sze. febr 8th, 2023

Orgona 

WOMEN’S COLL. INNOCENT WHITE LILAC

Energetikai tulajdonsága: depresszió megszüntetése, béke és nyugalom erősítése, félelmek elengedése. 

Kapcsolódó arkangyal: Mihály.

Kapcsolódó csakra: napfonatcsakra.

Gyógyító hatás: Az orgona nyugtató hatása különösen jól esik a nyüzsgő hétköznapokon. Kitűnő választás aggodalmaskodó vagy szorongó emberek számára, vagy ha rosszkedvű vagy, energiatartalékaid kimerültek, és minden nap óriási erőfeszítést igényel.Ha az orgona segítségét kéred, a nap minden percét élvezheted. Imádni fogod az új élményeket, amelyeket megoszthatsz szeretteiddel. 

Az orgona üzenete: „Olyan vagyok, mint egy barát, akinek az ölelése megnyugtat és megvigasztal, amikor szomorú vagy. Lazíts kicsit. Engedd el azokat az irritáló, kellemetlen gondolatokat, amelyek szünet nélkül üldöztek, és helyettesítsd pozitív hozzáállással és kellemes érzésekkel. Képes vagy rá. Támogatlak, hogy újra élvezhesd a pillanat örömét. Régebben sokszor rossz kedvű és boldogtalan voltál, de ez már a múlté. A változás már folyamatban van. Olyan életet élhetsz, amilyenre mindig is vágytál, és amilyet meg is érdemelsz. Nem azt érdemled, hogy boldogtalan és depressziós légy. Az angyalok azt akarják, hogy életed minden napját élvezd. Hadd oszlassam el a ködöt körülötted, hogy újra élvezhesd az élet örömeit.”

 

Rózsa

 GG INCONTO, THE ONE, ECLAT FEMME, SEDUCTIVE, ELVIE

 

Fehér rózsa

MEMORIES FLIRTING, VOLARE, VOLARE FOREVER

Energetikai tulajdonságai: megtisztulás, béke, gyengéd átmenet, a múlt kötelékeinek az elengedése, földhöz ragadt szellemek elűzése. 

Kapcsolódó arkangyalok: Metatron, Mihály, Raphael. 

Kapcsolódó csakrák: koronacsakra.

Gyógyító hatás: A Fehér Rózsa A tisztaság és tisztítás szimbóluma. Segít megszabadulni a megrekedt energiáktól, ezért kitűnően használható otthon, az irodában vagy betegszobában. Tisztító erejének köszönhetően elűz bármit, az alacsony rezgésektől a földhöz ragadt szellemekig egyaránt. Helyezz el egy páratlan számú fehér rózsából álló csokrot bármely helyiségben, amelyet energetikailag meg szeretnél tisztítani. Szeretted elvesztése után is használhatod a fehér rózsát, hogy segítsen ezen a nehéz időszakon. 

A Fehér Rózsa üzenete: „Megtisztítom aurádat. Ha szeretnéd, ugyanúgy fog ragyogni, mint a szirmaim. Finoman feloldom a múlt megrekedt energiáit. Gondoskodom arról, hogy mindig biztonságban érezd magad, sose félj vagy sérülhess. Miután megtisztultál, a béke új dimenzióit tapasztalatod meg.”

 

Rózsaszín rózsa

Energetikai tulajdonságai: szépség, önbizalom, kényelem, elégedettség önmagammal. 

Kapcsolódó arkangyalok: Jophiel. 

Kapcsolódó csakrák: napfonatcsakra, szívcsakra.

Gyógyító hatás: A rózsaszín Rózsa növeli önbizalmadat, és segít elfogadni a benned rejlő szépséget. Tudod, hogy minden jól van úgy, ahogy van. A rózsaszín Rózsa segít teljes mértékben elfogadni magad, ezáltal növeli önbecsülésedet. Nem kell változnod semmilyen területen. 

