hét. márc 20th, 2023

Gabriel üzenete – 2021.04.04. Húsvét

Kedves Magyarok!
Kedves Magyar Férfiak és Nők!

Gabriel vagyok, mármint nem az arkangyal, csak egy szimpla ember aki a szeretetet tanítja és azt hogyan legyünk jó emberek.
Egy üzenetet szeretnék nektek átadni Húsvét alkalmából, az üzenet a következő.
Sajnos az idei Húsvét sem lesz az átlagos Húsvét amit megszokhattunk, remélhetőleg a következő már az lesz. Nem nehéz észrevenni, hogy ezek a körülmények nem természetes módon adódtak, hanem előidézet körülmény. Meg kellene látnunk, hogy a politika sosem akart jót az embereknek és csak kihasználja az embereket, majd pont ők lesznek a megmentőink és kimentenek minket a bajból. Ez csak a látszat. Ne dőljünk be nekik. Az ide Húsvét megint nem arról szól amitől kellene, hogy szóljon. Nem Jézus feltámadásáról, hanem a félelem generálta mizériáról szól sajnos. Meg kellene tanulnunk, hogy ne higgyünk embertársainknak, mert nem biztos, hogy jót akarnak nekünk. A mai világban túl sok lett a nem Isten útját járó emberekből. Kevés a tiszta szívű, önzetlen, segítőkész ember, persze vannak még. Meg kellene tanulni, hogy ne higgyünk el dolgokat. Meg kellene tanulni, hogy a szívünkre hallgassunk és nem az ego vezessen minket.

Minden ott van bennünk. Bennünk vannak a kérdéseinkre a válaszok. Csak befelé kellene fordulni, nem a külvilágra hallgatni. Ha nincs is kedvünk befelé menni, akkor csak egy dolgot kellene megtennünk. A szívünket megkérdezni, hogy ez a dolog vagy hír igaz? Vagy nem? És a szívünk adni fog rá egy választ. Szívem ez a hír igaz? Kérlek, küldj rá egy érzést, egy pozitívat vagy egy negatív érzést. És a szívünk környékén érezhetünk egy negatív vagy pozitív érzést, nyomást. Esetleg hideget vagy meleget. A szívünk sose fog megtéveszteni. Próbáljuk ki.

A másik módszer a hírek megkülönböztetésére. Kitárjuk tenyérrel felfelé mindkét kezünket és a bal oldali tenyerünket elnevezzük nem, míg a jobb kezünket igennek. Felteszünk egy kérdést és megkérdezhetjük, hogy ez a hír, igaz vagy sem? Majd kérjünk egy nyomást valamelyik kezünkbe. És nehezebb lesz az egyik kezünk, mint a másik vagy nyomás érezhető benne. Ezt a két módszert javaslom, hogy eldöntsük a hírről hogy igaz-e vagy sem. Ne higgyünk el semmit, amit meg nem bizonyosodunk, hogy valóban igaz-e a hír. Hallgassunk a szívünkre és a megérzéseinkre, ne az egónkra. Minden, amit tudni akarsz, benned van. Te vagy Isten, egy darabja. Minden benned van. Figyelj belülre, figyelj a jelekre. Csak magadra számíthatsz. Ne mutogass senkire. Te tervezted el, te vállaltad el ezt az életet, hogy itt leszel. Minden azért van, hogy fejlődj, és hogy megtanulj szeretni és szeretet adni a világnak.

A világ csak magunkból kiindulva változhat meg, ha mindenki magán dolgozik. Nem máson, nem más életébe avatkozik bele. Csakis a magáéval foglalkozik. Szeress ember, szeress, mert ezt kell megtanulni. Az önzetlen szeretet, megtanulni adni másoknak, mert mások is te vagy. Mindannyian egyek vagyunk. Egy nagy család vagyunk. Szeress és tégy jót másokkal és magaddal. A szeretet a legnagyobb rendű alkotás, ami a JóIstentől ered. Te benned is ott van az isteni (szeretet). Csak ébreszd fel. Szeress és még több értelme van mindennek. Zárom soraimat. Gabriel voltam, nem az arkangyal, hanem csak a nagycsalád, egy gyermeke. Áldásom rád. Légy áldott, aki ezt olvassa. Áldás!

Szeretettel: Gabriel Szankz

Főkép forrása:
www.shutterstock.com

 4,072 total views,  3 views today