vas. dec 4th, 2022

Gabriel üzenete – 2021.03.21 vasárnap


Kedves Magyarok!
Gabriel vagyok, mármint nem az arkangyal, hanem csak egy szimpla ember mint te vagy más, aki a szeretetet hirdeti. Egy üzenetet szeretnék átadni számotokra. Az üzenet így hangzik:
Mindannyiótok számára fontos, hogy most tartsunk össze. Ez mostani helyzet, mindannyiónk számára nehéz. Az élet a saját életbemaradásunkról szól. Nem szabadna mindenkin átgázolni és mindenkit „megtaposni”. Az élet szóljon a mások segítéséről, mert mindannyian egy család vagyunk. Istent csak az embereken keresztül szolgálhatod. Ha a másiknak rosszat okozol, akkor az majd vissza fogod kapni, mert mindig amit adsz másnak, mindig azt kapod vissza.

Ha elveszel vagy ellopsz valakitől valamit, tőled annál értékesebbet fognak elvenni. Ha pl. eltulajdonítsz egy órát akkor ne lepődj meg ha elhagysz, vagy tönkre megy egy dolog az életedben. Vagy valahol megbüntettek téged. Igen ez azért van, mert valamit nem jól csináltál. Nincsenek véletlenek, nincsen olyan, hogy valamit elvesznek tőled véletlenül. Az ok és okozat törvénye, azt mondja, hogy egyensúlyban kell mindennel lenni az életben. És ami rosszat teszel azért igen is lesz okozata. Mindent visszakapsz, mindent amit tettél, akár az legyen jó vagy rossz. Az élet mindig változik, egyszer lent, egyszer fent. Mert a lélek nem szeret unatkozni, ő tanulni szeret és fejlődni. A rosszból tanulni, ha rosszat teszel utána tanulni a következményéből. Most ez miért van? Miért fáj a karom? Miért fáj a lábam? Lehet, nem tudod, de a negatív bántások, a negatív szavak, a megsértések, a bántások, a mások bántása, eredményezhetnek ilyen dolgokat. Minden betegségünk lelki okokra vezethető vissza. Sajnos a legtöbb ember ebbe bele sem gondol, abban, hogy mit tett.

A lélek nyelve a szeretet és nem bántás és a félelemből adódó negatív tettek és beszédek. Minden lelki sérelemért, amit másnak okoztál, mindig jár utána büntetés. A kozmikus törvények, amik vannak, azt nem véletlenül vannak. A tíz parancsolat csak 10 fő törvény a több mint hat ezer kozmikus törvényből. A kozmikus törvényeket betartatják az emberekkel. Az Univerzum szellemi lényei. Mindig azt adj, amit szeretnél visszakapni. Vagy mindig gondolj bele, húúú ha ezt nekem mondták volna, akkor amit most mondtam a másiknak akkor az, nekem is rosszul esett volna. Mindig gondolj bele a mások helyzetébe és abba, hogy az jól esne e neked. Mindig előre gondolkodj és ne felelőtlenül. Ne idegből és ne bánts másokat, mert azt kapsz, majd amit adsz.

Úgy viselkedj másokkal, ahogy szeretnéd, hogy veled viselkedjenek. Úgy beszélj másokkal, ahogy te szeretnéd, hogy veled beszéljenek. Tartsd mindig tiszteletben mások döntéseit és legyen kompromisszum az életedben. Ne bánts másokat, hogy téged se bántsanak. Egyedül a szeretet az ami, szeretetet szül és pozitív karmát, pozitív sorsot generál. Mindig azt adj másoknak, amit szeretnél visszakapni (az élettől). Ne feledd, az egyetlen ami miatt jó sorsot, karmát válthatsz ki, az a szeretet. A szeretet a megoldás mindenre. Zárom soraimat. Áldott légy, aki ezt olvassa. Ha ez alapján élsz, a JóIsten örülni fog annak, amit szeretetből teszel. Mert a JóIsten is maga a Szeretet.
Áldásom rád!

Szeretettel: Gabriel Szankz

Főkép forrása:
www.shutterstock.com

 4,072 total views,  6 views today