vas. dec 4th, 2022

Hajlamosak vagyunk a “betegségeinket” előbb mások tapasztalata által beazonosítani, majd a társadalom által elfogadott törvények alapján elfogadni. Viszont teljesen ellent mondunk elsőre a teljes gyógyulásunknak.

Van közös kapcsolat a Germán Medicina gyógymódjai között és az oltások általi a testbe juttatott grafén-oxid által okozott halál esetek között számai között? Mi van akkor, ha saját testünk gyógyulásért felelős immunrendszerünket kapcsolja ki ez a méreg anyag.
Hát Én egy lehetséges összefüggést vettem észre illetve kezdek felfedezni a grafén-oxid és germán medicina között. Lehetséges, hogy Dr. Hamer (Ryke Geerd Hamer) tudását vették alapul a vakcina készítők létrehozók?

Dr. Budai László Károlytól:

1. Amikor egy váratlan, meglepetésszerű lelki, érzelmi konfliktus ér minket, amit egyedül élünk át és nem találunk rá az adott pillanatban a megoldásra, (ez a DHS – Dirk Hamer Szindróma) a biológiánkat, a szervezetünket a túlélő programok beindítására késztetik (vagyis Értelmes Biológiai Különprogramok indulnak be a szervezetünkben –ÉBK).

Ezt tőlem Magyar Róbert:

“Nézzünk most egy ilyen érzelmi DHS – t ((DIRK-HAMER-SZINDRÓMA) az egész Germán ÚJ MEDICINA súly- és fordulópontja), vagyis érzelmi trauma megélése egy ember részéről, hogy éli meg, vagy következik be, anélkül hogy tudna róla az illető.

Például látogatóba mész a kórházba valakihez 2020. 08.08-án, fontos az időpont, bár tudnánk ezt mindig mikor történik velünk ez DHS, aztán majd mész a csendes folyosón és keresed a te hozzátartozód, be-be kukkantva a kórtermek ajtaján egyszer csak egyiken be pillantva látod, hogy fájdalomtól nyüszögő, haldokló embert látsz. A biológiád azonnal társítja a látványt saját magához, és anélkül, hogy tudnád az agyi reléken keresztül a tüdőre ható értelmes biológia programot indít be tűződbe, sejtek elszaporodása révén a tüdő kis hörgőin kitüremkedve, pl. amit persze később egy röntgen alkalmával akár a modern orvoslás ráknak fog diagnosztizálni rajtad. Ennek egyenlőre nincs fájdalmas tünete.

A Természet Istene ezt úgy hozta össze, hogy ez ne legyen fájdalmas, ne vedd észre, hogy benned már sejtek elhalálozása indult be a tüdőben a látvány miatt. Hogy miért, ezt tőle kérdezd. Telnek múlnak az évek eljön 2022. 08.08, ezt azért írom a 08.08.-at, mert ez azt jelenti ha ezt látod valami kijelzőn vagy máshol üzent számodra, tudd a saját magad által létre hozott ok és okozta van függőben és kibontakozóban 24, max. 48 órán belül. Ez azt jelenti, hogy a múltban mint te, mint OK, létrehoztál egy ok okozati hatást, amikor 2020. 08.08 – kor sétáltál ott a folyosón és benéztél a terembe.

Ezt a dátumot az kicsi egónk elfelejti. De mint tudjuk az ok okozati függvény, nem más, mint egy egyensúlyt létrehozó és teremtő hatás. Ami kibillent a természetes menetrendből, és azt a természet visszaállítja. Persze van mesterséges hatás is, amiket tudatlanságból hozunk létre erőszakkal vagy saját önön-ös érdekünkből, akár gyilkosság árán is, tudatos mérgezése másiknak, baleset (ezt már tudjuk nincs a baleset Isten inkognitóban). De ez most nem ide tartozik, ez baleseti kategóriákba tartozik inkább, amit persze tudjuk a baleset sem baleset, hanem?

“Isten inkognitóban”.

