szo. nov 26th, 2022

Az angyalvilág és az égi segítők előszeretettel használják a különböző színű madártollakat, hogy üzeneteket küldjenek nekünk. Lehet, hogy a kocsidon, a járdán, vagy az otthonodban találkozol különös módon felbukkanó tollakkal.

Tudd meg, hogy mit üzennek neked az égiek az utadba kerülő különböző színű tollpihékkel, madártollakkal:

 

Fehér:

-spirituális bölcsesség, tanítás és áldás, az angyali védelem, biztonság, szeretet jelképe

Szürke:

-angyali megoldások, támogatottság, remény

Kék:

-kiállás az igazságért, az igazság védelme, béke, lelki tudatosság, fejlődés

Piros:

-szerencse, bőség, szerelem, angyali támogatás és erő

Sárga:

-hallgass az érzéseidre, örömet hozó angyalok, saját erőd felvállalása

Zöld:

-gyógyulás, gyógyító angyalok, reménykedj valami jóban, bőség és siker

Narancssárga:

-pozitív változás, fizikai jólét, a siker angyalainak áldása

Rózsaszín:

-az angyalok szeretete, béke, szerelem, nyugalom időszaka, a kedvesség ereje

Lila:

-Mihály arkangyal védelme és vezetése, felsőbb kapcsolat az égiekkel, magasabb tudatosság, isteni rend

Barna:

-stabilitás, biztonság, a természet angyalainak támogatása, kapcsolat a természettel

Fekete:

-különlegesen erős védelem, mely valami negatív esemény hárít el, elengedés és új kezdetek, misztikus tudást hozó angyalok

 

Ha az utóbbi időbe váratlanul tollak bukkannak fel a környezetedben vagy hullanak egyenesen a lábad elé, az bizony az angyalok jelenlétére utal. A tollak az angyali lelkiismeret jelei, melyekkel megszólítanak téged.

Ha bizonytalan vagy abban, hogy jó úton jársz-e, indulj el egy spirituális sétára, és előtte kérd az angyalokat, hogy küldjenek neked egy jelet utad során.

A spirituális séta nem ám valami extra misztikus dolog! A lényege, hogy egyedül vágj neki, határozott szándékkal (mint az előbb említett jel kérése), és fogadj be minden tapasztalatot.  Mosolyogj, lépkedj határozottan és könnyedén. Teljesen mindegy, hol ejted meg ezt a sétát, városban, parkban, erdőben vagy tengerparton – amit a legkönnyebb elérned, nehogy addig keresd a tökéletes helyszínt és időpontot, hogy örökre lemaradj róla!

Tanulóim és ügyfeleim arról szoktak beszámolni, hogy amikor séta közben körvonalazódik bennük a problémájuk lehetséges megoldása, többnyire egy madártoll hullik eléjük a “semmiből” – méghozzá olyankor, ha rátaláltak a jó megoldásra.

Tégy egy spirituális sétát még a héten!

További jelentések még:

Fehér: A leggyakoribb angyali ajándék. Azt jelenti: itt vagyok veled, minden rendben lesz!

Fekete: Leggyakrabban krízishelyzeteknél találhatunk fekete tollat. Jelentése: itt vagyok, ha nehézségeid adódnak az életben, a segítségedre sietek, támogatlak téged!

Sárga: Jelentése: Gratulálunk! Nagyon jól megy a sorod!

Rózsaszín: Meglepetés! Angyalink veled örülnek, esetleg egy kicsit megtréfálnak bennünket. Velünk együtt – de sohasem rajtunk! – nevetnek.

Kék: Jelentése: Eljött a béke és a nyugalom ideje az életünkben.

Piros: Szenvedély, szerelem. Segítünk szívügyeid rendbetételében!

Zöld: Angyalaid gyógyító energiát küldenek neked!

Szürke: Dolgozunk a probléma megoldásán!

 

Elgondolkodtál már azon, mit jelent, ha egy különleges madár tollat találsz? Ez is egy módja annak, hogy a szellemvilág spirituális jeleket küldjön neked, megmutassa, hogyan tovább, mit kell tenned. Ugyanígy jel lehet egy kavics, egy lepke, stb. Csak fel kell ismerned és értelmezned.

Már az ősidőkben is úgy vélték, hogy a tollak és más tárgyak, mint például a pénzérmék, a lények, mint a madarak, lepkék , és szitakötők , az angyalok vagy korábban eltávozott szeretteink által küldött útmutatások, jelek, melyek a jó, helyes útra vezetnek minket.

Tollat találni varázslatos pillanat. A toll képviseli a repülést és a szabadságot, a szárnyalást, a magasabb nézőpontot, a határtalanságot és a korlátok nélküli létet. A különböző színek, színkombinációk pedig extra értelmet adnak nekik (lásd alább a különböző színek jelentéseit).

Segítség a jelek felismeréséhez

Valahányszor megfigyelsz egy jelet (üzenetet), gondold át, mi folyik, mi történik éppen az életedben. Lehet, hogy most nem érted a szín hozta üzenet értelmét, de később választ kaphatsz rá a tudatodban. Csak bíznod kell benne.