A rózsaszín Rózsa üzenete: „Tökéletes vagy úgy, ahogy vagy. Semmin nem kell változtatnod, így is gyönyörű vagy. Megtanítalak önmagad szeretetére. Nézz a tükörbe, és mondd magadnak, hogy csodálatos vagy, és gondold (érezd*) is így. Szeresd minden porcikádat. Isten saját képére és hasonlatosságára teremtett. Minden részed tökéletes, hiszen szeretetből született.”

 

Sárga rózsa

Energetikai tulajdonságai: nyugalom, béke, öröm, összpontosítás. 

Kapcsolódó arkangyalok: Haniel, Uriel. 

Kapcsolódó csakrák: napfonatcsakra, harmadik szem, koronacsakra.

Gyógyító hatás: A sárga rózsa segít megtalálni belső békédet. Megnyugtatja elmédet, hogy az előtted álló feladatra tudj koncentrálni. Egyensúlyt teremt munka, pihenés és játék között. Tökéletes választás diákoknak. A sárga rózsa segít egyrész elengedni magad és önfeledten élvezni az életet, ugyanakkor méltóságteljesnek is maradni.

A sárga rózsa üzenete: „Ideje játszani! Bárhová mész, bármit csinálsz, találd meg benne a jót. Ne aggódj amiatt, hogy mások esetleg gyerekesnek vagy bolondnak tartanak. Segítek megtalálni a boldogságot, amely hozzájárul lényed teljességéhez. Ha szeretnéd, szívesen segítek rendezni gondolataidat, és összpontosítani feladataidra, így ha végeztél a munkáddal, átadhatod magad a lazításnak.”

 

Vörös rózsa

VOLARE GOLD 

Energetikai tulajdonságai: szerelem bevonzása, szenvedély és romantika erősítése, motiváció növelése, gyógyítás elősegítése. 

Kapcsolódó arkangyalok: Haniel, Jophiel. 

Kapcsolódó csakrák: gyökércsakra, szakrális csakra, szívcsakra.

Gyógyító hatás: Jophiel arkangyalt, a szépség angyalát gyakran ábrázolják rózsákkal a hajában. A vörös rózsa a szeretet és szenvedély jelképe, hagyományos szerelmi ajándék. Valentin nap környékén minden vörös rózsával van tele. Ha meg szeretnéd nyitni szívcsakrádat, ülj le egy vörös rózsával szemben. Teljesen mindegy, hogy egyetlen hosszú szárú rózsáról van szó, vagy egy egész csokornyiról, rezgésszintjük ugyanolyan. Érezd, ahogy ez az erős gyógyító energia feloldja a szívedben lévő blokkokat. Most már sokkal könnyebb lesz bevonzani a szerelmet az életedbe, vagy szenvedélyesebbé tenni, ha már kapcsolatban élsz.

A vörös rózsa üzenete: „Megérdemled a szerelmet. Hadd segítsek neked ebben. Együtt megtaláljuk majd azt a komoly kapcsolatot és szenvedélyt, amire vágysz. Bizonyára voltak már rossz kapcsolataid akár a mostani, akár egy előző életedben. Engedelmeddel begyógyítom ezeket a sebeket, és segítek, hogy pozitívan gondolj vissza rájuk és tekints előre a jövőbe. Azzá a szeretetté válsz majd, amelyet meg szeretnél tapasztalni.”

 

Ibolya 

VOLARE 

Energetikai tulajdonságai: tisztítás, helyiségek tisztítása, rezgésszint emelése.

Kapcsolódó arkangyalok: Chamuel, Metatron, Mihály, Rafael. 

Kapcsolódó csakrák: Harmadik szem és koronacsakra.

Gyógyító hatás: Az afrikai ibolya a gyógyítók kedvence, mert kitűnően megtisztít minden teret a megrekedt, súlyos energiáktól. De nemcsak tértisztításra (lakás, iroda) használható, hanem a fizikai test tisztítására is. 

Használd kedvenc illatodban, permetezd magadra napjában akár többször is, vagy amikor lehangoltnak, energiátlannak érzed magad. 

