vas. dec 4th, 2022

Az ikerláng szerelem

Ikerláng meditáció:

 

Az ikerláng szerelem jellemzői és az ikerláng találkozás lépcsőfokai.

Ikerlángja mindenkinek csak egy van. Ő a lelkünk másik fele. Energiamintázatunk megegyezik. Tükörképet mutat neked, ezért is nehéz elviselni, mert visszatükrözi az összes olyan tulajdonságodat, amit nem szeretsz. Addig nem is hoz össze titeket a sors – vagy ha igen, akkor el is választ – , amíg mindkét fél saját magában meg nem találta a harmóniát, az egyensúlyt. Hiszen hogyan várhatnád el valakitől, hogy elfogadjon, ha te sem tudod saját magadat elfogadni? És hogyan tudnád elfogadni azt az embert, aki ugyanolyan mint te, ha saját magadat nem szereted?

Ha fejlődsz, akkor őt is emeled, ha rossz kedved van és negatív vagy, akkor őt is lehúzod.

 Ha ezeket érezted, ezeket tapasztalod, akkor nagy eséllyel, valóban az ikerlángodra találtál rá:

  • olyan energiát éreztek, amit azelőtt soha. Mintha egy másik dimenzióba lépnétek át és megállna körülöttetek az idő. Ragyogsz és rengeteg erőre teszel szert, hiszen energiáitok egybeolvadnak.
  • nem érted miért, de szereted. Nem ismered, nem tudsz róla még semmit, mégis minden sejteddel vágysz rá.
  • attól tökéletes számodra, hogy létezik.
  • érzitek egymást, tudjátok mi történik egymással. Egymásra vagytok hangolódva, energetikailag elválaszthatatlanok vagytok. Még akkor is, ha fizikailag nem vagytok egy helyen.
  • felgyorsul lelki fejlődésetek, végtelen szeretet és erő lép félelmeitek helyébe. Erősnek érzitek magatokat.
    ha együtt vagytok, legyőzhetetlenek vagytok, sikeresek.
  • testi érintés nélkül is egybeforr az energiátok, ami egy csodálatos, semmihez nem hasonlítható érzés.

Nézzük meg tehát, hogy milyen szakaszai vannak az Ikerláng találkozásoknak. 7 szakaszt/ lépcsőt tudunk megkülönböztetni:

1. FELISMERÉS ÉS ÁTMENETI/IDEIGLENES SPIRITUÁLIS FELÉBREDÉS
2. PRÓBA
3. KRÍZIS
4. ELTÁVOLODÁS
5. MEGADÁS/ÁTADÁS
6. ÖNMEGVALÓSÍTÁS/RAGYOGÁS/MEGVILÁGOSODÁS
7. HARMONIZÁCIÓ

 

1. lépcső: FELISMERÉS ÉS ÁTMENETI/IDEIGLENES SPIRITUÁLIS FELÉBREDÉS

Ismertetőjegyei/jellemzői:

Mind a két fél egymásra ismer lélekszinten és úgy érzik, mintha már találkoztak volna ezelőtt is. Szinkron események övezik az újra- találkozást.

A szívcsakrák megnyílnak, és mindkét lélek gyorsan egybeolvad, összeforr egy harmadik egyesített energiává. Mindkét fél a spirituális megértések felgyorsulását tapasztalja meg.

A FELISMERÉS ÉS ÁTMENETI/IDEIGLENES SPIRITUÁLIS FELÉBREDÉS célja:
Mindkét fél emlékezetében beaktivizálja az életküldetésüket, és segítse mindkét fél tudatosságának egy magasabb szintre való felébredését.

 

2. lépcső: A PRÓBA

Ismertetőjegyei/jellemzői:

A kezdeti, de átmeneti spirituális felébredés elhalványul, kezd csökkenni. Az egó elkezd újra felbukkanni.

Az egyik, vagy mindkét fél megpróbálja ezt a kapcsolatot belepasszírozni az általános szerelem/párkapcsolati mintába, ami az egójuk vágyához és a múltbeli tapasztalatok alapján jön elő.

Belső konfliktusok jönnek felszínre. Mindkét fél sokáig azon gondolkodik/töpreng, hogy mit is tanultak eddig, hogy a másik félnek milyennek kellene lennie, és hogy ennek a kapcsolatnak hogyan kellene működnie és szolgálnia őket.