Az üzenet hordozóját, például egy madártollat különleges helyen tudod tartani – akár az éjjeli szekrényeden, a komódon, a lelki oltárodon (ha van ilyen). De azt is lehet, hogy ha megértetted az üzenetét, finoman visszaengeded a természetbe, vagy visszaviszed oda, ahol találtad.

Honnan tudod biztosan, hogy melyik madártoll (pénzérmék, lepke , és szitakö, stb.) hordoz spirituális üzenetet?

Az már utalhat jelzésre, ha varázslatos módon érkezik hozzád, vagy egy furcsa helyen látod. Gyakran jelenik meg útközben előtted vagy a küszöbön, de olyanról is hallottunk, hogy valaki a táskájában vagy a fürdőszoba padlóján találta meg a neki szánt jelet.

Színek és jelentések

Az indián nép tagjai különleges jelentőséget, nagy lelki megértést tulajdonítottak a tollak színének és jelentésének. A legnagyobb körültekintéssel fogadtak bármely tollat, mely az útjukba „került”, és amolyan szent ajándékként, erős talizmánként viselték a csatában

Mielőtt a tollak színének jelentését elolvasnád, először keresd magadban a választ néhány kérdésre. Van bármilyen különös személyes kapcsolatom ezzel a színnel? Mit jelent számomra ez a szín, mi az egyetemes jelentése? Vajon a toll valamilyen elismerés a színe? Szín kiválasztásánál hallgass az első benyomásodra, érzésedre.

 

Az alábbiakban összefoglaltuk röviden az esetleges színek jelentését.

Fehér

– tisztítás, spiritualitás , remény, bizalom, hit, védelem, béke, mennyország, angyalok , áldás és bölcsesség.

Vörös

– gyökér csakra (pénz , vagyon, biztonság, karrier), fizikai vitalitás (energia, életerő), akció, szerencse, szenvedély, érzelmek, bátorság.

Kék

– torok csakra (kommunikáció, elfogadás, az igazság kimondása) béke, inspiráció , mentális képességek és tudás, kapcsolat a szellemekkel, védelem és lelki tudatosság.

Sárga

– napfonat csakra (belső intuíció, boldogság), áldások és bölcsesség kapcsolatban, erőteljes napenergia, intelligencia, játékosság, öröm, vidámság, mentális éberség, látás.

Zöld

– szívcsakra (szeretet, érzelmek, kapcsolatok, megbocsátás), az egészségügy, a gyógyítás, a természet, a környezet, a természetfeletti lények (szellemek), növény szellemek, állati lelkek, a növekedés, a termékenység, a harmónia, az egység, a pénz, a jólét, a siker.

Narancs

– szakrális csakra – (szex, testi kapcsolatok, szeretet, étvágy, vonzás), energia, változás, optimizmus, az ambíció, siker, új ötletek, akaraterő, kreativitás, testi szerelem, akaraterő, függetlenség.

Rózsaszín

– feltétel nélküli szeretet, szerelem, érzések, barátság, gondoskodó lélek, együttérzés, harmónia, adakozás, empátia, kedvesség, szelídség, hűség, becsület, inspiráció.

Szürke

– béke és semlegesség (hiszen a fekete-fehér között félúton van), hitelesség, rugalmasság.

Lila

– korona csakra (egyetemes tudat, lelki kapcsolat), felfokozott lelki növekedés és tapasztalatok, magasabb szintű gondolat.

Barna

– föld, stabilitás, kitartás, otthon, barátság, tisztelet.

Fekete

– védelem, figyelmeztetés, negatív energia, halál (mint egy lezárt fejezet), misztikus bölcsesség, növekedés vagy fokozott bölcsesség. Amikor a tollak színjátszó, fényes feketék, jelenthet nagy misztikus betekintést.

 

Színkombinációk:

Fekete-fehér vegyes tollak képviseli a védelmet, az egyesülést.

Fekete a lilával vegyesen nagyon mély lelkiséget jelez. A jelet amolyan misztikus jelként kell értelmezni.

Fekete, fehér és kék vegyes tollak a láthatár változását jelölik.

Barna és fekete csíkos minta (mint a fácán tollnál) a test és lélek közötti egyensúlyt jelenti.

Barna és fehér vegyes toll boldogságot jelent.

Ha a tollak piros és zöld színűek, azt jelenti, hogy anyagi segítséget kapsz. Ez egy nagyon szerencsés jel.

A szürke és fehér toll együtt a reményt szimbolizálja.

 

Források:

https://joportal.hu/johirek/7676/ezt_uzenik_a_kulonbozo_szinu_angyaltollak

https://www.angyalmagustanoda.com/12-angyali-jel/

https://angyalszarny.eoldal.hu/cikkek/angyalok/angyali-jelek-2.–angyaltollak.html

https://blikkruzs.blikk.hu/test-es-lelek/lelki-ugyek/segitseg-a-szellemvilagbol-a-kulonbozo-szinu-madartollak-uzenetek-jelentese/hn92wph

Képek forrásai:

frabato.hu

joportal.hu

blikkruzs.blikk.hu

 56,596 total views,  72 views today