. Szóval most valóban itt az ideje, hogy igaz szeretetet gyakoroljunk. Amíg nem teszünk így, az energia nem fog akadálymentesen emelkedni és ez azt jelenti, hogy a tisztító folyamat erősebb lesz.

A szeretet a léttől származó energia. A szeretet a megoldás mindenre, minden problémára.
Minél több ember használja ezt a szeretetenergiát, annál könnyebb lesz a bolygó számára az akadálymentes átalakulás.

Ahhoz, hogy megváltoztass egy alacsonyabb energiát, magasabb energiát kell használni hozzá. Mindig két pólus van,
meg kell változtatni a polaritását. Először a saját énünket kell meggyógyítani, azután jöhet a bolygó meggyógyítása.
Minden blokkunk amink van, minden traumatikus tapasztalat, akár másik életekből. Ha nem takarítod ki ezeket a
dolgaidat, akkor viszed tovább a következő életedbe. És ez a magas energia, ami a Forrástól jön, emeli a frekvenciát és ez kihúzza az blokkokat belőled. Szóval szembe kell néznünk a problémáinkkal, azért, hogy meg tudjuk oldani, gyógyítani őket… és ha saját akaratodból megteszed, lépésről lépésre, akkor az könnyebb, mintha villámcsapásszerűen egyszerre sokkolna a helyzet.

Szóval, amikor szereted önmagad, amikor spirituális vagy, akkor az egész bolygót egészként látod. Nem látsz országokat, csak egy emberi családot.

Meg kell teremtenünk ezt az erős fényt önmagunkban, mert csak a fény maradhat meg a fényben. Csak szeretettel tudod észrevenni a szeretetet. Azok az emberek, akik nem fogják megtanulni ezt a leckét, hogy csak szeress, egy másik életükben kell majd.

A lét válaszol az érzelmeidre, az érzéseidre. Amikor megerősítést végzel, akkor a lét nem válaszol neked arra amit
mondasz, hanem arra válaszol, hogy milyen energiával mondod a megerősítésed. Minél erősebb ez az energia, annál
erősebb a megvalósulása.

Szóval minden problémára megoldás mindig egy magasabb rezgés… és ez a magasabb rezgés a szeretet és az öröm.
Azokra összpontosíts amid szeretnéd, hogy legyen és ne arra, amid nem szeretnéd, hogy legyen. Érezned kell, hogy mid szeretnél, hogy legyen. Érezned kell!

Vizualizáld, hogy fénnyel vagy teljesen megtöltve, hogy egy fényes világítótest vagy és vizualizáld, hogy minden amit
mondtunk, energiát kap. Mi adunk neki energiát.

Közönség: „Én nem kérdezni szeretnék. Csak azt akartam mondani, hogy igazán boldogok vagyunk, hogy
megismerhetünk. Nagyon kedves tőled, hogy eljöttél közénk…”

Jó energiát teremtettünk, ez azt jelenti, hogy holnap elkezdhetjük a gyógyító szekciót, egyesével. Mivel ha sokan
akarjátok csinálni, az olyan 40 perc személyenként, szóval elveszi a teljes napot. Én azt mondom csináljuk ezt pénteken.

Szóval lehet ma vagy holnap tudnunk csinálni egy listát és mindenki, aki a listán szerepel…
(A következő két napban a gyógyító alkalmak, reggeltől hajnali 4-ig tartottak.)

 

 

 

Alaje a Plejádokról – 14. rész
Alaje – Energiaörvény – Fénymunka
Sedona, Arizona – 2011. március-április
( Forrás: https://www.youtube.com/watch?v=DnJPGoSrtoA )
( Magyar hanggal: https://www.youtube.com/watch?v=qhT94mbd6GQ )

Minden bolygó egy élőlény és van egy elektromágneses energiahálózata a bioszférában. Ez az elektromágneses tér a
bolygó idegrendszere. Minden és mindenki ezen a bolygón energetikailag összeköttetésben van ezzel a térrel és ezért
minden hatással van mindenre. Minden Földi ember gondolata és érzése keresztülmegy ezen a téren és befolyásolja
minden Földi ember gondolatát és érzelmét.

Vannak fókuszpontok a Földön, ahol a kozmikus energia jobban fel van erősítve, mint más pontokon. A Földön az egyik ilyen hely Arizona-ban, Sedona-ban található. Évmilliókkal ezelőtt Arizona ezen területe víz alatt volt, mert ez volt az Északi-Sark. Amit ma Sedona-ban látunk, az egyszer a tenger feneke volt. Abban az időben ezen a területen egy víz alatti kristályváros volt. A pólusváltás után a víz visszahúzódott és feltárta eme gyönyörű sziklaalakzatokat.

Évezredekkel később újra földönkívüli testvéreink éltek ezen a területen és használták az örvényenergiákat.
Ma sok éterikus kristályváros él Sedona alatt, de ők csak az 5. és a 6. sűrűségű valóságokban léteznek. Sedona-ban
minden szikla belsejében egy kristály található. A magas vaskoncentráció miatt a kőzetek vörös színűek lettek. A Sedona alatti vas és a kristályok erősítik az örvényenergiákat.

Az örvény egy összeköttetési pont, ahol a spirituális dimenziók energiái, belépnek a fizikai dimenzióba. Napjainkban
Sedona-ban sok földönkívüli testvérünk használja az örvényeket, mint csillagkapukat (interdimenzionális portálokat).

Különösen azokon a közetalakzatokon, ahol az energia egy örvényként koncentrálódik. Sok dimenziókapu van Sedonaban. Néhány állandó helyen van, néhány pedig csak kis időre jelenik meg.

Sedona-ba belépve kapcsolatba kerültök a 4. sűrűségű rezgéssel. A Sedona-i energiák felgyorsítják a spirituális
fejlődéseteket és felerősítik a gondolataitokat. Gyógyító hatásuk van a fizikai és spirituális testre és a tudatosságra. Ahogy a többi videómban is mondtam: „A gondolatok energiák és hatással vannak a környezetünkre.”.

2011 márciusában és áprilisában 17 fénymunkással együtt meglátogattuk a Sedona-i örvényenergiákat. Elmentünk az
összes örvényponthoz és arra használtuk őket, hogy szeretetet küldjünk a bolygónak és emeljük minden Földi ember
tudatosságát. Más szavakkal, hogy a Földön a negatív energiákat átváltoztassuk pozitív energiákká és egy szerető bolygót teremtsünk. Emellett minden résztvevőnek adtam egy energialöketet, hogy könnyebben kapcsolatba kerüljön az örvény energiákkal.

A Sedona-i energiákat, csak szerető szívvel, spirituális célokra kellene használni. Szerető szív nélkül az energia
kellemetlen tud lenni, mert a saját negativitásotokkal szembesültök. Tehát mielőtt örvény helyekre mentek, legyetek
biztosak abban, hogy tiszta az aurátok és gondolataitok.

Ezen okból kezdtem el a fénymunkás kirándulást egy különleges helyen, a „Red Rock” átkelés folyónál. Ez egy ajtónyitás a Plejádi és Arkturiai energiáknak. A szeretet meditációnk után, egyikünk lefényképezte a gömbökkel teli szeretet energiát, amit létrehoztunk. Gömbök = Tudatosság. Ők fénylények más dimenziókból, akik megfigyelnek, tanulnak és segítenek.

Gyakran láthatóak olyan helyeken, ahol jók az energiák vagy a dimenziós kapuknál. Itt láthatjátok, hogyan
vonzom a gömböket a szeretet energiával.

Az energia helyeken figyelnetek kell arra, hogy mit gondoltok és milyen az érzelmetek, mert gyorsabban megnyilvánul mint más helyeken. Ilyen módon mindenki megtanul jobban tudatosulni az energiákkal, amiket teremt. Ha energia helyekre mentek, vagy igazi fénymunkásokkal találkoztok, az erőteljes fényenergia mindent a felszínre hoz, ami bennetek rejlik. Minden energia, ami bennetek van a felszínre kerül. Kényszerítve lesztek sokkal gyorsabban megtisztítani a saját éneteket.

Ha van szeretet energiátok, akkor több szeretet energiát fogtok érezni és könnyen megtudjátok tisztítani a
blokkokat. Ha elfojtott negatív érzelmeitek vannak, mint a gyűlölet, félelem, irigység, akkor ezek is a felszínre fognak
kerülni és így láthatjátok, hogy min kell dolgoznotok.

Következőnek az „Airport” örvényet látogattuk meg. Minden örvényes helyen sok elcsavart fát lehet látni, mert a
kozmikus energia mindig spirális formában áramlik. Ennek az örvénynek Andromeda energiája van, ami jó az érzelmi gyógyuláshoz. Különösen egy szent vagy gyógyító keréknél. A szent vagy gyógyító kerék egy jelzés, ami megmutatja, hogy hol a legerősebb az energia. Megmutatja azt, ahol a Föld két vonala egyesül és egy energiahelyet alkotnak. Sok ilyen szent vagy gyógyító kerék található Sedona-ban. Van, amelyikük néhány éves és néhányuk már ősrégi. Ezt a helyet használtuk egy erőteljes gyógyító gyakorlathoz.

A „Schnebly” hegyi örvény is egy jó hely az energiának és a szellemnek. A tudatosság számára átjáróként használható a jövőből.

Ne felejtsétek el, hogy az örvények energiái még ezekben a felvételeken is tárolva vannak és hatással vannak rátok. Mert minden energia és minden összeköttetésben van az energiával. Tehát koncentráljatok a pozitív gondolatokra és
érzelmekre és visszakapjátok az energiát felerősítve, így felhasználhatjátok a saját spirituális fejlődésetekre.

Egy nagyon különleges örvényenergia található a „Cathedral Rock” nevű helyen. Az itteni meditálással bölcsesség
energiához juthattok. Ezen szikla hátsó oldalán található egy kis piramis, aminek a sziklától eltérő kőszíne van. Ezen a helyen a Plejádok egy lila kristályt helyeztek a sziklába, hogy segítsenek titeket alkalmazkodni a magasabb energiákhoz. Ezen a képen egy űrhajó fénysugara látható, ami megmutatja a kristály helyét. Ezen a helyen a kristály energia sugárzása látható. Elhelyezkedtünk a piramison a meditáláshoz és elnyeltük az energiát.

A „Cathedral Rock” ellenkező oldala egy szikla, ami egy másik dimenziókapu. Ezt a sziklát „ősi földönkívüli romok”-nak hívjuk, mert ezen szikla tetején téglalap alakú kövek találhatóak, amik úgy néznek ki mint egy templom alapzata.
Olyannak látszanak, mintha lézerrel vágták volna ki őket millió évekkel ezelőtt. Ezekből néhány leesett, de nem törött el.

A szikla tetején az energia nagyon erős és erőt ad nektek. Itt is csináltunk egy fénymunkás meditációt.

A „Bell Rock” a leghíresebb örvény Sedona-ban. A „Bell Rock” egy dinamó a kozmikus energiákhoz. A Föld körüli
elektromágneses hálózat fő gyújtópontjainak az egyike, ami sok bolygókörüli energiahellyel van kapcsolatban. Ez az
amiért itt is fénymunkáztunk, szeretet és fényenergiákat küldtünk mindenfelé a bolygón, hogy semlegesítsük a negatív energiákat. A 4. videómban lévő meditációmat használtuk. Emlékezzetek: „A gondolatok és az érzelmek energiák és ezek teremtik a jövőt, az energia információ.”

A „Boynton-Canyon” örvénynél, a „Kachina Woman” nevű szikla alatt Szíriusz energia érezhető.
A következő nap a „Shamans Cave” nevű energiahelyre mentünk. A barlangban kristályok vesznek körül a sziklában és így mélyebb összhangba tudtok kerülni a bolygó energiájával. Itt csendben lehet meditálni, mivel messze van az ismert Sedona-i helyektől és csak a helyi emberek tudják, hogy hogyan lehet ide eljutni. Ebben a barlangban elénekeltünk egy mantrát, hogy serkentsük a harmadik szemet és, hogy a testet egy magasabb rezgésbe hozzuk.

Ezután mindenkire kivetítettük a magas frekvenciánkat a bolygón.

A Honanki-i amerikai benszülöttek romjainál összekapcsolódtunk az indián szellemekkel és együtt létrehoztunk egy
erőteljes spirális energiát a Föld megtisztításához. Itt Honankinál az energia nagyon jó és ezért az egyik éjszaka képes
voltam űrhajókat és energiagömböket lefilmezni. Ezek a fényhajók csak az éjjellátó kamerámon voltak láthatóak, mert magasabb frekvenciában rezegtek.

A következő nap elmentünk a „West Fork” örvényhez. „West Fork” egy nem fizikai 5. sűrűségű belépési pont a Szíriuszi csillagkép tudatosságához. De természetesen az örvényenergia felhasználható a személyes spirituális célokra is.

„Chimney Rock” mellett jobbra van „Thunder Mountain – Capitol Butte”. „Capitol Butte” alatt egy földönkívüli bázis és egy lemúriai kristályváros található egy magasabb frekvenciában. Ennél a hegynél van egy óriási barlang, ahonnan lemúriai testvéreink és az amerikai bennszülött testvéreink szellemeinek energiája érezhető. A szeretet meditációnk közben és után, ezek a szellemek óriási energiagömbökként jelentek meg. Ha a megfelelő energiával jöttök, a szeretet energiájával, akkor kapcsolatba kerülhettek velük és befogadhattok spirituális energiát és bölcsességet. Ez az energia és bölcsesség, az életetek közben a megfelelő időben fog kibontakozni.

A következő nap elmentünk egy másik barlanghoz, a „Long Canyon”-i örvényhez. A barlangban személyes gyógyító
üléseket tartottam a résztvevőknek, együttműködve az itt élő szellemekkel. Ezeken az üléseken segítek a résztvevőknek megtisztítani a blokkokat és emelni a frekvenciájukat, hogy készek legyenek a magasabb frekvenciákra, amit a Föld el akar érni.

Azért, hogy zavartalanul és könnyedén be lehessen jutni ezekbe a magasabb spirituális frekvenciákba, a Földön minden negatív energiát meg kell gyógyítani és át kell változtatni szeretetenergiákká.

A bolygónak meg kell tisztítania minden ilyen negatív energiát a testén, hogy harmonizálni tudjon a magasabb
frekvenciákkal. Ha nem változtatjuk meg ezeket az energiákat, akkor az átváltozás hurrikánokkal, árvizekkel,
földrengésekkel és vulkáni tevékenységekkel nagyon kellemetlen lehet. Ezen a bolygón mindenki felelős azért, hogy
milyen lesz az átváltozás. Csak szeretet energiával tudjuk meggyógyítani ezt a bolygót, mert a szeretettel összhangban
vagytok a léttel.

A szeretet a megoldás mindenre!
Minél több ember küld spirituális szeretetenergiát a bolygónak, annál jobban tudunk segíteni testvéreinknek emelni a tudatosságukat és megállítani őket a természet, az állatok és az emberek bántalmazásában. Bátorítok most minden
szerető embert, hogy csináljon fénymunkát a bolygónak most, hogy átváltoztassa a Földön az összes negatív energiát
pozitív, fénnyel telített energiává. Ha ezt energiahelyeken csináljátok, akkor az energia sokkal erősebb és hatásosabb
lesz.

Megváltoztathatjátok az energiátokat egy magasabb spirituális szintre. Keringetitek és átváltoztatjátok az energiákat és az embereket magatok körül. A szeretet és a kozmikus fény csatornájává váltok. Egy fénnyel telített örvénnyé váltok.

 

 

Alaje a Plejádokról – 15. rész
Alaje fénymunka szeminárium
Görögország – 2011. június
( Forrás: https://www.youtube.com/watch?v=u-D7A9Ud1HI )
( Magyar hanggal: https://www.youtube.com/watch?v=YiXc6Ruput8 )

Üdvözöllek, Alaje vagyok a Plejádok fénydimenziójából!

Az Alaje a Plejádi nevem és semmi köze sincs egyik Földi nyelvhez sem. A lelkem egy részre jelenleg a Földre
inkarnálódott egy fizikai testbe. Amióta a Földre érkeztem, azóta segítem az embereket a spirituális fejlődésben azáltal, hogy aktiválom a szívükben a szeretetet. Szemináriumot tartottam, sok gyógyítást hajtottam végre és 2007-ben elkezdtem a YouTube-on videókat készíteni.

Kérlek tisztázd magadban, hogy a spiritualitásnak semmi köze nincs a vallásokhoz. A spiritualitás a képesség, hogy
összhangba kerülj a létezővel és semmi köze nincs babonákhoz, doktrínákhoz, bigottériához, a Földi emberek
elnyomásához, kihasználásához. Spirituálisnak lenni annyit tesz, mint használni a szeretet fényét. Kérlek ne felejtsd el, hogy engem az interneten csak a saját YouTube csatornámon, az 777Alaje nevűn találsz meg. Sehol máshol nem vagyok az interneten és nem írok semelyik másik weboldalra sem.

Több információt tudhatsz meg rólam, ha aktiválód a szeretetet a szívedben és megkéred a létezőt, a fénylényeket,
spirituális földönkívülieket, vagy saját Felsőbb-Énedet. Ahogy mindegyik videómban említettem: „Az élet értelme az, hogy szeretet legyen a szívedben és hogy spirituálisan fejlődj!”. A szeretet a megoldás mindenre, mert az a lét magasabb rendű ereje. A Szeretet a Központi Kozmikus Tudat, amit „Istennek” hívnak a Földön. Csak a szeretet erejével tudjuk megszüntetni a negativitást ezen a bolygón és csak szeretettel tudunk teremteni egy olyan bolygót, amin boldog és szabad emberek élnek.

A létnek van egy fejlesztő programja, ami okon és okozaton alapszik. Ez az a mód, amivel lelkünk fejlődik. Minden
energia. Minden gondolatunk, érzésünk, cselekedetünk energiát termel és ez határozza meg a környezetünket. Amikor pozitív energiát termelsz, akkor pozitív, szabad, egészséges bolygót teremtesz, amiben nincsen szenvedés, nincsen erőszak, nincsenek környezeti katasztrófák. Amikor negatív energiát termelsz, akkor egy olyan világot építesz, ami tele van gyűlölettel, arroganciával, erőszakkal, őrültséggel, hadsereggel, háborúkkal, politikusokkal, titkos kormányzatokkal, vallási fanatizmussal, a túlfogyasztásból következő őrültségekkel, földrengésekkel, áradásokkal, vulkáni kitörésekkel és kaotikus időjárással, szennyezett ételekkel, dohányfüsttel és betegségekkel. Csak hogyha összhangban élsz a léttel, csak hogyha összhangban vagy a szeretettel, csak akkor tudsz egészségesen élni.

A földönkívüli emberi lények, spirituális vezetők és a fény lényei több ezernyi csillagrendszeren át mindig is tanították az emberi lényeket erre az igazságra. Sok ezek közül a fénymunkások közül önkéntesen testesült meg a Földön, hogy segítse az emberi lényeket abban, hogy szeretetben éljenek és hogy tágítsák tudatukat. Mi fénymunkások, a Kozmikus Fény Forrásának csatornájaként működünk és átalakítunk minden negatív energiát. Fényt és szeretetet küldünk az egész bolygónak, hogy minden Földi ember használja a szeretet spirituális fényének és energiájának erejét és ezáltal megszabaduljon a Föld minden gyűlölettől, szenvedéstől és tudatlanságtól.
Sok éve már fénymunkát végzek sok szeretetteljes emberrel és energiahelyeket használunk azért, hogy megerősödjünk.

2011 júniusában 30 másik fénymunkással ősi görög templomokat látogattunk meg, mert minden ősi templomot
energiahelyre építettek. Ősi időkben 10.000 évvel ezelőtt földönkívüliek sokféle csoportja dolgozott a Föld különböző
területén, minden régebbi „Istenség” földönkívüli volt. Az ősi földlakók istenükként, isteneikként, angyalként dicsőítették őket, mert nem értették a technológiájukat és tudásukat. Látták a földönkívülieket, amint űrhajókon szállnak, de mivel nem tudták, hogy mi az az űrhajó, így azokkal a szavakkal írták le őket, mint amiket ismertek. A művészek tűzszekerekként ábrázolták, vagy szárnyakkal festették le.
Az európai térségben volt egy csoportja az földönkívülieknek, akik az Olymposz hegyén rendezkedtek be. A vezetőjüknek, Zeusznak hatalma volt arra, hogy az elektromágneses energiát használja, más földönkívülieknek más képességük volt, mint pl. Poszeidonnak.

A jóakaratú földönkívüli emberi lények rendszeres kapcsolatban álltak intelligens emberekkel az ősi időkben és próbáltak segíteni nekik abban, hogy intellektuálisan fejlődjenek. Matematikát, asztronómiát, művészeteket, mezőgazdasági ismereteket, filozófiát és orvostant tanítottak nekik. De sok század elmúltával az emberek sok mindent félreértettek és sok mindent kicseréltek a saját hitrendszerüknek megfelelően. Ezeknek a földönkívülieknek tudomásuk volt a Teremtés tervéről, a DNS módosulásáról és a tudat kiszélesítéséről. Volt egy technológiai eszközük, egy energiapálcájuk, amivel meg tudták változtatni az ember DNS-ét és ezáltal meg is tudták gyógyítani őket, ki tudták terjeszteni tudatukat. Később a földlakók ezt „Isten pálcájának” vagy „varázspálcának” hívták.

Görögországban ezt „kirykeion”-nak hívták, ami annyit tesz, mint „tanítók pálcája”. A latin nyelvben ezt „caduceus”-nak hívják és az ősi Egyiptomban a pálcát „ankh”-nak hívták, ami azt jelenti, hogy az élet kulcsa. Sok ősi egyiptomi falmaradványokon láthatóak földönkívüli üzenethozók, akik arra használják ezt az energiapálcát, hogy embereket gyógyítsanak és hogy átalakítsák a tudatukat. Indiában Shivát ezzel a pálcával ábrázolják. A földönkívüli emberi lények ezzel az életpálcával gyógyítani tudtak, ezért vált ez a gyógyítás szimbólumává.

Még napjainkban is használják ezt az orvosok és a gyógyszerészek a gyógyulás szimbólumaként, noha
nem tudják a szimbólum pontos eredetét.

Európában a leghíresebb földönkívüli üzenethozó Hermész volt, akit Olaszországban „Merkur”-nak, Egyiptomban pedig „Thoth”-nak hívták. Hermész az űrhajójával egyik helyről a másikra repült, ezért az ősi művészek úgy ábrázolják, hogy a cipőjén szárnyak vannak. A szárnyas sisak a fején szimbolizálja a repülő űrhajókat. A kezében tartja az úgynevezett Istenek pálcáját, az élet pálcáját. A földönkívüliek még a modern időkben is használják ezt az élet pálcája szimbólumot gabonakörök piktogramjain, hogy emlékeztessék az embereket. Ez az energiapálca a Teremtés tervének visszatükrözése, ami mindegyik emberben jelen van. Egyszerre több dolgot szimbolizál.

Megmutatja, hogy a Létezőben minden spirális formában fejlődik ki. A pálca szimbolizálja az élet-ösvényt, ami spirálisan mozog. Azt is szimbolizálja, hogy kozmikus energiák használatával magasabb dimenziókba léphetsz. Szimbolizálja még a primitív emberi lények égi lényekké fejlődését, ami akkor lehetséges, ha felülkerekednek negatív ösztöneiken és a szeretet energiáját használják.

Szimbolizálja a DNS transzformálódását, ami szintén spirál alakú és a csakrarendszer kifejlesztését, amit ősi szankszrit nyelven „kundalini”-nek hívnak. A kundalini szó a „kundala” szóból származik, ami azt jelenti, hogy csavart, betekert. A kundalini energiát csak természetes módon kellene kifejleszteni magunkban, úgy, hogy fejlesztjük a tudatunkat és használjuk a szeretet energiáját. Ha túl korán, kényszerítve szeretnél erre az energiára ráébredni, anélkül, hogy a bölcsesség tudatában lennél, akkor az mentális károkat okoz, amik hatására hibákat követsz el, amik negatív karmát teremtenek és blokkolják a fejlődésedet. Ennek az energiának az aktivációja természetesen kell, hogy megtörténjen a megfelelő időben. A spirál a pálcán azt szimbolizálja, hogyan fejlődsz az életutad során felfelé.

A lélek több ezer inkarnációt megél gázként, ásványként, növényként és emberként, azért, hogy tapasztalatokat gyűjtsön és spirituálisan fejlődjön. A lélek megtapasztalja mindkét pólust, a férfit, a nőt, a jót, a rosszat. Hogyha már megtanultad használni a szeretet frekvenciáját és nem a gyűlöletét, az egóét, az arroganciáét, akkor már elsajátítottad az alacsonyabb dimenziók polaritását és inkarnálódhatsz magasabb dimenziókban. A magasabb dimenziókat szimbolizálják a szárnyak.

Mindegyik videómban azt mondom: „Az élet értelme a szív és a tudat fejlesztése”.

A Földön az élet pálcáját az „élet fájának” is hívták és a művészek szimbolikusan egy olyan fának ábrázolták, ami egy férfi és egy nő között van. Az elmúlt 2.000 évben ezt a képet arra használták, hogy a bűntudat és a bűn érzését programozzák be az emberekben, azért, hogy pénzzel kelljen megváltani magukat a papoknál. De az igazság az, hogy az élet pálcája azt az alapelvet szimbolizálja, hogy te magad képes vagy a szeretet kozmikus energiájával átalakítani magad és az evolúció magasabb szintjére léphetsz. Ha a magasabb dimenziókba eljutsz, akkor mindenben hasznosíthatod a szeretet kozmikus energiáját.