Mindkét fél párhuzamosan azt érzi, hogy vagy nagyon inspirált állapotba kerül, vagy nagyon kibillen az egyensúlyából.

Kétségek kúsznak be közéjük, és ez egyik vagy mindkét felet elbizonytalanítja, és elkezdi a másikat kritikusan és gyanúsan szemlélni.

A PRÓBA fázis célja:
Hogy előidézze azokat a már lejárt párkapcsolati mintákról alkotott mentális koncepciókat, amelyeket a felszínre kell hozni és megtisztítani.

 

3. lépcső: A KRÍZIS

Ismertetőjegyei/jellemzői:

Ebben a szakaszban a felek felismerik, hogy vagy elutasítják az egójuk párkapcsolatról alkotott mintáit, vagy egymást utasítják el.

A Szeretet magas rezgésű kifejeződése, ami elárasztja és átöleli az egót és a hitrendszereket, és vágyakat, ez elvezethet oda, hogy a felek megijednek és feszültek, idegesek és ellenállóvá válnak.

A félelem átveheti a helyet, és mély érzelmi kitöréseket, dühöt, agressziót, fájdalmat, szomorúságot eredményezhet. Ezzel a fázissal csak a jelenben történő maradással lehet megbirkózni, hogy átengeded magadon a feljövő érzéseket, és csak megfigyelő maradsz és elengeded/átengeded magadon őket.

A felmerülő félelmek, konfliktusok ellenére is ebben a fázisban is a felek találkoznak, összejönnek egy-egy rövidebb időre, hogy együtt lehessenek, vagy vallomást tegyenek egymásnak, vagy szeretkezzenek, vagy megbocsássanak egymásnak.
Ezek a rövid idejű találkozások viszont mindkét félnél erősíti a tudatosságot, ami belepumpálódik mindkét fél energia mezejébe.

A KRÍZIS szakasz célja:
Hogy lehetőséget biztosítson a mentális és érzelmi test gyógyulására és megérésére.

 

4. lépcső: AZ ELTÁVOLODÁS

Ismertetőjegyei/jellemzői:

Az emberi egó természetes félelme a megsemmisülés, amivel szembenéz az isteni egyesített tudatosságban, ami az Ikerlángi egyesülésbe van kódolva.

A fájdalomtest megjelenik, és a régi egó túlélési mechanizmusok beindulnak, mentális és érzelmi szinteken is. Ami megjelenik: dac, ellenszegülés, ellenállás, manipuláció, harag, büntetés, ítélkezés formájában.

Az egyik vagy mindkét fél túlcsordul érzelmileg és mentálisan is a túl sok lélekszintű fájdalommal, amik előjönnek és amelyek végül lemondásra, elhagyásra ösztönzik a feleket.
Ez az elviselhetetlen lélekszintű fájdalom az egyik vagy mindkét felet arra viszi, hogy visszavonuljon fizikailag is a másiktól és a félelem és az értelmetlenség leblokkolja a kommunikációt közöttük.

Az egyik vagy mindkét fél, ebben a fázisban eredménytelenül próbálja a kezdeti találkozásnál fellépő harmónia érzését visszaállítani.

Az ELTÁVOLODÁS fázis célja:
Előrehajtja mindkét fél egyéni (isteni) gyógyulását és a spirituális test megérését.

MEGJEGYZÉS:
Az egó harcokban benne maradásra való kísértés, vagy a visszavonulás nagyon csábító lehet, és nagyon is nehéz ellenállni ennek, de ez az a fázis, ami a legtöbb Ikerlángot megakadályozza a céljuk elérésében és nem képesek elérni a többi lépcsőt.

Emlékezz arra, hogy az ikerlángi kapcsolatokban nincsen helye az ítélkezésnek, és egó harcoknak. Van amikor a két fél csak két külön saját úton tanulhatja ezt meg, a saját akaratukból. A nem-szeretet alapú gondolatokat is megérzik a felek egymástól távol és ez távol tartja őket tudat alatt.

 

5. lépcső: A MEGADÁS/ÁTADÁS

Ismertetőjegyei/jellemzői:

A kapcsolat iránya és eredménye megadásra kerül Isten felé (a Teremtő felé), teljes hitben és bizalomban, hogy ez az egyesülés isteni védelem alatt áll.

Teljes mértékben elfogadásra kerül, hogy az történik, ami a legjobb és ami a végcél, hogy a fizikai harmonizálás megtörténhessen a megfelelő időben. (De ehhez mindkét félnek el kell érni a teljes megtisztulás és felébredés állapotát, hogy a fizikai harmonizálás is megtörténhessen.)

