sze. febr 8th, 2023

Ha van egy terhed, vagy egy gondod, vagy akármilyen kérdésed, akkor döntést hozunk a szívünkből, hogy az Angyaloktól kérdezem meg a választ, és lecsendesülünk, lelassulunk, és feltesszük a kérdésünket, a legjobb fennhangon, egy meggyújtott gyertya mellett.
És csendesen lélegzünk, mindenféle, előképzelgés nélkül csendben várjuk a választ!
És megjön.
A kérésre bármilyen formában érkezhet válasz.

Az nem jó, hogy küldjetek nekem egy kis pénzt! Mert akkor felmegy a macska a szekrény tetejére, ahol mér egyszer sem járt, és lelöki a perselyt! 🙂

A válasz bármilyen formában érkezhet, nem csak gondolati képekben, vagy szavakban.

Ha felteszel egy kérdést, és nem jön a válasz az nem azért van mert nem válaszolnak, hanem akkor az ember, olyan választ kap ami nem tetszik az egónak, pl. várj még, vagy nem lehet, ilyenkor úgy csinál az egó, mint a süket disznó az állóbúzában, azt mondja őkelme, semmi választ nem kaptam, nem jó ez a kommunikáció! 🙂

Hogyan szólítsam meg őket? A szívemen keresztül?
Csak is szíven keresztül, minden Égi lényt! Az elmével nem érdemes őket megközelíteni, mert nem tűnik mindig logikusnak a kapott válasz, de mindenképpen JÓ!

Az észnek ilyenkor el kell mennie, semmit sem ér!

Nincs kikötött, de ha Te az őrangyaloddal készítesz egy kommunikációs rendszert ami csak a tiéd, csak nektek működik, akkor csináld meg!

Az a tiéd lesz.

Más nem alkalmazhatja.

Csak szeretettel és határozottan rá kell szólni, hogy most csendben legyen, és támogasson a tevékenységben amit végezni akarsz.

És ha a légzésedre figyelsz folyamatosan akkor az megfelelően segít.

Minden ember egyedi, és mindenki én másként tudnak segíteni és mutatkozni, az is igaz amit más ember ír, nem érdemes pálcát törni más angyaltechnikái felett.

Érdemes mudrát azaz kéztartást is alkalmazni az elme lecsendesítéséhez:

Írta: Molnár Károly
Közreadta és kiegészítette: Gabriel Szankz

Kép forrása:

http://harmoniasziget.lapunk.hu/spiritualis-kepek-2-1176040

Mudra kép forrása:

https://demonstudio.hu/images/09952843e274886d9ec5fcc309f0c996.jpg

 375 total views,  9 views today