A magasabb dimenziókban mi nem csak önmagunkban használjuk a szeretet erejét, hanem azzal hajtjuk az
űrhajóinkat is. Űrhajóink a szeretet tiszta energiájából vannak és bármilyen formában képesek megtestesülni.
A földönkívüli Hermész Zeusz fia volt. Zeusz másik fia Apolló volt. Mindketten használták a szeretet pálcáját. A földönkívüli Apollónak, egy Földi lánnyal közösen volt egy fia: Asclepius, aki Görögországban élt. Apolló továbbadta az élet pálcájának ismereteit fiának, ezért Asclepius lett a leghíresebb gyógyító az ősi Görögországban. Asclepius egy hatalmas templomkomplexumot épített egy energiahelyre Epidavrosz-ban, ahol emberek ezreit gyógyította meg a saját és a hely erejével.

Ez egy ősi wellness üdülőhely volt, fürdővel, éttermekkel, színházzal, hotelszobákkal, külön szobákkal a kezelésre. Sok gyógyítóenergia raktározódott el ebben a templomkomplexumban, szóval itt kezdtem el a fénymunka túrámat. Itt megtisztítottuk magunkat gyógyítóenergiával és fényenergiát küldtünk a bolygó minden területére. Az űrtestvéreim teleméter korongokkal innen is figyeltek minket. A teleméter korongok kis távirányítással működű űrhajók, amik olyanok, mint egy spirituális kamera. Nemcsak képeket képesek rögzíteni, hanem érzelmeket és gondolatokat is.

Már említettem a korábbi videóimban, hogy az érzés és a gondolat is energia.

Éjszaka az Athén-közeli Mendeli-hegyre mentünk, ahol arra használtuk a hegy energiáját, hogy fényt és szeretetet
küldjünk a Földnek. Itt megint sok energiagömb képet készítettünk, amit szeretetenergiánkkal vonzottunk be. Ahogy a legutóbbi videómban mondtam, az energiagömbök sok különféle lénytől különféle dimenziókból származó tudatok.

Néha arcokat is lehet látni az energiabömbökben. Ezen a képen, amit 2011 júliusában készítettem, a spirituális mester Jézus arcát láthatod. Ő is, mint sok más spirituális tanító, a Földieknek tanította, hogy hogyan váljanak ők is spirituális mesterré és egyik tanító sem szerette volna, hogy dicsőítsék. Az alapvető tanításai a szeretetről, a kozmikus bölcsességről, az reinkarnációról és a valós spirituális fejlődésről szóltak. Nem a fanatikusságról szólt, vagy arról, hogy egy vallás rabszolgája légy. Azt királyok és papok teremtették évekkel később. Jézus tanításai csak a szívedben levő szeretet használatáról szóltak.

Ő ugyanúgy ahogy én, a Galaktikus Fény Szövetségének tagja, amely szövetségben jószándékú
földönkívüli fajok ezrei dolgoznak együtt a Forrás koordinálásában.

Másnap a Delphi nevű energiahelyre mentünk. A „Delphi” szó görög „Delphini” szóból ered, ami azt jelenti, hogy delfin. A delfinek a Szíriusz csillagrendszerről ide inkarnálódott földönkívüliek. Ezt a helyet azért hívták Delphinek, mert erős Szíriuszi energiája van. Egy hatalmas templomkomplexumot építettek ide, hogy hasznosítani tudják a hegy energiáját.

Ebben a templomkomplexumban voltak emberek, akik képesek voltak arra használni ezt az energiát, hogy a lehetséges jövő vonalait lássák. Ez volt a leghíresebb látnoki hely az ősi időkben.

Azután meglátogattuk Zeusz egyik templomának romjait egy hegyen. Ezt a templomot is energiahelyre építették. Itt
lehorgonyoztunk egy hatalmas fénylabdát, ami örökké kozmikus fényt fog küldeni, hogy növelje a Földlakók tudatosságát.

A következő nap Sounio-ban látogattunk meg egy templomot, amit azért építettek, hogy tisztelegjenek a földönkívüli
Poseidonnak. Mint ahogy mindegyik ősi templom, ez is energiahelyre épült, azért, hogy az emberek, akik erre a helyre jönnek, tudják használni az energiát. Itt megint a Földre küldtük szeretetenergiánkat, hogy alakítson át minden negatív energiát pozitív energiává. Azért, mert a gondolatok és az érzelmek olyan energiák, amik megteremtik a valóságunk és a jövőnket.

Most egy olyan időben élünk, amikor bárki a Földön dönthet arról, hogy szeretne-e a szeretetért élni és így vele fejlődni tovább, vagy egy alacsonyabb tudatállapotban marad. A negatív emberek, akik a szeretet ellen vannak, a lét ellen vannak, azok a szenvedés alacsonyabb dimenziójában maradnak, amik nem fejlődnek. Sokan közülük több ezer életen át újrajárják ezt az iskolát, azért, mert inkább utálnak a szeretés helyett. Tehát emlékezz arra, hogy ha fénymunkát végzel és szeretetet adsz tovább, lesznek negatív emberek, akik meg akarják majd akadályozni ezt.

Ezeket a gyűlöletteljes embereket az alacsonyabb asztrális dimenziókból való negatív létezők befolyásolják és arra használják őket, hogy a fénymunkásokat támadják. Az ilyenfajta emberek bántanak engem az interneten. Még azt is állítják magukról, hogy spirituálisak, de a valóságban a fény és a szeretet ellen vannak és össze akarnak zavarni másokat. Sok közülük inkarnálódott Reptilián Draconián. Ez egy olyan földöntúli faj, ami fél a fénytől és nem tudja szeretni az embereket.

Ők megtámadják a fénymunkásokat és amikor megvéded magad, azt mondják, hogy te nem is vagy spirituális. Ez a sötét oldal egy nagyon régi trükkje azért, hogy a szeretteljes embereket gyengévé tegye és elbizonytalanítsa. De az igazság az, hogy nekünk fénymunkásoknak megvan a jogunk és a feladatunk, hogy megvédjük magunkat és másokat is. Hogyha elég fénymunkás marad továbbra is a Forrás Kozmikus Fényének csatornája, akkor még abban is segíthetünk, hogy ezek a zavarodott lelkek felfejlődjenek. A fény segíti majd őket annak felismerésében, hogy a gyűlölet az pusztulást hoz és csak a szeretet energiája vezet sikerhez, boldogsághoz és üdvösséghez.

Még mindig túl sok a gyűlölet, a pusztítás, a katasztrófák és a szenvedés ezen a bolygón és ez az energia kellemetlen
jövőt hoz. Itt az ideje, hogy minden Földön lakó használja az igazi univerzális szeretet spirituális energiáját, hogy
átalakítsák a jelenlegi negatív energiákat a Földön és megalapozzanak egy fényes jövőt.
Csak a magasabb energiával tudsz megváltoztatni egy alacsonyabb energiát.

A szeretet energiája a legmagasabb energia és ez át tudja alakítani az élet minden területét. A szeretet frekvenciája a Föld minden problémáján felül tud kerekedni, mert ez a Forrás energiája, a tudat energiája, amit „Isten”-nek hívunk.

A YouTube csatornám 777ALAJE videóiban, megtalálsz mindent amire szükséged van ahhoz, hogy egy szeretetteljes
bolygót teremts és fejlődj a tudatosságban. Alakítsuk át ezt a bolygót a béke és a fény helyévé, úgy, ahogy az már más
bolygókon is létezik.

Légy fény! Légy a szeretet! Légy boldog!

 

 

Alaje a Plejádokról – 16. rész
( Forrás: https://www.youtube.com/watch?v=zBS025wEDl0 )
( Magyar hanggal: https://www.youtube.com/watch?v=KfLkbOd8rz4 )

A létező világban sok Univerzum van. Mindegyik Univerzumot másféle emberi lények, fajok és életformák lakják. Ők a dimenziójuknak megfelelően más frekvencián léteznek. A magasabb dimenziókban élőknek, ahol az energia magasabb, éteri testük van, ami fényből áll. Az alacsonyabb dimenziókban élőknek, akik alacsonyabb energiaszinten állnak, fizikai testük van.

Az emberiség mindenhol ott van az Univerzumban különböző dimenziókban, különböző bolygókon és különböző
tudatállapotban. Még egyes Holdakon és Napokon is van élet. A Napok szintén hidak más dimenziókhoz. Sok olyan bolygó van, amelyiken a Földével azonos frekvenciájú élet van, de a legtöbb bolygó ennél fejlettebb és magasabb dimenziójú élet helyszíne. Ez azt jelenti, hogy több a kozmikus energia és ott minden szebb és fényesebb. A természet szikrát szórva ragyog, a virágok dallamokat suttognak és az állatok nagyon barátságosak. Mindenki telepatikus képességekkel bír és nincs hazugság, betegség, agresszió, csak szeretet. A fejlettebb bolygókon az emberek egységben élnek a léttel.

Az Univerzumot, amiben most vagyunk, sok fejlett emberi lény és más faj látogatja évmilliók óta, űrhajókkal mint az
asztronauták, más esetben fénylényként jönnek el és kutatják a létet. Ezek miatt az űrutazók miatt van a bolygónk
benépesítve emberekkel, más állatfajokkal és növényekkel. Évmilliókon át formálták bolygónk történetét.

Az Univerzumnak ezen a részén van egy több ezer spirituálisan fejlett csillagnemzetet összefogó csoport: a Fény
Galaktikus Szövetsége. Mi a fény őrzői vagyunk és segítjük alacsonyabb szintű bolygók fejlődését. Az Univerzum más
részein más szövetségek vannak. Mi azért mutatjuk meg fényhajóinkat az égen, hogy segítsük a tudattalan Földi
embereket annak megértésében, hogy az Univerzum más ember és életforma otthona is. Emellett hajóink még a
spirituális ébredést is serkentik, mivel a Forrás kozmikus szeretetét sugározzák, még egy videofelvételen keresztül is.
Most, hogy a Föld energia és tudatállapot fejlődésen megy keresztül, itt vagyunk segíteni a Földi embereket negatív
energiáik áttranszformálásában fényenergiává. A Földi embereknek meg kell tanulni összhangban élni a természettel.

A bolygó egy élőlény és a levegő, a víz, a növények és az állatok felé mind tisztelettel tartozunk. Ha a Földi emberek
folytatják a természet és szeretetellenes életformájukat, túlzott fogyasztásukkal, hataloméhségükkel, mérgek és
atomenergia ipari használatával és továbbra is gyűlölet energiákat szítanak egymás ellen, akkor a Földi élet nagyon
kellemetlen lesz, mert az Univerzum és a bolygó kénytelen lesz a negatív energiáktól megtisztítani a bolygót.

Ha a természetet pusztítod, magadat pusztítod. Minden Földi ember felelős azért, hogy milyen lesz a Földi társadalom. A gondolataid és az érzéseid teremtik meg a jövőd. Az univerzális szeretet a megoldás mindenre, azért mert az a Forrás energiája, a Kozmikus Központi Tudatállapoté, minden forrás forrásáé. Minden nehézségen, minden akadályon felül tudunk emelkedni, ha a kozmikus szeretet erejét használjuk. Még a nagy világméretű problémákra is megoldást találhatunk, ha kiterjesztjük rá a kozmikus szeretet erejét. Ha a negatív emberek és szituációk elszomorítanak és gyengítik a szeretetenergiádat, akkor építsd azt fel újra. A szeretetenergiádnak mindig egészséges, erős állapotban kell lennie.

Az élet értelme, hogy szeretet legyen a szívedben és hogy spirituálissá válj. Ezt kell csinálnod, ha szeretnéd, hogy a
tested, a szellemed és az energiád magasan vibráljon a szeretettől:

– Kerüld a kapcsolatot a negatív, mérges emberekkel, vagy az olyan emberekkel, akik szeretnék elvenni az
energiáid, vagy kontrollálni akarnak. Az ő negatív karmájuk elpusztíthatja az életutadat. Küldj nekik
szeretetenergiát messziről, hogy ők is képesek legyenek megtalálni az utat a fényhez.

– Keresd a kapcsolatot barátságos, szeretetteljes és spirituális emberekkel. A pozitív emberek szeretetet, fényt,
erőt, egészséget, tudást és bölcsességet adnak neked. A spirituális embereknek semmi közük sincs semmilyen
szervezethez vagy hitrendszerhez a Földön. A spirituális emberek sohasem támadnak senkit, mert már fejlett a
szívük. A spirituális embereknek nincs egójuk, nem féltékenyek és nem utálkoznak. A spirituális emberek pozitív
energiákat teremtenek mindenkinek a javára.

– Mindig a szeretetre és a barátságra fókuszálj. Ne engedd, hogy mások a negativitásba taszítsanak. Meg tudod
védeni magad erősen anélkül is, hogy gyűlöletenergiát használnál. Törölj el minden gyűlöletet, arroganciát,
egoizmust, irigységet, kapzsiságot és gonosz viselkedést. Eddzed magad, hogy pozitív ember légy, aki a kozmikus
szeretetet és barátságot használja. A szeretetet használni nem azt jelenti, hogy gyenge vagy. Ez azt jelenti, hogy
a szívedtől távol tartod a gyűlölet energiáit és a Felsőbb-Éned használod.

Tartsd a tested egészségben úgy, hogy önmagad szereted. Az, aki szereti önmagát, az nem károsítja magát
drogokkal, dohányzással, alkohollal, állati tetemekkel, vagy más méreganyagokkal. Azért mert ez károsítja a
fizikai és az energiatestet is és megakadályoz abban, hogy magasabb szintű tudatállapotra lépj. Ha elpusztítod a
tested, a lelked templomát, azzal megmutatod a létnek, hogy te nem foglalkozol magaddal és nem vagy
tisztelettel a Teremtésre. Ebben az esetben a szeretet ellen vagy, az önfejlődés ellen és ezt meg kell gyógyítani.
Gyógyítsd és méregtelenítsd magadat önmagad szeretésével és természetes gyógynövényekkel, hogy megtaláld
a fényt és spirituálissá válj. Menj ki gyakran a természetbe, hogy megtisztítsd az energiáid és hogy új, tiszta
energiákkal töltekezz fel.

– Ne kötődj Földi babonákhoz és más hitrendszerekhez. Ne függj szektáktól mint a vallások, vagy más kontrolláló
szervezetektől a Földön. Ezek eltorzítják a természetes, spirituális életszemléleted és csak a pénzed és a
behódolásod kell nekik. Minden, amire szükséged van, az már a szívedben van és úgy hívják szeretet. Jézus és
sok más spirituális tanító mondja már ezt évezredek óta. Jézusnak, vagy más spirituális lényeknek semmi közük
sincs a Földi vallásokhoz és a hataloméhes papokhoz és ők soha nem mondták senkinek, hogy legyél egy vallás
rabszolgája. Mindig azt mondják, hogy befelé haladj és meditálj egy szeretet sugárzó szíven. A mélyre menés a
legfontosabb utazásod. Ez utazás az igazságba, egy utazás a források forrásához. Ez az a hely, ahol spirituális
erőt és bölcsességet találhatsz, hogy egy fényes személyiséget alakíts ki magadnak és kitöröld a negatív
gondolatok és érzések pusztító hatását és kitöröld a negatív karmát. A meditáció elcsendesíti a szellemed és
belső meglátásokkal megérted a spirituális törvényeket és a Teremtés irányelveit, ami harmóniát teremt a
mindennapi életedben. A meditációban a Felsőbb-Éneddel találkozol, majd legvégül a Kozmikus Központi
Tudatállapottal és elkezdesz öntudatos lenni, ami önmagad megvalósításával zárul.

A Felsőbb-Éned a kapocs és összekötő csatorna a lelkedhez és a Kozmikus Központi Tudatállapothoz. A Felsőbb-Én a lélek vágyait hajtja végre. A Felsőbb-Én egy eszköz, amivel a lélek ki tud fejezni valamit, teremteni tud valamit.

Akárhányszor csatlakozol a lelkedhez, akkor te leszel a Felsőbb-Éned és egységben leszel a Forrással.

Mindenki egy lélek, a Forrás gyermeke. Mindenki a Forrás része, a Kozmikus Központi Tudatállapoté, amit Istennek
hívunk. Minden spirituális mester, Jézus is, mindig erről beszél. Mindenki reinkarnálódik egy fizikai formába a FelsőbbÉnjéből, hogy tapasztalatokat gyűjtsön a Föld nevű fizikailag létező bolygóról. Amikor egy emberi lény meghal, az energia a Felsőbb-Énből kiáramlik és elhagyja a fizikai testet. A Felsőbb-Én mindig kapcsolatban van mindegyik egyéni inkarnációval és végigvezeti az egyént az életen. Az energiaáradat kiteljesíti a létezését, aztán visszaszívódik a FelsőbbÉnbe. Minden Felsőbb-Én egységben van és az univerzális tudatállapot részét képezi.

A Felsőbb-Ént őrangyalnak is hívják
és teljes tudással rendelkezik az összes elmúlt életeinkről. Kinyitja és becsukja a megtapasztalások ajtajait, annak
megfelelően, hogy szolgálja az egyén választott útját a lehető legjobb módon.

Amikor összhangban vagy a lét fényével, akkor készen állsz a magasabb szintű energiák általi átalakulásra, ami most
éppen a Földön zajlik. Te egy örvény vagy, ami fényenergiát terjeszt bárhova is megy. Pozitívan hatsz a körülötted levők tudatállapotára még akkor is, amikor meg sem szólalsz. Mert minden energia és minden össze van kapcsolódva az energiával. Te egy fényhozó vagy, egy fénymunkás és mások fejlődését segíted. Te, mint fényörvény, fénymunkás,
segítesz másoknak, hogy felismerjék, ha esetleg régi blokkjaik, karmikus ügyeik vannak önmagukban, amik gyógyulásra szorulnak.

Minden traumatikus élmény a múlt életükből, háborúk, félelmek, éhezés, betegség, fájdalom, fizikális és mentális sérülés, gyógyítatlan harag vagy sértődés, minden szenvedés elmúlt kapcsolataikból, csalódások, féltékenység, vagy vita más emberekkel, a te fényed felszínre hozza ezeket az akadályokat, azért, hogy megvizsgálják és meggyógyítsák azt. Ez haragot kelthet másokban a fénymunkással szemben, azért, mert szeretnék megtartani negatív szokásaikat, vagy mert negatív entitások befolyása alatt állnak. Ezeknek az embereknek több időre és esetenként több életre van szükség, amíg feldolgozzák akadályaikat.

Mivel a Föld frekvenciája folyamatosan emelkedik, minden gondolatunk és érzelmünk hamarabb megtestesül és a
helyzeteink gyorsabban változnak. Ez a megtisztulás ideje, kívül és belül is.

– Folytasd önmagad megtisztítását a léttől kapott fénnyel. Töltsd tele magad a léttől származó szeretettel. Ha az
életed blokkolja valami, kérd meg a létet, hogy mutassa meg, mit kell magadon meggyógyítanod.

– Figyeld a gondolataidat és ha azt látod, hogy negatív a gondolatod, fordítsd át az energiát pozitívvá.

– Vizualizáld, hogy szeretetet, fényt és bölcsességet kapsz a léttől.

A kozmikus szeretet a legnagyobb erő, a boldogság és a gyönyörűség kulcsa. Kívánom, hogy mindenki találja meg ezt a kulcsot és nyissa ki a magasabb szintű tudatállapothoz tartozó ajtót.

 

 

Alaje a Plejádokról – 17. rész
Fénymunka
Atlantis vortex, Bimini sziget, Bermuda háromszög – 2011 november.
( Forrás: https://www.youtube.com/watch?v=oT6CDbVVg1w )
( Magyar hanggal: https://www.youtube.com/watch?v=BXjCy-RXP0I )

Üdvözöllek benneteket, Alaje vagyok a Plejádi csillagrendszerből.

Egy spirituális átalakulás zajlik a Földön, mivel a lét magasabb energiái a bolygóra érkeznek, hogy egy magasabb
evolúciós szintre emeljék fel a bolygót. Az egyének, akiket megérintett ez a magasabb szeretetenergia, végig akarják
vezetni a bolygót ezen a folyamaton. 12 éve utazom ilyen szerető emberekkel a Föld energiahelyeire, hogy közvetítsük a szeretet magasabb rezgését és megtisztítsuk a Földet a negatív energiáktól.

2011 novemberében elutaztam 10 szerető emberrel a Bimini szigetekre a Bermuda háromszögbe. Bimini egy része volt Atlantisznak és közel volt hozzá Atlantisz legerősebb energiaközpontja. Ez volt Atlantisz örvénye. Mielőtt megmutatom az utazásunkat, hadd mondjam el Atlantisz történelmét és az Atlantisz előtti civilizációkét, mert a Föld mai civilizációja, ugyanígy viselkedik.

Az elmúlt 10.000.000 évben a Földön, 8 technikailag fejlett civilizáció semmisítette meg önmagát a végén, mert rosszul használták a technológiájukat, az erejüket és mert nem éltek spirituálisan. Voltak emberszerű és nem emberszerű űrutazók is, akik az Univerzum más részeiről jöttek. A fegyvereik ezerszer pusztítóbbak voltak, mint ami a Földi embereknek van manapság, mivel ők a kozmikus energiát használták ki. Ez nem kitaláció, ez a Föld szomorú igaz történelme. A háborúik erős rádióaktivitást okoztak, ami a teremtmények mutációit okozta. Ez az amiért a dinoszauruszok létrejöttek, akiket később más űrutazók öltek meg, hogy újraépítsenek egy új civilizációt. Ez a civilizáció is rosszul használta a fegyverekeit és elpusztította a bolygót, ami valaha a Mars és a Jupiter között volt. Ma ott található az Aszteroida-öv, az ami az elpusztult bolygóból maradt meg.

Hozzávetőlegesen 1.000.000 évvel ezelőtt, más űrutazók érkeztek és népesítették be a Földet. Felépítették Lemúria és Atlantisz civilizációját. A Föld felszíne máshogyan nézett ki akkoriban. Lemúria egy kontinens volt a Csendes-óceánon. Atlantisz egy kontinens volt az Atlanti-óceánon. Atlantisz sokkal fejlettebb volt, mint a mai Földi ember és óriási kristályokat használtak erős kozmikus energiával. Az élettartamuk elérte az 1.000 évet, képesek voltak kommunikálni a magasabb dimenziókkal és megvolt a képességük, hogy utazzanak az időben. Atlantisz kontinensét sok kis sziget vette körbe. Sok Atlantiszi kolóniájuk volt, a Föld másik részein.

Sok különböző földönkívüli faj élt itt évezredekig, spirituálisan és harmóniában a léttel. A tudásuk a Kozmoszról ennek következtében növekedett és megtanulták a technológiájukban használni a kozmikus energiát. Olyan 700.000 évvel ezelőtt elkezdődött a társadalmuk hanyatlása, mivel sok fejlett egó és arrogancia azt hitte, hogy ő Isten. Legtöbbjük elveszítette a spiritualitást és rosszul használta a kozmikus energiát, arra hogy manipulálja mások gondolatait, vagy genetikai mutációkat hozzon létre az embereknél és az állatoknál. Ez eredményezte az ősi hableány, a Minotaurusz, a Küklopsz és a tengeri szörnyek történeteit.

Az erő és a technológia megszállottai voltak. Háborúkat indítottak a Lemúriaiak ellen, mivel a bolygót a saját területüknek látták. Nagyon erősen visszaéltek az erő fegyvereikkel és kristályaikkal. Körülbelül 12.000 évvel ezelőtt, a háborúkban elpusztították Atlantisz egész kontinensét. Az energia majdnem mindent elporlasztott, így ma nem sok maradt Atlantiszból. Néhány spirituális atlantiszi képes volt elrepülni a katasztrófa elől az űrhajóikkal. Ez a katasztrófa pólusváltást és „nagy özönvizet” okozott, ahogyan manapság hívják. Évekkel később az atlantisziak és más földönkívüliek visszajöttek a Föld más részeire, ahol továbbadták a tudásukat másoknak. Ez az oka annak, amiért a katasztrófa után más kultúrák, mint az Egyiptomi vagy a Görög, hirtelen matematikai, asztronómiai, orvosi vagy építészeti tudással bírtak. A lebegtető technológiájukat használták, hogy megépítsék a piramisokat sok helyen a bolygón.

Az erő, az energia és a fegyverek rossz használata miatt történt az atlantiszi civilizáció vége. Ez történik manapság is újra, csak kisebb léptékben.

Földi emberek, a gyűlölet és a háborúzás őrületét abba kell hagyni!

Még manapság is vannak emberek a hatalomban, akik fegyverekkel, háborúkkal, vallásokkal, drogokkal, genetikai és
szellemi manipulációval és a Földi erőforrások túlzott kitermelésével akarnak irányítani mindent. A Föld irányítói dollár milliárdokat költenek fegyverekre és drogokra ahelyett, hogy segítenék az egész bolygót, hogy egy harmonikus hellyé váljon, ahol senkinek nem kell szenvednie. Ez mind azért történik, mert a legtöbb Földi ember nem tanult még meg harmóniában élni a fénnyel és a szeretettel. A legtöbb Földi ember kineveti a fényt és a szeretetet, egó-imádó, arrogáns, irigy és utálkozó. Mint egy kurzus, ami az önpusztításhoz vezet. Ez sokszor megtörtént más civilizációkban.

Csak amikor a Földi emberek megtanulnak a spirituális fénnyel és az univerzális szeretettel élni, tudnak majd boldogan, fénnyel telítetten, szenvedéstől mentesen élni, mint más bolygók esetében. Ebből az okból kifolyólag gyakorlom egész életemben a fénymunkát, ezáltal a Föld fő energiája a jövőben a szeretet és nem a gyűlölet, pusztítás és szenvedés lesz.

Más szerető emberekkel együtt utazom el az örvényenergia helyekre, így a fényünk és a szeretetünk sokkal erőteljesebbé válik, ezért nagyobb gyógyító hatása van a Földre nézve. 2011 novemberében elutaztunk Bimini szigetére a Bahamákra.

Bimini Atlantisz nyugati része volt, közel Atlantisz örvényéhez. Ez az örvény 35 mérföldre vagy 56 kilométerre keletre van Biminitől. Itt valaha kristálytemplomok és piramisok voltak, amelyek kozmikus energiát használtak időutazásra vagy a magasabb dimenziókkal való kommunikációra. Amikor Atlantisz elpusztult az erő rossz használata miatt, ez a templom is elpusztult.

