vas. dec 4th, 2022

Gabriel üzenete – 2021.04.11 vasárnap

Kedves Magyarok!
Kedves Magyar Férfiak és Nők!

Gabriel vagyok, nem az arkangyal, hanem csak kedves ember, aki a szeretetre törekszik, és a szeretetet tanítja, a szeretet hirdetője. Akinek az a célja, hogy újra egy család legyünk a szeretet jegyében.
Egy üzenetet hoztam számotokra, kérlek, fogadjátok szeretettel:
Az üzenet így hangzik:

Bárhol is vagy, bárhol jársz, most egy pillanatra állj meg és csodálkozz rá az élet szépségére.
A rügyező fákra, a Napra, a Holdra, a csillagokra, a szép virágokra. Az élet értelme, megtalálni a harmóniát, a szeretetet, fejlődni, tanulni, rácsodálkozni a világra, mint egy gyermek. Isten országába gyermekded lélekkel lehet bejutni. Tanulj meg szeretni feltétel nélkül, önzetlenül. A szeretet benned is benned van, csak fel kell erősíteni. Szeretetet adni és fogadni. Megtanulni, hogy ez az élet a szeretet, a megbocsátás és feltétel nélküli elfogadás nélkül nem mehet. Mindig azon iparkodni, hogy szeress és szeretetet adj másoknak. Ha a szeretet nyelvén beszélsz, és azt adsz másoknak, a szeret ki fog bontakozni a környezetedben.

Amit adsz, másoknak azt fogod visszakapni. Mert a külvilág a belsőd tükörképe. Ebben a világban a szeretet a legféltettebb kincs. Mindenki a szeretetre törekszik, valaki kissé valaki nagyon. Hol testi szeretetre, hol lelki szeretetre. A lényeg az, hogy szeretetből vagyunk, mert a JóIsten teremtett bennünket, mivel Ő a szeretet ezért mi szeretetből vagyunk. A legszebb szeretet, ha jót teszel másokkal. Neked is biztos jó lenne, ha az emberek veled is szeretet nyelvén beszélnének és szeretetteljesen viselkednének veled.

Próbálj szeretetet adni másoknak, olyan szeretetet, amit te is szívesen elfogadnál másoktól. Próbálj szeretetteljesen viselkedni. Mindig azt vedd alapul, hogy neked az jól lesne, ha veled is így beszélnének.
Mindennapi életünkben a szeretet hiányzik. Szeretet a család felől, szeretet a párkapcsolatban, szeretet a gyermekektől, szeretet a munkatársaktól vagy bármely embertől. Ha nincs elég szeretet benned kérj a JóIstentől. Kérd a JóIstentől, hogy a szeretetteli emberré formáljon téged. A JóIsten mindig arra törekszik, hogy szeretetet adjon neked az életedbe és a családodba. Hogy, boldog lehess, mert nem azért születtél le a Földre, hogy szenvedj, hanem azért, hogy megtanulj igazán, önzetlenül szeretni. Önzetlenül szeretni a párodat, a családodat, ha van gyereked, akkor őt, őket. Önzetlenül szeretni embertársaidat, önzetlenül szeretni a környezetet és vigyázni rá. A tiszta szeretet, amikor harmóniában vagy magaddal, másokkal és a természettel.

Próbálj meg a szeretetre koncentrálni és szeretetet adni, magadnak és másoknak egyaránt. Engedd a dühöt, a haragot, a félelmet és a szeretetlenséget. A valódi Isteni szeretet ott van benned. Csak mondd ki: „Aktiválom bennem a valódi Isteni szeretetet. A szeretetet adok és fogadok. A szeretet életét élem. Nem vagyok más csakis valódi Isteni szeretet. És ez így van.”

Ha szeretetet adsz és a szeretet nyelvén beszélsz, téged is megtalál a szeretet. Higgy Isten valódi szeretetében és támogatásában. Hidd el, hogy a JóIsten csak a javadat akarja. Szeret és mindig a legjobbat akarja neked. Szeresd magad és embertársaidat egyaránt. Hiszen mindannyian a JóIsten gyermekei vagyunk, és egy nagycsalád vagyunk. Mindig az járjon a fejedben, hogy ez vajon jól esne nekem is, ha ezt nekem mondanák. Mindig a másik emberbe képzeld magad bele, hogy az jól esne e neki. Mindannyian egyek vagyunk és a Szeretet táplál bennünket. Légy te is a szeretet!

Zárom soraimat. Tégy olyan másokkal, amit szeretnéd, hogy veled is megtegyenek! Áldásom rád, légy áldott. Áldást, Szeretetet és Fényt Neked!

Gabriel Szankz

Főkép forrása: www.shutterstock.com

 3,331 total views,  6 views today