Tegyél egy vagy több afrikai ibolyát a helyiségbe, és mondd a következőket: 

„Gyógyító virág, kérlek, távolíts el minden megrekedt energiát, emeld meg a helyiség/test rezgésszintjét. Segíts visszalépni a szeretet és a fény állapotába. Köszönöm.”

Az afrikai ibolya üzenete: „Eltakarítom a régit, és életet adok az újnak. Ez a folyamat már régen esedékes. Engedd, hogy segítsek a gyógyulásban, és kitakarítsam a régi, megrekedt, negatív energiákat. Képes vagyok megemelni az alacsony rezgést testedben és otthonodban, amelyek így a béke és szeretet állapotába kerülnek. Érezni fogod ezt a finom, de határozott változást. Biztos vagyok benne, hogy élvezni fogod a hatását.”

Árvácska 

FIRE

Energetikai tulajdonságai: látnoki képességek erősítése, gyász enyhítése 

Kapcsolódó arkangyalok: Azrael, Metatron, Mihály, Rafael. 

Kapcsolódó csakra: Harmadik szem. 

Gyógyító hatás: Az árvácska megnyitja a harmadik szemet, a látnoki képességek székhelyét. Amikor ezzel a virággal dolgozol, új élményekben lesz részed, például a szemed sarkából felvillanó fényt láthatsz. Ilyenkor az angyalok vagy szeretteid jelzik, hogy ott vannak veled. Az élmény kiteljesítéséhez keress egy árvácskát, amely különösen felkeltette az érdeklődésedet. Feküdj hanyatt. Helyezd a virágot fejjel lefelé a harmadikszem-csakrádra (a két szemed közötti területre). Lélegezz mélyeket, és figyeld meg, milyen érzések lesznek úrrá rajtad. Kellemes bizsergést érezhetsz, és figyeld meg, homlokod mennyire ellazult. Vagy használd kedvenc illatodban.

Az árvácska üzenete: „Ha látnoki képességekre vágysz, rám van szükséged! Segítek megnyitni harmadik szemed látását. Látni fogod a körülötted lévő lényeket: angyalokat, szellemeket, elhunyt szeretteidet. Amikor rájössz, hogy égi segítőid mindig melletted vannak, gyászod enyhülni fog. Segítek intenzíven megtisztítani harmadikszem-csakrádat. Ne legyenek kétségeid a látomásaiddal és egyéb égi jelekkel kapcsolatban. Ébresszük fel látnoki képességeidet!”

 Bazsarózsa

MY DESTINY, PARADISE 

Energetikai tulajdonságai: távgyógyítás, szeretet küldése, jövőbeli támogatás, konfliktusok feloldása távolról, rezgésszint emelése. 

Kapcsolódó arkangyalok: Rafael, Sandalphon.

Kapcsolódó csakrák: gyökércsakra, szakrális csakra, szívcsakra.

Gyógyító hatás: A bazsarózsa segít kialakítani azt a támogató rendszert, amelyre a jövőben szükséged lehet. Ennek nagy hasznát veszed majd olyan esetekben, mint sebészeti beavatkozás vagy akár állásinterjú, illetve más fontos találkozó. Egyszerűen kérd meg a bazsarózsát, hogy segítsen neked ezekben a pillanatokban. A bazsarózsa a szeretet és gyógyítás energiáját hordozza, így tökéletes virágterápiás ajándék. Használhatod magában, de kombinálhatod más virágokkal is távgyógyításhoz. Ha például egyik barátnőd boldog párkapcsolatra vágyik, küldhetsz neki egy vörös rózsákból és bazsarózsából álló csokrot. 

A bazsarózsa üzenete: „Hallom, hogy szíved a távolban élő rokonaidért és barátaidért dobog. Én is küldök nekik most gyógyító imát és gondolatokat. Biztos lehetsz benne, hogy szeretteid megkapják a küldött áldást, mert az energia az angyalokon keresztül eljut hozzájuk. A távolságtól függetlenül úgy érzed majd, mintha ott lennél mellettük. Képzeld el, hogy fogod a kezüket, és átöleled őket. Bárkit átsegítek jelenlegi helyzetén. A zavaros időket és negatív energiát átélő régiókon vagy országokon is tudok segíteni. Csak ülj le mellém, helyezd domináns kezedet szirmaim közelébe, és kérj segítséget bárkinek, aki fontos neked, legyen az ember vagy ország.” 