Az energia rendellenességeket és a dimenziókapukat hozott létre ezen a területen, amit ma Bermuda
háromszögnek hívnak.

A lét engem és 10 másik szerető embert küldött a Föld ezen részére, hogy meggyógyítsuk ezeket a régi energiákat és
használjuk a fényt rajtuk. Biminin gyógyító templomok voltak azokban az időkben, amikor Atlantisz még spirituális volt. Először a gyógyító templomok helyét látogattuk meg, hogy megerősítsük a saját energiánkat, mielőtt az örvénybe mennénk. Az első napon a „Gyógyító Lyuk”-ba mentünk, ez egy természetes gyógyító forrás, ami a mangróve erdőben fekszik. Ezen a ponton, a valaha sok atlantiszi gyógyító kristálytemplom volt egyike volt. A víz itt erős energiát, nagy mennyiségű lítiumot, magnéziumot és kénsavat tartalmaz. Sok ember, aki meglátogatja ezt a forrást, szellemi és spirituális megvilágosodást tapasztal meg. Néhányan gyógyulást tapasztalnak meg betegségekből, vagy megszabadulást a bűnökből, mint a dohányzás. Ha nincs semmilyen betegséged, egy energetikus feltöltődést és általános jóllétet érzel. Az egész bahamai szigetláncolatnak természetes gyógyító kútjai vannak, mert az atlantiszi kristálytemplomok energiái még működnek.

A következő napon a „Fiatalság Forrása”-t látogattuk meg, egy másik helyet, ahol egykoron egy kristálytemplom állt. Az atlantiszi időkben, arra használták ezt a helyet, hogy fiatalon tartsák magukat, azáltal, hogy feltöltötték magukat
kozmikus energiával és harmonizálták a Ying és Yang energiákat. Ami fiatalon tart, az nem a víz, hanem a kozmikus
energia a vízben. Ez az a titok, amiért sok földönkívüli sok száz vagy ezer éves és még mindig fiatalnak néz ki.

Kozmikus energiát használnak, a lét Központi Kozmikus Tudatosságát. Sok atlantiszi templom, még mindig létezik éterikus szinten.

A kút, ami manapság oda épült, sajnos nagyon piszkos, így nem kellene, hogy igyál belőle. A kezembe vettem egy kis
vizet és megérintettem minden résztvevő homlokát, hogy aktiváljam a harmadik szemet. Azután meditáltunk, hogy
feltöltsük magunkat a hely energiájával és gyógyító energiát küldjünk a bolygónak. Minden résztvevő érezte az energia hatását.

„Az elmémben a rózsaszín színt képzeltem. Láttam egy rózsaszín aurát felbukkanni mindenből és örvényleni. Amikor a kezeidet a vállamra tetted, ez az energia felerősödött. Azután a testemet kiegyensúlyozottnak éreztem. Nagyon-nagyon békés állapotban voltam. Azt éreztem, hogy mindannyian ugyanahhoz az energiához csatlakoztunk.”

„Egy meleg energiát láttam a szemeimen belül… sok színt… örvénylő fényt… különleges lilát… sok háromszöget… egy
piramist… geometriát… fénykapukat… arany háromszögeket… és, hogy nagyon erős voltam.”
„Éreztem, hogy az energiám bizsergett és úgy mozgott mint egy hullám… sok energiát éreztem, amíg körülöttem voltál és a kezeidet a vállamra tetted. Nem láttam semmit, de képeket éreztem a testemben.” – „Érezted, hogy az energia harmonizálja a testet?” – „Igen, a számban kiegyensúlyozatlanság volt és éreztem, hogy valami megmozdult.

Sok energia jött ki abból a lyukból, ami felment és belement mindenkibe, mivel láttam, ahogy feltűnt. Személy szerint olyan érzésem volt, mint amilyen lenni szokott minden alkalommal, amikor energia jött belém. Éreztem, hogy mozog és megint ez történt… olyan mint, amikor egy arc így mozog” – „Ahol az energiatest beilleszkedik. Sok energiatestünk van. Hogyha az energiatest (mint az asztráltest) nincs a fizikai testhez igazítva, nem érzed koncentráltnak magadat
(kiegyensúlyozatlannak, egyenetlennek, öntudatlannak). Amikor minden energiatest egymáshoz van igazodva, amikor minden test együtt van, akkor teljes a tudatosságod.” – „Éreztem a tobozmirigyemet vibrálni. Alaje, láttam… (nem tudom, hogy ez mi voltunk-e Atlantiszban)… láttam egy helyet, mint ez… épületszerű építményekkel… emberek ültek ezeken a vonalakon és meditáltak… Mi lehettünk, vagy ősi emberek? Arra ösztönzött, hogy megérintsem a földet… hogy megérintsem a vegetációt az aljzaton… követtem az érzéseimet.”

A következő napon béreltünk egy hajót és meglátogattunk egy kikötő romjait az atlantiszi időkből. Biminin úgy ismert, mint az „Atlantisz fal” és az „Atlantisz útja”. A romok a sziget északi partján találhatóak. Egy óriási fal részei állnak ki a tengerből. Ezek a romok még mindig sugározzák a jó energiát, így elmentünk egy pontra, ahol a víz csak 4 méter mély volt (13 láb), hogy ússzunk és, hogy lemerüljünk az aljára. Ezek a romok egy város részei és több, mint 800.000 évesek.

Ezek azon kevesek a megmaradtak közül Atlantisz pusztulása utánról, mivel ez a város Atlantisz peremén helyezkedett el. Még ha öregek is és a kövek eróziója erős is, még mindig látható a blokkok derékszögű formája.

Következő napon elmentünk a romok melletti partra, hogy újratöltsük az energiáinkat és fénymunkázzunk. A Nap
energiájából, a sziget energiájából, a Föld energiájából, a víz és a sókristályok energiájából töltekeztünk fel. A Föld és a Nap energiájával összekapcsolódva, az aurád erőteljessé és ragyogóvá válik. Ha ezt mezítláb teszed, érezheted az
energiaáramlást a talpad és a Föld között. Ha fürdesz a tengerben, szó szerint a fényenergiában fürdesz.

Ez egészségesen tartja a testedet, mert a test energiája összhangban van a Forrás spirituális fényével. Ha nem a tenger közelében laksz, elmehetsz az erdőbe és megölelhetsz egy fát. Egy erdőben is megfürödhetsz a kozmikus energiában, ha az erdő egészséges. A fák a kozmikus energia antennái. A legmagasabb szintű energiát akkor szerezheted, amikor örömmel, mókázással és szeretettel teszed.

Ezzel az erőteljes fény és szeretetenergiával, egy energiaörvény vagy és készen állsz, hogy fénymunkát csinálj. Küldd
minden örömöd és szereteted amit érzel, az egész bolygónak, minden embernek, minden állatnak, minden növénynek.

Ezzel meggyógyítod a Földet minden negatív energiától, mivel – ahogyan már mondtam a másik videóimban – minden energetikailag kapcsolatban van a Kozmosszal. Ha meg akarsz változtatni egy alacsonyabb rezgést, akkor egy magasabb energiát kell használjál és a legmagasabb energia a szeretet energiája. A szeretet energiája, a lét energiája, a Teremtésé, a Forrásé. Használhatod ezt a spirituális energiát, hogy egy pozitív életet teremts. A szeretet erejével betegségeket és függőségeket gyógyíthatsz meg, eltávolíthatod a haragot, erőszakot, félelmet és növelheted a tudatosságot.

A szeretet energiáját, még ennek a bolygónak az uralkodóihoz is elküldheted, így az megnyitja a szívüket, megváltoztatja a viselkedésüket. Ha éreznék a szívüket, éreznék a szánalmat és a pénzüket és az erejüket mindannyiunkért a jóra használnák fel ahelyett, hogy fegyverekre és irányító rendszerekre költenék el. A pénz az energia egy formája ezen a bolygón és spirituálisan kellene felhasználni, hogy más embereken segítsen. A szeretet energiájával, átalakíthatod a Földi társadalmat a béke és az öröm társadalmává, csakúgy, ahogyan ez már más bolygók esetében van.

A következő napon eltúráztunk a sziget legészakibb részére, ahol az energia a legerősebb. Itt szintén feltöltöttük
magunkat a szeretet energiájával és aztán szétsugároztuk az energiát szerte a bolygón. Továbbá, személyes üléseket is
csináltam, hogy segítsek bármilyen személyes kérdésben.

Minden este lementünk a partra, ahol sok energiagömb látogatott meg minket.
Minden elmúlt napon fénnyel és szeretettel töltöttük fel az energiáinkat, így a következő nap készen álltunk arra, hogy meglátogassuk az Atlantisz örvényt. Az Atlantisz örvény 35 mérföldre vagy 56 kilométerre található keletre Biminitől a Bermuda háromszögben. Hajóval 3 órára van szükség, hogy odaérj. A hajókázás szeretettel és örömmel telített volt. Ez a legmagasabb szinten tartotta a spirituális energiát. Ahogy egyre közelebb és közelebb kerültünk az örvényhez, érezhettük a változást az energiában. Ezen örvény elektromágneses energiája a fizikai iránytűnket nyugtalanná tette és a digitális iránytű többet nem működött. Még a hajó iránytűje is kikapcsolt. Ezen a helyen volt Atlantisz legerősebb erőközpontja.

Ez egy kristálytemplom volt, amelyben kozmikus energiát használtak, hogy utazzanak az időben és kommunikáljanak a magasabb dimenziókkal. Ez a templom még mindig ott van az éterikus dimenziókban és a spirituális mesterek a magasabb dimenziókban még mindig használják ezt az energiát.

Amikor megérkeztünk meditáltunk. A fénylényekkel és a spirituális mesterekkel együtt fénymunkáztunk, gyógyító energiát küldtünk a Föld bolygónak. Az egész meditációt megnézheted az atlantiszi Bimini örvényről a következő filmemben, ahol energetikailag kapcsolódhatsz hozzá és a résztvevőkhöz, a fénymunkához.
A meditáció után elmentünk úszni az örvénybe. A víz itt csak 2 méter (6 láb) mély, habár a tengerben található. Ennek az az oka, hogy az atlantiszi időkben, a Bahama szigetek valaha magasabban voltak és éppen ezért ez egy nagy sziget volt.

Később, a Bahamák sok része pár métert lesüllyedt és csak néhány része van a tengerszint felett.
Egy óra energiafürdőzés után a Bermuda háromszögben, készen álltunk, hogy visszavezessünk Biminibe. A visszaúton, meglepetést kaptunk. Először egy éterikus űrhajót láttunk felhőnek álcázva. Ez az űrhajó egy delfin alakját jelenítette meg maga körül. Ezzel a jelzéssel az űrbarátaim azt jelentették be, hogy hamarosan néhány delfin fog jönni, hogy köszönetet mondjanak a fénymunkánkért. Egy óra múlva, három delfin jött és úszott a hajónk előtt.

Még ebből a távolságból is érezheted a delfinek szeretetenergiáját. Boldogok voltak, hogy spirituális fényt küldtünk a bolygónak. A delfinek magasan spirituális földönkívüliek, a Szíriusz-B-ről leszületve. A Szíriusz-B egy vízibolygó egy magasabb rezgésen, ezért választják, hogy a Földön az óceánban delfinként és bálnákként éljenek. Egy bálnában egy csoport-tudatosságot találhatsz meg, mivel sok lélek a Szíriusz-B-ről együtt születik le egy bálnába. Emberi formába is leszületnek, vagy éteri formában élnek. Azt is mondhatnánk, hogy a bálnák szerves űrhajók, ahol néha csapatosan, akár 100 ember is együtt van egy csoport tudatosságban. Ezért van az, hogy a bálnák nagy mozgó örvény portálok.

Mi Plejádiak együtt dolgozunk a delfinekkel, hogy segítsük a Földet a tudatosság átalakulásának a folyamatában. Amikor a delfinek ugrálnak és pörögnek, egy boldogság örvényenergiát teremtenek és ez az energia a csoportban felerősödik. Ha közel vagy hozzájuk, érezheted a szeretet erőteljes gyógyító erejét. Még ezen film nézése közben is, lehetséges, hogy megkapjad a gyógyító energiájukat. Az óceánban sok természetes energiaörvény és portál van. A delfinek hatással vannak rájuk és megerősítik ezeket az energiákat.

A Földi embereknek meg kell tanulniuk felismerni ezeket a spirituális mestereket, akik itt vannak, hogy segítsenek mindenkit. A bálnák és delfinek barbár gyilkolását és evését abba kell hagyni! Már mondtam a többi filmemben, hogy a gyilkolás teremti meg a legrosszabb negatív karmát. Akkor nem véletlen, hogy természeti katasztrófák
történnek azért, hogy megtisztítsák ezt a negatív energiát. A delfinek és a bálnák ugyanahhoz a lélekenergiához
tartoznak, mint az emberek, még akkor is, hogyha más fizikai testben élnek.

Magasabb tudatosságuk van, mint a Földi embereknek és segíteni akarnak az embereknek, hogy szintén egy magasabb tudatosságot érjenek el. A Földi embereknek meg kellene védeniük őket és tanulniuk tőlük.

Az élet jelentése, hogy spiritualitás és univerzális szeretet legyen a szívben, valamint harmóniában és összhangban élni a léttel. Összhangban minden Forrás fényével. Az univerzális szeretet a legfontosabb, amit a Földi embernek meg kell tanulnia.

Sok életet élsz sok különböző bolygón az alacsonyabb dimenziókban azért, hogy ezt megtanuljad. Hogyha ezt
elsajátítottad, akkor leszülethetsz magasabb dimenziókba, ahol az életet fénnyel telítve éled, fájdalom és szomorúság
nélkül. Ez nem egy hitrendszer! Ezek univerzális tények az élet működéséről.

Sok lélek, akik éltek már a magasabb dimenziókban, leszületnek a Földre, hogy elérhetővé tegyék minden Földi ember számára az univerzális szeretet energiáját. Az emberek, univerzális szeretettel a szívükben fénymunkások, mivel arra használják a lét szeretetét, hogy egy szerető bolygót teremtsenek. A fénymunkásoknak semmi köze sincsen a Föld bolygó vallási szektáihoz. A szeretet a lét lényege és semmi köze sincsen a Föld bolygó vallási szektáihoz, akik kirabolják, kínozzák és megölik a Földi emberek millióit. A vallások a Földön veszélyes szekták fanatikus követőkkel, akik megtámadják a szerető fénymunkásokat, ahogyan a fénymunkás Jézussal is tették. A vallások és gyűlölet csak kitalációk, amiket csak tudattalan, alacsonyan fejlett bolygókon találhatsz meg és sok háborút okoznak. A magasan fejlett bolygókon tudatosan élsz, összhangban a Központi Kozmikus Tudatossággal, harmóniában a szeretettel. Az univerzális szeretet nem vallás vagy hitrendszer, békét és harmóniát teremt.

A szeret a spirituális fény ereje és lényege.

Nagyon fontos, hogy sok ember használja az univerzális szeretet erejét, hogy eltávolítsunk minden negatív energiát a
Föld bolygón. Túl sok negatív ember van a Földön, aki jobban összpontosít a technológiára, hatalomra, vallásra,
irigységre és gyűlölködésre ahelyett, hogy a szívet fejlesztenék. A technológia és a hatalom szeretet és bölcsesség nélkül nagyon veszélyes, mivel a Földi emberiség és a természet ellen rosszul felhasználva… önpusztításhoz vezet.
Ennek a bolygónak a béke és a szeretet helyének kellene lennie, ahol az embereknek megvan a szeretet ereje a
szívükben. Ez eltávolítana minden negativitást ezen a bolygón. Távolítsunk el minden erőszakot, gyűlöletet, irigységet, kapzsiságot és elnyomást a bolygóról! Minden Földi embert a fény útjának a járására és a léttel való összhangra bátorítok. Minden videómban elmagyarázom, hogy hogyan csináld.

A lét fénye világosítsa meg a szellemed!
Légy a közvetítője és az örvénye a lét szeretetének!
Érjen el a szereteted mindenkit!

Az univerzális szeretet a megoldás mindenre.

Loka samasta sukhino bhavantu

Legyen minden lény boldog, járuljon hozzá valamilyen módon minden gondolat, szó és tett, minden lény boldogságához!

Sok köszönet a fénymunka minden szerető résztvevőjének. A szerető energiátok harmonizálta a Föld bolygót és sok
negatív energiát előzött meg. Ennek a bolygónak több ilyen emberekre van szüksége, mint amilyenek ti vagytok.
Univerzális fény és szeretet nektek,
Alaje

 

 

Alaje a Plejádokról – 18. rész
Fénymunka a Föld bolygóért
Atlantisz örvény, Bimini sziget közelében, Bermuda háromszög – 2011 november.
( Forrás: https://www.youtube.com/watch?v=s520qU2bvJ0 )
( Magyar hanggal: https://www.youtube.com/watch?v=oYzdhkg46yo )

Meditáció az Atlantisz örvénynél – A Bimini szigettől keletre
Lazíts el a tested.
Kezdd az arcoddal.
Lazítsd el a homlokodat.
Lazítsd el az arcodat.
Ne szorítsd össze a fogaidat.
Lazítsd el a nyakadat, a karjaidat, az ujjaidat, ne tartsad ökölben.
Lazíts… lazíts… lazíts.
Most vegyél három mély lélegzetet.
Minden alkalommal, amikor belélegzel, szívd be az Univerzum erejét a testedbe.
Minden alkalommal, amikor belélegzel, mond magadban:
„Az Univerzum szeretete”
„Az Univerzum bölcsessége”
„Az Univerzum tudása”
Programozd be magadat a következő megerősítésekkel:
„Készen állok a bölcsességre”
„Készen állok a szeretetre”
„A tudatosságom és a kreativitásom folyamatosan tágul”
„Mentes vagyok a gátló energiáktól és programoktól”
„Mentes vagyok a vallásoktól és a hitrendszerektől”
„Felelősséget vállalok az életemért”
„Az indítékaim összhangban vannak a léttel”
„Barátságos és együtt érző vagyok”
„Adom és fogadom a szeretetet”
„A szeretet életét élem”
„Nyitott vagyok a lét minden bőségére”
„Megengedem a lelkemnek, hogy szeretettel tanítson”
„Készen állok a bölcsességre”
„Minden tapasztalatom bölcsességét, mindenki javára használom fel”
„Szeretem magamat”
„Barátságos és szerető vagyok”
„Egészséges vagyok”
„Bátor vagyok”
„Független vagyok és a saját döntéseimet hozom”
„Felelősséget vállalok az életemért”
„Kapcsolatban vagyok a Kozmikus Központi Tudatossággal”
„A tehetségemet a fény szolgálatában használom”
„Együttérzés van a szívemben”
„Hálás vagyok minden jó dologért az életemben”
„Adom és fogadom a szeretetet”
„A szeretet életét élem”
„A szeretet használom bármilyen gátló energia átalakítására”
„A szeretet a legnagyobb erő”

Most vegyél három mély lélegzetet.
Minden alkalommal, amikor belélegzel, szívd be a testedbe kozmikus fényenergiát, amely mindenhol körülvesz.
Ahogy kilélegzel, lásd, ahogyan az energia megtisztítja a testedet minden rossz energiától, amire nincs szükséged.
Fújj ki minden szükségtelen energiát és engedd, hogy eltűnjenek.

Minden alkalommal, amikor ezt teszed, egyre fényesebb és fényesebb leszel.
Emlékezz, a gondolatok energia. Az éterikus szinten indulnak és a fizikai testre is hatásuk van.
Minden alkalommal, amikor be és kilélegzel, egyre fényesebbé és fényesebbé válsz.
Megtöltöd a testedet tiszta, fehér, szerető fénnyel.

Ez a Forrás ragyogó fénye, a lét tudatossága.
Engedd, hogy ez a fény harmonizáljon és meggyógyítson ahol ez szükséges.
Lásd, hogy minden csakra-energiapontod aktiválva és harmonizálva van.
Ezek mind egyesülnek és a szíved közepében találkoznak.
Érezd, ahogyan a szíved egyre melegebb és erőteljesebb.

Mondd magadnak:
„Készen állok a bölcsességre, készen állok a szeretetre”
„A tudatosságom és a kreativitásom folyamatosan tágul”
„Egészséges vagyok és mentes a gátló programoktól és energiáktól”
„Az indítékaim összhangban vannak a léttel”
„Adom és fogadom a szeretetet”
„A szeretet életét élem”

Képzeld el most, hogy egy fényes fénylabda vagy és egyre nagyobb és nagyobb leszel.
Most mindannyian teremtünk egy nagy fénylabdát.

Ez a fénylabda egyre növekszik és növekszik, ameddig be nem takarja az egész bolygót.
Programozzuk most be ezt a fénylabdát.

A kozmikus fény és szeretet erejével, megtisztítom a Földet:
minden gonosz entitástól, minden gyűlölettől, minden agressziótól, minden elnyomástól, minden erőszaktól, minden
háborútól, minden hadseregtől és minden fegyvertől. Minden agresszív embernek éreznie kellene a szeretetet a szívében és a fény útját kellene járnia.

A kozmikus fény és szeretet erejével, megtisztítom a Földet:
az őrült fogyasztástól, a versengő gondolkodásmódtól, az erőforrások és az energia elpazarlásától. Minden Földi
embernek mentesnek kellene lennie minden gazdasági rabszolgaságtól. Minden Földi embernek elegendő élelme kellene, hogy legyen és egy háza, ahol élhet.

A kozmikus fény és szeretet erejével, megtisztítom a Földet:
minden gonosz titkos társaságtól, minden gonosz politikustól, minden gonosz földönkívülitől, minden illuminátustól és minden kapzsi embertől. Minden gonosz dolog amit teremtettek, égjen el a fényben.

A kozmikus fény és szeretet erejével, megtisztítom a Földet:
az állatok elleni erőszaktól, az állat börtönöktől és az ipari maffiától.

A gyilkolás teremti meg a legrosszabb negatív karmát. A Földnek árvizekkel, szökőárakkal, hurrikánokkal és
földrengésekkel kell megtisztítania ezt a gonosz energiát. A Földi embereknek meg kell tanulnia, hogy minden
kapcsolatban van az energiával. Minden, amit valaki mással vagy a természettel teszel, visszajön. Ez az ok és okozat
kozmikus törvénye.

A gyümölcsöknek és a zöldségeknek magasabb szintű energiája van. Az állatok evése, alacsonyabb állatias rezgésen
tartja az energiádat. Továbbá megeszed a meggyilkolt állatok halálfélelem energiáját. Tehát összhangban szeretnél lenni a magasabb átalakító energiákkal, abba kell hagynod a tetemek evését. A Földi embereknek meg kell tanulniuk tisztelni a természetet és összhangban lenni vele. Csak akkor kapod meg a természet bőségét.

A kozmikus fény és szeretet erejével, megtisztítom a Földet:
minden méregtől és betegségtől. A levegő, a víz, a talaj, az emberek és állatok, mentesek minden méregtől. Minden
beteg ember meggyógyult. Minden dohányos és alkoholista, találja meg az önszeretetet és hagyja abba önmaga és
mások bántalmazását.

A kozmikus fény erejével, meggyógyítom minden ember minden csakrapontját.
Minden ember DNS-e meggyógyult és helyesen működik.
A kozmikus fény és szeretet erejével, megtisztítom a Földet:

Minden vallástól, kultusztól, vakbuzgóságtól és babonától. Ezek emberi életek millióit érintik és gátolják a tudatosság és a tudomány fejlődését.
A Földi embereknek meg kellene találniuk az igazi kapcsolatot a léttel.
A Kozmikus Központi Tudatosságot. Mindennek a Forrását.

A kozmikus fény és szeretet erejével, megtisztítom a Földet:
minden tudatlanságtól, minden őrültségtől, minden arroganciától és minden tanácstalanságtól.
Mindenkinek meg kellene gyógyítania minden blokkját és gyógyítatlan karmikus hozadékát.
Mindenkinek magasabb tudatossággal kellene rendelkeznie.
Mindenkinek univerzális tudással kellene rendelkeznie.
Mindenkinek spirituálisnak kellene lennie.
Mindenkinek látnia kellene a (spirituális) fényt.
Mindenkinek aktiválnia kellene a szeretetet a szívében.
Amikor megtapasztalod a valódi kozmikus szeretetet, örökre megváltozol.
A szeretet energiákkal, készen állsz az átalakító folyamat magasabb energiáira.
A szeretet a Kozmikus Központi Tudatosság energiája.
A szeretet a megoldás mindenre.

Sok köszönet a fénymunka minden szerető résztvevőjének. A szerető energiátok harmonizálta a Föld bolygót és sok
negatív energiát előzött meg. Ennek a bolygónak több ilyen emberekre van szüksége, mint amilyenek ti vagytok.
Univerzális fény és szeretet nektek,
Alaje

 

 

Alaje a Plejádokról – 19. rész
Fénymunka a Föld bolygóért
Val Camonica, Olaszország – 2011 február.
( Forrás: https://www.youtube.com/watch?v=MTSRs35UF_k )
( Magyar hanggal: https://www.youtube.com/watch?v=y2ZOIVwUd7g )

Az elmúlt 12.000 évben a Föld bolygón sok negatív és kaotikus dolog történt, amik negatív energiákat teremtettek. Ezek a negatív energiák, még mindig befolyásolják a Földi emberek gondolatait, tetteit és érzéseit és sok káosz okai ezen a bolygón.

Emiatt a legfontosabb és legszükségesebb energia és forrás az egyetemes szeretet rezgése. A valódi egyetemes
szeretet, képes átváltoztatni a Földfelszíni társadalmat egy békés és harmonikus hellyé. Tehát a fontos az, hogy a Földi emberek megéljék az egyetemes szeretetet a mindennapi életükben.

