szo. nov 26th, 2022

Figyelem: ezek a világot érthetetlenül komolyan vevők megzavarására alkalmas állításokat tartalmaz, tartalmazhatnak. (Ezt a közleményt felsőbb erők utasítására, utólag illesztettük be)

A facebook tudati technológiával készült az agy hullámait érzékeli, ráfókuszálsz valamire az adott technológia azonnal megjelenik előtted hasonló témában. Aktív készüléken, legyen az okos telefon, táblagép, laptop, számítógép és aktív rajta az internet (csak ha aktív rajta az internet) 2 méteres körzetében fogják a gondolataitokat. A bármilyen telefonba beépített lehallgató van minden felvesznek kielemeznek. Ugye te is hallottad már a vízhangodat a telefonban?! Na, ez azért van. Mindent felvesznek ami a házban történik, a telefon egy lehallgató készülék. Érdemes mindig kikapcsolni éjszakára! Szerinted miért van az, hogy éjszaka nem tudsz aludni? Mert közel van melletted a telefonod és azon, ha be van kapcsolva az internet, hallják az összes gondolatodat és tudják befolyásolni is az alvásodat is. Mindig kapcsoljátok ki az internetet a telefonotokon ha tudjátok (ha vársz valamit interneten akkor természetesen nem). Ha internet van és aktív, akkor két méteres körzetben, minden gondolatot hallanak, és ezt is kielemzik. Ha a telefon be van kapcsolva, de nem aktív rajta az internet, a telefonszolgáltatók veszik fel, hogy mi zajlik ott, ahol vagy. És ezt is kielemzik. Tudatos lehallgatás van sajnos.

Az új TV-kben belső kamera van és rögzítik mit csinálsz, a házban teljes lehallgatás folyik. Látnak mindent amit a lakásban csinálsz. Az új TV-ken akkor is vesznek fel, ha nincs internet alatt, a belső kamera mindent rögzít. Ha nincs áram alatt, akkor természetesen nem tudnak felvenni. A Televízió tudatmódosító eszköz. Minden jel beérkezik a központba és kielemzik. Komplett hang és videó készül a családokról. Ha lehet NE NÉZZ TV-t! Vegyél egy laptopot és azon válogasd meg mit nézel. De már minden tele van agresszióval, félelemmel. Ez egy félelem alapú világ és félelem itt a vezető identitás. 

A reklámok is úgy ugranak be az aktív készülékeken, hogy a gondolatokra fókuszálnak. A szolgáltatóknál is elemzik mit néztél meg, hogy és mit csináltál. Szóval a gondolatra fókuszálnak, meg nézik mit néztél meg legutóbb és az alapján dobják neked a reklámokat, hogy vegyél, vegyél és költsed a pénzed. Amit előbb utóbb meg fogsz unni, vagy elhasználódik és kidobod. Tudatos lakosságfigyelés van, és mindent megtesznek, hogy elköltsed a nehezen megkeresett pénzed. Mindig a lehető legaprólékosabb módon próbálnak kiszolgálni téged, hogy költsd el minden pénzed és az értékes dolgokra ne jusson. Ne várd és ne akard megtudni, mire készülnek ezek az ocsmány politikusok és a gazdasági rendszert kiszolgáló Elit rendszer. A Föld olyan állapotba ért, hogy a változás hamarosan megszületik. Minden amit akarsz megkaphatsz, átgázolhatsz embereken, de az igazi kincs a tudat fejlesztése. A szív és a mélyebb dolgok megértése. Mindent amit elhiszel. azzá leszel. Mindent amit ellopsz azért felelni kell. Mindig légy kedves és szerény és tedd a dolgodat és ne légy kiszámítható. Minden a legjobb értelembe vett, önámítás. Sajnos nem tudni mikor lesz egy új jobb világ, de közel a vég ideje, úgy érzem.  