Cseresznyevirág 

INCOGNITO, WOMEN’S COLL. CHERRY BLOSSOM 

Energetikai tulajdonságai: kapcsolat erősítése, szerelem elmélyítése, párod igazi szándékainak megérzése, kegyelem, egyensúly, előzékenység, a megfelelő dolgot tenni. 

Kapcsolódó arkangyalok: Haniel, Jophiel. 

Kapcsolódó csakra: szívcsakra.

Gyógyító hatás: a cseresznyevirág kegyelmet és és szeretetet hoz életedbe. Biztosítja, hogy mindig laza és nyugodt légy, és szívből jövő jó szándékkal fogalmazd meg gondolataidat. Nem kell lehúzni magad energetikailag. Sokkal fontosabb, hogy légy hű önmagadhoz. Ha cseresznyevirággal dolgozol, mindig önmagadat adod. Ha a hátsó kertbe ültetsz egy cseresznyefát, az mindig megvéd majd a nem a legfőbb javadat szolgáló párkapcsolatoktól.

A cseresznyevirág üzenete: „Nem kell illetlenül vagy gyerekesen viselkedned. Együtt képesek vagyunk felülemelkedni a jelenlegi helyzeten ahelyett, hogy fokoznánk a drámát, és még több rossz energiát adnánk hozzá. Mindig tökéletes úriemberként vagy úrhölgyként fogsz viselkedni. Segítek, hogy mindig illedelmes és nyugodt légy, s szívedet kellemes érzések töltsék meg.”

Frézia 

DIVINE

Energetikai tulajdonságai: gerinc és hát gyógyítása, hátizmok feszültségének enyhítése, a tökéletes orvos megtalálása, erő és bátorság megtapasztalása. 

Kapcsolódó arkangyalok: Mihály, Rafael

Kapcsolódó csakrák: gyökércsakra, napfonat csakra. 

Gyógyító hatás: A frézia a gerincre koncentrálja energiáját. A hát fizikai gyógyulását segíti elő, oldja a feszültséget és megszünteti a fájdalmat. Segít a legjobb orvos vagy természetgyógyász bevonzásában, hogy panaszaid megszűnjenek, ízületeid fellélegezzenek. A frézia a testtudatodat is erősíti. Ösztönösen javítasz a testtartásodon, ami számos azonnal érezhető előnnyel jár. A frézia a spirituális gerinceden is dolgozik, hogy legyen tartásod. Bátorságot ad, hogy kiállj a véleményed mellett. Megvéd, miközben lehetővé teszi, hogy elmondd az igazadat. Támogat a spirituális önfelfedezés útján, mellette igazán biztonságban érezheted magad. 

A frézia üzenete: „Tartást adok, hogy legyen bátorságod megmutatni a világnak, ki is vagy valójában. Emellett fizikai szinten is gyógyítom a hátadat. Engedd, hogy energiám körülölelje gerincedet és bordáidat. Megszüntetem a kellemetlenség érzést, és kiegyensúlyozom az arra rászoruló részeket. Ha voltak problémák a hátaddal, gondold át, melyik gyógymód bizonyult a leghatékonyabbnak. Segítek megtalálni a legjobb orvost, aki tökéletesen helyreállítja ízületeidet.”

Gyöngyvirág

AIR, ELVIE, MY LITTLE GARDEN, INCOGNITO, WOMEN’S COLL. SENSUAL JASMIN 

Energetikai tulajdonságai: Béketeremtés, őszinteség felismerése, ráébreszt, merre is tartasz.

Kapcsolódó arkangyal: Haniel 

Kapcsolódó csakra: koronacsakra. 

