szo. nov 26th, 2022

Spirituális leégés elleni védelem a káros napsugarak ellen

 

Hogyan használj, a káros naptejek helyett spirituális leégési elleni védelmet a Mennyei Atya segítségével?

Itt a nyár, mindenki a strandon, kertbe napozik vagy túrázik a szabadban. Könnyen leéghetünk ha nem vigyázunk magunkra. Szeretnék nektek megspórolni a naptejek árát, meg vigyázni, hogy a sok káros anyag ami a naptejben van ne szívódjon fel a bőrötökbe. Tudom leginkább a hölgyek szeretnek napozni, ezért is szeretnék nekik kedveskedni, segíteni.

Ezen technikával nem kell félned hogy leégsz. Igaz, ha 40 fokba délben a tűző napon vagy akkor se fogsz leégni, de pirosnak piros lesz, de akkor se égsz le. Utána megnyugszik a bőr és nem fog fájni, barnulásba fog átmenni a pirossága. Ezt már többször kipóbáltam.

A Technika a következő:
✅ Megállunk egyenesen. Kis terpeszben a lábunk.
✅ A két kezünket összetesszük a szívünk előtt, nem kulcsoljük össze, csak összetesszük.
✅ Majd a két kezünket összetéve felemeljük amilyen magasra csak tudjuk.
✅ Majd mondjuk:
“Drága Mennyei Atyám, kérlek küldj olyan védelmet számomra a mai egész napra, ami megvéd a nap káros sugaraitól és megvéd a bőr leégésétől. Köszönöm szépen. Hála, Áldás és Szeretet érte.

✅ Majd miután elmondtuk a magasba összetett kezünket, oldalt lefelé szétnyitjuk és egyszer közbe forgatva a kezünket, hogy a tenyerünk lefelé nézve legyen, oldalt a test mellett lehozzuk a kezünket, egyenes karokkal és leguggolva megérintjük a két kezünkkel a Földet.

Ezzel védelmező burkot képezünk magunk köré a Mennyei Atya segítségével egész napra és megvédelmez minket a leégéstől. A földet megérintettük, úgyhogy addig tart a védelem. Szóval a lábat is védi.

“A hited legyen meg, az megtart téged.”

Jó napfürdőzést kívánok mindenkinek a Mennyei Atya segítségével és védelmével.
Áldás, Szeretet és Fény Neked. ❤️😇🙏

Szeretettel: Szanyi Gábor Gabriel Szankz.

A cikk szabadon másolható, a szöveg módosítása nélkül.

 3,055 total views,  6 views today