A szeretetenergia egy rezgés, amely képes megváltoztatni a Földi társadalmat minden szinten, minden területen, minden mezőben, mivel mindenkire hatással van. A szeretetenergia mindenkinek segíthet, hogy barátságosan, szeretően és spirituálisan viselkedjen és ezért törli a negatív karmát. A szeretetenergia segíthet, hogy kiterjeszd a tudatosságodat és elengedd az egót, a gyűlöletet és az arroganciát.

Ez nem a Föld bolygó egy hitrendszere, ez egy magasabb spirituális kozmikus tudomány. Ez fontos dolog a Földön, hogy sok szerető ember jöjjön össze és küldjenek szeretetenergiát a bolygónak. A szerető csoportok jó természetes energiájú helyeken találkozhatnak és csinálhatják ezt a fénymunkát.

Ezeken a találkozókon fontos, hogy valóban szerető spirituális emberek legyenek és ne olyanok, akik csak színlelik azt. A negatív emberek megzavarnák az energiát és kellemetlen helyzeteket teremtenének a gyűlöletből, féltékenységből, egóból és az arroganciából. Ők azt választották, hogy lassan fejlődjenek, így erre máskor lesz alkalmuk. Legtöbben ezen emberek közül megszállottak és negatív entitások küldik őket, akik nem szeretik a szeretet és a fény energiáját.

A fénymunka csak akkor tud működni, hogyha az energia amit küldesz, az a legmagasabb szintű szeretet és fény rezgése a szívedből. Egy valódi fénymunkás egy fejlett lélek, aki sok életen keresztül sajátította el a valódi egyetemes szeretetet és valódi tapasztalata van a fénnyel. Nem mindenki fénymunkás, aki annak állítja magát. Sokan vannak a Földön, akik fénymunkásnak állítják magukat, de csak egoista viselkedésből, hogy különbnek érezzék magukat másoktól, vagy hogy figyelmet szerezzenek. Egy könyv elolvasása, azt állítani az interneten, hogy fénymunkás vagyok, vagy egy „reiki oklevél” illetve bármilyen más „Földi” oklevél megszerzése, nem tesz senkit fénymunkássá automatikusan.

A valódi fénymunkásoknak nincsen egója, arroganciája és nem támadnak, sértegetnek vagy bántanak meg senkit sem. A valódi fénymunkások szeretettel beszélnek és nem gyűlölettel, arroganciával, egóval. Nagyon óvatosan és körültekintően cselekszenek, mivel ismerik a karma törvényét, az ok és okozat törvényét. A valódi fénymunkások, ajándékokat adnak a valódi szeretetből és nem várnak semmilyen viszonzást érte.

A valódi fénymunkások törődnek azzal, hogy jól kijöjjenek másokkal, ami azt jelenti, hogy csoport-tudatosságuk van. A csoport-tudatosság egy jellemvonás, amit minden magasan fejlett lélek a magasabb dimenziókból hozott.

Csoporttudatosság és valódi egyetemes szeretet nélkül nem lehetséges magasabb dimenziókban leszületni.

A valódi fénymunkásokat nem lehet semmilyen gonosz energiával befolyásolni, mivel a fényük és a tudatosságuk
magasan fejlett. Egy valódi fénymunkást fel lehet ismerni a fényenergiáról az aurában. A fényt az aurában nem lehet
meghamisítani, ez minden angyal vagy spirituális mester számára látható. Egy valódi fénymunkás fénye, bármilyen
negatív személyt képes leleplezni. Egy negatív energiájú személy, kényelmetlenül érzi magát egy fénymunkás közelében és meg fogja támadni, vagy sérteni őt. A kozmikus tudatosság (Isten), gyakran hozza ezeket a negatív személyeket közel egy fénymunkáshoz, hogy lehetőséget adjon nekik, hogy megtalálják a fényt és elengedjék a gonosz viselkedést.

Az élet értelme, hogy valódi szeretetet legyen a szívben és fejlesszük a tudatosságot. Mindenki sok lehetőségen, teszten és leckén megy keresztül sok életen át, hogy ezt megvalósítsa. Mindenki döntött, hogy ezt az utazást megtegye és egy napon ebben vagy egy másik életben, rá fog jönni erre.

Nincs valódi spirituális tanító, fénylény, angyal vagy másik személy, aki meg tudja tenni ezt az utazást helyetted. Egyikük sem akarja, hogy imádják és egyikük sem hibáztat azért, ha valaki gátolja a saját spirituális fejlődését. A spirituális fejlődést a szívben kell elsajátítania minden egyénnek, sok lépésben. A valódi spirituális tanítók javaslatokat adnak, hogy elérjék ezt. A nem valódi spirituális tanító hibáztathat azért, ha valaki helytelenül használja a pozitív javaslatokat, eltorzítja és kicsavarja őket valami negatívvá.

A létben mindenki felelős azért, hogy milyen gyorsan, vagy lassan fejleszti önmagát. Mindenkinek szabad akarata van és dönthet a saját fejlődésének a sebességéről.

Amikor a valódi fénymunkások spirituális fényt és szeretetet küldenek, ők ezzel egyidejűleg mindenkit segítenek, hogy töröljék a régi negatív gátló programjaikat és mintáikat ebből és a korábbi életeikből.

A kozmikus tudatosság spirituális fénye, mindent képes meggyógyítani, ha készen állunk magasabb szintre fejleszteni és a mindennapjainkban használni a tudatosságunkat. A tudatosság fejlesztése egy egyéni folyamat, aminek valamennyi időre van szüksége azért, hogy megértse a sok tapasztalatban rejlő belső bölcsességeket.

Ha sok Földi ember csinálna fénymunkát és küldene fényenergiát a bolygónak, akkor békés társadalmunk lenne spirituális jellemzőkkel és a szenvedés lassan eltűnne. A negatív embereknek a szívükre kellene hallgatnia és meg kellene változtatniuk a viselkedésüket az emberek és a természet irányába.

Koncentráljuk az energiáinkat erre a jövőbeli lehetőségre. A jövő nem meghatározott, a jövő rugalmas. Folyamatosan
változik a gondolataink és az érzelmeink által, mivel ezek energiák. Ez nem valami hiedelem, ez a spirituális tudomány és kozmosz törvényeinek az ismerete.

Találkozzunk sok szerető, barátságos emberrel és küldjünk szeretetenergiát mindenkinek és mindennek ezen a bolygón!

Mert a valódi egyetemes szeretet a megoldás mindenre.

Sok köszönet a fénymunka sok szerető résztvevőjének. A szeretetenergiátok fontos a Föld bolygó negatív energiáktól való meggyógyításában. Ennek a bolygónak több olyan emberrel van szüksége, mint ti.

Egyetemes fény és szeretet nektek.
Alaje

Alaje a Plejádokról – 20. rész
Haladó fénymunka
Florida, Mt. Shasta, Hawaii, Szerbia, Olaszország, Németország – 2012 március
( Forrás: https://www.youtube.com/watch?v=d8-nDImjmNw )
( Magyar hanggal: https://www.youtube.com/watch?v=HPlCh4MbjjM )

Üdvözöllek, Alaje vagyok, a Plejádok fénydimenzióiból leszületve!

Alaje a plejádi nevem és semmi köze sincs semmihez a Földön. A nevem egy plejádi név, plejádi rezgéssel. A magasabb dimenziókban a neved az energiád eredménye amivel rendelkezel, visszatükrözi az energiát amit kisugárzol és az energiát ahonnan érkeztél. Visszatükrözi az energiát arról a helyről, ahová a legerősebb az energetikai kapcsolatod.

Az utolsó részben a valódi fénymunkáról és a valódi fénymunkásokról beszéltünk azért, hogy beazonosíthassuk azokat, akik a gyűlöletet és az egót terjesztik, de spirituálisnak állítják magukat. A valódi fénymunkások a kozmikus fényüket és szeretetüket terjesztik a szívükből, hogy segítsék a bolygót magasabb dimenzióba emelni, ahová csak a szeretet energiája tud elérni.

A gyűlölködő és egós emberek, akik gyűlöletet teremtenek, megtámadnak és zaklatnak másokat nem fénymunkások, még ha azt is állítják. Ezek az emberek leginkább negatív entitások által vannak befolyásolva, vagy még az előző életeikből megvan a negatív jellemvonásuk. Ha nincs elegendő kozmikus szeretet az aurameződben, hanem leginkább ego, arrogancia, féltékenység és utálat vannak, akkor a negatív entitások be tudnak hatolni az aurapajzsodba és irányítani tudják a gondolataidat és az érzelemidet.

A fény és az energia az aurában nem tud hamis lenni. Ez a tudatosság energetikai lenyomata, amivel mindenki
rendelkezik. Egy valódi fénymunkást fel lehet ismerni az auramezejében lévő fényről és a szeretetenergiáról, illetve a
szeretetből fakadó tetteiről, amellyel szeretetet teremt. A valódi fénymunkások szeretettel beszélnek és nem utálattal,
nincs bennük semmi féltékenység és a tetteik a valódi kozmikus szereteten alapulnak azért, hogy szeretet energiát
teremtsenek.

2012 júniusában egy csoport valódi fénymunkással meglátogattam egy jó energiájú helyet Szerbiában azért, hogy
gyógyító energiát küldjünk a helynek és a bolygónak. Minden fénymunka egy belső tisztító összejövetel is, egy
energiamunka, hogy megszabaduljunk bármilyen gátló energiától. Minden fénymunka találkozón, energia helyekről
származó magasabb energiákkal nézünk szembe és fénylényekkel, akik részt vesznek rajta. A magasabb fényenergia a
felszínre fog törni, bármi is rejtőzik bent a tudatodban azért, hogy meglássad és meggyógyítsad. Ezek az energiák
folytatják a munkát a fénymunka után is.

A negatív energiák törlésére irányuló személyes belső munka, a legfontosabb a személyes spirituális fejlődésben.
Elolvasni egy könyvet nem elegendő – egy könyv csak egy információ. A valódi munkát személyesen kell megtenni.
Mindenki keresztülmegy ezen a leckén az életben, akár tud róla, akár nem. Minden fénymunka egy lehetőség, hogy
megszabadítsad magadat a negatív érzésektől, negatív gondolatoktól, vagy negatív karmától. Csak, amikor
megszabadultál az alacsony energiáktól, állsz készen a magasabb energiákra és a magasabb dimenziókba való
leszületésre.

Az élet célja, hogy fejlett tudatosságú szerető emberré váljál, ego, arrogancia, féltékenység és gyűlölet nélkül. Vannak
fénymunkások, akik kezdők és csak most kezdtek el dolgozni önmagukon. Vannak tapasztaltabb mesteri fénymunkások, akik sok bolygón, sok életben sajátították el az egyetemes szeretetet, bölcsességet és valódi tapasztalataik vannak a fénnyel és a magasabb dimenziókkal kapcsolatban. Ők magasabb fénylények által lettek beavatva és megvan a képességük arra, hogy több kozmikus fényt hordozzanak a testükben, mint mások azért, hogy meggyógyítsák és megtisztítsák a negatív energiától a Föld bolygót.

Ez az információ a lelkeikben és az auramezejükben van eltárolva, mint egy energetikai lenyomat, amely más spirituális emberek által látható. Az energia mindig látható és nem lehet meghamisítani. Azok, akik spirituális mestereknek tettetik magukat és egóból, illetve gyűlöletből támadnak meg másokat, negatív karmát teremtenek maguknak és gátolják a fejlődésüket.

Az igazán profi tapasztalt fényhordozók olyan nagy bölcsességgel rendelkező lelkek, akik magasabb fénydimenziókból születtek le a Földre azért, hogy képesek legyenek fizikai testben tevékenykedni. Egy igazi fényhordozónak nincs egója, gyűlölete, féltékenysége, vagy más negatív viselkedése és elkülöníti magát bármi fajta gyűlölettől, vallástól, kultusztól, hitrendszertől, babonától, vagy politikai nézettől és ezért semmilyen módon sem lehet kapcsolatba hozni ezekkel. A valódi fénymunka nem csupán egy esemény könnyű pozitív helyeken, ahol a fénymunkások jó energiát használnak, hogy szétszórják a bolygón. A tapasztalt mesteri fénymunkások, gyakran látogatnak meg negatív energiájú helyeket azért, hogy gyógyítsák és átalakítsák ezeket az energiákat a kozmikus fénnyel, amelyet a testükből sugároznak ki. Ezt hívják haladó fénymunkának, melyet csak erőteljes fénnyel és kozmikus szeretettel teli aurával rendelkező embereknek kellene megtenniük azért, hogy védve legyenek a negatív energiáktól.

A haladó fénymunkákban démonokkal és más negatív entitásokkal nézel szembe, akik negatív helyeken gyűlnek össze. A Föld bolygó egy poláris dimenzióban van, ahol a negativítás még létezik. Most, hogy a Föld bolygó magasabb dimenzióba akar emelkedni, minden negatív energiát meg kell tisztítani pozitív energiával. A “pozitív” a kozmikus szeretet használatát, a “negatív” a szeretetenergia hiányát jelenti. Vannak pozitív energiájú helyek a Földön és vannak negatív energiájú helyek. Ami a földi emberek által egy időszak alatt, vagy éppen jelenleg is teremtett energiáktól függ.

A pozitív energiájú helyek örvény helyek, ahol a kozmikus energia jobban felerősödött, mint más helyeken. A negatív energiájú helyek olyan helyek, ahol a negatív energiát emberek teremtették, vagy ahol vulkánok vannak. A vulkánok a bolygó szelepei vagy pórusai, ahol a bolygó a negatív energiát kibocsájtja. A bolygó egy élőlény és pórusai vannak, hogy elengedjenek egy fertőzést, úgy mint az emberi test. Minden kapcsolatban áll a finomanyagi energiával, minden energiának hatása van minden másra – az emberekre és a környezetre. Ez nem egy zavaros, misztikus dolog, ez magasabb spirituális tudomány, amelyet szükséges, hogy tudjunk, ha meg akarjuk érteni az életet és, hogy hogyan éljünk harmóniában és békében.

Az elmúlt 12.000 évben, a földi emberek sok különböző helyen, sok negatív energiát teremtettek a háborúk, gyűlölet,
arrogancia, vallások és egyéb kultuszok, hatalomvágy, negatív földönkívüliek, illetve az alacsony asztrális entitások és
démonoktól származó manipulációk kombinációinak eredményeképpen. Az elmúlt 13 évben sok csoporttal, sok helyen csináltam fénymunkát, hogy megtisztítsam a negatív energiákat a Földön. 2012 márciusában és áprilisában, a Kozmikus Tudatosság engem és néhány barátomat elküldött egy hosszú fénymunka körútra Amerikába, hogy megtisztítsuk a régi negatív energiákat Floridában, Kaliforniában és Hawaiion.

Az első hely St. Augustin volt Floridában, ahol a brutális Ponce de Leon kötött ki 1513 április 2-án. Ponce de Leon egyike volt a sok felfedezőnek, akiket az egyház és a spanyol király nevében küldtek, hogy megerősítse a gazdagságot, hogy gyilkoljon és hogy rabszolgákat szerezzen. Ponce de Leon és 200 katonája meghódította Puerto Rico-t és sok más helyet Floridában, úgy mint St. Augustin-t, mindezt rendkívüli brutalitással az amerikai bennszülöttek felé, követelve őket a spanyoloknak.

Azért, hogy erőteljes fényenergia legyen, először a természetben töltöttük fel az energiánkat, később pedig egy St.
Augustine-ban lévő 600 éves fa energiájából, mielőtt beléptünk a helyre, ahol a spanyol bűnözők megölték az amerikai bennszülötteket. Ahogyan keresztülsétáltunk ezen a helyen, éreztem azon tettek negatív energiáját és traumáját. Sok meggyilkolt amerikai bennszülött lelke még mindig ott volt traumában és nem tudta megtalálni a fényt. Ezen hely megtisztítása nagyon fájdalmas volt, éreztem a meggyilkolt és megkínzott amerikai bennszülöttek fájdalmát és a szomorúságát. Teremtettem egy fényörvényt és a lelkek végül beléptek a fénybe, hátrahagyva a régi traumákat és fájdalmakat.

A földi Gergely naptár szerinti 600 és 1800 közötti éveknek, nagyon erős befolyása van a mai emberek gondolkodására.

Sok mai babona és gyűlöletenergia gyökerezik azokból az időkből és ez az oka, amiért a földi emberek nem fejlesztik a
kozmikus szeretetet a szívükben és a magasabb tudatosságot. Ebben az időszakban a földi emberek több száz csatát
vívtak, milliók haltak meg a vallási fanatizmus, babonák és a hatalomvágy, a föld és az arany miatt. A modern
történészek elkezdtek rájönni, hogy a 600 és 1800 közötti időszak az, ahol a papok és a királyok sokszor megváltoztatták a naptárat és a dokumentumokat a történelmi személyről Jézusról azért, hogy passzoljon a középkori hiedelmekkel és babonákkal. Valamint, hogy könnyedén irányíthassák a tömegeket a félelemmel, pánikmechanizmusokkal és, hogy meggyőzzék az embereket, hogy kövessék az egyházkultuszt. Mivel ezek a dokumentumok másolatok másolatainak a másolatai voltak más nyelvekről és más emberektől, egyre több hiba, babona és félreértelmezés adódott hozzájuk. A modern földi Gergely naptár, olyan középkori papok teremtményein és hiedelmein alapul, akik eldöntötték, hogy a naptár első napjának, a Jézus néven ismert személy körülbelüli születési napját állították be. Ezelőtt a földi emberek más hitrendszerekkel számolták a naptárat. A modern földi naptárat, csak az eltelt, hozzávetőlegesen 2.000 folytonos földi évre vonatkoztatva tudják használni, de nem használható kozmikus események kiszámítására az Univerzumban. A Kozmikus Tudatosság – a Forrás – átalakításokat és kozmikus változásokat okoz, amikor az idő és az energia helyénvaló.

Nem használ folytonos földi naptárakat.

Történelmileg bizonyított az, hogy a középkori idők voltak azok az idők, amelyekben az egyházkultusz hadserege milliónyi embert kínzott és gyilkolt meg egy elképzelt “isten” nevében és gazdagodott meg más országok kifosztásával. Anglia, Spanyolország, Portugália, Olaszország, Franciaország és Hollandia kapzsi papjai és királyai, több száz gyilkost és bűnözőt küldtek, hogy számos helyet hódítsanak meg, úgy mint az amerikai kontinenst, sok szigetet az Atlanti -és CsendesÓceánon, számos helyet Afrikában, Indiában, Ázsiában és Ausztráliában azért, hogy gyilkoljanak, rabszolgákat szerezzenek, lopjanak az emberektől és, hogy kényszerítsék őket arra, hogy kövessék az egyházat.

Ez nagyon jól dokumentált a földi történészek által és bárkinek könnyű megszerezni manapság ezt az információt. Azok a gyilkosok igazán hatalmas karmát teremtettek és sok életükben kell azt megtisztítaniuk.
A Spanyol gyilkos hódító utazások csaknem közel 200 évig tartottak 1402-től 1600-ig, de sok más hódító is volt, sok
hajóval és katonák százaival. Ezekben az időkben több, mint 100 millió amerikai bennszülött indiánt gyilkoltak meg
brutálisan az egész amerikai kontinensen az egyház nevében és az aranylázban. A népesség majdnem 90%-a meghalt.

Ez volt a legnagyobb népirtás az elmúlt 10.000 évben és egy rendkívül negatív karmát teremtett a gyilkosoknak. A
Spanyol egyházkatonák halálra nyúzták őket a kényszermunkával és a legkegyetlenebb módon mészárolták le őket.

Az indiánokat 13-as csoportokban lógatták fel egy tűz fölé, mondván: “Jézus Krisztus és a 12 apostol dicsőségére”, így
egyszerre fulladtak és égtek meg. Az indiánokat kihegyezett karójú gödrökbe hajtották, megcsonkították, vagy élve a
vadkutyák elé vetve etették meg a gyermekeiket. A férfiak, nők és gyermekek, akik túlélték, arra lettek kényszerítve,
hogy szolgálják az egyházat, mint rabszolgák azért, hogy kielégítsék a papok és a katonák perverz fantáziáit. Ezek az
európai királyok és papok által felbérelt gyilkosok voltak a modern amerikai világ alapítói – ahogyan ma látjuk -, miután majdnem minden bennszülött amerikai indiánt megöltek. Ezen gonosz tettek eredménye a mai napig is látszik és a negatív energiák még befolyásolják a földi emberek elméjét, hogy negatív módon cselekedjenek.

Megteremtette a rasszizmus, vallási gyűlölet, erőszak és bűnös tettek gondolatát és ez tartja az embereket távol, hogy elérjenek egy magasabb tudatosságba és társadalmi harmóniába. A bölcsesség egy jele lenne, ha minden vallásos szervezet napjainkban és néhány kormányzat, visszaszolgáltatná a gazdagságot az országnak, amelyet ők raboltak el brutálisan és visszaadnák a gazdagságukat a milliószámra éhező embernek világszerte és egyidejűleg feloszlatnák a kormányzati épületeket, vallásokat, félelmet és hazugságokat.

Manapság a bennszülött amerikai indiánok leszármazottai, nyomorultan szegény körülmények között élnek a sivatagban, ahol nem lehet termeszteni semmit. 2011-ben meglátogattam a Hopi rezervátumot Arizona-ban és nagyon elszomorított a látvány, hogy hogyan élnek ott az emberek. A negatív erőszakos betolakodók arra kényszerítették őket, hogy a sivatagban éljenek, ahol nem tudnak ételt termelni. Amikor meglátogattuk a szegény falvakat, láttuk, hogy agyagbabákat próbáltak eladni a túlélésért. A földnek ott negatív energiája van, hasonlóan az alacsony asztrális dimenzióhoz. Ha itt emberekkel beszélsz, felismered, hogy a legtöbbjük elveszítette a tudást és a kapcsolatot a régi bölcsességgel.

A legtöbb ember megváltozott a modern társadalom által és alkohol problémáik vannak. A különböző törzsek szétváltak és elkülönültek. Ha egyesülnének és az átalakító energiára koncentrálnának, akkor képesek lennének megváltoztatni a helyzetüket. Itt láthatjuk a régi mondást a gyakorlatban: “oszd meg és uralkodj”, mivel az erőszakos betolakodók felosztották a különböző törzseket, elkülönítették őket a régi tudástól, arra kényszerítették őket, hogy megtanulják a betolakodók nyelvét és arra, hogy nyomorúságban, szegénységben, alkoholban és reménytelenségben éljenek. A gonosz tettek negatív karmát teremtenek azoknak, akik ezt az energiát teremtik meg és ez a karma természetesen egy napon visszajön, mivel ez az ok és okozat egyetemes törvénye. Tehát nem véletlen az, hogy sok természeti katasztrófa van az amerikai kontinensen. A bolygó próbálja megtisztítani a negatív energiát a testén.

Az ősi időkben az emberek nem csak a háborúkban haltak meg, hanem a királyok szórakoztatására, vallási felajánlásra és azokért, akik szenvedni és meghalni látni akartak másokat. Az egyik ilyen hely a római kolosszeum volt. Emberek ezreit ölték meg itt szórakoztatásból és vallásból. Kard által, vagy az oroszlánok által élve elfogyasztva. Képzelheted, hogy milyen negatív energia tárolódott ebben a helyben és a meggyötört lelkek ezrei, akik még itt vannak és nem találják a fényt. Így ide is elmentem, hogy megcsináljam az energiatisztítást és felszabadítsam a sok lelket. Egy másik brutális vallási gyilkolási mód volt a középkori Rómában az úgynevezett Mazzatello. Ez egy a pápai állam által használt gyilkosság volt a 18. századtól, 1870-ig. Azokat, akik nem engedelmeskedtek a pápai irányításnak, a köztéren fejvesztéssel végezték ki Rómában, egy nagy nyakazó bárddal és egy torokmetsző késsel.

Róma az egyik hely, amelynek sok energiatisztításra van szüksége. Ezért is voltam itt fénymunkát csinálni.
Sok más helyen a Földön, fanatikus vallásos emberek, emberek millióit gyilkolták és kínozták meg és sokuk a mai napig is csinálja. Ez a negatív energia befolyásolja a modern földi társadalom viselkedését. A középkori időkben – a 13. és a 18. század között -, az egyházkultusz az inkvizícióval megalapozta a teljes irányítást. A ma történészei úgy becsülik, hogy több, mint 10 millió embert öltek meg csak az európai területen. Számtalan embert zsúfoltak be évekre sötét tömlöcökbe, kínoztak meg kínzóeszközökkel és erőltettek “beismerésre”. A vagyonukat elkobozták és nagyrésze az egyházé lett.

A rokonaik leginkább utcai nincstelenek voltak és senki sem merészelt segíteni rajtuk. A középkori időkben, majdnem minden kastélynak volt kínzókamrája, hogy megkínozzák és megöljék mindazokat, akik nem engedelmeskednek az egyház és a hadsereg parancsainak. Sok lélek, aki szenvedett és meghalt azokban az időkben még mindig le van ragadva traumásan azokon a helyeken és nem találja a fényt. Ez nem egy fátyolos, misztikus dolog.

Ez egy magasabb spirituális tudomány, amely a spirituális emberek számára látható. Sok helynek ezek közül energetikai tisztításra van szüksége a kozmikus szeretet által, hogy megtisztítsa a régi traumákat és segítsen sok léleknek, akik meghaltak azokban az időkben, hogy megtalálják a fényt és folytassák a fejlődésüket. Az energia nem tűnik el csak azért, mert régen történt. A negatív energia sokáig képes egyhelyben maradni, ha senki sem alakítja át a szeretet energiájába. Sok kastélyba, kínzókamrába és egyházsírba mentem el Közép-Európába azért, hogy segítsek a megkínzott és ottragadt lelkeknek megtalálni a fényt.

Néha lehetséges egy infrakamerával elkapni a lelkeket, akik végül megszabadulnak. Fénygömbökként tűnnek fel.
Mindenkinek, akinek erőteljes szeretetrezgés van az aurájában, ezt a tisztítást kellene csinálnia a negatív energiájú
helyeken.