Vagyis minden a természet Istene műve, hogy az egyensúly létrejöhessen minden esetben így életekben is. Most kanyarodjunk vissza a tüdőnk biológia programjához és okozati hatásához a halál félelemhez. Hogyan oldódik ez meg illetve gyógyul meg? Lássuk! Aztán fejlődésnek indulsz ezután, elolvasol pár könyvet, megnézel pár inspiráló filmet, elmész jó értelmes előadásokra például stb. Ezeken megtanulod és megérted, hogy halál nem létezik. Ez mind mind 2020.08.08 és 2022.08.08 között történik. Ez alatt a biológia azt mondja, tartod a megélt konfliktust, amiről nem tudsz ezt a GMN – ben sínnek nevezik. De milyen érdekes ez a magyar kis mondás, sokszor használjuk ezt aforizmákként mégpedig így, “sínre került”, érdekes nem? Nem is tudjuk mennyire igaz ez sokakra.

Több sínt is futtathatsz akár egyszerre is, magyarul mondva, a múltban még sok érzelmi konfliktust beszerezhettél amit nem tudsz, amiről nincs tudomásod, de már megélted. Ezért van úgy, hogy sokáig nem érezzük, hogy roncsoljuk saját szövetállományainkat, itt most ez esetben a tüdőről beszélünk. Ha tüdőnkben bármi jellegű elváltozás történik tudnunk kell, hogy megéltünk már a múltunkban egy halál félelmi konfliktust, vagy részesei voltunk, ezt a tüdőben beindult sejt és szövet szaporulat bizonyítja. Ez nem rák, ezt értsétek meg.

Nem kell megijedni és parázni mindjárt ha ezt meghalljuk. Ez nagyon jó dolog, mert már tudjuk mi a bajunk. Erre Dr. Hamer (Ryke Geerd Hamer) által kiadott Dr. Budai László Károly által magyarra fordított tudományos atlaszban (könnyebb érthetőség végett hívják így is, szervatlasz “. Amiért hálás köszönet Dr. Budainak. Térjünk vissza akkor most gyógyulásra. Amikor 2022. 08.08 alkalmával találkoztál újból egy halálhoz fűzhető eseménnyel, akár valóságban, vagy egy film nézésekor vagy könyv olvasás közbe váltotta ezt ki benned. Akár egy álom is kiválthatja, vagy beindíthatja a gyógyulási, vagyis megoldási szakasz, itt lesz érdekes majd a grafén-oxid. Miért is nem kell újból megélni és elég csak hozzá ha halljuk mondják, vagy látjuk? Mert a tudat tárolja az emlékét a 2020.08.08-as megélt traumának. Vagyis?

Ott van benne tárolva megoldatlan feladatként. És az agyunk, nem tesz különbséget, álom, valóság, vagy illúzió között. Bizony.

Azonnal beazonosítja valóságodként, de azért mert meg akar gyógyítani a biológiád, és már nem gondolod úgy, hogy a halál véges, és így feloldódik, az eközben ezzel járó sejt, és ami a szövetelváltozást okozó, belső szorongás, feszülés, stressz, állandó félelem. És sejt és szövet új friss oxigén-hez jut. Ezt úgy képzeld el, mikor te sokáig a víz alatt vagy, és nem jól számítottad ki az oxigén adagod és majdnem megfulladsz. Szóval ilyen érzés sejtjeinek mikor kiszabadulnak a szorításod alól, és gyógyulni kezdenek. .

Itt jön képbe a grafén-oxid. A természetes grafén-oxid a bio-foton térbe található első sorban. Mikor napozol akkor figyelhető meg, ugyanis amikor nap felé fordulva, behunyt szemmel a napba nézel, akkor kis szürkés feketés valamik cikázva ugrálnak a lecsukott szemed előtt. De érzékelhető és látható, ahogy hallottam másoktól, más formában is, de ehhez nagyon hasonló. Lényeg a grafén-oxid eddig is mindig is ott volt a bio-foton térbe, nem is ez számít igazán. Érdekes, hanem inkább az hogyan került ez az energia forma az ampullába, vagy hogyan mivel, miféle eljárással tudták ezt az energia mintát, egy vizalapu közegbe bele tenni, hogy az vakcinaként használható legyen.