De megvan a választás lehetősége, hogy valamelyik fél a saját terét és szabadságát válassza, hogy a saját útján fejlődjön.

Ebben a fázisban az együttérzés energiája visszatér és fenntartja önmagát.

A felek „szívteret” tartanak egymásnak, amíg teljesen megtapasztalják az életükben azt, (felfedezzék az életet) amire szükségük van, hogy „felébredt” emberré váljanak.

Ez az időszak a feltételnélküli szeretet művészetekbe, írásba, tanításba, zenébe, vagy más kreatív tevékenységbe való csatornázása.

A MEGADÁS/FELADÁS szakasz célja:
Hogy mindkét felet abban segítse, hogy elengedjék az egót, hogy fejlesszék a közvetítői csatornájukat/kommunikációjukat Isten felé, és hogy bebizonyítsák a teljes bizalmat Istenben, hogy minden akkor történik, amikor annak meg kell történnie. (minden a megfelelő időben és helyen történik).

 

6. lépcső: AZ ÖNMEGVALÓSÍTÁS/RAGYOGÁS/MEGVILÁGOSODÁS

Ismertetőjegyei/jellemzői:

Az egó meghal és az Isteni energia elárasztja a fizikai testet is.

Ez a teljes spirituális felébredéshez vezet, a teljesen felébredt isteni rész felemelkedik.

Ez a ragyogás, az Isteni Szeretet áramlásának szakasza, ami sokkal többet jelent egy romantikus párkapcsolatnál.

Ebben a fázisban a felek érzelmi, mentális és spirituális testei elérkeznek a teljes megéréshez. Új kreativitás és gyógyító képességek élednek fel, amelyekkel már másokat szolgálhatnak.

AZ ÖNMEGVALÓSÍTÁS/RAGYOGÁS/MEGVILÁGOSODÁS célja:
Az Isteni Szeretet folyamatos áramlásának megalapozása/létesítése a testükön és a munkájukon keresztül, ami olyan magas szinten vibrál, ami segíti az emberek felébredését/felemelését.

 

7. lépcső: A HARMONIZÁCIÓ

Ismertetőjegyei/jellemzői:

Ebben a fázisban már mindkét fél felébredt. Összejönnek a fizikai világban is, hogy összeadják /egybeolvasszák az újonnan elért energiáikat, és hogy ezt áramoltassák az újonnan egyesült potenciáljuk dinamikájába.

Mindkét fél teljesen beintegrálódik egy harmadik energiába, ami a Feltételnélküli szeretet energiája, olyan módon, ami hatással van mások felé is, hogy megnyílhasson a szívük.

A HARMONIZÁCIÓ célja:
Hogy beteljesítsék a felek a az Ikerlángi küldetésüket.

Az Ikerlángi kapcsolat azért jön az életedbe, hogy segítse az átformálódásodat arra, hogy befogadhasd és megtestesíthesd a Feltételnélküli Szeretet vibrációját.

Ha már Te is tapasztaltál hasonlókat az életedben, akkor remélem segít ez a kis összeállítás tisztábban látni és megérteni a történéseket.

Forrás:

https://angyalforras.hu/uj-kor/ikerlangok-lelektarsak-szerelem/az-ikerlang-szerelem

Főkép forrása:

https://rekautja.files.wordpress.com/2015/02/76177-lelektarsak.jpg

IKERLÁNG – SZERELEM AKTIVÁLÓ KULCSOK:
– Megengedem Istennek, hogy hozzám vezesse az ikerlángomat.
– Megengedem az ikerlángomnak, hogy rám találjon azon a módon, ahogyan őt Isten el tudja vezeti hozzám.
– Megengedem magamnak, hogy az ikerlángom közeledését elfogadjam, bárhogyan is történjen az.
– Engedem, hogy a FÉL-elem helyett a SZER-elem vezéreljen.
– Engedem, hogy mindaz, amit Isten nekem adott az ikerlángommal kapcsolatban, megvalósuljon. Engedem, hogy ezt az én akaratom és az ikerlángom akarata helyett Isten akarata irányítsa.

– Engedem, hogy az ikerlángomon keresztül ki tudjam fejezni Isten iránti szeretetemet, elköteleződésemet, és igaz szerelmemet.