Folytattuk a hosszú fénymunka körutazásunkat és meglátogattuk az egyik legjobb örvényhelyet a Földön a Shasta
Hegynél. Ez az a hely, ahová a spirituális lemúriaiak menekültek, miután a kontinensük elpusztult. Ők most a Shasta Hegy alatt élnek az 5. dimenzióban. Azért jöttünk ide, hogy feltöltsük magunkat a hegyi örvény és a lemúriaiak energiájával, mivel azt terveztük, hogy később ezt az energiát Hawaii megtisztítására használjuk fel, ami az elsüllyedt lemúriai kontinensből utoljára megmaradt. Ahol a pusztítás régi energiái még befolyásolják a bolygót. Ahogy csináltuk a meditációnkat a Shasta Hegyen, érezhettük a lemúriaiak jelenlétét finomanyagi állapotukban.

Fényenergiát adtak nekünk a következő fénymunkához, amit Hawaii-on terveztünk.

A fénymunka körutazásunk következő megállója, az óriás vörösfenyő fák voltak a kaliforniai Muir Woods-ban. Ezek 115 méter magasak és néhányuknak 12 méteres az átmérője. Ezek a fák erőteljes energiákat tárolnak, mivel 3.200 éve
tárolják a kozmikus energiákat. A fák a kozmikus energiák antennái és minél öregebbek, annál többet tárolnak
magukban. A jó energiájú helyeken, sok energiagömböt lehet fotózni. Tehát azért jöttünk ide, hogy feltöltekezzünk a fák jó energiájából.

Feltöltődve erőteljes fényenergiával, most már készen álltunk arra, hogy megcsináljuk a fénymunkát Hawaii-on, 2012 áprilisában. Meglátogattuk a Nagy Szigetet és Kauait azért, hogy szétszórjuk a fényenergiánkat a Hawaii szigetlánc minden szigetén. A fénymunkánk volt az első igazi energiatisztítás évezredek óta ezeken a szigeteken. Ha meglátogatod Hawaii-t és érzékeny vagy az energiákra, akkor érezni fogod, hogy Hawaii az egyik legjelentősebb hely a múltból, amelynek még mindig megoldatlan negatív energiái vannak. Ez az a hely, ahol a lemúriai kontinenst elpusztították egy az atlantisziakkal vívott borzasztó háborúban a Csendes-Óceánon. Sok trauma és negatív energia teremtődött Atlantisz végnapjaiban, mert néhány atlantiszi istennek gondolta magát és kozmikus energiát használt a háborúkhoz.

Azoknak az atlantisziaknak, akik ezt a katasztrófát okozták, megtisztítandó negatív karmájuk van, ezért születtek le sokszor a Földre, hogy megtisztítsák a karmáikat. Sokukkal találkoztam, akik jelenleg a Földre születtek és sokuknak van meg még az arrogáns jelleme. Bántalmazzák a fénymunkásokat, akik arról beszélnek, hogy mit tettek a múltban. A Hawaii Szigetek a legmagasabb csúcsa az elsüllyedt lemúriai kontinensnek. A nagy pusztítás Lemúrián törést teremtett a Föld felszínén, a láva elkezdte elemészteni és a legmagasabb hegyek vulkánokká váltak. Ebben a katasztrófában emberek milliói szenvedtek, haltak meg és a teremtett negatív energia évezredek óta befolyásolja ezt a bolygót.

A Csendes-Óceánban sok negatív energiájú helyet találhatunk, mint a Fiji Kannibál Szigetek, Samoa, Pápua új guinea és Hawaii. Hawaii negatív energiái sok brutális harcos törzset vonzottak oda Polinéziából a 700-as években. A háborúk és a brutális rituálék amiket csináltak, sok alacsony asztrális entitást és démont vonzottak oda. Egy őrszemnek, aki elhanyagolta a posztját, egy elöljárója kiloccsanthatta az agyát, vagy megfojthatta. Egy csatában zsákmányolt ellenségnek kiszedhették a beleit és minden csontját módszeresen eltörhették, amíg még élt. Így a testét “felkötözhették” és kicipelhették a mezőre, mint egy áldozatot a démonoknak, amikhez imádkoztak.

A háborúk 1819-ig folytatódtak. Mivel ezek a szigetek távoliak és messze vannak a benépesedett helyektől, az régi energiák évezredekig túl tudnak élni itt, mert nem volt elegendő pozitív energia, hogy megtisztítsa a régi negatív energiákat. Sok helyi ember még mindig megéli a régi babonák rituáléit a múltból, mert sokuk a korábbi lakosok reinkarnációi. Természetesen ezeken a szigeteken is van néhány kivétel, de ők nincsenek elegen, hogy megtisztítsák a negatív energiákat.

Először a Nagy Szigetet látogattuk meg és az egyetlen pozitív energia, amit itt érzékelni tudtunk, az a delfineké volt a
kétlépésnyi parton és néhány érintetlen hely a természetben. Mielőtt delfinekkel találkozol, meditálnod kellene és
megteremteni a helyes energiát. A delfinek érzékenyek az energiákra és olvasni tudnak a gondolatainkban és az
érzéseinkben. Közel úszni egy delfinhez, az egyik legnagyszerűbb tapasztalat, amit megélhetsz, mikor találkozol velük a kozmikus szeretettel a szívedben. Az első napot úszással töltöttük a delfinekkel és játszottunk egy tengeri teknőssel.

A következő napon a Nagy Sziget déli felére mentünk, a zöld homok partra. A part zöld, mivel a homok zöld kristályokból áll.

Így meditáltunk ott, hogy felhasználjuk a kristályokat, mint nagyítót a fényenergiánkhoz. Éjszaka a déli ponton
meditáltunk, újra láttuk a fénytestvéreim néhány fényhajóját.

A következő hely, amit meglátogattunk az a Polou Völgy volt, összekapcsolódtunk a természettel és feltöltöttük magunkat a fákon a kis örvényenergiákkal. Az energiát használtuk, hogy újra egy tisztító meditációt csináljunk. Az energiamunkánk után, az időjárás túl viharossá vált, hogy folytassuk a tisztítást. Ha egy erőteljes fényenergiát használsz, hogy megtisztítsad a helyet, gyakran észreveszed, hogy a természet segíteni fog neked a tisztításban a szél és az eső erejével.

A Nagy Szigeten egy érzékeny spirituális ember képes érezni és látni a sok démont, amelyek számos helyen
megmaradtak a sziget körül az alacsony asztrális dimenzióban, sok elhunyt hawaii-i harcossal egyetemben, mivel ők a kannibalizmus, a brutális áldozatok és korábbi lakosok háborúi által lettek odavonzva. Ezek a negatív entitások sok
modern lakost befolyásolnak, hogy gyűlölettel cselekedjenek és drogokat szedjenek, mivel ők negatív energián
táplálkoznak. Az egyik ilyen hely a Puu-kohola Heiau kastély. Mikor leültünk meditálni és fényt küldeni, sok elhunyt
hawaii-i harcos elkezdett ránk támadni és megpróbált energetikailag lenyomni minket a hegyről. A fényenergiánkkal
biztonságban tudtunk maradni és áldozatok százait tudtuk megszabadítani, akiket azon a helyen öltek meg, de nem
találták meg a fényt, hogy elhagyják a helyet és az ősi harcosok illetve a negatív entitások visszatartották őket.

A negatív alacsony asztrális entitások Hawaii-on nem szeretik a fényt, amit hoztunk magunkkal és sokszor megtámadtak minket, mind személyesen, mind energetikailag, vagy negatív emberek befolyásolása által, hogy támadjanak és fenyegessenek meg minket. Néhányan azok közül, akiket befolyásoltak és megtámadtak minket dühös gyűlölettel, helyi emberek voltak, aki spirituálisnak állították be magukat, de valójában erős ego és gyűlölet energia van eltárolva bennük, ezért is lettek azon negatív entitások által manipulálva.

Egy negatív helyen letesztelheted a spirituális tudatosságod mértékét. Magad láthatod, hogy van-e erőteljes
szeretetenergiád vagy sem. Ha magas spirituális tudatosságod van, valódi kozmikus szertettel a szívedben és nincs ego vagy arrogancia, akkor nincs negatív energia, ami manipulálni tudna azért, hogy bántalmat teremtsen másoknak. Ha van egód, arroganciád, irigységed, féltékenységed és más negatív érzelmed, akkor könnyű áldozata leszel a negatív asztrális entitásoknak, vagy az alacsony asztrális élősködőknek. Akkor ott hever a lecke, amely egós embereket birtokolt, amit meg kell tanulni. Sok nem spirituális ember közvetít gonosz gusztustalan entitásokat az alacsony asztrális dimenzióból, de nem képesek felismerni ezt és hamisan gondolják azt, hogy fénylényekkel, spirituális földönkívüliekkel, Jézussal, vagy spirituális tanítókkal vannak kapcsolatban. Sokszor találkoztam Jézussal az asztrális dimenzióban és nagyon szomorú amiatt, hogy sok földi ember visszaél a nevével azért, hogy kielégítse és igazolja a vágyát az egóra, gyűlöletre, féltékenységre, háborúra és mások irányítására.

A spirituális lény nem akarja, hogy imádják, mert az a kozmikus törvények ellen való. A közvetítés nem egy jele annak, hogy spirituálisak vagyunk. A közvetítés csak egy jelzés, hogy valaki energiát fogad más lényektől. Láttam nagyon gonosz embert, aki kérésre démonokat tudott közvetíteni. Láttam sámánokat Mexikóban és Nepálban, akiket démonok birtokoltak. Nem volt uralmuk a tetteik felett és gyűlölettel üvöltöttek másokra. Tehát a közvetítés nem egy jele annak, hogy spirituálisak vagyunk. Spirituálisnak lenni azt jelenti, hogy használjuk a szívünkben a kozmikus szeretetet, amelyet gyakorlással és bölcsességgel szükséges fejleszteni sok életen keresztül. Az embereknek, akik közvetítenek, nagyon óvatosnak és körültekintőnek kell lenniük, hogy kitől és milyen információt fogadnak. Ha egy démont közvetítesz, ami gusztustalan és Jézusnak állítja be magát, vagy egy spirituális földönkívülinek, akkor ez az entitás azt fogja mondani neked, hogy menj a szerető emberek ellen, a fénymunkások ellen, emberek ellen, akik a kozmikus szeretetet terjesztik.

Ha ilyen fajta entitást közvetítesz, akkor gyűlölet és arrogancia van a tudatodban és arra fogod használni, hogy megbánts másokat azért, hogy tápláld és kielégítsed az entitást.

Az utolsó napon a Nagy Szigeten egy hosszú meditációt csináltunk a Spencer Beach-en, feltöltöttük magunkat a Nap
energiájával. A Nap egy átjáró, ahol a Forrás energiája jön keresztül. Ebben a meditációban először csukott szemekkel meditálsz és amikor a Nap alacsonyan van és vörös, akkor közvetlenül belenézel a Napba és felszívod a kozmikus energiát a szemeiden keresztül. Érzed magadban a kozmikus energiát és készen állsz a következő fénymunkára.

A Nagy Sziget megtisztítása utáni hatodik napon, elmentünk Kauai Szigetére. Ha meglátogatod Kauai Szigetét, akkor egy kissé könnyedebb energiát érezhetsz, mint a Nagy Szigeten, amiatt, hogy a legtöbb sziget nem lakott, mivel gazdag a vegetáció. A sziget külső szélén sok helyet tapasztaltunk meg, ahol elhunyt emberek voltak az ősi időkből és sok démonis élt évezredek óta a szigeten, mivel senki sem kezdte el megtisztítani ezeket az energiákat valódi kozmikus fénnyel.

Sok helyet látogattunk meg körbe a szigeten. Kezdetben jó energiájú helyekre mentünk az erdőbe, hogy feltöltsük magunkat és készen álljunk a negatív helyekre. A másik jó energiájú hely az a a part volt, amit Secret Beach-nek hívnak és északon található. Azért hívják így, mert el van dugva az erdő mögött. Csak miután követed az ösvényt lefelé az erdőből, éred el a turisták nélküli és természetes energiájú partot.

Következő napon a Ke-e Heiau Beach-et látogattuk meg. Itt az erdő között egy fennsík található eldugva a part fölött,
öreg romokkal. Az ősi időkben az emberek itt brutális áldozatokat és gyilkosságokat gyakoroltak itt, így érezheted a
negatív energiát kisugározni a helyből. A fénylények segítségével elkezdtük küldeni a fényenergiát erre a helyre azért,
hogy megtisztítsuk az energiát. A démonoknak, akik ezt a helyet irányították, ez nem tetszett és elkezdtek megtámadni minket. Ebben a pillanatban, ha nincs erőteljes szeretetenergia pajzsod az aurádban, akkor azok az entitások be tudnak hatolni az energiameződbe, birtokba vehetnek és használhatnak, hogy megtámadják a többieket. Pontosan ez történt az egyik lakossal is, gonosz démonok kerítették hatalmukba és aztán elkezdett hangosan üvölteni, mint egy állat és sértegetéssel támadta a többieket. Onnantól fogva, mindig gonosz volt a többiekkel és nem kérte mások segítségét. Ez megtörténik néha az emberekkel, így láthatják önmagukat, hogy valójában milyen tudatossági szinten is vannak.

Ez egy vészjelzés számukra, hogy a sötétség útján járnak és irányt kéne váltani. A tisztításunk után feltűnt egy bálna és megköszönte nekünk az energiamunkát, amit tettünk.

Ha haladó fénymunkát akarsz csinálni, ahol megtisztítod a negatív helyeket, akkor nagyon fontos, hogy valódi
szeretetrezgésed legyen, rejtett ego, arrogancia, vagy más rejtett negatív érzelmek nélkül. Ha hazudsz magadnak, akkor birtokba vehetnek és magadat és másokat is veszélybe hozod, mivel azt vonzod be, amit kisugárzol. Ha spirituális akarsz lenni, akkor őszintének kell lenned magadhoz és másokhoz és dolgoznod kell a belső gátló vagy negatív érzelmeiden. Egy fénymunka találkozón az kozmikus fény energiája fel fog fedni minden negatív energiát, amely el van rejtve a tudatban. Egy találkozón valódi fénymunkásokkal, az energia felgyorsul és megvan a lehetőséged arra, hogy rövid idő alatt sok leckét tanulj meg, amelyeken normálisan csak sok éven keresztül mennél keresztül. A fénymunka találkozó egy energiamunka, amelyen fel kell ismerned azt, hogy olyan leckékkel fogsz szembesülni, amelyeket a lelked gyorsabban akar elsajátítani.

Ezt úgy is aktiválni lehet, hogy közel vagyunk egy valódi spirituális mesterhez. A spirituális tanítók a kozmikus fény
örvényei és az energiájuk dolgozik, még akkor is ha nem mondanak semmit sem. Sok ember nem szeretni a kozmikus
fény energiáját, felfedi őket és mindent a felszínre hoz. Így elkezdik támadni és bántalmazni a spirituális tanítót illetve másokat és még több negatív karmát teremtenek, amit meg kell oldaniuk az elkövetkezendő életeikben. A gyűlölet, ego és arrogancia mindig gátolják a spirituális fejlődésedet. Egy problémás életet teremt és betegségeket ebben illetve a következő életben. Ha nem gyógyítod meg a régi negatív energiát, akkor sok leckét ismételsz meg sok életben mindaddig, amíg el nem sajátítod a kozmikus szeretet energiáját a szívedben és a tudatodban. Ez az, ahogyan a Kozmosz működik. Ez a Létezés kozmikus alapelve.

A következő napon elmentünk egy hajóútra Kalalau Beach-re. Itt megtapasztaltuk a részeg kormányost, aki még
drogokat is kínált nekünk. Ők a sziget entitásainak irányítása alatt álltak egy küldetéssel, hogy veszélybe hozzanak minket a tengeren. Ha haladó fénymunkát csinálsz és negatív helyeket akarsz megtisztítani, akkor gyakran látsz negatív entitásokat, akik irányítják ezt a helyet és meg akarnak támadni, egyrészt közvetlenül, vagy más negatív energiájú embereket felhasználva.

Csak egy bonyolult helyzetben láthatod meg magadat, hogy valóban spirituális vagy-e. Egy könnyű helyzetben sok ember lehet, hogy spirituálisnak tetteti magát, de bonyolult helyzetben láthatod a valódi energiáikat. Az életben sok teszt van és sok tanítás, amin mindenki keresztülmegy azért, hogy elsajátítsa a valódi spiritualitást. Ha egy bonyolult helyzetben vagy és meg tudod tartani a szeretetenergiádat és az együttérzésedet a szívedben gyűlölet és ego nélkül, akkor elsajátítottad a leckét. Ha egy bonyolult helyzetben vagy és egósan, gyűlölködve, arroganciával vagy féltékenységből cselekszel, akkor bölcs dolog lenne elkezdeni a negatív karmának az eltörlését még ebben az életben. Mivel az energia, amely a tudatodban és a szívedben van, meg fogja határozni a jelenlegi és az elkövetkezendő élethelyzetedet. Tehát bölcs dolog lenne elkezdeni használni a kozmikus szeretetet a szívben és bocsánatot kérni mindenkitől, akit megbántottál és akinek fájdalmat okoztál.

Az undorító gonosz démoni támadások és a rendkívül negatív emberek ellenére sok helyen csináltunk energiatisztítást a Nagy Szigeten és Kauai-n a fénylények segítségével. De mivel sok rétege van a negatív energiáknak Hawaii-on, sok valódi fénymunkásnak kellene odamennie és megtisztítania, amennyire csak tudják.

Sok más negatív energiájú hely van a Földön, amelynek tisztításra van szüksége azért, hogy szeretetenergiát teremtsen és egy békés társadalmat ezen a bolygón. Néhány helyet fizikailag meg tudunk látogatni és néhány helyre, mint a háborús helyszínek, küldhetünk távolról energiát.

A 2012-es márciusi és áprilisi fénymunka körutazásunk nagy siker volt, ahol kozmikus szeretetenergiát teremtettünk
azért, hogy segítsük a Föld bolygót. Sok léleknek segítettünk, akik évezredek óta gátolva voltak negatív helyeken, hogy kiszabaduljanak a régi traumákból és vissza tudjanak kerülni a fénybe, ahol eltervezhetik az elkövetkezendő
leszületésüket és a fejlődésük következő szintjét. A Földnek sok energiagyógyításra van szüksége számos régi és új
negatív energiájú helyen. Magasabb fejlettségű bolygókon, egyáltalán nincs negatív energia. Ez azért van, mert össze
vannak hangolódva a Kozmikus Tudatossággal és örömmel élnek minden probléma nélkül. Ez a Földön is lehetséges
lenne, ha mindenki használná a kozmikus szeretetet a szívében és senki sem használná többé a gyűlöletet vagy az egót.

Ez mindig a bolygó civilizációjának a viselkedésétől függ, hogy a bolygó a harmónia helye, vagy a katasztrófáké, erőszaké és szenvedésé.

Minden energetikai kapcsolatban áll az Univerzumban a finomanyagi kozmikus energia által. A gondolataid, érzelmeid és tetteid energiák, amelyek megteremtik azt a valóságot, amit magad körül látsz. Ráhangolódva a Létezésre az egyetemes szeretet által a mindennapokban, jelenti az élet célját és leckéjét.

BARÁTSÁGOSNAK ÉS SZERETŐNEK LENNI AZ ÉLET CÉLJA ÉS A BÖLCSESSÉG, INTELLIGENCIA ÉS BOLDOGSÁG ALAPJA.
Alaje a plejádi.

Alaje a Plejádokról – 21. rész
Önmagunk és a társadalom meggyógyítása
Görögország – 2013 augusztus
( Forrás: https://www.youtube.com/watch?v=xVkGQdDJALc)
( Magyar hanggal: https://www.youtube.com/watch?v=BRKwarjr5qw)


Távolról, a Földbolygó egy gyönyörű kék gyöngynek tűnik a mérhetetlen, határtalan és lakott űrben. De mi látunk, amikor közelebbről nézzük és a Föld felszíne fölé szállunk? A szeretet egy egészséges környezetét, békét, testi-lelki harmóniát és bőséget látunk az emberek és a természet számára? Vagy az ego egy társadalmát, gyűlöletet, versengést, erőszakot, katonaságot és környezetszennyezést látunk, amely lassan lerombolja önmagát?
Fény és szeretet túra (Szerbia, 2012)

Egy kisszámú ember ezen a bolygón tudja, hogy a szív energiáját használva, milyen érzés más emberekkel, állatokkal és a természettel harmóniában lenni.
Fény és szeretet túra (Bimini – Atlantisz, 2012)

Nem lenne szép, ha mindenki a Földbolygón kozmikus szeretettel rendelkezne a szívében és boldogságot, illetve bőséget tapasztalna meg?

A földi társadalom negatív oldala
Nem lenne szép, ha egy olyan társadalomban élnénk, ahol nincs versengő gondolkodásmód, nincs TV-s manipuláció, nem pazarolják el a természeti erőforrásokat, nincs dohányzás, nincsenek betegségek, nincs szélsőséges fogyasztás? Nem lenne szép, ha egy békés, egyesült és szerető társadalomban élnénk, az agresszió határai nélkül? Gyűlölet, ego, fegyverek, katonaság és büszkeség, stressz nélkül? Drogok, depresszió, szomorúság, betegségek, nyomor, vagy félelem nélkül? Nem lenne szép, ha egy civilizálatlanság, érzéketlenség, tompult viselkedés nélküli társadalomban élnénk?

Féltékenység, hazugságok, zsarnokoskodás, rágalmazás, vagy fizikai bántalmazás nélkül? Rabszolga kereskedelem, erőszaktevések, őrület, dogmatikus hitrendszerek, kultuszok, valamit a hatalomért és az irányításért történő politikai kapzsiság nélkül? Nem lenne szép, ha egy egészséges társadalomban élnénk, egészséges organikus ételekkel, fertőzött és mérgezett levegő, talaj és víz nélkül? Ipari korrupció és genetikailag módosított ételek, nukleáris erőművek, nukleáris robbantások, elekroszmog, környezetszennyezés és katasztrófák nélkül? Nem lenne szép, ha egy olyan bölcs társadalomban élnénk, ahol a technológiát nem használják fel rosszul az irányítás, fegyverek, katonaság és a
rabszolgaság érdekében? Továbbá nem használják fel rosszul a bankok, a sport-üzlet-versengés-ego küzdőterein? Ne
lenne szép, ha egy olyan társadalomban élnénk, ahol azon technológiák, mint a számítógép és az internet, nem lennének helytelenül felhasználva a kémkedés, megfélemlítés, összecsődülés, beosonás, fenyegetés, bántalmazás és a hazugságok érdekében?

Továbbá, nem lennének felhasználva becsmérlésre, bosszantásra, kényszerítésre, rágalmazásra és mások egyéniségének meggyilkolására, gyűlöletből, egóból, arroganciából, megszállottságból és féltékenységből? Nem lenne szép egy kormányzatok és hadsereg nélküli társas társadalomban élni, fanatikus hitrendszerek, korrupt ipar és manipulált média nélkül, amelyek mind egy robot társadalmat akarnak megteremteni, akiknek egy kevés erőszakos-kapzsi embernek kell engedelmeskedni? Nem lenne szép, ha egy évezredek óta háborúkat teremtő titkos társaságok és vallási kultuszok nélküli társadalomban élnénk? Nem lenne szép, ha egy olyan társas, spirituális társadalomban élnénk, ahol az orvosság természetes és ingyenes mindenki számára?

Továbbá nem lenne helytelenül felhasználva a gyógyszeripari üzletben, amely az embereket betegen akarja tartani azért, hogy eladja nekik a kémiai gyógyszereket? Nem lenne szép, ha egy olyan társadalomban élnénk, ahol az állatokat nem mészárolják le üzleti okok és az egészségtelen húsfogyasztás miatt, valamit nem helyezik el őket állati börtönökbe a turistalátványosság érdekében?

Létezik egy intelligens és jóindulatú társadalom a Földbolygón?
Amikor mindezekre a tényekre tekintünk a Földön, akkor beszélhetünk-e egy szabad, békés és intelligens bolygóközi
társadalomról? Amikor látjuk mindezeket a negatív energiákat a Földön, számíthatunk-e arra, hogy a földi ember egy
pozitív jövőt fog teremteni a Földön? Vagy újra háborúkat és szenvedést fog teremteni, mint a múltban? Tanultak-e a
földi emberek valamit is a korábbi háborúkból és szenvedésből? A globális béke megteremtésén dolgoznak, vagy háborúkat pénzelnek?

Tudunk teremteni egy emberbaráti, emberszerető társadalmat a Földön és megakadályozzuk a háborúkat? Az
emberbaráti szó a görög nyelvből ered és azt jelenti, hogy: „barátságos ember”. Meg tudunk gyógyítani egy olyan
társadalmat, amely elbukott a kozmikus szeretet, intelligencia, könyörület, egészség és béke, egészséges ösvényén? Egy társadalmat, amely kizárólag az alapján becsül meg egy személyt, hogy mi a munkája és, hogy hol lakik?

Fény és szeretet túra (Szerbia, 2012)

Azok, akik nincsenek a gyűlölet, vagy az ego által befolyásolva, tudják azt, hogy ez akkor lehetséges, ha mindenki az
egyetemes szeretet tudatosságát használná a Földön, mindenki és minden érdekében.
A szeretet tudatossága nélkül mindig háborúk, szenvedés és elfajulás van.

Mindenkinek megvan az ereje, felelőssége és a saját egyedi lehetőségei arra nézve, hogy pozitív dolgokat teremtsen meg az életben a kozmikus szeretettel. Azért, hogy megtartsa a tudatosságát és a testét egészségben, valamint hogy
megteremtse a szeretet, tisztelet, béke és fejlődés egy társas, civilizált társadalmát. Ez a szív kozmikus energiájának a
használatával lehetséges. Meggyógyítja a régi negatív elmeprogramokat, régi babonákat, negatív viselkedési mintákat, negatív hitrendszereket és aktiválja a magasabb spirituális tudást. Ebben a filmben szuggesztiókat, lehetőségeket és példákat fogunk megnézni, hogy meggyógyítsuk magunkat és a társadalmat.