Állítólag ez titok ez az eljárás szigorú titok. A lényeg a grafén-oxid termesztés formájába eddig nem haltunk bele sosem. Csak? Amikor túlságosan sok jutott be belőle az emberi szervezetbe vakcinák óta, rejtélyes fájdalom-mentes összeeséses elhalálozások. Lényeg valami anyaggal adják be minden vakcinában, amikben DNS módosító MRNS molekulák vannak vele egy közegben. A lényeg az MRNS gén és DNS-t módosító szer, képes hatással lenni, vagyis parancsot, utasítást adni sejteknek is, majd a grafén-oxidnak, hogy fogja körbe a sejteket illetve szöveteket, és így nem jutnak megfelelő mennyiségű oxigénhez, és nem tud a sejt proteint termelni, kibocsájtani a másik sejt vagy szövetnek sejteknek. A szövetek azok egy kupacban lévő sok sejt sokasága a természet általi bizonyosan a Teremtő által kitalált, ennek a földnek az atmoszférájához igazított molekuláris  formába rendeződött ilyen amolyan változata pl, máj, vese, lép, stb, szerveknek is nevezzük őket. Ezeken és más sok szerveinken indulhat be szövet elváltozás a minket érzelmi traumák révén jönnek létre.

Szóval térjünk vissza a gyógyulásunkhoz egy ilyen tüdő biológia szövet elváltozásokkor. Hogyan gyógyít a biológiánk? Azokkal a tünetekkel amiket 1910 utáni Felxner jelentések elkezdték találni, hogy minden csak fizika, és semmi sem érzelmi úton jön létre. Valahol igazuk is volt bizonyos értelemben. Abban mégpedig, hogy a fizikai anyag is energia.

Csupán csak ennyit kellett kihagyni belőle, hogy minden energiából áll össze. És máris évezredes tömeg psziché, vagyis társadalmi memória komplexum épült rá, fonódott köré mint egy lerombolhatatlan bástya, és félelem. Még pedig ezek. Hogy a nátha, a torok fájás, láz, erős láz, végtagfájdalmak, hasmenés, hányás, hogy ezek betegségek. Majd? Ezek a 2020. 08.08 – án  kórházi folyosón megélt érzelmi traumád gyógyulási tünetei. Bármikor amikor az életbe ilyen tüneteid voltak, akár gyermek korban, akár pubertás vagy felnőtt korban, tud mindig gyógyuló folyamatban voltál.

De a háziorvosod ilyenkor diagnosztizált betegnek. Mikor lázas vagy, végtag fájdalmaid vannak, émelyegsz, hidegrázások, hasmenés, hányások stb. Persze őt is félrevezették már az egyetemen és főiskolán régóta, hogy ezek a tünetek vírusok és baktériumok okozzák. És ebben igazuk volt bizonyos értelemben, a rossz fiúknak. Viszont abba már nem mi a gyógymód erre. Legalább is merem remélni, hogy nem a jó fizetésért betegítik tovább a hozzájuk forduló embereket. Hanem mert őket is átverték. A gyógymód az rájuk, amit a régi őseink tudták jól, a gyógyító sámánok, hogy ezek a fentebb írt, tünetek mind-mind már a gyógyulási fázis.

Az illetőnek csak vitaminokat, teát, vizet adtak az izzasztó kunyhó mellé még. Majd később utána már divatba jöttek a mesterséges, és pont ezeket a tünetek elnyomó orvosságok, mára médiában látni mennyi lett kreálva, hogy elnyomja a gyógyulást. Tény vannak orvosságok amik kellenek, de nem ilyen mennyiségben. Ebben az volt a rossz, hogy ha meg is szűnt gyorsan a gyógyulás igaz, de csak elfedte vele, szóval nem volt teljes gyógyulás, így az később nagyobb erővel hat vissza. Ezt abból lehet észre venni , magamon tapasztaltam, hogy mikor már a harmadik infarktusom is túléltem, elkezdtem gondolkodni mi is van? Ilyenkor jó tudni rossz az irány és módszer.

Szóval összegezve most jöttem rá, hogy akik az oltó anyagban lévő grafén-oxidot bele tették sok vagyis sok mesterséges formában az ampullába. Azok profin kell hogy ismerjék, és nem csak ismerjék, hanem tudják is a Hamer doktor általi German Medicina által történő gyógyulási formulákat és a szakaszonkénti bekövetkezésével  járó és megjelenő tünetek miatt fellépő gyógyulás kezdetét. Ugyanis ezt akarják megszüntetni.