– Philippa –

Ikerláng Kapcsolat:

Az ikerláng kapcsolat,nem egy átlagos párkapcsolat.

Az ikerláng kapcsolat egyáltalán nem hasonlít egy e-világi párkapcsolathoz.
Egy átlagos földi párkapcsolat általában szerelemmel kezdődik és háborúval végződik.
Ismerkedés után jön a nagy szerelem aztán x idő elteltével jön a távolodás,elhidegülés,veszekedések stb. és a többnyire az elmaradhatatlan viharos szakítás.

Az ikerláng kapcsolódások általában fordítva történnek.

Az első szakasz a megismerkedés és később a felismerés,ami többnyire nem sokáig tart,mert jön az a bizonyos menekülés az ami emberi ésszel felfoghatatlan,indokolatlan összeveszés,eltávolodás. Aztán jön a felkészülési időszak és végül a beteljesülés. Az első találkozó után,kapnak egy kis időt,esélyt,hogy felismerjék egymást aztán jön a szétválasztás,az a bizonyos szükséges rossz,hogy a különválás időszakában mindegyik lélek külön tudjon fejlődni a maga útján. Az ikerláng képes megtanítani a feltétel nélküli szeretetre és ez nem működhet a szeparáció nélkül. Legalább is nagy általánosságban ez van,mert többnyire az ikerlángok nincsenek még készen,nem mentek még végig a tanulási folyamaton. Általában csak az egyik fél ébred tudatára,hogy ikerlelkére talált. Ő az a felébredt,tudatos fél aki munkálkodni kezd a kapcsolódáson.

Mivel ő már tudatos és érzi a másik felét,ezért megpróbálja felébreszteni,de általában eredménytelenül. A mennyben köttetett szerelmet nem lehet a 3D szinten megoldani. Hiába próbálkozik elmondani az ikerlángjának,hogy ki ő neki,nagy valószínűséggel nem fogja elhinni. Általában nem adja fel és tovább próbálkozik a fizikai síkon,üldözésbe kezd. Ettől a másik fél még jobban behúzza a kéziféket és tolatásba kapcsol vagy is menekül. Valahol érthető,hisz ő még nem tudatos.

Ha nem spirituális a menekülő fél és esetleg nem is hisz ezekben a dolgokban,akkor elég nagy akadályba ütközött az üldöző fél. Amikor az üldöző rájön arra,hogy minden próbálkozása kudarc,akkor kezdődik el a fejlődése. Egyre jobban elmélyül a spirituális világba és megtalálja élet útját és elkezd dolgozni a küldetésén. Ha esetleg eddig még nem tette,most biztosan neki lát majd meditálni és meditációban felveszi a kapcsolatot a teremtővel. Mivel az ikerlángoknak egy a tudatuk,hitrendszerük mind a két fél elindul a fejlődés útján. Mind a két fél egy metamorfózison megy át. Ha az egyik dolgozik önmagán,azáltal a másik lélek is fejlődik.

Ha te vagy a tudatos fél,aki már felébredt,akkor dolgozz önmagadon és hagyd,hogy az ikerlángod saját ütemében rájöjjön a dolgokra. A két ikerláng a találkozást követően teljesen átalakul egy Isteni minőségre és szeretet emberré válik. Önzetlenül,feltétel nélküli szeretetet fog közvetíteni a világ felé és ez a feltétel nélküli szeretet,napról napra erősödik benne. Mivel az ikerlángok közt működik a telepátia,ez által segíthetjük a lelkünk másik felét az ébredésben. De ez csak egy tipp,mert nem ez a fő feladata a felébredt félnek. A fő feladata az Istennel való kapcsolat megerősítése és az önmunka.

Ha ezt sikerül megértened és alkalmazni a minden napjaidba,akkor fogsz az ikerláng kapcsolódás beteljesülése felé haladni. Amíg ezt nem érted meg,addig csak ellentétes irányba haladtok,vagy is egyre jobban távolodtok egymástól. Mivel nem a távolodás a cél,ezért a tanácsom az,hogy Erősítsd meg az Istennel való kapcsolatodat és dolgozz magadon az ikerlángodat pedig engedd el. Pontosabban a kapcsolódás beteljesülését bízd a teremtőre,hisz ő tudja legjobban,hogy mikor vagytok készen egymásra.

