pén. dec 2nd, 2022

Telepátia a gyakorlatban:

3 Egyszerű Gyakorlat Az ESP Fejlesztésére

 

1. Színek Küldése Telepatikus Módszerrel

Ehhez a gyakorlathoz egy partnerre lesz szükséged. Üljetek le kényelmesen egymással szemben, és fogjátok meg egymás kezét. Egyikőtök majd küldi az információt, a másik meg venni fogja. Most mindketten csukjátok be a szemeteket. A küldő most koncentráljon egy színre, de ne valami különleges színre, amit nehéz eltalálni (pl. :akvamarin), hanem valami egyszerűre (pl.: sárga). A küldőnek tisztán látnia kell az elméjében a kiválasztott szint, látnia kell, amint a kezén keresztül átáramlik a befogadó személybe, át a kezein, egészen a fejébe. A küldőnek ezt a képet kell a fejében tartania. Amikor a küldő már kellően maga elé vizualizálta ezt a színt, szólnia kell a befogadónak, hogy ő készen áll. Miközben a küldő a vizualizálással foglalkozott, a befogadónak meg kellett tisztítania az elméjét, és amikor a küldő jelez neki, hogy készen áll, neki, ki kell mondania az első szint, amit maga előtt lát, amire először gondol, amit először lát az elméjében.

Egy tipp a befogadónak: Gyakran abba a hibába esünk, hogy az első színt, ami eszünkbe jut nem számítjuk, mert úgy gondoljuk, hogy azt csak mi találtuk ki. Még ha így is érzed, akkor is mondd ki ezt a szint, mert a legtöbb esetben, amire először gondolunk az a helyes. Mondd ki tehát, mert a partnered nem fog neked hinni, ha már vagy századszor mondod, hogy: “Dehát én valójában erre a színre gondoltam először!” Ha sikerült kitalálnod a színt, akkor kezdhetitek elölről a gyakorlatot.

2. A Kártyalapok Színének Eltalálása

Ehhez a gyakorlathoz szükséged lesz egy pakli kártyára (francia kártya). Keverd meg jól és helyezd egy rakásra. Mielőtt hozzákezdenél a gyakorlathoz, vegyél ki a pakliból egy piros és egy fekete kártyalapot, és figyeld meg, hogy melyik szín milyen érzeteket kelt benned. Mindössze annyit kell tenned, hogy fogod a kezedben és megfigyeled, hogy az adott kártya milyen érzetet kelt benned: hideg vagy meleg, de lehet bármilyen más érzet is (bizsergés, csiklandós, stb.). Aztán mikor elkezded húzgálni a kártyákat, csak figyelned kell milyen érzetet kelt, és ez alapján tudni fogod, hogy milyen színű az adott kártya. A gyakorlat előtt, a tenyered 15 másodpercig tartó gyors összedörzsölése is segíthet, mert aktiválja a tenyércsakráidat. Most vedd a kezedbe az első, a pakli tetején lévő kártyát, és anélkül, hogy megnéznéd, próbáld eltalálni, hogy piros-e vagy fekete. Hogy a legjobb eredményeket érd el, akár a homlokodra is helyezheted. Így sok ember számára általában könnyebb eltalálni a színeket. De ha úgy érzed úgy könnyebb, akkor bárhová máshová is helyezheted a kártyalapot, mondjuk a solar plexus csakrád közelébe is. Ha a megfelelő helyre teszed, azt érezni fogod. Próbáld ki, és meglátod milyen jól működik.

3. Az Aura Érzékelése

Ez egy eléggé szórakoztató gyakorlat. Ehhez is partnerre lesz szükséged. Egyik személy lesz a küldő, a másik a befogadó. A befogadónak most be kell csuknia a szemeit. A küldőnek mögé kell állnia, és anélkül, hogy megérintené a befogadót, közel helyezni a befogadó egy testrészéhez a kezét (pár inchnyire). Ilyenkor bár nem történik fizikai kontaktus, a befogadónak éreznie kell a másik kezét, mert az az aurájához ér. Bizonyos távolságból már éreznie kell. A küldőnek egy helyen kell maradnia a kezével, hogy a befogadó könnyedén kitalálja a kezének a helyét. Például lehet kezdésnek a fej mögött. Amikor a befogadó valamilyen bizsergő vagy meleg érzést érez valamely testrészénél, szólnia kell a küldőnek, és a küldő visszaigazolja az állítás helyességét.