A sejtjeid természetes gyógyulását akarják megakadályozni az oltás okkal, amik régebben érzelmi traumáidból éltél meg, csak nem tudsz róla. Vagyis amikor a 2022. 08.08 – kor újból találkozol egy halál félelmet kiváltó helyzettel vagy eseménnyel. Akkor azonnal a biológiád beindítja a tüdőben lévő szöveteid és sejtjeid gyógyítását, magas lázzal, szédülés, hányás, hasmenés, végtag fájdalmakkal, sok vizelés (fehér színű vizelet kb. fél óránként), ez nem prosztata tünet férfiaknál! Hölgyeknél ugyan ilyen a sűrű vizelési inger és vizelés, egy érzelmi traumából való felépülés pozitív jelei ezek. Tudd ilyenkor vagy gyógyulás alatt a tested sejtjei gyógyítanak saját fehérvérsejtek termelése révén, nem kell hozzá semmi, max. magas láznál fokozatos hideg vizes fürdő vagy törülköző borogatás, max. kamilla tea, vagy gyógy teák valamelyike.

De semmi méreg anyagot tartalmazó gyógyszer, mert azokkal elnyomod illetve eltolod a teljes gyógyulásod. Most tudhatjuk immunrendszerünk teljes lebénítására készülnek a vakcinák. Ugyanis tudják ha előidéznek egy olyan helyzetet a tömeg pszichében, hogy sokaknak halál félelmei legyenek a megélhetésükkel kapcsolatban, amik azonnal beindítanak egy olyan halál félelem általi sejt és szövetelváltozást a tüdőben, hogy azt nem érzik mint ahogy fentebb írtam. És kicsit később  kreálnak egy hasonló megnyugtató helyeztet a médiában a hírekben bemondott “minden a legnagyobb rendben címmel” ráfogják arra ami láthatatlan a “vírusra”, erre most tüsszentettem rá egy nagyot, akkor biztos hasonló lesz a tervük ezek szerint, hogy a vírus csődbe vitte a gazdaságot cím szóval. Már mindegy lesz, hogy mennyire súlyos a válság, csak valahogy éljem túl, had vesszen a pénz is.

Aki meg gyógyulási szakaszba kerül, vagyis izzad, lázas lesz, szorong, fájdalmai lesznek, hasmenése lesz, hányni fog. Arra ráfogják covidos lett, vagy már delta mutánsa van pl. innentől már az olyan ember ha piros hó esik fekete pöttyökkel azt is elhiszi csak mentsék meg. Nem fogják, mert beoltják és testében az oltó anyag általi túlzott grafén-oxid lefolytja a sejtjeit és nem tud beindulni a testének természetes válasz immunreakciója, a láz, fájdalom, a hidegrázás, hasmenés, hányás végtagfájdalmak és pár egyéb tünet.

Összeesik és megfullad, majd megállapítják, hogy vagy a vírus, vagy valami saját régi rejtett betegségébe halt bele. Ez ez igaz is az utolsó. Lényeg a grafén-oxid természetes közegében nem halálos méreg, hisz születésünktől kezdve belélegezzük anélkül, hogy tudnánk róla. Most hogy ampullába helyezik valahogy egy másik mesterséges méreg anyaggal MRNS módosító anyaggal, halálossá válik azonnal zárt közegbe együtt.

Egy dolog biztos, amiről nem tudsz a természet törvényei hogyan is működnek. Amit nem láttál eddig még ezen a földön szabad szemmel, az nem fog téged megölni az biztos. Ez a föld nem azért hozott létre téged közös szerződés és beleegyezése és beleegyezésed révén, hogy megöljön. Hanem hogy teljesítsd a Teremtőd  akaratát és vele kötött szövetséged teljesítsd maximálisan. Ők ketten biztos nem akarják a halálod. Viszont olyanok vannak bőven akik önön-ös saját hatalom éhségük miatt simán eltesznek láb alól, ha már nem termelsz és hozol hasznot nekik.

Ez saját véleményem és tapasztalatom volt.”
Szerző: Magyar Róbert

Ezen cikk pedig,  részletesebben
Dr. Budai László Károlytól másoltam ki nektek:

Tehát a konfliktus, amit lelki-érzelmi megrázkódtatásként élünk meg egy biológiai félelem valójában. Ez mindig egy olyan váratlan helyzet, ami veszélyezteti a túlélésünket, vagy a faj fenntartását biológiai szinten és ezért az agy közvetítésével elindít egy szervi választ,  elváltozást. A LÉLEK-AGY-SZERV tengely feltárása és Tudományos Táblázatba való rendezése egy paradigmaváltást jelent az orvostudományban (lásd a Tudástárban). Szervi szinten a sejtek felszaporítását, vagy sorvasztását, vagy egy életműködés átmeneti fékezését fogja eredményezni a konfliktus alatt. (ez a Konfliktus Aktív fázis, KA fázis) A konfliktus megoldása után (MK fázis, vagyis megoldást követő fázis) pedig a fenti folyamatok fordítottja zajlik le: lebontjuk a feleslegessé vált sejteket, visszaépítjük a hiányzó sejteket és/vagy helyreállítjuk a sejtek működését.