Amikor eljön az az idő,hogy mind a két fél eléri azt a spirituális szintet amin alkalmas a kapcsolódásra,akkor fog beteljesülni,akkor jön létre a kapcsolat. Nagy valószínűséggel ez az a szint,amikor már nem fogják kinyírni egymást. Viccesen hangzik,de vannak olyan ikerláng kapcsolódások,ahol sokszor brutálisan el tud fajulni a helyzet. Az akkor fordulhat elő amikor mind a két félnél nagyon erős az ego. Világ életemben azt mondtam,hogy de jó lenne,ha lenne egy klónom,aztán ahogy jobban belegondoltam,talán mégsem lenne annyira jó. Valószínűleg egyikünk sem élne sokáig,mert elintéznénk egymást. Esetembe igen csak ráhibáztam erre a klón dologra,mert az ikerlángom teljes mértékben ugyan olyan mind én. Persze nem a külsőre értem. Természetesen különböző neműek vagyunk,bár testi hasonlóság van köztünk.

Viszont az is lehet,hogy nem az ikerlángoddal találkoztál,pusztán csak egy földi szerelembe estél,ami elvakított és mivel nem tudsz tőle szabadulni és talán nem is akarsz,mert annyira jó volt vele,megpróbálod ráhúzni az ikerláng sablont.

Erre csak annyit tudok mondani,hogy az ikerláng kapcsolat olyannyira különleges,hogy nem igazán lehet ráhúzni a földi szerelem jelzőt. Magam is sok mindent megtapasztaltam már a kapcsolódásom során és a többi ikerláng beszámolója alapján is csak azt tudom megerősíteni,hogy az ikerláng kapcsolatot nehéz összekeverni egy átlagos földi szerelemmel.

Amióta a posztjaimat írom,nagyon sok ikerláng kapcsolatba lépet velem a segítségemet kérve.

Aminek nagyon örülök és ezúton is szeretném megköszönni,hisz nem csak én,de ti is nagyon sokat segítetek nekem. Ezekből a megtapasztalásokból szeretnék megosztani párat és bízom abban,hogy segíteni fog neked a felismerésben.

– Múltbéli egyezések:
A két ikerláng múltjában jelenében rengeteg a hasonlóság.
Hasonló életeseményeken mennek át.

Lehet ez egy tragédia a családba haláleset,karambol vagy egy válás.Pl. szülők elváltak és esetleg mindegyiknek született egy féltestvére vagy hasonló. Lehet az is hogy hasonló párkapcsolatba éltek és a szakítás mindegyiknél ugyan úgy zajlott.Pl. Mind a két felet kisemmizték a válás során.

– Testi hasonlóság:

Van,hogy az ikerlángok külsőre olyannyira hasonlítanak,mind ha édestestvérek lennének.
de előfordulhat,hogy valamelyik testrészük hasonlít,vagy úgynevezett anyajegyek lehetnek rajtuk ugyanazon a helyen vagy éppen tükröződés formájában. Pl.ha neked a bal kezeden van egy jel,akkor neki a jobb kezén vagy fordítva. Vagy egyforma a szemetek,orrotok stb.
– Megérzések a másik féllel kapcsolatosan:

Az ikerlángok érzik egymást,megérzik ha a másikkal történik valami vagy ha éppen rossz vagy jó hangulata van. Vagy azt,hogy éppen hol tartózkodik,mit eszik,iszik stb.

– Kezdetektől fogva felismerik egymást:
Szinte az első találkozásnál úgy érzik,mind ha már ezer éve ismernék a másikat. Sokszor előfordul,hogy nem hiszik el,hogy létezik ilyen,nem tudják felfogni,elhinni és elfogadni.
Mágnes szerűen vonzzák egymást. Előfordul,hogy egy ölelésnél úgy érzed mind ha a csakrák mind a patentok össze kapcsolódnának,vagy olyant érzel,mind ha a két lélek össze olvadna.
De ne ijedj meg,ha ilyent nem éreztél,mert ezt csak akkor érzed,ha megfelelő a rezgés szinted.

Ha éppen egy buliban találkoztatok ahol esetleg alkohol befolyása alatt voltál akkor nem valószínű,hogy ezt megérezted. Vagy ha éppen egy negatív hullámban volt az életed a találkozáskor,akkor a rezgés szinted nem volt azon a szinten,hogy ezeket megérezze.

– Küldenek valakit az életedbe aki hasonlít hozzá:
Előfordulhat,hogy hasonlít valamelyik családtagod életvitelére az ikerlángod.
Pl. Édesapádra aki egy rendszerető,munkamániás,esetleg szeret minden félét barkácsolni vagy megszerelni stb. De az is lehet,hogy rossz szokásokban hasonlít rá.