Gyógyító hatás: a gyöngyvirág kedves kis virág gyengéd rezgésekkel. Békés természete feloldja minden aggodalmad. Megmutatja, ha valaki nem teljesen őszinte hozzád. Tökéletes választás, ha valamiért éppen nem bízol meg párodban vagy üzleti partneredben. Ha látod, mit is akar elérni, könnyen továbblépsz egy pozitívabb élmény felé. A gyöngyvirág segít azonosítani saját érzéseidet is, így teljesen őszinte lehetsz magadhoz, különösen a sorsod alakulását illetően.

A gyöngyvirág üzenete: „Ha velem dolgozol, megmutatom miben mesterkedik a környezeted. Én leszek a személyes hazugságvizsgálód. Szólok, ha valaki nem egészen őszinte hozzád, így gyorsan kikerülhetsz a hazug helyzetekből. Pozitív gondolkodású, kedves embereket vonzok az életedbe, hogy energiád tiszta maradjon. Segítek, hogy önmagad légy, és teljesítsd életfeladatodat, és rögtön kiderül, mennyire élvezed ezt az utat. Nem lehetsz fáradt. Kérdezd meg magadtól: mi az, amit nem fogadok el az életfeladatommal kapcsolatban? Az isteni útmutatás melyik részét hagytam figyelmen kívül milyen lehetőségeket nem vagyok hajlandó megragadni segítek megválaszolni a kérdéseket és rávilágítani a problémákra hogy elengedhesd azokat a fénybe.”

 

Hibiszkusz 

ECLAT MADEMOISELL

Energetikai tulajdonságai: egység, együttlét, béke, boldogság.

Kapcsolódó arkangyalok: Raziel, Chamuel.

Kapcsolódó csakrák: gyökércsakra, szívcsakra, koronacsakra.

Gyógyító hatás: nem csoda, hogy a hawaii őslakosok régóta szoros kapcsolatban állnak a hibiszkusszal. A virág fő üzenete az együttlét, amely a hawaii szellemiség központi eleme. Arra emlékeztet, hogy sokkal jobb társaságban lenni, mint egyedül. Bár egy ember is csodákra képes, ennek lehetősége hasonló gondolkodású emberek társaságában hatványozódik. A hibiszkusz szorosabbra fűzi a családi kapcsolatokat, de energiája még ennél is mélyebbre hatol. Lélekszinten arra emlékeztet, hogy mindannyian ugyanazon teremtő teremtményei vagyunk.

A hibiszkusz üzenete: „Engedd, hogy mindenkit egy helyre tereljek. Elviszlek egy helyre, ahol megtapasztalhatod a harmóniát és a közösség erejét. Tanulj meg ráhangolódni az egység Isteni energiájára. Képzeld el egy pillanatra, hogy tökéletesen boldog és békés vagy. Aztán képzeld el, hogy ez a békesség átjárja és összehozza a családodat, barátaidat, kollégáidat és még a járókelőket is, akik elhaladnak melletted az utcán. Rendelkezel azzal a csodálatos képességgel, hogy mind őket, mind pedig saját magadat meggyógyítsd, miközben az öröm és béke útját járod. Ha boldog vagy, a környezetedben élők is boldogok lesznek. Soha ne feledd, hogy minden és mindenki egy, ezért szereteted energiája az egész bolygóra pozitívan hat.”

Jázmin 

MECLAT FEMME, PARADISE, WOMEN’S COLL. SENSUAL JASMINE 

Energetikai tulajdonságai: béke, mély meditáció, céltudatosság, teremtés, bölcsesség. 

Kapcsolódó arkangyal: Raziel.

Kapcsolódó csakrák: harmadik szem, Korona csakra. 

Gyógyító hatás: a jázmin békét és nyugalmat áraszt. Segít magasabb rendű céljaidra koncentrálni, nagy gyakorlatra szert tenni az elmélkedésben, ezért is a buddhista szerzetesek egyik nagy tiszteletben álló növénye. Csodálatos illatú illóolaja szintén gyógyító hatású.

