sze. febr 8th, 2023
AZ ENERGIÁRÓL ÉS A SZEXRŐL
(Megéri elolvasni)

Aki szereti a szexet, annak itt hagyom ezt az információt.
A csakrák 7 évente regenerálódnak, így ha legalább egyszer lefeküdtél egy emberrel, akkor 7 évig megmarad benned az energiája. Hogy ha nem takarítasz ott rendesen. Csakra tisztítás.

Amikor lefekszel valakivel, az egész energiafolyamat elkezdődik.

Többnyire mindkettőtök gyökércsakrái (Muladhara) állnak össze, és ebből az intimitásból az aurák összeolvadnak, összehangolódnak és nagy aurikus energiát hoznak létre a kettőtök között.

Az elválás által energetikai és karma lenyomatot hagyva maga után. Minél több kapcsolatod van egy személlyel, annál mélyebb lesz a kapcsolat.

Ezért van az, hogy néha olyan sok minden jut eszedbe az exedről, vagy akivel intim kapcsolatban voltál, és megváltozott a rezgésed, és olyan energetikai kapcsolatokat hozol létre, amelyek egyesítik őket, ahol később finom szinten folytatják a kapcsolatot az energiák.
Minden kapcsolatban a másik ember energiájának egy részét magaddal viszed..
Ha olyan emberekkel van kapcsolatod, akik többnyire sűrűek, tudattalanok, fénytelenek és szeretetlenek, instabilak, akkor ugyanazt a dolgot vonzod magadhoz.

Olyan paradigmává változol, ahol semmi sem tesz boldoggá, még akkor sem, ha megérdemled..
Ha a másik ember olyat cselekedett, ami a karmájának nem megfelelő, akkor te is bevonzod azt, és az fájdalmas élményekhez vezethet.

Ellenkezőleg, ha olyan emberhez kapcsolódsz, aki tudatos, tele van fénnyel, szeretettel, és aki tisztán tartja az energiáját, mindkét ember számára csodálatos pozitív energiacsere keletkezik.
Mindkettő szeretetben és tudatosságban növekszik.

A szerelem és a szexualitás energiája olyan nagyszerű és varázslatos, hogy olyan magasan rezeg, hogy eléred a kitágult tudatállapotot. Ez az energia benned és bennem lakozik, mint új fénykódokban.
Ha olyan emberrel fekszel le, akinek jelenleg már van párja, ennek eredményeként az adott személy és a párod (és a párod partnereinek) energiáját megnyered.

Nincs bűnös, csak tudatlan emberek és ennek következményei.
A magad ura vagy, akkor változol, ha döntesz.

Miért vonzunk be az életünkbe olyan embereket, akiknek a kapcsolatai velünk üresek, fájdalmasak és sűrűek?
  • Először a rezgésünk által: azt vonzzuk be, amilyen a rezgésünk.
  • Második, hogy megtanuld: a másik ember a tükörképed, megmutatja az árnyékaidat, hogy felismerhesd és dolgozhass rajta.
  • A harmadik a belső konfliktusok miatt: Nem tanultál meg szeretni, nem tanultál meg Értékelni.
Következésképpen azonos rezgésszintű emberekre utalunk.
Még így is kötődhetsz valakihez, úgy, hogy képtelen vagy szeretni és nagybetűsíted magad, amíg hozzá nem szoksz.
Mert rezgésszerűen tudatosítod a Szeretet iránti igényedet, de ez csak az önmagaddal való kapcsolatodat tükrözi.
Szeresd magad, és szeretni fogsz egy másikat, és mások is szeretni fognak téged.
Ez nem felhívás arra, hogy ne szexeljünk, ellenkezőleg, annyiszor kell SZERETNED, ahányszor csak akarsz!
De először rezegj, hogy vonzz magadhoz valakit, akivel stabillá válhatsz, és segít a fejlődésben, és ne tedd tönkre az evolúciós munkáját.

Azok az emberek, akik rendelkeznek VIBRÁCIÓVAL, tudják, hogyan válasszák meg a SZERETETET.
Soha ne feküdj le valakivel:
  • akivel nem akarsz együtt lenni,
  • ne állj bosszút senkin,
  • vagy nem vonzódol hozzá….. “
Forrás: Radu Adrian Delea
Megosztotta: MIRINDA LINDA KOVÁCS
www.facebook.com

“Az energiáink lenyomatot hagynak. Kőkeményen. Nem is hinnéd.. Óóóóóriási fontosságú kivel osztjuk meg azokat és kiét vesszük fel vagy kiét öntjük magunkba, szó szerint kivel EGYesülünk. Csak a tisztával, csak a fényessel, csak a széppel. Igen, szex meg minden, kell is nagyon, mert állati jó amúgy, meg jó, meg szép… de nem… ez sokkal de sokkal több.

És alapvetőbb. Ez energia-csere. Ezzel gyógyítani vagy rombolni lehet.
Itt rá tudjuk ezzel magunkat tenni egy felfelé vezető spirálra de egy lefelé vezető lehúzó spirálba is. Egy szex, egy energiacsere, és kihathat az életünk minden más területére. Kőkeményen. Mert visszük tovább azt a rezgést. Ami vagy ártó, sötét, koszos, hamis, lehúzó, csillogó, talmi, vagy felemelő, sugárzó, tiszta, édeni, friss, könnyed, fénylő, tisztító.