Forrás:

http://users.atw.hu/fenykeresok/honlap/honlap/irasok/esp/3-Egyszeru-Gyakorlat-Az-ESP-Fejlesztesere.htm

 

 

Gyakorlatok, amikkel fejlesztheted a telepatikus képességeidet

Mi is a telepátia?
A telepátia nem más, mint a gondolatolvasás, illetve gondolatküldés, ami eszközök segítsége nélkül jön létre. Egy közvetlen kommunikáció két agy között. Állítólag mindannyian birtokában vagyunk ennek a képességnek. Lehet, hogy nem pont az x-gén által, de valamilyen módon képesek lehetünk elég gyakorlással és erőfeszítéssel elérni, hogy kiolvassuk mások gondolatait, illetve gondolatot, képeket, emlékeket küldjünk. Biztos lesz olyan, aki fogékonyabb és könnyebben megy majd neki, de aki “telepata” szeretne lenni, annak mindenképpen kísérleteznie a következő 5 gyakorlattal.

1. Színküldéses módszer
Szükséged lesz egy partnerre. Üljetek le kényelmesen egymással szemben. Eleinte akár meg is foghatod a kezét a könnyebb csatlakozás, ráhangolódás érdekében. Egyikőtök lesz a vevő, a másik a fogadó, állapodjatok meg benne, ki-kicsoda. Hunyjátok le a szemeteiket és a küldő koncentráljon egy egyszerű színre. Lássa tisztán az elméjében a kiválasztott szint, képzelje a befogadó feje körül. Amíg a küldő vizualizál, a befogadónak ki kell tisztítania az elmét, üresen kell tartania és várnia, hogy bevillanjon a szín. Sokszor esünk abba a hibába, hogy az első elvetjük attól félve, hogy azt csak mi találtuk ki, de nem szabad! Később a színt le lehet cserélni egyszerű állatra, számra vagy tárgyra is.

2. Kártyapakli módszer
Kelleni fog egy kártyacsomag: akár francia vagy Tarot kártya. Válasszatok ki három lapot. A küldő mutassa meg melyik három az, aztán válasszon ki egyet, de azt már ne árulja el. Memorizálja. Helyezze bele az elméjébe. Építse bele a gondolatából, behunyt szemmel tisztán lássa maga előtt. A befogadónak ezt a kártyalápot kell kiolvasnia a másik elméjéből.

3. Távolvasás módszer
Ha nincs partnered, akivel gyakorolhatsz, akkor próbáld ki ezt a gyakorlatot, amit egyedül is elvégezhetsz. Ülj le kényelmesen, tisztítsd meg az elmédet, kapcsolódj ki. Majd hangolódj rá egy személyre. A párodra vagy a testvéredre, bárkire. Vizualizáld őt magad előtt és próbálj belelátni a fejébe. Mire gondolhat most? Ne félj attól, hogy csak az ugrik be, amit „te gondolsz, hogy gondolja”. Próbálj egy-két momentumot megfogni. Utána jegyzeteld le, majd mielőbb kérdezd meg az illetőt, hogy akkor éppen mire gondolt.

4. Belenézés
Hasonló a helyzet, mint az előbbi feladatnál, csak érdemes közvetlen közelben is gyakorolni egy partnerrel, mert úgy könnyebben ráj lehet hangolódni. Mondjuk, mikor a pároddal vagy kettesben, nézz mélyen a szemébe és próbáld meg kifürkészni a gondolatait. Képzeld azt, hogy a szemein keresztül belépsz az elméjébe, ott megnyílik neked egy ajtó és meglátod vagy meghallod a gondolatait. Próbálj meg szófoszlányokat elkapni vagy képeket. Előtte ürítsd ki az elmédet és szabadulj meg olyan gondolatoktól, hogy esetleg a saját gondolatodat hallod vagy csak képzeled, amit látsz. Hangolódj rá egészen, érezd, ahogy belépsz a fejébe. A gyakorlat végén pedig „lépj ki” és csukd be a képzeletbeli ajtót, amit megnyitottál, így nem keveredhetnek később a gondolataitok.

5. Üzenetküldés
Gyakorló partner híján ezt is kipróbálhatod, illetve űzheted rendszeresen! Ugyanúgy helyezkedj el kényelmesen és kapcsold ki elmédet, mint az előbbiekben. Vizualizáld azt, akinek üzenni szeretnél. Jó erősen idézd fel az elmédbe. Majd mondd meg neki pontosan mit tegyen. A legegyszerűbb az, hogy „X, hívj fel most!” vagy „Y, küldj azonnal üzenetet nekem!” Legyen rövid, tömör és mondhatni parancsba adható. Ültesd el a fejében a gondolatot, mondhatni küld át a fejébe.
Kísérletezz bátran és sose menjen el a kedved attól, ha elsőre nem sikerül vagy csak nehezen jön össze, hiszen az is eredmény is. Előbb vagy utóbb a kitartásod meg fogja hozni a gyümölcsét!

Forrás:

https://www.femcafe.hu/cikkek/lifestyle/telepatikus-kepesseg-fejlesztese

 

 4,672 total views,  6 views today

Vélemény, hozzászólás?