sze. febr 8th, 2023

Egy ima amit elmondhatsz bármikor, amikor egy ideig pihensz vagy ágyban vagy.

 

1. Mit jelent a sós vizes kezelés?

A szellemek (démonok, ördögök, negatív energiák stb.) a fekete energiájukkal hatnak az emberekre és ezáltal különféle problémákat okoznak. Többek között akadályozhatják a világos gondolkodást, előidézhetnek depressziót, szervelégtelenséget, mellkasi fájdalmat, különböző függőséget, pénzügyi gondokat, stb.

Description of black energy

A szellemek a megtámadott egyén testében tárolják fekete energiájuk nagy részét. Ezektől a fekete energiáktól csak spirituális gyakorlattal szabadulhatunk meg, vagy az ennél célratörőbb módszerrel, a sós vizes kezeléssel.

A sós vizes kezelés egy egyszerű, ám hatékony módszer arra, hogy szervezetünket megszabadítsuk a láthatatlan, mégis kártékony fekete energiáktól. Ezzel a módszerrel nem pazaroljuk spirituális energiánkat arra, hogy a fekete energiával harcoljunk, hanem spirituális gyakorlatainkat és energiánkat a spirituális fejlődésünkre tudjuk fordítani.

2. Mikor tanácsos sós vizes kezelést alkalmaznunk?

Többé-kevésbbé mindannyian a szellemek hatása alatt vagyunk. Ennek eredményeként bizonyos fokú fekete energia raktározódik a testünkben. A naponta alkalmazott sós vizes kezelés segít megszabadulni ezektől a negatív energiáktól.

A sós vizes kezelés kiemelten fontos, ha a következő tüneteket tapasztaljuk:

 • Letargia
 • Csökkent aktivitás és lelassult reakció képesség
 • A gondolkodásra való képtelenség
 • Kavargó gondolatok, főleg, ha negatív jellegűek
 • Düh, vagy bármilyen extrém érzelmi megnyilvánulás
 • Stressz
 • A fizikai fájdalom ill. betegség bármilyen formája

Amennyiben ezen tünetek bármelyikét észleljük – tehát fizikai, érzelmi, vagy spirituális gyengeséget érzünk –, tudnunk kell, hogy a szellemek ilyen állapotban könnyebben megtámadhatnak bennünket, így a tünetek is felerősödhetnek.

A lenti kép egy szellem szubtilis képe, amely épp depressziót vált ki az egyénnél.


Megjegyzés: Minden alkalommal, amikor gyengélkedünk, a támadás veszélyének tesszük ki magunkat, ugyanis a szellemek (démonok, ördögök, negatív energiák stb.) ilyenkor a legkevesebb energiafelhasználással is negatív hatással vannak ránk.

Súlyosabb esetekben, erős szubtilis stresszkor (distess) a sós vizes kezelést naponta 2-3 alkalommal, 2-3 órás eltéréssel meg is ismételhetjük.

3. Mire van szükségünk a kezelés elvégzéséhez?

 • Egy nagyobb lavór (mosdótál)
 • A lavórt megtöltjük vízzel (félig), úgy, hogy a víz a bokánkat ellepje
 • Durvább szemcsés kősó vagy tengeri só
 • Törülköző
 • Kisebb szőnyeg (a kilépéshez)

4. Mi a folyamata a sós vizes kezelésnek?
4.1 Útmutatás lépésről lépésre

 • Töltse meg a lavórt (félig) úgy, hogy a víz ellepje a bokáját, és adjon hozzá két evőkanál kősót, vagy tengeri sót.
 • Imádkozzon Istenhez őszintén és hittel, hogy távolítsa el Önről a feket energiát. Imádkozzon azért is, hogy a fekete energiák szellemek (démonok, ördögök, negatív energiák stb.) megsemmisüljenek. Az Ima fontos eleme ennek a gyógymódnak, hiszen a kezelés ettől válik igazán hatékonnyá.

Gyógymód:

 • Üljön egyenesen, a sós vízbe merített lábakkal oly módon, hogy a lábak között 2-3 cm-es távolság legyen. Ezáltal érhetjük el, hogy a fekete energia a legnagyobb mennyiségben távozzon el testünkből. Ha a lábujjak összeérnek, akadály keletkezik és a fekete energia nem tud szabadon eltávozni a talpunkon keresztül.
 • Tartsa a lábát a sós vízben 10-15 percig.
 • Amíg a lába a vízben ázik, kántálja Isten Nevét a saját vallásának megfelelően.