A jázmin üzenete: „Segítek elmélyíteni a meditatív állapotot. Együtt képesek vagyunk bármilyen blokkot áttörni, amíg el nem érünk lelked tiszta energiájához, amely a belső béke és jólét állapota. Lecsendesítem elméd, hogy jobban tudj összpontosítani. a ráhangolódsz rezgésemre, határtalan nyugalom árad szét egész testedben. Képes leszel céljaidra összpontosítani és azokat hamarabb elérni. Eléd tárom az előző generációk spirituális tanításait, hogy még nagyobb bölcsességre tehess szert.”

Lótusz

MY DESTINY 

Energetikai tulajdonságai: mély spiritualitás, bölcsesség, csakratisztítás és -kiegyensúlyozás, kapcsolatfelvétel magasabb rendű lényekkel, angyalokkal és Istennel. 

Kapcsolódó arkangyalok: Metatron, Raziel.

Kapcsolódó csakrák: minden csakra, de elsősorban a koronacsakra. 

Gyógyító hatás: A lótuszt ősidők óta a spiritualitással és bölcsességgel kapcsolatban emlegetik. Segít elmélyíteni és hatékonyabbá tenni a meditációt, és kapcsolatba lépni magasabb rendű lényekkel, akiktől iránymutatást kaphatsz. Bár a lótusz elsősorban a koronacsakrával áll szoros kapcsolatban, képes minden csakrát finoman és szeretetteljesen megtisztítani és kiegyensúlyozni.

A Lótusz üzenete: „Bölcsességet hozok az életedbe. Megszüntetek minden blokkot, amely akadályozza a spirituális céljaid elérését, és megmutatom, milyen módszerrel érheted el ezeket. Segítek mély meditatív állapotba kerülni és kommunikálni az égiekkel. Mondj le minden előítéletről és kritikáról. Engedd meg, hogy a fejlődés magasabb szintjére emeljelek. Ülj le egy lótuszokkal teli tó partjára, vagy fogj a kezedbe egy lótuszvirágot. Hunyd le a szemed, végy néhány mély lélegzetet és érezd, ahogyan csakráid megnyílnak. Közben elképzelheted, hogy a szirmaim szép lassan kinyílnak, és felfedik tiszta középpontomat.”

 

Magnólia 

VIP CLUB IBIZA 

Energetikai tulajdonságai: méregtelenítés, légszennyezés és elektromágneses sugárzás kitisztítása, káros függőségek elengedése. 

Kapcsolódó arkangyalok: Metatron, Mihály, Rafael.

Kapcsolódó csakra: szakrális csakra.

Gyógyító hatás: a fehér magnólia hatalmas virágai kitűnően kitisztítják a fizikai és energetikai mérgeket környezetünkből, különös tekintettel a cigarettafüstre. A fehér liliomfa segít a leszokásban, mert finoman kitisztítja a környezetedből a káros anyagokat. 

A fehér magnólia üzenete: „Ha szennyezett környezetben vagy városközpontban élsz, én vagyok az egyik legjobb barátod. Magamba szívom a méreganyagokat környezetedből, és te napról napra jobban érzed magad. Virágaim és sötét, fényes leveleim megtisztítanak minden káros anyagtól, és meggyógyítanak. Energiám sokkal érzékenyebbé tesz. Figyeld meg, milyen ételek, emberek, szokások vagy környezet az, amit már egyre kevésbé tudsz tolerálni. Kérlek, ne tedd ki csodálatos testedet ilyen kellemetlenségeknek, engedd meg, hogy a saját érdekedben megtisztítsalak.”

 

Napraforgó

AMBER ELIXIR 

Energetikai tulajdonságai: hangulatjavítás, energiaszint növelése, vidámság és boldogság elősegítése. 

Kapcsolódó arkangyalok: Jophiel, Mihály.

Kapcsolódó csakra: napfonat csakra.

Gyógyító hatás: a napraforgó örömet sugároz. Ha meglátsz egy vidám napraforgót, önkéntelenül is elmosolyodsz. Figyeld meg, hogy a sugárzó sárga szirmokhoz képest a virág közepe mindig sötét. A szirmok jelképezik a fényt, amely a „legsötétebb” pillanatban és beragyogja az életedet. Ha úgy érzed, hogy az egész életed egy küszködés, gyűjts néhány gyógyító napraforgót. Érezni fogod, hogy hangulatod és energiaszinted azonnal megváltozik.