Önmagunk és a társadalom meggyógyítása a kozmikus szeretettel
Fény és szeretet túra (Bimini – Atlantisz, 2012)

A magasabb spirituális tudás egy alapvető része a kozmikus tudatosságnak és semmi köze sincs a regényekhez,
vallásokhoz, bármi misztikushoz, a New Age-hez, vagy akármilyen „titokhoz”. Nincs semmi új és nincs „titok”, amelyet meg kell találni. A magasabb spirituális tudás mindig elérhető mindenki számára, a szívben lévő valódi kozmikus szeretettel. Egy egészséges energetikai környezetben sokkal könnyebb kifejleszteni a kozmikus szeretet tudatosságát.

Álljatok készen a kapcsolatra a jóakaratú, sokkal-sokkal felsőbbrendűbb és bölcs látogatókra más csillagrendszerekből, vagy más dimenziókból. Ezt a kozmikus tudatossággal történt személyes tapasztalatok, valamint olyan jóindulatú más bolygókról és dimenziókból származó emberektől és fénylényektől tudom, akikkel sokszor találkoztam.

Alaje a plejádi kapcsolata a fénylényekkel (1995) – Találkozás a csillagcsaládommal és a Felsőbb-Énemmel
Főleg 1995-ben, amikor is egy nagyon közeli találkozásom volt fénylényekkel és a saját Felsőbb-Énemmel. A kozmikus szeretet és tudatosság az, amit egy ilyen találkozáskor érzel és ez túl van minden szeretetérzésen, amely a Földön csak ismert. Bárcsak mindenki megtapasztalhatná a kozmikus tudatosság szeretetét, a Létezésben lévő minden dolog Forrásának a szeretetét. Ez nagyon gyors megteremtené a szeretet, béke és szabadság társadalmát.

Alaje a plejádi űrhajó felvétele (2013 október) – Éteri interdimenzionális fényhajó, a szeretet kozmikus energiájával repül

Az egyik újabb kapcsolatom 2013 októberében volt, ahol órákig vehettem fel egy interdimenzionális fényhajót a
csillagcsaládomból.

Barátságos csillagcivilizáció spirituális segítséget ajánl

Azok a hajók nem fizikaiak, gondolatból és kozmikus fényenergiából készülnek. Ami azt jelenti, hogy bármilyen formában fel tudnak tűnni, amiben csak akarnak, bárhol, ahol csak akarnak és bármilyen idővonalon. Ez a fejlett formája a magasabb spirituális utazási technológiának, csak azon magasabb dimenziójú spirituális kozmikus emberek számára lehetséges, akik össze vannak hangolódva a Forrással és a kozmikus szeretettel. Azok, akiknek élményeik voltak velük, rendkívüli szeretetet tapasztaltak meg és, hogy igazi megértéssel, valamint tudással rendelkeznek arról, hogy hogyan is működik az élet. Emberek vannak minden dimenzióban, a fizikai dimenzió fölött. Mindenféle formájú űrhajóik vannak, a fizikaiaktól a tiszta energiájúakig. Fotóim és videóim vannak minden ilyen formájúról.

Alaje a plejádi űrhajó felvétele (2013 október) – Űrhajó a repülőgép mellett

Ugyanazon a napon felvettem egy hajót egy repülőgép mellett. Mintha kifejezetten ezen felvételem miatt repülnének.

Alaje a plejádi űrhajó felvétele (2013 október) – Űrhajó lebeg hozzávetőlegesen 50 méterre a kamerától

Ez a felvétel szintén aznap történt, 2013 októberében. Egy hajót láthattok mozgás nélkül lebegni, az ég egy pontján. Ez szintén a természetes kozmikus energia használatával tehető meg, amely szabadon elérhető a világegyetemben.

Alaje a plejádi űrhajó felvétele (2013 augusztus) – Űrhajó egy helikopterhez közelében, egy orsót csinál a kamerának

Ebben a videóban, amit 2013 augusztusában csináltam, egy űrhajó tűnik fel a felvétel miatt a helikopter közelében, nagy sebességgel közelíti meg, csinál egy orsót és aztán elrepül felfelé. Ez sokkal tisztább lassításban. Kifejezetten a felvételem miatt repülik meg ezeket a mozgásokat, tehát bárki láthatja azt, hogy ez nem egy repülőgép. Bármilyen sebességgel tudnak repülni, amivel csak akarnak és bármilyen irányban, mivel saját atmoszférát és természetes kozmikus energiapajzsot teremtenek meg a hajó körül. Ez azt jelenti, hogy a hajón belül nem éreztek semmilyen mozgást.

Alaje a plejádi űrhajó felvétele (2011 november) – A Bimini fénymunkánál

Mindig jelen vannak a fénymunkámnál, de nem mindig láthatóak mindenki számára. Ezek olyan képek, amiket a
fénymunkámnál készítettem Biminin, 2011-ben.

Alaje a plejádi űrhajó felvétele (2010) – Plejádi űrhajó Alaje fölött egy gabonakörben

Ezt a képet, ahol egy hajó van fölöttem egy gabonakörben készítettem 2010-ben.

Alaje a plejádi űrhajó felvétele (2010) – Plejádi anyahajó

Ezen a képen egy hatalmas hosszú anyahajót láthattok.

Alaje a plejádi űrhajó felvétele (2013) – Plejádi fényhajó

A plejádi csillagcsaládom mindig körülöttem van, ahogyan azt itt is láthatjátok 2013 szeptemberében az egyik
utazásomon.

A világegyetem az, ahol most vagyunk. Sok fejlett ember és más fajok is vannak ebben az Univerzumban. Évmilliárdok óta utaznak asztronautaként űrhajókkal, vagy mint egy fénylény. Látogatják, illetve felfedezik a Létezést. Ezen űrutazók miatt lakott az emberek és más állatformák, illetve növények által a Földbolygó. Ezen bolygó történelmének évmilliói alatt fejlődtek ki. Kapcsolatokat kellene kialakítaniuk a Földön, ha a földi emberek elengednék a negativitás és gyűlölet minden formáját és barátságosakká válnának.

Sok ember a Földön azt gondolja, hogy kint a végtelen számú bolygón az Univerzumban és a dimenziókban, csak ezen a kis bolygón van élet. Ez olyan, mintha azt hinnék, hogy a Földbolygó lapos. Öt okból hiszik ezt:

1. Nincs tudomásuk arról, hogy sok dimenzióban van élet és nem csak a fizikai rezgésen. Magasabb dimenziókon
olyan magasabban fejlett civilizációkat találhattok, akik egy magasabb rezgésben élnek és ezért nem láthatóak az
emberek számára a fizikai dimenzióban. De láthatóvá tudják tenni magukat, ha úgy akarják.

2. Nincs személyes tapasztalatuk más bolygókról és dimenziókból származó emberekkel és ezért nem tudják.

3. A TV, filmek, kormányzat és a dogmatikus hitrendszerek által vannak befolyásolva, hogy azt higgyék, hogy az
űrben nincs semmi és azt, hogy egy kitalált isten büntetésének kell engedelmeskedniük, akit az uralkodók találtak
ki, hogy fenntartsák az irányítást.

4. Az egós és féltékeny emberek, nem akarják meglátni azt a tényt, hogy több fejlettebb lény is létezik a
világegyetemben, mivel alsóbbrendűnek érzik magukat.

5. Túl sok hamis információ illetve videó van az interneten és egy átlagos, tapasztalatlan földi ember számára nehéz
megkülönböztetni a valódi és igaz információt a tévestől. Még néhány olyan oldalon is, amely spirituálisnak
mutatja be magát, egyesek sok egót, arroganciát és versengést látnak.

Önmagunk és a társadalom meggyógyítása a kozmikus szeretettel

Tehát szükséges az, hogy személyes élményeink legyenek a fénnyel és a galaktikus lényekkel.

Spirituálisnak lenni azt jelenti, hogy használjuk a szívben lévő kozmikus szeretetenergiát, ego, gyűlölet, arrogancia,
képmutatás, dogmák, fanatizmus, babonák és hitrendszerek nélkül.

Annak érdekében, hogy személyes élményeink legyenek, az egyénnek szeretettel, spirituális szívvel, ego, arrogancia és gyűlölet nélkül kell kutatnia az információt. Ez fogja megteremteni a helyes rezgést, hogy fejlődjön a tudatosság és
bevonzza a magasabban fejlett lényeket és végül a tudást illetve a megértést, valamint a képességet, hogy megkülönböztessük az igaz információt a hamistól.

A negativitás az elmében gátolja az embert, hogy kapcsolatba kerüljön a fény és a szeretet magasabb energiáival.
Tehát azt látjuk, hogy sok lélektani és energetikai blokk van a Földön, amelyek gátolják a legtöbb földi embert, abban
hogy tapasztalataik legyenek a fénnyel, valamint tudásuk és megértésük legyen a Létezésről. Az ember készítette
hitrendszerek, dogmák, gyűlölet, ego, arrogancia, babona, kultuszok, félelem és irányítás, gátolják az embert abban,
hogy öntudatos kapcsolatba kerüljön a fény energiájával és gátolják az elmét, hogy szeretetet, könyörületet és tiszteletet tanúsítson mindenki iránt.

Ha mindenki rendelkezne a szeretet tudatosságával, akkor a társadalom a Földön lassan a szabadság, tisztelet, szimpátia, bőség és spiritualitás egészséges társadalmává válna és az emberek egy emberbaráti környezetben élnének. Spirituálisnak lenni azt jelenti, hogy szeretőek, könyörületesnek, őszintének és segítőkésznek lenni minden dolog irányában az életben. Továbbá mentesnek lenni az ember alkotta doktrínáktól, hitrendszerektől, kultuszoktól, babonáktól, egótól, gyűlölettől és háborúktól. Spirituálisnak lenni azt jelenti, hogy összehangolva lenni a kozmikus tudatosság energiájával, az energiával, amelyet a földi emberek „Istennek” hívnak.

A kozmikus tudatosságot a mély, feltétel nélküli szeretet környezetében lehet megérezni. Egy jó módja, hogy aktiváljunk egy erőteljes szeretetet a szívünkben az, ha simogatunk egy macskát. Ez kozmikus szeretetet és azonnali áldás teremt, mert nincs kapcsolatban a hitrendszerekkel, vagy az egóval. A kozmikus tudatosság tiszta szeretetenergia, amely megteremti az áldás legmagasabb érzését a szívben. Mindenkiben, akinek ugyanilyen tapasztalata van, mint nekem, meg tudja erősíteni ezt. Kapcsolatba kerülve a mély egyetemes szeretettel a szívben, az egyén megérti azt, hogy a kozmikus tudatosság az a kozmikus energia, amely a kozmoszban létező minden dologból árad és ez mentes minden ember alkotta dogmatikus hitrendszertől.

A kozmikus tudatosság az a kozmikus energia, amely a kozmoszban létező minden dologból árad és ez mentes minden ember alkotta dogmatikus hitrendszertől.

Az energia, amit a földi emberek Istennek hívnak, a tudatosság egy egyetemes kozmikus energiája. Nem egy idős ember szakállal és negatív jellemvonásokkal, mint a bosszúállás, jutalmazás, vagy a büntetés. Mind a kozmikus tudatosság gyermekei, vagy résztvevői vagyunk. Sok spirituális tanító, mint Jézus szintén elmondta ezt, de sajnos az emberek félreértették őket. Elkezdték imádni őket és eltorzítani a szavaikat. A kozmikus tudatosság (Isten) az, amely minden Univerzumot és dimenziót megteremtett, nem támogatja és nem is áldja meg a háborúkat, a katonaságot, vagy azokat a kultikus vezetőket, akik önmagukat „szentnek” hívják. Nem áldja meg a politikai ego kampányokat, vagy az egós sportverseny rendezvényeket.

A kozmikus szeretettel történő személyes tapasztalat, nélkülözhetetlen azért, hogy megértsük az életet.
Azok az emberek, akik megtapasztalták a fényt és a szívben lévő egyetemes kozmikus szeretet áldását, nem képesek
egót, arroganciát, vagy gyűlöletet érezni. Ezek a megvilágosodott emberek nem kérdeznek meg senkit sem, hogy
bármiben is higgyenek. Egyszerűen megosztják a tudásukat és ráhagyják az emberekre, hogy a személyes tapasztalatokban felismerjék azt önmagukért.

A kozmikus tudatosság energiája a Létezés minden részecskéjében jelen van, attól függően, hogy hogyan is hatunk
egymásra ezzel az isteni energiával.

Az „Istennek” hívott energia, az a határtalan energia, amely a szívben, a könyörületben és minden dolog iránti
szeretetben található meg. Az kozmikus tudatosság (Isten) egyetemes kozmikus energiája, az életben minden
részecskében és minden atomban jelen van. Minden növény, minden élőlény, még a levegő is telített a kozmikus
tudatosság energiájával. Attól függően, hogy az egyes egyedek, hogyan hatnak egymásra ezzel az isteni energiával. A
legjobb mód, hogy ezt az isteni energiát felhasználjuk, az a szívben lévő egyetemes szeretet használata. Ez át tudja
alakítani a személyes és a globális életet. Meg tudja teremteni globálisan a kozmikus szeretet tudatosságát és ezért egy intelligens, békés társadalmat tud létrehozni. Ez az, amit a spirituális tanítók, mint Jézus, Buddha és ezren mások mondanak, de sajnos félre vannak értve.

A kozmikus szeretet, az egyetemes jóakarat, tisztelet, becsület és könyörület lényege.

A kozmikus szeretet, az egyetemes jóakarat, tisztelet, becsület, könyörület lényege és nem lehet arrogánsan, vagy a
racionális egós elme „mindent tudok” fanatikus viselkedésével aktiválni. A kozmikus szeretet nincs félreértelmezve a földi kapcsolatok korlátozott agyi szeretete által, ahol a legtöbb esetben az ego és a birtoklás található meg. A személyes tapasztalatomból tudom azt, hogy a kozmikus szeretet egy sokkal-sokkal erőteljesebb energia, amelyet érezni és aktiválni, csak a szív energiapontjában lehet. Ha egyszer ez a szeretetenergia a szívben van, a személy örökre megváltozik. A kozmikus szeretete magasabb energiája, egy magasabb tudatosságot aktivál és egy ego, féltékenység, arrogancia és gyűlölet nélküli személyiséget. Minden tetted és gondolatod az egyetemes szereteten alapul és ez érezhető is, amikor beszélsz.

A földi társadalom negatív oldala

Még a földi tudósok is tudják azt, hogy az érzelmi és lélektani blokkok kellemetlen helyzeteket okoznak, de amikor
meggyógyítjuk őket, akkor a valódi egyetemes szeretet, öröm, bőség, megértés és igazság egy társadalmát tudjuk
megteremteni. A „lélektani” szó, vagy „psziché”, a görög „psihi” (kiejtése: pszíhi) szóból ered, ami azt jelenti, hogy lélek. A „pszichológia”, azt jelenti, hogy „a lélek beszéde”. Nagyon gyakran, blokkok és negatív elmeminták vannak eltárolva a lélekben és ezek minden egyes életben tovább vannak hordozva, ha nem figyelünk a lélek beszédére azért, hogy meggyógyítsuk őket.

Sok ember a Földön, elvesztette az öntudatos kapcsolatát a fénnyel és tudattalanul negatívan, korlátozott elmemintákkal, babonákkal, vagy negatív beszéddel programozza be magát sok év, vagy élet óta, így blokkolva le önmagukat, hogy a kozmikus szeretetre hangolódva éljenek. Számíthatunk-e arra, hogy a szeretet egy társadalmát lássuk a Földön, ameddig az emberek démoni entitásokat, valamint ördögi tetteket ünnepelnek és imádnak azon a napon, amit „Hell-o-ween”-nek neveznek, amely a „pokolra gondolást” jelenti?
Miért ünnepelnek emberek démonokat azon a napon, amit „hell-o-ween”-nek neveznek, amely óangol és azt jelenti, hogy „a pokolra gondolni – a pokolra számítani”?

Sok ember a Földbolygón, az olyan fősodrású média által van befolyásolva, mint a filmek. Azért, hogy elhiggyék azt, hogy gorombának és negatívnak lenni normális, szeretőnek lenni pedig valami olyasmi, amit meg kell támadniuk és sérteniük.

Ezekben az esetekben az öntudatos kapcsolat a szívvel és a Forrással blokkolva van. Az emberek a racionális
gondolkodású ego, arrogancia, féltékenység és negatív entitások által vannak irányítva. Ez pedig egy feltűnő jele azon
társadalomnak, amely lassan lerombolja önmagát, egyszerűen azért, mert hiányzik a szeretet és a könyörület
tudatossága.

Karácsony: a Föld képmutató, egós, önámító, babonás és ipari profitot termelő ünnepsége.

Számíthatunk-e arra, hogy a valódi szeretet egy társadalmát lássunk a Földön, amikor minden év végén képmutató
viselkedést látunk abban az üzleti időszakban, amit „karácsonynak” hívnak? Ahol az emberek jónak tettetik magunkat, mert a naptár azt mondja, de az év többi részében a mindennapi életükben egósan, arrogánsan és gyűlölettel viselkednek.

Egy igazán spirituális személy minden nap szeretetet ad az életében.

Egy igazán spirituális személy minden nap szeretetet ad az életében és nem csak egy adott napon, csak mert a TV, a
médiaipar és a hitrendszerek erre a gondolkodásra programoznak. Egy valóban szerető, spirituális személy, nem
támogatja a képmutatás ünnepét és a mértéktelen fogyasztást, ahol fák ezreit ölik meg, csak, hogy feldíszítsék vele a
szobát, majd később kidobják. Helyette arra költi a pénzét, hogy emberek ételt vehessenek a hajléktalan embereknek.
Egy igazán spirituális személy, az ajándékot valódi szeretetből adja, az év bármely szakában. Egy igazán spirituális személy, az ajándékot a szívben lévő valódi szeretetből adja, az év bármely szakában és nem azért, mert ezt mondja a naptár, annak érdekében, hogy megkérje erre az egót és a fogyasztói társadalmat.

Képmutatás – Jézus helytelen felhasználása az ego, vallások, fogyasztás, sportversenyek és a háborúk érdekében.
Számíthatunk-e arra, hogy a valódi kozmikus szeretet és spiritualitás egy társadalmát lássunk a Földön, amikor az
emberek helytelenül használják fel a spirituális tanítót, Jézust, mint egy hirdetési ábrázolást a karácsonyi fogyasztás,
hitrendszerek, háborúk, sportesemények és a képmutatás érdekében?

A pénzt az emberek, az állatok és a természet megsegítésére kellene felhasználni, hogy egészségesek és nyugodtak
maradjanak.

Számíthatunk-e arra, hogy a valódi kozmikus szeretet és spiritualitás egy társadalmát lássunk a Földön, amikor az
emberek szó szerint a pénzek millióit égetik el tűzijátékokra, hogy kilövést és robbantást játszanak, ahelyett, hogy a
jólétre költenék, hogy megsegítsék az éhező embereket és visszaállítsák a természetet világszerte? Számíthatunk-e arra, hogy egy igazán szerető társadalmát lássunk a Földön, a lakosok szívében lévő kozmikus szeretet nélkül? Egy kozmikus szeretet nélküli társadalom, az egy olyan elembertelenített társadalom, ami minden jólétet a fegyverekre, politikára, hitrendszerekre, sport stadionokra, dohányzásra vagy tűzijátékokra használja fel, mialatt milliók éheznek a nyomornegyedekben, szemétben és szegénységben. Egy egészséges társadalom, az egy olyan civilizált társadalom,
amely a kozmikus szeretet energiája alapján cselekszik, ahol az élet minden jóléte és bősége spirituális célokra van
felhasználva, valamint egyenlően van elosztva mindenki között.

Egy egészséges társadalom, az egy olyan társadalom, ahol a természetet tisztelettel kezelik. Egy fejlett szerető társadalomban, senki sem éhezik, senki sem szenved semmi miatt és természetes kapcsolata van más csillagcivilizációkkal. A kozmikus tudatosság sok alkalmat ad minden földi ember számára, hogy használja a kozmikus szeretet és összehangolódjon a bolygó magasabb rezgéseivel. A kérdés, hogy mindenki kihasználja ezeket az alkalmakat?

Fénymunka – Gyógyulást teremteni a természetes kozmikus szeret energiájával az örvények helyszínén

Annak érdekében, hogy össze legyünk hangolódva a kozmikus tudatossággal, fontos, hogy gyakran látogassunk meg az erőteljes kozmikus energiával rendelkező helyszíneket. Azért, hogy megtisztítsuk az auránkat és az energiatesteinket a negatív energiáktól, valamint, hogy érezzük a szeretetet a szívünkben.

Alaje a plejádi – Fény és szeretet túra (Glastonbury – Anglia, 2010)

Egy egészséges energiájú környezetben, sokkal könnyebb energetikailag dolgozni a belső blokkokon.

Alaje a plejádi – Fény és szeretet túra (Sedona – USA, 2011)

Azért, hogy elengedjük a negatív érzéseket, vagy a negatív gondolatokat, mint a félelem, szomorúság, alsóbbrendűség, stressz, vagy ego, valamint, hogy megnyilvánítsuk a boldogságot és a bőséget. Ezen okból kifolyólag, 13 éve szervezek csoportos utazásokat örvénylő energiájú helyekre, ahol mindenkinek megvan a lehetősége, hogy érezze a kozmikus szeretetet.

Alaje a plejádi – Fény és szeretet túra (Bimini – Atlantisz, 2012)

Annak érdekében, hogy meggyógyítsa a személyes érzelmi blokkjait és szeretetenergiát küldjön mindenkinek a bolygón. Alaje a plejádi – Fény és szeretet túra (Olaszország, 2012)

Ezek a fénymunkák mind éber állapotban a fizikai testtel, mind pedig a magasabb dimenziókban az asztráltesttel
megtörténnek, mialatt a fizikai test éjjel alszik.

Alaje a plejádi – Fény és szeretet túra (Red Woods – USA, 2012)

Alaje a plejádi – Fény és szeretet túra (Shasta-hegy – USA, 2012)

Alaje a plejádi – Fény és szeretet túra (Hawaii, 2012)

Alaje a plejádi – Fény és szeretet túra (Szerbia, 2012)

Alaje a plejádi – Fény és szeretet túra (Görögország, 2013)

2013 augusztusában, meglátogattuk Görögország energiahelyeit. Elmentünk Delfitől Oropós amfiteátrumáig és Déloszig, hogy gyógyító energiát szerezzünk, majd azt a bolygónak küldjük.

Alaje fénymunka – gyógyítás Görögországban, 2013

Mindezek a helyek már 2.500 évvel ezelőtt is használatban voltak, mint a testi-lelki harmónia gyógyító helyei és, hogy kapcsolatba kerüljenek a magasabb kozmikus energiákkal. Elmentünk az athéni akropoliszhoz is, hogy meggyógyítsuk a régi háborúk, valamint a modern korok negatív energiáit. Mivel minden kapcsolatban áll az energiával. Ezek a fénymunkák mindazoknak segítenek a bolygón, akik nyitottak a fényre és a szeretetre.

Az első célállomásunk a Délosz sziget volt, Míkonoszhoz közel. Délosz egy jó példája annak, hogy mi történik, ha a
háborúk, féltékenység, ego és a hatalomvágy romboláshoz vezet. Ez ugyanaz a minta, ami lerombolta Atlantiszt 12.000 évvel ezelőtt az Atlanti-óceánban és ez történhet meg nagyban is a Földön, ha a földi ember a háborúkat, gyűlöletet és más negatív energiákat használja fel a kozmikus szeretet helyett. A gyűlölet mindig önpusztítást teremt, a szeretet pedig békét és jólétet. 3.500 évvel ezelőtt Délosz volt a leghíresebb titkos hely Görögországban és több, mint 30.000 Görögországból és más helyekről származó ember lakott itt jólétben és békében. Emberek ezrei a világon mindenhonnan látogatták Déloszt, mert ez volt a spirituális felébredéshez, gyógyító energiához és a földönkívüli Apollónhoz, a zene és a fény hírvivőjéhez társítva. Továbbá sok templomot és szentélyt adományoztak oda ajándékként.

Energiapont – Apollón temploma Déloszban

A legerőteljesebb pont egy Apollónnak szánt templommal volt, ahol az emberek kozmikus energiát fogadhattak. Délosz jómódja és spirituális ereje, sok más szomszédos szigetek és egyéb országok általi féltékenységet illetve támadást okozott és sokszor foglalták el erővel. Ez több mint 20.000 ember halálát és sok templom és épület elpusztítását eredményezte.

Résztvevői tapasztalatok

„Amikor Délosz szigetén voltunk, azt éreztem, hogy a szívem nehéz. Amikor beléptünk Hermész házába, azt éreztem,
hogy valami megállított abban, hogy belépjek a szobába. Te Alaje irányítottál engem, hogy teremtsek meg egy szerető
energiát. Bementem a szobába és éreztem a lelkek azon haragját és szomorúságát, ami a helyiségben volt eltárolva.

Fényt küldtünk a lelkekhez és végül a lelkek el lettek vezetve a fényhez. Hallottam őket azt felelni, hogy: „Köszönöm”.
Ezután a ház közepén ültünk és egy meditációt csináltunk. Egy rózsaszín fénylabdát csináltunk és kiterjesztettük az egész szigetre. Láttam, hogyan ragyogott a fény a csapdába ejtett lelkekre.”

„Délosz az egyik elmúlt életemet láttam. Lehet, hogy az egyik imádója voltam. Láttam magamat másfajta öltözetben a
templomok körül sétálva.”