Sok minden előfordulhat,de általában igaz az,hogy valakire hasonlít aki már korábbi életszakaszodban az életed része volt.

– Rátesz az élet utadra:
El kezded kutatni,keresni a leszületésed okát. Az ikerláng fontos jellemzője,hogy rá tesz a spirituális utadra és szívvel,lélekkel elkezdesz dolgozni az életfeladatodon.

Ezt olyan szinten teszed,mind ha a világon a legjobban fizető állása lenn,pedig anyagilag nem profitálsz belőle semmit,csak érzed,hogy ezt kell tenned.

– Mindig segít,tanít:
Ha fejődni,tanulni akarsz akkor ebben ő támogat és lelkesít.
Ha éppen vállalkozni szeretnél,akkor ő biztat téged.

A lényeg,hogy mindig téged erősít. (Jól csinálod,ügyes vagy.)

– Akadályokba ütközöl:

Az ikerláng kapcsolatot a sötét oldal,démonok,arkhónok mindegy hogyan nevezzük őket, teljes erőbedobással támadják. Számukra a legnagyobb veszélyt az ikerlángok jelentik,az energiájuk miatt. A támadások sok féle képen jöhetnek. Embereken keresztül,akik le akarnak beszélni erről a kapcsolatról. Sokszor közeli ismerősök vagy családtagok ellenzik a kapcsolatot,de előfordulhat olyan is,hogy posztokba olvasol arról,hogy mennyire nehéz ez az ikerláng kapcsolódás,kapcsolat és jobb ha tovább lépsz és keresel egy másik párt,akivel boldogan harmonikusan élhetsz. Egy átlagos földi kapcsolatot nem érdekük támadni,hiszen az nem jelent veszélyt számukra. Érdemes ezekre a dolgokra odafigyelni,mert nem mindegy mit engedsz be magadba.

Akadályozhatják a találkozókat.Pl.: Távolság miatt nehézkes az utazás és esetleg anyagi okok miatt nem tud létrejönni,mert mondjuk bedobnak egy olyant,hogy el romlik valami és inkább veszel helyette egy újat és nem üzemanyagra költöd azt a pénzt.

Vagy éppen találkozni szeretnétek és elromlik az autó. De ezer más dologgal is közbe szólhatnak. Nekik egy a lényeg,hogy ne tudjon a kapcsolat létre jönni.

Előző kapcsolatok is akadályozhatják a kapcsolódást. Amit úgy gondolsz,hogy le van zárva,de valahol ott legbelül még sincs. Ez a probléma a másik fél részéről is ott lehet.

Amiről még biztosan fel ismerhető egy ikerláng,hogy kb.80%ban hasonlítanak egymásra és 20%ban kiegészítik egymást.

– Hasonlóságok:

Mindegyik ugyan azt a sportot szereti vagy éppen nem szereti. Lehetnek ugyan azok a hobbik,vagy munkák. Álmaik megegyeznek.Pl.: Az egyiknek az álma mindig az volt,hogy autó versenyző legyen,akkor a másiknak is. De hogy egyszerűbb példát mondjak,ha az egyiknek az volt az álma hogy vállalkozó legyen,akkor a másiknak is. Hogy hol képzelik el az életüket erről is hasonló képen gondolkodnak. Pl.: Ha az egyik tanyán szeretne élni mert az önellátásban,állat tartásba leli örömét,akkor a másik is. Vagy éppen nagy városi életre vágyik,akkor a másik is. Ha az egyik szeret utazni akkor általában a másik is.

Ha most belegondolsz magadba,hogy te hogy szeretnél élni,akkor szinte teljesen biztos,hogy az ikerlángodnak is ugyan az az elképzelése erről. Az én ikerlángommal 100%os-e téren az egyezés. Egy időben hasonló dolgokat tesznek. Pl.: Ugyan azon a napon vásárolnak mondjuk kerti szerszámot,vagy ugyan azon a napon vásárolnak mosószert stb. Vagy éppen egy időben romlik el valamelyik háztartási gépük. Az is sokszor előfordul,hogy szinte egy időben ugyan olyan ételt esznek. 1001 hasonlóságot tudnák itt felsorolni,de gondolom a lényeg ennyiből is érthető. A hasonló élet eseményekbe időeltolódás lehetséges. Nem kell készpénznek venni hogy percre pontosan történnek az események.
– Kiegészítések:
Előfordulhatnak társadalmi különbségek. Többnyire a tapasztalatom az,hogy az egyiknek jók az anyagi körülményei a másiknak meg nem. Amit e téren még észre vettem az az,hogy általában a nő van anyagilag jobb helyzetben.