2. LÉLEK-AGY-SZERV tengely feltárása és Tudományos Táblázatba való rendezése egy paradigmaváltást jelent az orvostudományban (lásd a Tudástárban). Szervi szinten a sejtek felszaporítását, vagy sorvasztását, vagy egy életműködés átmeneti fékezését fogja eredményezni a konfliktus alatt. (ez a Konfliktus Aktív fázis, KA fázis) A konfliktus megoldása után (MK fázis, vagyis megoldást követő fázis) pedig a fenti folyamatok fordítottja zajlik le: lebontjuk a feleslegessé vált sejteket, visszaépítjük a hiányzó sejteket és/vagy helyreállítjuk a sejtek működését. Mindezt TUDOMÁNYOSAN az embriológiai ismereteink igazolják, sejtjeinknek a 3 csíralemezből való eredete… A táblázat színei (sárga-narancs-piros) a sejtek csíralemezek szerinti eredetére utalnak. Nem csoda, hogy senki sem tudta megcáfolni tudományos érvekkel Hamer doktor felfedezését, az 5 természettörvényt, melyek minden élőlényre egyformán vonatkoznak és így REPRODUKÁLHATÓ, előre jelezhető minden, ami a DHS után történni fog!

3. Ha viszont hónapokig, évekig nem oldok fel egy konfliktust érzelmileg, tudatosan, akkor a folyamat nem tud leállni. Így alakulnak ki a KRÓNIKUS BETEGSÉGEK, melyekben a felszaporodott mikroorganizmusok kimutathatóak lesznek. Ugyanis a BENNÜNK ÉLŐ gombák, baktériumok, gombabaktériumok (TBC) és vírusok a KA szakasz alatt szaporodnak fel, hogy segíteni tudjanak a megoldásban (MK fázis) a sejtek számának helyreállításában – természetesen gyulladás kíséretében történik mindez… Vagyis, nem ők a betegségek okozói, de ha sokáig benne maradunk a konfliktusban, a számuk is kimutathatóan  megnövekszik. A konfliktus pillanatában rögzülnek a SÍNEK, vagyis a körülmények, melyek már újabb konfliktus nélkül is képesek ismételten elindítani a túlélő programokat (ÉBK) és csak akkor oldódnak fel, ha ÉRZELMILEG zárjuk le a konfliktusainkat… Ha ez nem történik meg a középső képen látható Hameri iránytű átalakul attól függően, hogy milyen gyakran kerülünk “sínre” a  mellékelt másik 3 ábra szerint… Így már világos, hogy miként jelennek meg az allergiák, a recidívák, a szűnni nem akaró krónikus gyulladások és az “autoimmunnak” nevezett folyamatok…

4. Megoldás: lezárni békével a napjainkat, a félelmek tudatos feloldása, figyelni arra, ami VAN és még egy tucat megoldási kulcs, amiről a tanfolyamok szólnak. Hihetetlenül egyszerű az egész, amit akadémikus orvosi gondolkodással nem akarunk elfogadni, de a gyakorlat ezt naponta igazolja. Minden, amit „betegségnek” neveztünk valójában az MK fázis tüneteit takarják, vagyis a gyógyulási szakasz tünetei! Minden ilyen ÉBK-nak ÉRTELME VAN – mert mindig a túlélést és fajfenntartást ért félelmeinkre ad egy túlélő biológiai választ. Ezek csak a főbb alapelvek, tudom, hogy rengeteg kérdése, kételye lehet a leírtakkal kapcsolatban, de mindent megtalál a weblapon, ha a webkonferencia előadásokat megismeri – videók menüpont, vagy elolvassa a részletesebb leírást Dr. Ryke Geerd Hamerről és a Germán Gyógytudományról.

Forrás:

felhasználva:

https://drbudai-germangyogytudomany.hu/german-gyogytudomany/

Főkép forrása:

https://post.healthline.com/wp-content/uploads/2020/08/sick_woman-732×549-thumbnail_0.jpg

 4,690 total views,  9 views today