A következő úti cél Delfi gyógyító helye volt. A Delfi szó a görög „delphini” szóból származik, ami delfint jelent. A delfinek a Szíriusz csillagrendszerhez vannak társítva. Ezt a helyet azért hívták Delfinek, mert erős szíriuszi energiája van. Itt épült fel Delfi, a Parnasszus-hegy lejtőjén, hogy hasznosítsa a hegy örvényenergiáját.

„A következő napon, amikor Delfibe vezettünk, még a buszban is éreztem, hogy a gyógyító energia dolgozik rajtam.”
Mielőtt meglátogattuk az ősi romokat, elmentünk egy hegyhez Delfi fölé, hogy meditáljunk és befogadjuk a hegy
energiáját. Ezen és a rákövetkező estén, sok a csillagcsaládomból származó űrhajót láttunk elrepülni.

„Este felsétáltunk a hegyre és találtunk egy helyet az eget kémlelni, hogy megnézzük, van-e fent űrhajó. Csináltunk egy meditációt és egy szerető szív-űrenergiát teremtettünk meg a csoportunkon belül. Megteremtettük a szeretet egy
fénylabdáját és egy örvényt, amely kiterjedt az egész bolygóra. Azt képzeltük el, hogy mindenki boldog, mindenkinek van elég élelme és, hogy a vezetők kitárják a szíveiket. Egy egész Földet lefedő nagy szívet láttam, ami nagyon fényesen ragyog, mint egy óriási csillag. Amikor te Alaje, személyes gyógyításokat adtál nekünk, erős energiaáramlást éreztem befelé és kifelé a testemből. Azt éreztem, hogy a rossz energia ki lett húzva és az új pozitív energia pedig bejött.”

„Mielőtt te tudtad, olyan fényeket láttunk az égen, amik biztosan nem repülőgépek voltak. Teljesen lenyűgözőnek
találtam azt, hogy hogyan létezhet olyan sok, a személyes fejlődés mellett elkötelezett ember, akik magukon segítenek.

Önmagunkon segítve, az egész Létezésen és a bolygón is segítünk, hogy fejlődjön. Számomra ez egy igencsak erőteljes üzenet volt aznap este, hogy jó dolog fénymunkát végezni saját magamon. De ez sokkal-sokkal erőteljesebb, amikor ezt a munkát sok olyan emberrel csinálom együtt, akik a saját spirituális növekedésük mellett vannak elkötelezve. Ilyen módon, sokkal több az olyan ember, akit egy mély szinten abszolút meg tudunk érinteni és segíteni nekik abban, hogy felismerjék azt, hogy mit is akarnak igazából csinálni az életükben. Számomra ez sokkal tisztábbá tette azt, hogy elhatározzam magam ennek az útnak a folytatására és segítsek más embereknek, hogy felismerjék azt, hogy nincsenekegyedül ezen az utazáson, mint spirituális lény.”

„Az új élmény a számomra azt volt, amikor első alkalommal mentünk el Delfi hegyéhez meditálni. Azt éreztem, hogy
bármelyik pillanatban el tudnám hagyni a testemet és volt egy ilyen (asztráltest utazás) élményem is. Az energiám olyan magasan volt… elképesztő volt. Aztán annak a két hajónak a szinkronicitása… óriási hajók… az igazán jó volt.”
„Azon az éjjelen elmentünk kémlelni az eget és sok űrhajót láttunk. Az egyik űrhajó erős energiát küldött nekem és ez
olyan boldoggá tett. Sok szeretetet éreztem. Nagyon későn feküdtünk le, de sok energiám volt, amit a kozmikus
energiából fogadtam be.”

2.700 évvel ezelőtt, egy nagy templomkomplexum épült fel itt, hogy a hegy örvényenergiáját hasznosítsa és a
földönkívüli Apollón, a zene és a fény hírvivőjének a tiszteletére. Ez a gyógyulás és a tanulás helye volt, ahol sok filozófus tanította a bölcseleteit. Ez az energia még mindig itt van és segíthet a saját fejlődésben, ha a látogatók a kozmikus szeretet rezgésében vannak.

Delfi az ősi időkben nemzetközileg ismertté vált, az Apollón templomában lévő sok női
közvetítő, kétértelmű erői miatt. Ezeket a nőket Pythiának hívták és minden néhány évben megválasztották őket. A Pythia belépett a templom belső termébe, leült egy háromlábú székre,majd etilén gázok és égetett tömjén édes parfümét lélegezte be a padló egy nyílásából. Majd elkezdett üzeneteket közvetíteni más dimenziókból. A templom padlója alatt sok kis alagút és terem található és képesek voltunk beléjük kúszni. Néhány alagutat a földrengések romboltak le és néhány pedig le van zárva egy zárókő tömbbel, mint a piramisokban. Néhány lépés egy falhoz vezet, de az ősi időkbe ezek földalatti szobákba vezettek. A templom alatt lévő energia felemelő és erőteljes, továbbá képes dimenziókapukat nyitni.

Emiatt meg egy kis édes tömjénillatot is érezhetünk. Tisztán érezhettük a kozmikus energiát, mindenkinek gyógyulási és tisztulási érzései voltak a szívében, páraknak látomásai is voltak.

„Amikor Apollón templomának a belsejében voltunk Delfiben, az szerintem egy interdimenzionális kapu… szerintem csak én voltam az, aki látta a (láthatatlan) kaput. Ez elképesztő a számomra.”

„Amikor elmentem Apollón templomához, volt egy kérdésem magamhoz. Így amikor a templomon kívül voltam, mindenki a jósról beszélt, aki valaha a templom közepén ült és én pedig megkérdeztem a jóst a személyes kérdéseimről. Aztán, amikor a templom másik oldalához sétáltunk, láttam egy kis barlangot (egy nyílást) és egy hangot hallottam, ami azt mondta, hogy menjek be a templomba. Tehát megtettem, leültem magamtól és csináltam egy meditációt… (sír a boldogságtól) Amikor kijöttem, nagyon erős energiát éreztem. Sohasem éreztem ilyen sok szeretetet az életemben. Sok elengedésem volt… Úgy éreztem, hogy elengedtem néhány negatív karmát.”

„Amikor elmentünk Apollón templomához (Delfibe), amikor meditáltam, erős energiát éreztem és azt, hogy a kezeim egy kicsit remegnek.”

„Az élményeimben egy erőteljes energia van Apollón templomában Delfiben és a Delfi alatti barlangban is. A
vizualizációmban láttam magamat egy korábbi életben, ahol egy ember jött oda hozzám és adott valami olyasmit, amit el kellett temessek energetikailag a földbe, a Föld magjába. Számos ilyen látomásom volt, amit Apollón templománál tapasztaltam meg a barlangban. Ez nagyon felszabadító volt a számomra.”

„A templom után folytattuk a sétát és leültem egy fához egy másik fénymunkással. Átadott nekem egy üzenetet… ez volt az a válasz, amire szükségem volt. Tehát ez igazán megérintő volt. Az egész gyógyító túra nagyon jól ment a számomra.”

„A Delfin keresztülvezető túra alatt, azt éreztem, hogy egy energiaörvény tisztítja a torokcsakrámat. Te Alaje azt mondtad nekem, hogy a Létezés alkalmakat ad a számomra, hogy kiterjesszem önmagamat. Öt nap óta éreztem az energiát a csakrámon dolgozni.”

A bölcsesség 300 éven át mindig jelen volt az ősi Delfiben, amíg a rómaiak el nem jöttek fosztogatni és rájuk erőltetni a vallásukat. Delfi 300 békés éve alatt, a tudás és a filozófia, valaha minden egyes látogató életének össze aspektusa
számára mutatta az utat. A „filózófia” szó egy görög szó és azt jelenti, hogy a „bölcsesség kedvelője”. A „filó” jelenti a
kedvelőt, a „zófia” jelenti a bölcsességet. Delfiben 147 egyszerű tanács volt, amelyet 7 bölcs filozófus alkotott meg
azokban az ősi időkben. Az Apollón templomának bejárata előtti kőfalakba faragták bele, hogy a látogatót spirituális és erkölcsös viselkedés irányába vezesse, az „erény és tisztelet útjára”. Ezen tanácsok legtöbbje, segíthet megteremteni egy barátságos, civilizált társadalmat még napjainkban is. Vessünk egy pillantást a legfontosabb tanácsokra Delfiben:

Delfi: a kőfalba vésett bölcs tanácsok:
 Légy elkötelezett az igazságra és minden jóra!
 Beszélj egyenesen és mondj igazat!
 Ellenőrizd a haragot, maradj nyugodt!
 Vágyj a bölcsességre, keresd a bölcsességet!
 Ne hibáztass másokat tévesen! Ne minősíts vagy nézz le senkit!
 Ne legyél sértő!
 Fejleszt a tudatosságod!
 Gyakorolj kedvességet és jóságot!
 Maradj távol a gonosztól!
 Ne ölj (meg senkit vagy semmit)!
 Használd ki az időt hasznosan!
 Isteni gondolkodással ítélkezzél!
 Ne légy féltékeny!
 Maradj távol a rágalmazástól!
 Tiszteld a jó és udvarias embereket!
 Adj szeretetet mindenkinek!
 Kívánj boldogságot mindenkinek!
 Maradj távol a haragtól és a viszálykodástól!
 Tiszteld más emberek idejét!
 Légy kellemes és hálás!
 Használd a jártasságod és a tehetséged!
 Ne legyél arrogáns! Ne használd fel rosszul az erőt!
 Segítsd meg az egyént, aki kevésbé szerencsés!
 Keresd az egyensúlyt és a harmóniát!
 Soha ne hagyd abba a tanulást!
 Tiszteld az idősebbet!
 Tiszteld önmagadat!
 Ismerd meg önmagadat!

Ezek a tanácsok még mindig aktuálisak. Ha a földi emberek használnák őket, az élet a Földön mindenki számára kellemes lenne és a magasabb dimenzióba történő átalakulás simább lenne.

Alaje a plejádi – Űrhajó fotó (2013 augusztus) – Plejádi anyahajó, a Delfi fénymunka alatt Görögországban
Következő napon elmentünk a Delfi fölött lévő ősi Kórükioni-barlanghoz. 2.500 évvel ezelőtt, a Kórükioni-barlang azért volt sok ember által látogatott, hogy kapcsolatba kerüljenek a hegy energiájával és, hogy üzeneteket fogadjanak a földönkívüli Apollóntól, valamint a múzsáktól. A múzsák olyan spirituális lények, akik magasabb dimenziókban élnek, hasonlóak az angyalokhoz és a keresőknek bölcsességet, inspirációt és fényt adnak. A magasabb dimenziókban az idő nem úgy folyik, mint a Földön és a sok ősi időkben ismert fénylény, mégis kapcsolatba tudott kerülni a szívben lévő kozmikus szeretet energiájával. Sok magasabb dimenzióban lévő fénylény van, akik segítik az alacsonyabb dimenziókat.

Ezt mások iránti szolgálatból teszik, ez a könyörületes szeretet kozmikus törvényszerűsége. Delfi múzsái, a hegy és a
barlang energiáját használják fel arra, hogy kapcsolatba kerüljenek az alacsonyabb földi dimenzióval és a tudatosság
fejlődése érdekében segítsék a keresőket. Sokan a csoportunkban érezték, illetve néhányan óriási fénylényeknek látták őket.

A múzsák művészetre, zenére, költészetre, tudományra, csillagászatra és spirituális kozmikus bölcsességre
inspirálják az embereket, amelyek a mindennapi élet tökéletesítésére használhatóak fel. Tehát azért meditáltunk ebben az energiabarlangban, hogy mindezeket a segítő energiákat felhasználjuk.

Résztvevői tapasztalatok
„A barlangban egy hatalmas fénylényt láttam magam előtt, aki gyógyítást adott át a részemre. Azt hiszem, hogy ez a
múzsák egyike volt. Sok teremtő energiát éreztem. Azt mondta nekem, hogy amit teszek, az helyes dolog és
magabiztosnak kellene lennem, továbbá, hogy tovább kellene csinálnom azt, amit most teszek. Csináljam tovább azt,
amit Alaje mond. Igen, ez volt a tapasztalatom Delfiben.”

„Éreztem a fénylények kezeit a nyakamon és a gyógyítást a torokcsakrámon. Amikor te Alaje személyes gyógyítást adtál számunkra, akkor azt éreztem, hogy óriási mennyiségű szeretet áramlik felém. A végén egy hatalmas fénylényt láttam, olyan magasat, mint a barlang.”

„Odabent az energia olyan szerető és gyönyörű volt, hogy végül sok olyan érzelmet voltam képes felszabadítani,
amelyeket azon családtagjaimról tároltam, akik annyira szeretőek és odaadóak voltak irányomban. Felismertem azt, hogy igazán nagy ajándék a számomra mindezt visszaadni nekik. Nagyon mély szinten lettem megérintve azáltal, hogy megengedtem önmagam számára azt, hogy az általunk a barlangban teremtett gyógyító energiát megérezzem.
Néhányan közülünk egy múzsát láttak, én nem voltam köztük. Teljesen lenyűgöző volt az, hogy ez az élmény mennyire igazán jelentőségteljes volt mindannyiunk számára.”

„A meditációban sok energiát éreztem, mivel egy szerető csoportban voltunk. Azt éreztem, hogy mindannyian ugyanazzal az energiával állunk kapcsolatban. Erre az útra koncentráltunk, hogy több szerető energiát teremtsünk. Sok fényt éreztem a testemben és volt egy látomásom a korábbi életemről, amit bonyolult elmagyarázni. Olyan érzelmi mintákat is engedtem el, amelyeket meg kellett gyógyítanom. Ilyen módon jobban megértettem a problémát, amit meg kell gyógyítanom, mert amikor a társadalom régi körforgásaiban vagyok, nem vagyok képes meglátni ezeket.

Tehát a meditáció egy jó alkalom arra, hogy kiterjedjen a tudatosság és más nézőpontból lássam meg azt, hogy mit is csinálok rosszul. Nagyon jó tapasztalatom volt, mert azt éreztem, hogy egy szerető csoportban vagyunk. Ezt nehéz megtalálni a társadalomban, mivel a legtöbb ember egy sajátos módon él, nagyon csak a személyes vágyaikra koncentrálva, anélkül, hogy másokra tekintenének. Azt éreztem, hogy valami különleges tevékenységnek vagyok a része ezzel a fénymunkával, mert segítek és magamat is fejlesztem.”

„Emlékszem, hogy, amikor Déloszt és Delfit meglátogattuk, régi energiahelyeknek éreztem őket (amelyek segíthetnek
meggyógyulni). Láttam és éreztem minden negatív energiámat és negatív gondolatomat. Lehet, hogy a negatív filmekből, amiket korábban láttam.  A fénnyel történt élményem után, képes voltam megtisztítani ezeket az energiákat.

A fény energiája segített nekem abban, hogy minden negatív gondolatomat elengedjem. A barlangban történt élményem után, képes voltam látni a fényt és fénynek lenni. Most sokkal jobban érzem magam.”

„Volt egy másik pillanat a barlangban, amikor néhány ember egy hatalmas fénylényt látott. Én nem láttam, de éreztem. Olyan volt, mint a lefelé áramló energia… olyan volt, mint… most… nézd. Elképesztő volt… köszönöm Alaje… csodálatos túra… pont tökéletes… köszönöm!”

„A barlangban, amikor mindannyian meditáltunk, egy szívet láttam egy másik színű szívben és amikor te Alaje rámtetted a kezeidet, nagy mennyiségű szeretetet és fényt éreztem… Ez egy meleg energia volt… Mióta úgy éreztem, hogy elengedtem… azt éreztem, hogy most el tudom engedni minden fájdalmamat, szomorúságomat és félelmemet. Ezután az élmény után, a fény egy közvetítőjének éreztem magamat. Látom mindezeket az érzéseket és fényt, amik a testemben vannak. Emlékezetemben tartom ezeket a fényeket az elmémben. Ez az, ami segít nekem abban, hogy minden negatívenergiát elengedjek.”

Az elme negatív blokkjainak, programjainak és mintáinak meggyógyítása, a szeretet magasabb tudatosságával.

Az elme negatív blokkjainak meggyógyítása

Mindannyian az energiák egy tengerében élünk. A gondolatok, szavak és érzések energiák és hatásuk van az életünkre. A történelem megmutatja azt, hogy a gyűlölet, féltékenység, arrogancia, ego, kapzsiság, bosszú, alsóbbrendűség, gyengeség, félelem, bűnösség, babona és a fanatikus hitrendszerek gondolatai okozták a sok háborút, negatív energiát, betegségeket, csalódottságokat, viszályokat és érzelmi fájdalmakat ezen a bolygón.

Évezredek óta, földi emberek milliói haltak meg vallási fanatizmus, dogmák, babonák, valamit a hatalom, a föld és az
arany iránti kapzsiság miatt.

Ha egy békés és szabad társadalmat akarunk a Föld bolygón, akkor a lakosoknak ki kell fejlesztenie az egyetemes
szeretet tudatosságát és meg kell gyógyítania minden jellemhibát, minden karmikus eredményt, minden ebből, vagy a korábbi életutakból származó traumatikus tapasztalatot. Valamint meg kell szabadulnia a földi társadalom olyan negatív programjaitól, mint a versengő gondolkodás, ego, irigység, kultuszok, dogmatikus hitrendszerek, vagy az olyan emberek gyűlölete, akik a bolygó más részén élnek. Ez szabaddá fogja tenni az utat, hogy kifejlődjön a szeretet tudatossága a Föld bolygón. A legtöbb ilyen negatív minta, olyasvalaki véleményének a visszatükröződése, amely ember vakon elfogadott egy hitrendszert.

Mivel vagy gyerekkorától arra volt programozva, hogy higgyen benne, vagy évezredes viselkedésmintákból ered. Sok ilyen negatív, korlátolt program van a Földön. Sokan hiszik azt, hogy a siker csak az erőlködésből és a szenvedésből ered, vagy azt hiszik, hogy semmit sem érnek, még akkor sem, ha iskolai papírjuk van, vagy egy munkájuk, ami ezt bizonyítja. Sokan hiszik azt, hogy a tanulás nehéz. Sokan hiszik azt, hogy nem érdemlik meg az örömöt, szeretetet, vagy bőséget a társadalmi dogmák miatt. A földi társadalom mindezen negatív programjai, a tudatlanságból, félelmekből, babonákból, hitrendszerekből, manipulációkból, vagy olyan emberektől erednek, akik másokat akarnak irányítani és mások fölötti hatalmuk van. Sok olyan ember van a Földön, aki még a saját szülei által is el van nyomva.

Sok ilyen negatív programnak, a középkorban van az eredete, mások pedig évezrednyi idősek. De az igazság az, hogy jogotok van arra, hogy a saját életetek felől döntsetek. Jogotok van megkérdezni magatokat, például:

Jogotok van megkérdezni magatoktól, hogy: „Az életszemléletem a személyes tapasztalataim egy eredménye, vagy
negatívan manipulálta a TV, internet, iskola, szülők és a hitrendszerek?”

„Miért gondolom azt, hogy a tanulás nehéz? Ez a saját gondolatom, vagy ez a TV, szülők, dogmatikus hitrendszerek,
iskola, illetve más emberek negatív manipulációja? Miért hiszek vakon a földi hitrendszerekben, személyes tapasztalat és bölcsesség nélkül?

Miért hiszek abban, hogy nincs befolyásom a saját életem fölött? Ez a saját gondolatom, vagy ez egy
TV-ből, szülőktől, vallásoktól, iskolától vagy más emberektől érkező negatív manipuláció? Megvan a saját
tapasztalataimból eredő tudásom, vagy vakon hiszek abban, amit mások évezredek óta mondanak? Arra programozom magamat, hogy siker és szeretet legyen az életben, vagy arra programozom magamat, hogy boldogtalanságban, szenvedésben és babonában éljek?”

Mindenki önmaga döntheti el, hogy gátló programokkal akar-e élni, vagy sem. Mindenki önmaga döntheti el, hogy
megváltoztatja-e a valóságát most és újraprogramozza-e önmagát olyan pozitív energiákkal és pozitív gondolatokkal,
amelyek megváltoztathatják a személyes életét. Senkinek sem kell a múltban élnie, a mások által egoista szándékkal
teremtett régi energiákkal. Senkinek sem kell megismételnie a régi karmát, vagy a negatív tapasztalatokat újra és újra.

Mindenki tud új pozitív tapasztalatokat teremteni és képes a fény irányába fejlesztenie az életét.

A negatív karma meggyógyítása

Minden fénylény vagy angyal, azt az információt fogja átadni, hogy mindenki sok életet él meg sok bolygón, más
testekben, mert a lélek a Forrás egy része és ezért halhatatlan. Annak a megértése nélkül, hogy milliónyi életet élünk le nem csak egyet, nem lehetséges megérteni az életet és a kozmikus törvényekkel összhangban cselekedni. A korábbi
életek ténye, egy egyetemes tudás minden fejlett bolygón és semmi köze sincs a vallásokhoz vagy a babonákhoz. Ez a
Létezés egy természetes része, pont, mint a csillagok, vagy a dimenziók. Minden fénylény vagy angyal, információkat fog átadni a kozmikus alapelvekről. Egy azon alapelvek közül a karma. Az ok és okozat kozmikus törvényszerűsége.

Pozitív karma – siker

Minden egyes léleknek vagy pozitív, vagy az elmúlt életekből eredő negatív karmája van, a korábbi személy viselkedésétől függően. Ez azt jelenti, hogy minden, amit tesztek visszatér, vagy a jelen életben, vagy egy másikban.

Karma: az ok és okozat kozmikus tanulási rendszere
 Minden fejlett bolygón ismert a Világegyetemben
 Segít minden léleknek negativitás nélkül cselekedni
 Ez a kozmikus tudatosság (Isten) egy egyetemes alapelve és ezért nincs kapcsolata az ember alkotta vallásokkal

A karma a kozmikus tudatosságból eredő nevelési rendszer, hogy segítse a lelkeket tanulni és fejlődni az alacsonyabb
dimenziókban, a hibákból és a leckékből való tanulás által, valamint, hogy spirituálissá váljanak. A karma a Létezés egy olyan alapvető elve, amely mindenkire hatással van, akár elhiszik ezt az emberek, akár nem, továbbá semmi köze sincs a vallásokhoz és a babonákhoz.

Az élet értelme, hogy kifejlesszük a szeretet tudatosságát.

Az élet értelme a tudatosság kifejlesztése, a szív, az elme és a jellem fejlesztése a spirituálissá válás érdekében. A negatív karmát, pozitív karmával meg tudjátok változtatni. Pozitív karmát pozitív tettekkel, gondolatokkal és beszéddel teremtitek meg… más szóval, kozmikus szeretettel. Minden elmúlt vagy jelen életből eredő traumatikus tapasztalat, mint a háborúk, félelmek, éhezés, betegségek, fájdalmak, fizikai és mentális sérelmek, gyógyítatlan utálat és neheztelés, a korábbi szerelmi kapcsolatokból eredő minden szenvedés, csalódások, féltékenységek, vagy vitatkozások más emberekkel, mind régi gátló energiák, amelyeknek gyógyulásra van szüksége.

Önmagunk védelme a negatív környezettől

A Földön ma a modern városokban, sok ember vesztette el az igaz energetikai kapcsolatát a természettel, vagy a
kozmikus tudatossággal, mivel minden nap ki vannak téve a versengő gondolkodásnak a TV-ben és a munkájukban.
Sokan tudják, hogy ésszerű elképzelés az, hogy a természet egészséges. De csak egy kisebbségnek van meg a
tapasztalata és a tudása arról, hogy az igazi energetika az oka a természetes gyógyító energiának, a kozmikus tudatosság energiájának és a kozmikus szeretet energiájának. Egy városban sok olyan energia van, ami megzavarja a természetes energiák érzékelését.

Túl sok elektromos eszköz, túl nagy légszennyezés, túl nagy zaj, túl nagy bűnözés, stressz és versengő gondolkodásmód, valamint túl sok más emberek negatív gondolataiból és érzelmeiből származó energetikai befolyás van. Ha túl sok emberrel élünk együtt az épületekben a Földön, akkor védtelenek vagyunk a más emberek és frekvenciák gondolataiból és érzelmeiből származó sok energiájával és rezgésével szemben. A sok elektronikai eszköz és antenna is befolyásolja az auramezőnket. Egy ilyen környezetben, mint ez, az egyénnek több erőfeszítésre van szüksége ahhoz, hogy tisztán, erőteljesen és egészségesen tartsa a saját energiáját. Az ideális helyzet az lenne, ha a népesség egyenletesen lenne szétszórva a természetben, ahol a saját vegetáriánus ételüket termeszthetnék. Nélkülözhetetlen, hogy elmenjünk magas rezgésű természetes, egészséges helyekre azért, hogy megtisztítsuk a test auráját és feltöltsük új fényenergiával.

Fénymunka – Gyógyulást teremteni a természetes kozmikus szeret energiájával az örvények helyszínén.

Alaje fénymunka – gyógyítás Görögországban, 2013

Még az ősi időkben is látogatták az emberek ezeket a gyógyító helyeket. Az egyik ilyen hely 2.500 évvel ezelőtt
Görögországban, az Oropós amfiteátrumának gyógyító központja, testi-lelki üdülőhelye, valamint jóshelye volt, 37
kilométerre északra Athéntól. Az amfiteátrum egy energiapontra épült fel és egy jós, illetve egy megszentelt forrással
rendelkező gyógyító központként szolgált, a Delfi jósdával egyenlő fontosságban. Ennek a helynek a gyógyító energiái
még ott vannak, ezért látogattuk meg mi is ezt a helyszínt. Ez a legjobban ismert szentély ami, a mitológiai látnokkal és gyógyítóval, Amphiaraossal van összefüggésben. Amphiaraos, Asklepios egy tanítványa volt. Asklepios volt a leghíresebb gyógyító és orvos az ősi Görögországban és a fia volt a földönkívüli Apollónnak. Sok gyógyító központja volt Görögország különböző helyein, mint a Kos szigeten, vagy mint, amit 2011-ben meglátogattunk, Epidavrosban.