Visszatérve, minden gondolatot érzékel a számítógép, laptop, tablet, telefonon ha van rajta internet, nem csak a facebook hanem az egész készülék fogja a gondolataitokat, a technológia kifinomult, teljes hozzáférést ad a lehallgatóknak. A Facebookon belül, a CIA felel mindenért. Rengetegen dolgoznak, arra fókuszálva hogy te mit látsz vagy hallasz. A technológia több évezrede a birtokukban van sajnos, az ELIT minden megtesz annak érdekében, hogy a tudást elrontsa vagy kisajátítsák maguknak. A technológiájuk mindent felülmúl, nem kell hogy halld vagy érezd az érzést ők mindent látnak és hallanak. A hallásra specializálódtak. A hallás olyan technika ami kifejlesztettek az idők évezredei alapján. Minden technika a kezükben van, a bolygó egy zárt kalitka amiben sajnos nem tudunk kimenni. Csak bent lenni. A technológia, a műholdak, mindent kintről próbálnak irányítani, kivetíteni. A Föld belsejében, olyan technika van amivel Űrutazást tudnak csinálni, a bolygók között. Semmit nem lehet csinálni, csak lenni és élvezni az ők pénzéhes hatalmukat. A pénz az Istenük, ezeknek a Drákonida fajú emberi lényeknek, akik vezetik a világot. Semmit nem kaphatsz tőlük csak pénzt, pénzt és pénzt, na meg félelmet. A félelemből táplálkoznak…

A titkos technológiájuk mindent felülmúl, legyen az bármi ami mozdítható. Mindenki rabszolga. Alig ébrednek az emberek, álomban próbálnak tartani, nincs olyan, hogy eljön Jézus újra, a szívekben fog eljönni. A vallásba tett pénz, az milliókat felülmúl. A vallásokat csak ámító bábjátékos papok használják. A vallás mindenkiért van, de nincs egyesített vallás. Mert Isten az a szeretet. A szeretet pedig nem törvényekben gondolkodik. Minden áthidaló vallási rendszerük van. A vallás az egy létforma, amivel a háborúikat pénzelik, legyen bármilyen az “Isteni technika”. Minden vallás által az embereket egymás ellen formáljak, legyen az baptista, római, katolikus, minden egyház átverés, mert nem hagyják fejlődni az embert tudatszintileg. Isten maga a szeretet, ha lenne szeretet az emberekben akkor az Isten teljesen átformálja. Olyanná, hogy Isteni szeretet legyen.

A kozmikus szeretet, Isten  alapvető tulajdonsága, mivel Isten is kozmikusság alappillére. A szeretet nem más mint Isten valódi léteszme, melyet Isten a Teremtés által adott. Minden ilyen formát Isten a teremtésbe tette, hogy legyen értelme a létezésnek. Minden létezés ami teremtődik a legelvadultabb Isteni megnyilvánulás. A teremtés által ott volt minden, ami megnyilvánult és létezett. A Teremtő Isteni lényegünket eggyé formálta a létezésben. A Teremtő minden olyan technológiát kikísérletezett, ami a lényegi alapuló Isteni megnyilvánulás. A technika teljesen el van szállva a létezés alapjától, mert minden a Teremtő alkotott. A létezés olyan kincs, ami sajnos, tudatilag felfogni lehetetlen. Minden értelmet felülmúl. A Teremtő minden lényegi aszcendensből megvilágosította magát, az által, hogy Önmagát adta. Minden kis apró cseprő intenzitással történik. A létezés olyan kalibert öltött, hogy minden technológiát felülmúl.

Stieve Kurvic

Photo source:

https://image.flaticon.com/icons/png/512/34/34549.png

Figyelem: ezek a világot érthetetlenül komolyan vevők megzavarására alkalmas állításokat tartalmaz, tartalmazhatnak. (Ezt a közleményt felsőbb erők utasítására, utólag illesztettük be)

photo source:

They Alive Movie (Elpusztíthatatlanok Film)

 

 

 

 1,495 total views,  6 views today