Ami már eleve megnehezíti a kapcsolódást,hiszen egy férfi számára nem könnyű azt feldolgozni,hogy a nőnek van,neki meg nincs. Na ilyen esetbe jöhet még támadás is családtag vagy barát irányából,hogy csak a pénzedet akarja. Nem,nem a pénzedet akarja,szó sincs ilyenről egy ikerláng kapcsolódásban. Persze van olyan is,hogy azt akarja,de most maradjunk az ikerlángnál. Ikerláng esetében nem fordulhat elő,hogy csak a pénzedre hajt.

Kapcsolódást nehezítő tényezők:

Földrajzi távolság,egzisztenciális,társadalmi,vallási különbségek is nehezíthetik a kapcsolódást az alárendeltség miatt. Ijesztő lehet ez a rengeteg hasonlóság,telepátia és ettől van amikor az ikerlángok elmenekülnek,mert nem tudják feldolgozni,hogy ilyen létezik.

Bizony nem kevésbé ijesztő az a bizonyos tükör,amit az ikerlángok mutatnak egymás felé.

Hajlamosak vagyunk csak a rossz tulajdonság tükrözését érzékelni. Persze a jó tulajdonságainkkal szembesülni felemelő,vagy éppen fel sem tűnik,de ha a rossz tulajdonságainkkal szembesítenek,az már nem annyira felemelő érzés. Igazán csak az tűnik fel amit eddigi életed során igyekeztél a szőnyeg alá söpörni.

Amiket úgy gondoltál,ha a szőnyeg takarja akkor már nincs is ott.

De ha jól megnézed azt a szőnyeget,akkor láthatod,hogy van alatta valami,mert igen csak huplis. Az ikerlángnak az egyik fő feladata,hogy kihúzza alólad a szőnyeget,hogy szembesülj azzal a sok szeméttel amit hosszú évek alatt alá söpörtél. Ennek a sok szemétnek a kitakarítása jelenti talán a legnagyobb problémát az ikerláng kapcsolódásban. Mert sajnos ennek a kitakarítása nem megy egyik napról a másikra. Persze nem is pár nap alatt gyűlt oda,hanem évek alatt,ezért a kitakarítás sem fog sikerülni röpke idő alatt.

Az ikerláng kapcsolódás szinte mindenki számára nagy kihívást jelent,ami sokszor a fizikai testet is megviseli. Van olyan is akinél a kapcsolódás szinte zökkenőmentesen alakul,de meglehetősen ritka. Azok az ikerlángok,már olyan spirituális szinten vannak,hogy nem okoz nehézséget a párkapcsolatban való együtt élés. Minden bizonnyal már túl vannak azon a tanulási folyamaton,amin minden ikerlángnak végig kell menni. Teljesen biztos vagyok benne,hogy ezek a személyek sem kivételek a tanulás alól. A tanulási folyamaton minden ikerlángnak végig kell menni. Nincs időhöz kötve,csak rajtad múlik,hogy mennyi időre van szükséged. Egy hét,két hét vagy akár évek év tizedek,de lehet,hogy egy élet is kevés.

Ez csak is rajtad áll,hogy mennyi idő alatt tudsz eljutni arra a bizonyos szintre.
Bízom benne,hogy írásommal a Teremtő kicsit közelebb segített a válasz megtalálására.
Hogy ki az ikerlángod,hogy ő e az vagy sem,azt nem mondhatja meg neked senki.

Azt neked kell érezned ott belül.

Ha figyelsz a lelkedre akkor meg fogod kapni a választ.

A válaszok benned vannak! Ez egy ÉRZÉS,méghozzá nem is akár milyen.
Nem átlagos földi szerelem érzés. Ez annál sokkal több és sokkal különlegesebb.
Őszinte szívből kívánom neked, hogy meg találd a helyes utat, amiért leszülettél,amin járnod kell. Kívánom hogy ikerláng kapcsolódásod boldog és Isteni minőségben teljesüljön be.

Legyen csodás napod és boldog életed.

 30,484 total views,  63 views today