Az amfiteátrum egy testi-lelki központ volt, ahol az emberek a templomban lévő gyógyítók és a hely örvényenergiájának a gyógyítását fogadták, valamint egy színházban és éttermekben kapcsolódtak ki. A templomnak voltak társalgó helyiségei, fürdőkádjai, hogy kihasználják a gyógyító forrás vizét, valamint alvó szobái. Azoknak az embereknek, akiknek személyes egészségügyi problémáik voltak, pár órát kellett feküdniük a templomban, hogy álmaikban a magasabb dimenziókból megkapják a válaszaikat és a látomásaikat. Később a templom gyógyítói segítettek nekik megérteni az álmaikat azért, hogy megértsék az egészségügyi probléma okát és, hogy hogyan is gyógyítsák meg azt.

Néhány ősi gyógyító még mindig ott van étertestben egy magasabb dimenzióban és segíti a látogatókat, hogy megkapják a gyógyító energiát a test és az elme számára. Így csináltunk egy meditációt, hogy összehangolódjunk velük és a hely örvényenergiájával. A csoportunk energiája olyan magas volt, hogy még a hadsereg is látta a radaron és két vadászrepülőt is küldtek, hogy kivizsgálják az energiát. A meditációnkban, kapcsolatba kerültünk a gyógyító energiákkal és azokkal a gyógyítókkal, akik még itt vannak, de más rezgésen.

Résztvevői tapasztalatok

„Amikor összekapcsolódtunk az ősi energiával, akkor képes voltam érezni az ottani ősi emberek energiáját. Talán egy
gyógyítóét. Ezután úgy éreztem, mintha a testem egyik fele lebegett volna.”
„Amikor elmentünk Oropós templomának amfiteátrumához, azt éreztem, hogy egy fénylény jön oda mindegyikünkhöz és egy 3 levelű koszorút helyez a fejünkre. Ez egy győzelmi díjat jelent az életünkben történt feladatokért. Ez egy nagy ajándék volt a számunkra.”

„Oropós amfiteátrumának gyógyító központja egy nagyon érdekes élmény volt, mivel képes voltam nagy figyelmet
fordítani azon gyógyító energiára, amelyet az emberek olyan hosszan gyakoroltak ott. Például a múltban az emberek
aludni mentek oda és az álmaik értelmezve lettek. A meditációmban láttam azt, hogy ez a cselekedet az, amiért
idejönnek és nagyon elkötelezett emberek voltak ott, hogy segítsenek ezt megtenni. Ez természetesen egy alkalom volt, egy oka annak, hogy minden nap segítsék az embereket, akár még megállás nélkül is. Teljesen el voltak kötelezve arra nézve, hogy ezt tegyék. Láttam magamat, hogy jó nyomon vagyok. Ez egy olyan mély meditáció volt, amit ott tapasztaltam meg, majd kapcsolódtam ehhez a helyhez. Nem tudom elmondani neked a részleteket, de számomra a egfőbb üzenete az volt, hogy gyógyító energia van mindenhol, szerte ezen a helyen és mindaz amit tennünk kell az az, hogy fordítsunk nagy figyelmet erre és használjuk fel.

Az elme negatív blokkjainak, programjainak és mintáinak meggyógyítása, a szeretet magasabb tudatosságával.
Az egyén életében lévő leckék azért vannak, hogy megtanuljon korlátolt és alsóbbrendű gondolkodás nélkül létezni.

Az elme negatív blokkjainak meggyógyítása

A negatív emberektől származó negatív manipuláció, TV, média, politika és vallások, blokkokat teremtenek az elmében.

Sok ember korlátokkal, negatív gondolkozással korlátozza le magát, mert a földi társadalom, politika és vallások által
vannak beprogramozva arra, hogy így tegyenek.

A bőség a Létezés egy olyan része, amelyet meg kellene osztani másokkal.

A bőség a Létezés egy része, annak az energiának a része, amit „Istennek” hívnak. Ha visszautasítjátok ezt a részt, akkor a kozmikus tudatosságot sem fogadjátok el. A magasabb dimenziókban, minden ember bőségben él. Mindenük megvan, amit csak akarnak. A kozmikus tudatosság (Isten), nem mondja senkinek sem, hogy legyen szegény, vagy korlátozott. Csak az egoista földi emberek akarnak másokat szegénynek látni és használják fel évezredek óta a pénzügyi rendszert a Földön arra, hogy leigázzanak másokat és háborúkat teremtsenek. A bőség a Létezés egy természetes része, amelyet meg kellene osztani másokkal. A Föld gazdagságának a rosszul felhasználása, programozott be sok embert arra, hogy azt gondolják a bőség rossz dolog.

De ez a gondolkodás meggátolja, hogy bőséget fogadjatok be a kozmikus tudatosságtól, mivel ezzel azt mondjátok a kozmikus tudatosságnak, hogy nem akartok bőséget. Ebben a pillanatban azt látjuk, hogy a politikai irányítórendszer és olyan negatív emberek, akik spirituálisnak tettetik magukat, lassan részeikre hullnak szét. Ez a kozmikus fény rezgésemelkedésének, a valódi spirituális emberek szeretetenergiájának és a földi emberek ébredési bizonyítványának egy eredménye. Csak a fény képes megmaradni a fényben. Csak a magas rezgés tud megmaradni egy magas rezgésen. Ugyanez fog megtörténni egy napon a pénzügyi rendszerrel is a Földön.

A hatalom és a gazdagság spirituális felhasználása, egy olyan pénznélküli társadalmat fog megteremteni, ahol a bőség el van osztva.

Ha a Földön egy pénznélküli társadalmat akarunk, akkor azt spirituális és társadalmi tervekre kell felhasználnunk, amíg egy magas rezgéssel meg teremtünk egy másik valóságot, ahol a pénz már nem képes megmaradni. Ez az átalakulás egy folyamat, hogy az értékről és a tiszteletről tanuljunk, valamint megtanuljuk a hatalom és a gazdagság spirituális felhasználását. Ameddig a pénz létezik a bolygón, addig a lakosoknak egy tanulási eszköznek kellene ezt látniuk és spirituális, pozitív célokra kellene felhasználniuk, hogy mindenkinek segítsenek vele. Ez egy napon, ez egy fejlett, spirituális, pénznélküli társadalmat fog megteremetni. Egyszerűen azért, mert egy olyan társadalomban, ahol mindenki a mások testi-lelki egészségét keresi és mindent cserekereskedelemmel osztanak meg, ott a pénz eszköze többé nem szükséges.

Katonaság – Ipar – Kormányzat – Vallási kultuszok

Amíg a pénzt elnyomásra, vagy mások bántalmazására használják, a lecke nincs megtanulva. Minden bolygó egy iskola arra, hogy más leckéket tanuljunk meg.

Minél több hálával és szeretetettel rendelkeztek az élet minden pozitív nézőpontja szempontjából, annál több bőséget
fogtok bevonzani.

Ha a gazdagságot és a bőséget spirituálisan használjuk, akkor hálásak vagyunk annak a lényegéért, amit megszerzünk.

Minél több hálával rendelkeztek, annál több bőséget és boldogságot vonzotok be. Minél több féltékenységgel, egóval
vagy gyűlölettel rendelkeztek, annál inkább boldogtalanságba, stagnálásba és az irányítás egy pénzügyi rendszerébe
taszítjátok bele magatokat, mert a gondolataink és érzéseink teremtik meg a valóságunkat. Hogyha más pozitív emberek sikerének örültök, akkor szintén bőséget fogtok bevonzani, mert ez az ok és okozat egy kozmikus törvénye.

Ha féltékenyek vagy irigyek vagytok más sikerére, akkor gátolni fogjátok a saját bőségetek áramlását, mert a gondolatok és az érzelmek teremtik meg a valóságunkat. Ez magasabb tudomány és a Létezés egy alapelve, pont úgy, mint a gravitáció, rezgések, vagy a dimenziók. Ha mások megsegítésére használjuk fel a pénznek hívott energiát, akkor a pénz végül el fog tűnni a Földről, mert egy spirituális társadalomban ez többé nem szükséges. Ameddig a pénzt fegyverekre, korrupcióra, primitív üzleti sportversenyekre – ego játékokra és tűzijátékokra használják fel, mialatt milliók éheznek, vagy hajléktalanok, addig nincs spirituális fejlődés a Földön.

Amikor a könyörület és a szeretet leckéjét meg lesz tanulva, a pénz rendszere el fog tűnni a Földről és határtalan
gazdagság fog megnyilvánulni.

Amikor a könyörület, a szeretet és a csoportos tudatosság leckéje meg lesz tanulva, a pénz rendszere el fog tűnni a
Földről és határtalan gazdagság fog megnyilvánulni, csak úgy, mint a magasabban fejlett bolygókon. Miután a
pénzrendszer darabjaira hullott, az embereknek meglesz a lehetősége, hogy egy új, spirituális alapelveken és
szabadenergián alapuló valóságot teremtsenek meg. A magasabb dimenziókban nincs pénz. Mindenki bármit meg tud nyilvánítani a gondolatok erejével, amit csak akar, mert a lecke a korábbi életekben már el lett sajátítva és a kozmikus tudatosság energiáját használják fel arra, hogy másnak segítsenek. Mindenki a mások szolgálatáért és a kozmikus tudatossággal összhangban él. Sok olyan bolygó volt, ahol hasonló társadalom létezett, mint a Földön, ahol kevés gazdag és sok szegény volt.

De amikor az emberek elkezdték fejleszteni a tudatosságukat, eltávolították a pénzügyi rendszert, politikát, katonaságot, vallásokat és a versengő gondolkodásmódot. Elhagyták a zsúfolt városokat és gyárakat a pusztításukkal és a környezetszennyezésükkel. Fogták a tudásukat és elköltöztek a természetbe, hogy független falvakat építsenek. Elkezdtek újra harmóniába élni a természettel, a saját vegetáriánus ételüket termesztették és mindenki a saját tehetségét használta fel, hogy másokon segítsen. Egy idő után, egy energetikai átalakuláson mentek keresztül és felemelkedtek egy magasabb dimenzióba. Ez egy természetes folyamat, ami sok bolygón megtörténik. A legjobb energia, amit ennek elérésére használhatunk, az a valódi kozmikus, egyetemes szeret rezgése. A valódi kozmikus szeretet, az a szeretet, amit ego, kapzsiság, vagy féltékenység nélkül küldtök el mindennek. A kozmikus szeretet erőteljes és határtalan.

A VALÓDI SZERETET REZGÉSE, A KOZMIKUS TUDATOSSÁG REZGÉSE ÉS EZÉRT EZ A MEGOLDÁS MINDENRE.

Ez a kreatív, teremtés és megnyilvánulás ereje, ami minden és mindenki belsejében van. De ezt az energiát tudatosan
kell felhasználnunk a mindennapi életünkben. Mindenkinek megvan a lehetősége, hogy kapcsolódjon a határtalan
kozmikus tudatosság erejéhez és megteremtse a szeretet, tudás és öröm egy társadalmát a Földön. Ha elég ember
használná az egyetemes szeretet kozmikus energiáját, akkor az megemelné mindenki tudatosságát ezen a bolygón és
fokozná az életminőséget, mert a Létezésben minden össze van kapcsolódva energetikailag. Mindenki képes lenne
kitörölni a régi negatív elmeprogramokat és kifejleszteni a szeretet, illetve a könyörület tudatosságát. Ez elvenné azon földi irányítók erejét, akik háborút és rabszolgaságot terveznek. Ez az, amiért fontos energiamunkát végezni a fénymunka találkozókon.

Fénymunka – Gyógyulást teremteni a természetes kozmikus szeret energiájával az örvények helyszínén.

Alaje fénymunka – gyógyítás Görögországban, 2013

Feltöltődve teljesen az elmúlt napok gyógyító fényenergiáival, a következő napon meglátogattuk Athént és az Akropoliszt.

Ezt a helyet 2.500 évvel ezelőtt építették meg. Sok negatív energiát tapasztalt meg a múltban és még a mai napig is ezt teszi. Ezért ide jöttünk, hogy fénymunkát végezzünk és elküldjük a kozmikus szeretet gyógyító energiáját azért, hogy átalakítsuk a negatív energiákat és pozitív élményeket teremtsünk meg mindenki számára. A kozmikus szeretet energiája segíteni tud az embereknek, hogy fejlesszék a tudatosságot és megteremtsék az igazság, könyörület, boldogság és bőség egy társadalmát, ha hajlandóak használni a kozmikus szeretetet a mindennapi életükben. A fényenergiánkkal sok olyan léleknek segítettünk, akik traumatikus élmények miatt, évezredek óta voltak itt csapdába szorulva.

Résztvevői tapasztalatok

„Miután minden energiahelyen voltunk, ahol az összes jó gyógyító energiát befogadtunk, eljöttünk Athén központjába. Itt sok vegyes energiát éreztünk… régi energiákat… új energiákat… erőszakot a múltból… El szeretném mondani az embereknek azt, hogy ha nyaralni vagy talán egy üzleti útra jönnek erre, akkor szánjanak időt arra, hogy küldjenek el egy kis gyógyító energiát ide, mert komoly szükség van rá, hogy ezek a régi energiák megtisztuljanak.”
Athén békés aranykorában, Asklepiosnak a gyógyítónak szintén volt itt egy temploma, Akropolisz sziklái mellett. A kígyó amelyet tart, a Létezésben lévő örvényenergia mozgását szimbolizálja és egyben az emberi DNS szerkezetét, valamit a tudást, hogy hogyan gyógyítsa meg azt. A Létezésben minden egy spirális formában mozog. Itt egy meditációt csináltunk, hogy kapcsolatba kerüljünk energetikailag az ősi gyógyítókkal. Néhány résztvevő látta is őket egy finomanyagi állapotban.

„Sok energiát éreztem, amikor az Akropolisznál meditáltunk. Azt éreztem, hogy a gondolkodásunkban nagyon
korlátozottak vagyunk a Földön és sokkal, de sokkal több van a Létezésben. Mivel az emberek a Földön azt gondolják, hogy csak az a valóságos, amit a fizikai szemeikkel látnak. A valóság azonban ennél több. Volt egy látomásom is az Akropolisznál, hogy sok gyógyító volt itt, aki másokat szolgált és segített, hogy felismerjék a problémáikat.”

„A meditációban, amit az Akropoliszban csináltunk, a gyógyítók Akropoliszának a templománál, láttam Askleipost és
megkérdeztem, hogy meg tudná-e gyógyítani az anyaföldet és az óceánt. Aztán először egy fiatal növényt adott nekem
és tudtam az élményemből azt, hogy magunkért kell a feladatokat elvégezzük, így fogtam a fiatal növényt és odaadtam az anyaföldnek. Aztán valami olyan másvalamit adott át nekem, amit nem tudtam felismerni és azt mondta, hogy minden óceán kapcsolatban áll egymással.

Egy kicsit összezavarodtam emiatt és aztán odaadtam ezt az ajándékot az óceánnak.”
Ezután egy ősi börtönt látogattunk meg az Akropolisz mellett. A híres filozófust, Szókratészt végezte ki itt a kormányzat, arra kényszerítve őt, hogy mérget igyon, mivel etikáról, igazságról, a jóság űzéséről, a vallási hitrendszerektől való függetlenségről és a politikai irányításról beszélt. Politikai foglyok százait haltak meg itt, a lelkük pedig itt ragadt azon idők óta, a traumáik, babonáik és hitrendszereik miatt, amelyek gátolják őket abban, hogy megtalálják a fényt. Így egy tisztító energiamunkát végeztünk és egy fényörvény kaput teremtettünk meg, hogy segítsünk azokat a lelkeknek megtalálni a fényt, továbbá, hogy folytassák a fejlődésüket a következő életeikben.

Résztvevői tapasztalatok

„Amikor az Akropolisznál, Szókratész börtöne előtt voltunk, óriási mennyiségű szomorúságot és bánatot éreztem. Aztán használtuk a fény és a szeretet energiáját, majd láttam a lelkeket felrepülni az örvény fényébe.”
Az élet értelme, hogy kifejlesszük a szeretet tudatosságát.

A jellem személyes belső fejlesztésén dolgozni azért, hogy a kozmikus szeretet tudatosságával rendelkezzünk, alapvető és szükségszerű, nem számít, hogy a társadalom mely területén. Amikor a lényünk belső magjára tekintünk rá, egy mély változás történik meg belül. Az első lépés az, hogy legyen meg a belső akarat és a kívánság arra nézve, hogy az érzelmi megtisztuláson, valamint a mindennapi életünkben lévő kellemetlen körülmények megtisztításán dolgozzunk. A cél megszabadulni a negatív energiáktól és a negatív gondolatoktól azért, hogy egy pozitív életet teremtsünk meg. Engedjük el azokat az embereket, akik fájdalmat és szomorúságot okoznak nekünk. Engedjük el azokat az embereket, akik irányítani és elnyomni akarnak bennünket a fanatikus dogmákkal. Engedjük el a haragot, stresszt, egót és versengést.

Küldjünk szeretetenergiát a távolba a negatív embereknek, így ők is meg tudják találni a fény ösvényét. Ebben az
energetikai megtisztulásban, a kozmikus szeretet energiája megérinti a szívüket és az emberek feladják a dohányzást,
alkoholizálást és az önpusztítást. Abbahagyják az állati tetemek elfogyasztását és a gonosz viselkedést. Ebben az
energetikai megtisztulásban, az egészségre és a kozmikus fényre összpontosítunk és nem azokra a dolgokra, amik a
fájdalmat és a betegséget okozzák, mert a gondolatok, illetve az érzések energiák és megteremtik a valóságunkat.

Erre összpontosítva, olyan új embereket, új helyzeteket és lehetőségeket vonzzunk be, amelyek támogatni tudnak bennünket abban, hogy elérjük a célunkat, egy szerető társadalmat. Mivel ez a Létezés ok és okozatának egyetemes alapelve.

Résztvevői tapasztalatok

„A fénymunka alatt minden este azt álmodtam, hogy az asztrálsíkon is csináljuk a fénymunkát. Egyik este láttalak Alaje, amint azt mutatod meg a számomra, hogy egy gyógyító templomhoz fogunk elmenni.”

„Számomra ez az egész utazás igazán elképesztő volt. Képes voltam olyan erősen érezni az energiát. Emlékszem,
ahogyan a videóidat nézem Alaje és látlak körbe sétálni, amit emberekre helyezed a kezed… éreztelek és a szőr elkezdett felállni a kezemen. Ez igazán csodálatos volt. Eljöttem az emberekkel ide… a csodálatos… szerető… az ajándékok, amikkel mind rendelkeznek, egyszerűen csak annyira csodás emberek. A szinkronicitás által is nagyon meg voltam érintve.

Mindent szinkronisztikusnak találtam köztünk és azt, ahogyan minden kikerekedett. Mint azt is, ahogy minden pont
megoldódott.”

„Az egész utazás elképesztő volt. Sehova máshová nem tudtam eljutni. Itt a 8 napban, minden megvolt, amit csak meg kellett tanuljak. De az élet egy folyamatos tanulás, tehát lehet, hogy vissza fogok ismét jönni egy nap, hogy megint megtanuljak valamit. Az egész túra nem valami olyasmi, amit a racionális logikus elmével meg tudnánk magyarázni.

Ez egy spirituális tapasztalat. Ne használjátok a racionális-logikus agyat arra, hogy ezt megmagyarázzátok.”
„Ez a túra egészen elképesztő volt a számomra, mert elég szerencsés voltam ahhoz, hogy sok olyan emberrel találkozzak, akik olyan gondolkodásúak és teljesen elképesztő tehetségűek, amit a legtöbbünk nem akar más emberekkel megosztani, mivel azt érzik, hogy kicsúfolják és nevetségessé teszik őket. Ami igazán tetszett ebben a túrában, az az volt, hogy olyan különleges helyekre mentünk el, amelyek arról híresek, hogy másoknak segítettek a múltban, így ezt arra használtuk fel, hogy magunk között dolgozzunk vele. Kiszabadítottuk ott azt az energiát, amely segíti a bolygót, hogy megnövelje a rezgését és remélhetőleg sok olyan embert is felébreszt, akik össze vannak zavarodva és nem pontosan tudják, hogyan folytassák a túl sok médiával (TV) és negatív energiával körülöttünk, amik alapvetően tudatlanságban tartanak bennünket, egy alvó állapotban.”

A fénymunka találkozókon az energia sokkal erőteljesebb, mivel több olyan ember van ott, aki a gyógyító energiára
összpontosít. A gyógyítás sok szinten és dimenzión történik meg, mivel a résztvevők Felsőbb-Énjei együtt dolgoznak, még akkor is, amikor a fizikai test alszik. A fénymunka a magasabb dimenziókon, vagy az éterikus űrhajókban is folytatódik. A görögországi fénymunkánk nagy siker volt. Olyan szerető energiákat teremtettünk meg, amelyek sok szinten segítik a Földbolygót és a lakosokat, még akkor is, ha a legtöbb földi ember nincs ennek tudatában ebben a pillanatban. De az igaz énjeik, a lelkeik, fogadják az energiánkat, mert a Létezésben minden össze van kapcsolódva energetikailag, finomanyagi energiával.

Alapvető személyes fejlődés

A szeretet tudatossága a kulcs ahhoz, hogy a Föld minden negatív szerkezete meggyógyuljon.
A szeretet tudatosságának személyes fejlődésén való munka alapvető, ha a földi társadalom minden negatív szerkezetét meg akarjuk gyógyítani és egy békés, szabad, együttérző és egészséges társadalomban akarunk élni.
Hajlandóak a földi emberek a kozmikus szeretet személyesen és globálisan használni?

A szereteten alapuló gondolatok és tettek, békét, bőséget és boldogságok teremtenek.
Ha a Földön globális méretben akarunk egy pozitív változást csinálni, akkor minden energiánkat a pozitív energiára, a pozitív helyzetek megteremtésére, a negativitás eltávolítására kell koncentrálni. A barátságos, szerető viselkedésre
koncentrálni az emberek, állatok és a növények irányában. Támogatni a szerető embereket és nem megpróbálni
hitelteleníteni és bántalmazni őket. Ez egy olyan folyamat, aminek időre van szüksége és nem lesz meg egy nap alatt.
Bölcsességet és egy magasabb tudatosságot nem lehet egy gombnyomásra megteremteni, ehhez az egyetemes szeretet és a meditáció tetteivel való fejlődés szükséges.

A KOZMIKUS SZERETET A MEGOLDÁS MINDENRE

A kozmikus szeretet – a megoldás mindenre

Mindenkinek megvan az ereje ahhoz, hogy megváltoztassa a kellemetlen helyzeteket az életben, a Forrás, fénylények,
vagy a spirituális földönkívüliek kozmikus szeretetenergiájához való összekapcsolódással.

Alaje a plejádi – Űrhajó fotó (2012 június) – Fényhajó üdvözlés

Az egyéni személyek belső fejlődése, fel fogja szabadítani a Földbolygót a háborúktól, gyűlölettől, egótól, drogoktól,
rabszolgaságtól és a negatív irányító erőktől, valamint meg fogja nyitni a kapcsolatot a fénylényekhez, magasabban
fejlett bolygókról származó, spirituális jóindulatú emberekhez és a magasabb egyetemes tudáshoz.

Alaje a plejádi – Űrhajó fotó (2005) – Plejádi űrhajó üdvözlés

Alaje a plejádi – Űrhajó fotó (2013 október) – A szeretet kozmikus energiájával repülő éteri interdimenzionális fényhajó

A szeretet egy magasabb tudatosságával, a társadalom készen állna arra, hogy használja azt a szabad energiát, ami
szabadon elérhető a Létezésben és senkinek sem kellene többet fizetnie az elektromosságért, vagy üzemanyagot
használnia.

A kozmikus szeretet valódi energiája minden betegséget meg tud gyógyítani, mert ez a kozmikus tudatosság energiája.

A szeretet magasabb tudatosságával, minden betegség gyógyítható lenne és a fegyverek eltűnnének. Készen áll a Föld
népessége egy magasabb tudatosságra, vagy a gyűlölet, ego, háborúk és szenvedés régi ösvényén akar maradni?
Készen áll a Föld népessége egy magasabb tudatosságra, vagy folytatni akarja a gyűlöletet, egót, környezetszennyezést és az önpusztítást?

Készen áll a Föld népessége, hogy a jószándékú csillagnemzet része legyen a Világegyetemben, vagy inkább a
negativitásban és a negatív erők általi manipulációban maradást részesíti előnyben? Minden egyes csillagközi
civilizációnak, a fejlődése szempontjából szabad akarata és saját felelőssége van. Mondjuk el mindenkinek a kozmikus szeretet energiáját és hagyjuk nekik ezt a szívükben megérezni, mert: AZ ÉLET ÉRTELME, HOGY KOZMIKUS SZERETET LEGYEN A SZÍVBEN ÉS TUDATOSSÁG. A KOZMIKUS SZERTET A BÖLCSESSÉG, INTELLIGENCIA ÉS A BOLDOGSÁG ALAPJA.

A KOZMIKUS SZERETET A MEGOLDÁS MINDENRE

A KOZMIKUS SZERETET A KOZMIKUS TUDATOSSÁG ENERGIÁJA. A KOZMIKUS SZERETET AZ ORVOSSÁG A NEGATÍV KÖRNYEZETRE. A KOZMIKUS SZERETET A MEGOLDÁS MINDENRE.

ALAJE – A PLEJÁDI CSILLAGRENDSZER FÉNYDIMENZIÓIBÓL LESZÜLETVE
Ezt a filmet Alaje a plejádi, a más bolygókról és dimenziókból származó spirituális emberek és fénylények energetikai
támogatásával rendezte meg. Sok földi erőfeszítéssel, költséggel és szerető baráti támogatással, hogy segítse a földi
embereknek kifejleszteni az egyetemes szeretet tudatosságát.

Forrás:

http://alaje.hu/videok.php

 15,330 total views,  24 views today

Vélemény, hozzászólás?