A napraforgó üzenete: „ Tudom, hogy régebben sokszor kimerültnek és rosszkedvűnek érezted magad. Ideje ezen változtatni. Eloszlatom a sötétséget, hogy a fényben sütkérezve meglásd a világ szépségét. Emlékezz, milyen csodálatos érzés boldognak lenni és minden napot jó érzésekkel megélni. Örülj, hogy az vagy, aki. Segítek elfogadni önmagad fizikai és spirituális szinten egyaránt. Úgy ragyogsz, akárcsak a nap. Ideje ezt a fényt megosztani a környezeteddel.”

 

Nefelejcs 

LUCIA BRIGHT 

Energetikai tulajdonságai: előző életek, trauma gyógyítása, kapcsolat a csillagokkal és más bolygókkal. 

Kapcsolódó arkangyal: Raziel.

Kapcsolódó csakrák: harmadik szem, koronacsakra. 

Gyógyító hatás: A nefelejcs segít felidézni előző életeidet, amelyek által jobban megérted mostani életed eseményeit. Jobb rálátást biztosít kapcsolataidra, és segít megtalálni a mintákat választott karriered útján. Mélyreható utazásra számíthatsz. Előző életeidet áttekintve csak a pozitívumokra koncentrálj, a tanulságra és a szeretetre. Engedd el a bűntudatot és minden más érzést, amely nem a javadat szolgálja. Ez segít a jelenben is továbblépni. Légy megértő önmagaddal a gyógyulás során. Engedd el a múlt problémáit egy magasztosabb cél érdekében. A nefelejcs kapcsolatban áll a csillagokkal és más bolygókkal. Ha érdeklődsz az a lényeg iránt, a nefelejcs jelenléte megkönnyíti a velük való kommunikációt.

A nefelejcs üzenete: A jelen életben felbukkanó helyzetek gyökerei az előző életek megoldatlan problémáihoz vezethetők vissza. Hadd vezesselek vissza előző életeidbe! Ott megtaláljuk azt a pillanatot, ahonnan a mostani problémád ered. Amikor visszalépsz abba a pillanatba, emlékezni fogsz mostani életedre, és arra is, milyen hatalom van a kezedben. Nézd meg, honnan erednek aggodalmaid, és hozd át a tanulságokat a jelenbe, ahol feldolgozhatod azokat. Az utazás célja nem önmagad minősítése. Engedj el minden bűntudatot, és tanulj a múltból, hogy ne ismételd ugyanazokat a hibákat. Zárjuk le most a negatív mintákat.”

 

Orchidea

LOVELY GARDEN, DIVINE

Energetikai tulajdonsága: előrehaladás, erőgyűjtés a folytatáshoz, célok elérése, magas elvárások magaddal szemben, kitartás.

Kapcsolódó arkangyalok: Jeremiel, Sandalphon.

Kapcsolódó csakrák: szakrális csakra, szívcsakra, koronacsakra.

Gyógyító hatás: az orchidea energiája egyre magasabbra és magasabbra emel. Emlékeztet, hogy csakis a legjobbat érdemled, és igyekezned kell elérni. Támogat, gyakorlatilag továbblök, amikor úgy érzed, képtelen vagy továbbmenni, illetve ha nem látod magad előtt a távolban a célt.

Az orchidea üzenete: „Minden egyes lépéssel közelebb és közelebb kerülsz célodhoz. Nem adhatod fel, menj még egy kicsit tovább. Ha kitartó vagy, már a közeljövőben learathatod a babérokat. Ne adj lejjebb az elvárásaidból. Mindig a tökéletes eredményre koncentrálj, mert azt érdemled. Nem szabad kevesebbel beérned, még gondolatban sem.”

 

Forrás: Doreen Virtue és Robert Reeves: Virágterápia, Édesvíz Kiadó 2015

Forrás:

https://naturalbeauty-me.mozello.hu/angyali-illatok/viragterapia/

Főkép forrása:

www.pinterest.com

 1,178 total views,  12 views today