A kezelés végén:

 • A kezelés után imádkozzon Istenhez, hogy vonjon Ön köré védőburkot. Ezután öntse ki a sós vizet a WC-csészébe és öblítse ki a lavórt.
 • Kántálja Isten Nevét a saját vallásának megfelelően még 2-3 percig

5. A sós vizes kezelés működése

 1. A kántálás és az ima hatására a felgyülemlett fekete energia kioldódik  a szervezetből, amelyet a negatív energiák lényünk különféle részecskéibe építettek bele.
 2. A sós víz azon képességgel rendelkezik, hogy kihúzza a testünkből a fekete energiát.
 3. A fekete energia eltávozását a testünkből különféle tünetek kísérhetik, mint például ásítás, böfögés, a láb zsibbadása, a fül és a szem melegsége stb. Néha szárazságérzet keletkezhet a láb azon részén, amit a vízbe mártottunk. Ez is a fekete energia távozásának a jele. A sós vizes kezelés után alkalomadtán a víz fekete árnyalatot vehet fel és kellemetlen szagot áraszthat magából, illetve néha fel is melegedhet. Ez a fekete frekvenciákkal való érintkezés hatása miatt van, amely épp eltávozik a testünkből.

6. A kezelés jótékony hatásának bemutatása példákon keresztül
6.1 Mi történik valójában a szubtilis dimenzióban a sós vizes kezeléskor?

A kezelés megfigyelése közben, amikor egy személy, aki a szellemek (démonok, ördögök, negatív energiák stb.)hatása alatt volt, elvégezte a sós vizes kezelést, Madhura Bhosale – aki egy fejlett hatodik érzékkel rendelkező Istenkereső hölgy – a következő változásokat vélte felfedezni a szellemen, illetve az általa gerjesztett fekete energián.


Érdemes meleg vízbe olyan forró vízbe amit lábunk elbír, beletenni 2 púpozott kanál kősót, tengeri sót és fél óráig benne lenni, mindkét lábunknak, és közbe kérni Istent, hogy szabadítson meg minket a negatív energiától és démonoktól, lényektől. Ezt folyamatosan mondhatjuk magunkban: “Köszönöm Istenem, hogy megszabadítasz minden rossztól.” A tv-t vagy ilyesmit zárjuk ki. Koncentráljunk a tisztításra. Próbáljunk magunkra szánni kis időt.

A lavór vagy mosdótálba a két lábunk között 3-4 cm rést hagyjunk ki. Ne érjenek össze a két lábaink az a lényeg.
A lavór vagy mosdótálba a sós víz a bokáink felett érjen, amennyi víz belefér, de épp annyit, hogy ki tudjuk vinni majd a wc-be lehúzni a vizet.

Fél óra elteltével, a forró víz ki fog hűlni és a vizet a wc-be öntsük.

6.2 A fekete energia eltávolításának szubtilis képe

Ez egy szubtilis kép a sós vizes kezelés hatékonyságáról, amint magába szívja egy boszorkány fekete enegiáját, amely túlzott szexuális gondolatokat ébresztett az egyénben.

Kérlek a videót nézd ez alapján is tudsz bővebb információt szeretni a gyakorlatról:

A videó könnyebb eléréséhez kattints a következő sorra:

https://www.youtube.com/watch?v=ccIt6TO1ZkU

 

Képek Forrása az alábbi cikkből:

https://www.spiritualresearchfoundation.org/hu/s%C3%B3s-l%C3%A1bf%C3%BCrd%C5%91

Első kép forrása:

Forrás üzenetek facebook csoport:

https://www.facebook.com/groups/501946881261072

Forrás:

https://www.spiritualresearchfoundation.org/hu/s%C3%B3s-l%C3%A1bf%C3%BCrd%C5%91

https://www.spiritualresearchfoundation.org/

 Videó Forrása:

https://www.youtube.com/watch?v=ccIt6TO1ZkU

https://www.youtube.com/watch?v=yahOcrxvmOI

Forrás:

https://www.youtube.com/

 

 

 

 

 

 

 7,548 total views,  9 views today