Az egyik lemoshatatlan és Beléd ragad, a másik tölt, emel, és világítasz tőle. Érezd meg!
Átömlik az egyik energia a másikba. Azzá válsz. Ami Ő. Nem aki Ő. Hanem ami Ő. Amit képvisel. Rezgésileg, kisugárzásilag, értékileg, jóságilag. Eggyé váltok. Energia csere. Hallgass a belső csengőre, hangra. Szól e a vészcsengő. Nézd meg kivel vagy. Akár egy szobában is. Egy helyen. Kihez állsz (túl) közel. Nemhogy csók vagy szex kivel. Nagyon nagyon válogasd meg. És mindenki akivel Ő volt és még nem csinált esetleg egy nagy energetikai tisztítást életében, azoknak az energiája MIND jön rajta át vele együtt!!! 😮😱 Nagyon légy résen!

Olyannal menj akivé válni akarsz. Amilyen energiájúvá, érzésűvé, tisztaságúvá, értékűvé, olyan lelkületűvé, olyan finomságúvá, amit Ő és energiája képvisel. Azzá válsz, azt veszed be, azt teszed magadévá , azzal egyesülsz EGY-gyé.

Amennyire jó maga a szex egy jó, igaz és tiszta emberrel, annyira nem vicc ez, de sajnos nagyon is komoly. Energia minden. Olyan nyomot hagy hogy el se hiszed. Nagyon fontos!!!

Itt akár Nő Vagy, akár Férfi, ez attól még ugyanúgy vonatkozik Rád. Itt ebben így nincsenek nemi különbségek.
Minden egyes ember egy energia lenyomatot képez rajtunk akivel szexeltünk. És rezeg tovább velünk, bennünk. Jön át rajta minden előző embere (ha nem tisztították meg már alaposan), minden aggodalma, minden félelme, minden dühe, minden addikciója, ráragadt negativitása, adott esetben sumáksága, aljassága, bűvölete, sötét energiája…

És valamelyik szinte lemoshatatlan. Van olyan folt ami kijön, kis piszok és van olyan ami olaj, vér, és szurok.

Komoly energetikai tisztítás során szabadulsz meg tőle és nem érted, hogy addig az életed miért egyre rosszabb… És nem minden arany, ami fénylik. Ami nagyon erősen csillog, világít, ígér, csábít, vakít, vetít, vagy épp hangos színes, azzal csak óvatosan. Érezd. Hunyd be a szemed és érezd meg milyen sugallat jön felőle. Belül lehet, hogy rohad. És ártó. Na attól kell félni. És az távozzon azonnal.

Be aware. Keep distance. Hallgass belülre. Az energiáira koncentrálj. A lelkeddel érezd. Tiszta Vagy nem? Milyen a szándék? Ne kívülre, ne a széptevésre, ne amit ígér, ne ahogy riszál, amit mond, ahogy festve van, ahogy öltözködik, amivel villog, amit vetít, amilyen az alakja, ahogy csábít, amivel jár. Nagy a megkísértés. Maga a szex is ugye már kísértés, amit sokszor ördöginek tulajdonítanak. Hát ezért. Naná. Ezért is van tiltva sok helyen. De a szex Isten-i szerintem. Hisz a szexuális energia gyógyít(ani), emel(ni tud). Csak kell tudd kivel teszed. És hogy.
Ha el tudod képzelni (nem kell úgy csináld épp vagy mindig, de ha Vele akár el is tudod képzelni), hogy a partnereddel hosszan összebújva csókolóztok, hosszan csak Vagytok, cirógatjátok egymást, beszívod lassan csodálatos illatát és az jó, meleg, biztonságos, otthonos érzéssel tölt el és el tudod képzelni, hogy magát a lelked is összeérinted Vele, mert arra alkalmas ember – szeretettel, vagy szerelmesen, Magadat Neki és szíved átadva, és Ő is így van Veled, na az pl. lehet egy jel a Részedre hogy aki fele így vagyok, vagy akivel épp itt vagyok, az jó partner, és hogy itt jó szintű lehet ez az energiacsere. Így miért lenne ördögi, lehúzó, romboló? Ezzel gyógyítani lehet így… Ez pl. a test felől egy pontos jele lehet a megfelelő partnernek, ha ezt érzed Felé, Vele és Ő is. Szóval hallgass befele. Légy résen.

Csak szinte behunyt szemmel a tónust és az energiát figyeld. Hogy akarsz e azzá az energiává válni. Szívesen válsz e olyanná. Lelkileg, szívileg, melegségileg, kisugárzásilag, energetikailag. Amilyen Ő.
Tiszta e. Magas rezgésű e. Áldott e. Fényes e. És ha igen, akkor mehet a szex. Ezerrel. De ha picit is nem és kétséges és összeugrik a gyomor, kérdőjelek vagy túl nagy elszédülés, báj, szédítés, akkor azonnal back off… Lépj ki a teréből.
Legyen férfi vagy nő. Legyél Te is akár férfi vagy nő. Mindnyájunkra ez vonatkozik. Mindig. Aranyszabály!!!
És tisztítsd az aurád!!! Naponta. Sós vízben fürdés, palo santo fa, füstölők, mirha, tömjén.
És védő kövek: ónix, ametiszt, hegyi kristály!

Gyújts fehér gyertyát, és kérj Isteni védelmet. Csak égjen.
Tisztít és segít. Dönteni is, lenni is. Minden este gyújts egy ilyet.🙏❤️📿🕊
Minden ami ártó, romboló, negatív, hamis, megtévesztő, átverő az azonnal hatástalanítódjon, távozzon auránk környékéről, tőlünk, lakásunkból, kapcsolatainkból és szeretteinktől. A Szeretet, és az Isteni Fény nevében. Ámen.” (Fenyő Iván)

Forrás:

Oszlár Kálmán András

Facebook csoportból:

Tantrikus energia- és magmegtartás a gyakorlatban

https://www.facebook.com/groups/115132562491785/

Főkép forrása:
www.facebook.com

 2,619 total views,  12 views today