vas. szept 24th, 2023

Problémáink kitakarítása /vizualizáció/

Csukd be a szemedet és végy egy jó mély lélegzetet. Csendesítsd le gondolataidat azáltal, hogy kívül, hagyod a külvilágot és csak befelé, figyelsz. Gondolatok jönnek, mennek, figyeld meg egy pillanatra és engedd el őket. Minden lélegzetvétellel, egyre mélyebbre és mélyebbre mész önmagadban. Képzeld azt, hogy amikor beszívod a levegőt, pozitív szeretetteljes energiákat szívsz be, és amikor kifújod a levegőt, kifújsz magadból minden feszültséget, problémát, fájdalmat, aggódást. Ismételd meg néhányszor ezt a lélegzetvételt, és érezd, hogy tested, lelked, egyre jobban megnyugszik. Teljesen lazává válsz.

Most pedig, mond ki, hangosa:
Az élet végtelen körforgásában, ahol most vagyok, minden teljes, egész és tökéletes. A múltnak nincs hatalma fölöttem, mert kész vagyok az új befogadására és a változásra.

A múlt szükséges lépések sorozata, mely a jelen percéhez vezet. Kész vagyok itt és most nekilátni belső otthonom kitakarításához. Tudom, nem számít, hol kezdem.

Boldog vagyok, amiért ezt a lehetőséget kaptam. Kész vagyok szabaddá tenni magam. Világomban minden rendben van!

Figyeld meg, hogy érzed magad, mennyire nyugodott le a tested, lelked, a pozitív megerősítések kimondása után. Tudatosítsd ezt az állapotot.

Ebben az ellazult, kényelmes helyzetben, ismét mondd ki hangosan:
Kész vagyok elengedni. Fölengedek. Feloldok minden feszültséget. Feloldok minden félelmet. Feloldok minden haragot. Feloldom a bűntudatot. Feloldok minden bánatot. Feloldom a régi gátlásokat.

Békében vagyok önmagammal. Békében vagyok az élettel. Biztonságban vagyok.

Érezd a pozitív megerősítések hatását, egész lényedben. Tudatosítsd, hogy ezt az állapotot, bármikor elérheted, csak leülsz, elcsendesedsz, és mondod a megerősítéseket. Tudd, hogy képes vagy rá, bárhol, bármikor.

Hozd vissza tudatod, mély belégzés, és ha készen állsz, nyisd ki a szemedet.

Forrás:

https://angyalforras.hu/angyalok/angyali-technikak/negativ-erzelmek-kitakaritasa

Főkép forrása: www.pinterest.com

 

 3,055 total views,  3 views today