szo. nov 26th, 2022

Gabriel üzenete – 2021.01.24. vasárnap


Kedves Magyarok!
Kedves Nők és Férfiak!
Kedves Magok!

Gabriel vagyok és egy üzenetet szeretnék átadni, ami ihletésben jött… a Teremtő Istentől…
Drága gyermekeim, miért nem tudtok megbocsátani a többi embernek, aki vétkezett ellened? Miért nem bocsátotok meg azoknak, akik rosszul viselkedtek veletek? Én azt mondom, meg kell, hogy bocsássatok azoknak, akik ellenetek vétkeztek. Nem hétszer. Nem tízszer, hanem hetvenszer hétszer is.  Ha megbocsátotok, másoknak a lelketek felszabadul és könnyebb lesz. Szárnyalni fogtok ahhoz a súlyhoz képest, ami húzza lefelé a lelketeket Drágáim. Tudom, hogy nehéz megbocsátani a másiknak, főleg ha sokszor követte el a dolgot, vagy sokszor bántott meg titeket. De el kell, hogy fogadjátok ezt és túl kell lépni azon már végre.
Próbáljatok megbocsátani másoknak, a kedvemért tegyétek meg.
Ti is biztos megbántottatok másokat az életetekben, senki sem bűntelen köztetek. Ugye neked is jól esne az a megbocsátás, amit te követtél el mások ellen? Ugye neked is jó lenne, ha megbocsátanának? Ezért mondom, bocsássatok meg másoknak és saját magatoknak is Drágáim.
Tudom, hogy nehéz, de adok hozzá egy kis segítséget majd. A megbocsátás az, amikor új lappal kezdheted életed, amikor nincs már benned tüske és nincs benned harag. Hanem átadtad a megbocsátás erejét másoknak.  Kérlek, bocsássatok meg másoknak és saját magatoknak is. Higgyétek el könnyebb lesz mindenkinek, neked és neki is gyermekem. Tudom, nem könnyű, de ha szeretnél jobban lenni és súlytól megszabadulni, ami a lelkedet nyomja, akkor tedd meg.
Csak jelentsd ki a következőket: ”Megbocsátok mindenkinek bárki bármit is tett ellenem, a megbocsátás ajándékát odaadom mindenkinek, aki ellenem vétkezett. Drága Mennyei Atyám, ha ezt nem tudnám megtenni teljesen, kérlek, tedd meg helyettem. Köszönöm szépen.”
Most pedig magadnak: ”Megbocsátok önmagamnak mindenért, amit tettem mások ellen.  Kérem, bocsásson meg mindenki, aki ellen vétkeztem. Sajnálom bármit tettem. A megbocsátás ajándékát kölcsönösen adjuk át egymásnak, fogadjátok el, kérlek tőlem. Köszönöm.”
A megbocsátás és a szeretet legyen veletek Drága gyermekeim…

 

Két meditációt csatolok a levélhez, amit ha úgy éreztek végezzétek el. Kattintsatok a kék youtube-os-linkre.

 

Meditáció: megbocsátás másoknak:

https://www.youtube.com/watch?v=dnFCiyYLpPg

Meditáció: megbocsátás önmagadnak:

https://www.youtube.com/watch?v=i84W5HG1RsM

 

 

Áldással és Szeretettel:

Gabriel Szankz

 

Főkép forrása:

www.shutterstock.com

www.pinterest.com

Meditációk, Videók Forrása:

www.youtube.com

 4,267 total views,  12 views today