szo. nov 26th, 2022

Gabriel üzenete – 2021.05.16. vasárnap

Kedves Magyarok!
Kedves Magyar Nők és Férfiak!

Gabriel vagyok, ne nem az arkangyal, hanem csak egy puszta ember aki a szeretet nyelvén próbál beszélni és tanítani. Mostani üzenetemben a gonosz és a jó emberekről szeretnék írni. Kezdjük először a gonosz emberekkel.  A gonosz ember, nem látja, hogy másoknak mi a jó, csak maga malmát hajtja és átgázol embereken. A bűn, ami a 10 parancsoltban van az gyakran megszegi és mérhetetlenül pénzéhes. Nem a másik ember javát akarja, csak a maga javát akarja, hogy minél gazdagabb és fényűzőbb legyen élete. A pénz nem elég számára, mérhetetlenül sokat akar belőle. A jó ember pedig megelégszik annyival, amivel megél, de elég legyen számára azok a dolgok amiket a hétköznapi életben használhat megvehet és elég boldogan élhet, csendesen. A gonosz ember saját magára hajtja a malmot és senki másnak nem ad belőle, önző, Istenben nem vagy kevésbé hisz. Nem érdeklik a törvények, gyakran megszegi őket és anélkül próbál meg érvényesülni, hogy kinek mi jó.
A gonoszság süt a szeméből és közellétében is fáradtabbak és letargiásak vagyunk. A gonoszsága messzire elterjed, mert hírből ismerik milyen gonosz. Mert gonoszság rejtve oson, mint a sötétben kilőtt nyíl és híre később hallatszik meg.

A gonosz ember olyan ember, hogy magát sem képes meglátni mit tesz más emberekkel, de ha vele történnek rossz dolgok, azt hiszi az csak balszerencse, közben pedig minden visszatér hozzá, mert amit adott másnak az fog visszatérni hozzá, akár 10-ed íziglen férfiaknál, 7-ed íziglen nőknél. Meg kellene tanulni végre, hogy amit adunk az fog visszatérni hozzánk. Talán a gonosz emberek azért lehetnek a világban, mert akkor nem lehetne észrevenni a jó embereket. Ez egy duális világ, ahol a Jó és a Rossz harca folyik. A Jó és a gonosz, a fény és a sötétség világában élünk. Meg kellene tanulnunk, hogy akkor nem tudnánk fejlődni, ha mindig csak jó lenne a világban. El kell fogadnunk, hogy világ ilyen, fény és sötétség, éjszaka és nappal, jin és jang, rossz ember vs. jó ember.

A jó ember segítőkész, másoknak segíteni próbál, mindent megtesz azért, hogy másokat boldognak lásson. Iparkodó, fejlődni szeretne, tanulni, segíteni az embereket. Mindig hallgat a megérzéseire, bölcs, tiszteletre méltó, szerény és jót akar mindenki számára. Mindig a legjobbat hozza ki a dolgokból, előrelátó, céltudatos, iparkodó és célja az álma megvalósítása, amivel az embereken segíthet. Mindig nagy benne a szeretet, keveset beszél, meghallgat másokat és bölcs tanácsokat ad más embereknek. A JóIstenhez közel áll és nagyon nagy benne a szeretetet, mert tőle kapja a szeretetet és ebből él és táplálkozik. A szeretet a lételeme. Minél nagyobb bajban van, annál többet Imádkozik, hogy a JóIsten megsegítse. De mindennap szoros kapcsolatban van a JóIstennel.

Törődik a másik emberrel és segít neki , ahogyan csak tud. Mindig másokat helyez első helyre, nem önmagát. Saját magát szereti és elfogadja magát olyannak amilyen. Nem dacol azzal, hogy a JóIsten ilyen külsőt adott neki. És elfogadj és szereti magát. Mert ha magát nem szeretné, másokat sem tudna szeretni. Mindig a lehető legjobb dolgokat teszi más emberekkel, mások javát szeretné, és mindig azon gondolkozik másokat hogyan segíthetne.  Mindig céltudatos és vannak céljai, amit el szeretne érni. Bölcs, megfontolt és szeretetével mindenkit segít. Nem dacol, segíti más emberek céljainak beteljesülését.

Mindig mindenhol feltalálja magát és napi szinten előre vannak tervei. A jó ember tisztában van azzal, hogy mindannyian egyek vagyunk, mert mindannyian a JóIsten gyermekei vagyunk. Szeretve szeret és mindent megtesz a másikért. A JóIsten a lehető legjobban készíti elő munkáját és bízik a JóIsten segítségében. Odaadóan és szeretetteljesen szereti a JóIstent. És ő mindenben a gondját viseli. Erős vára az ő Istene. Zárom soraimat azzal a gondolattal, hogy mindig azt adj másoknak, amit szeretnél, hogy te is visszakapni a sorstól, a JóIstentől, Univerzumtól, vagy amiben hiszel. A Mennyei Atya áldását kívánom számodra sok szeretettel. Próbáljunk jók lenni és mindenkinek szeretetet adni. Áldásom rád kedves olvasó. Áldás, Szeretet és Fény Neked.

Szeretettel: Gabriel Szankz

Főkép forrása:

www.shutterstock.com

 3,352 total views,  6 views today