szo. nov 26th, 2022

Gabriel üzenete – 2021.06.20. vasárnap

Kedves Magyarok!
Kedves Magyar Nők és Férfiak!

Gabriel vagyok, nem az arkangyal, hanem csak egy puszta hétköznapi ember, aki a szeretet nyelvén próbál beszélni és tanítani. Mostani üzenetemben egy elég furcsa szokásról fogok nektek írni. A másik ember, a háta mögötti kibeszélésről. A 21. század embere nem nagyon hisz Istenben és megpróbál nélküle élni. Megpróbálja egyedül vagy a társával élni életét, Istent kirekesztve életükből. Ha nem hisz valaki Istenben és Jézusban, és egymaga próbál meg boldogulni Isten támogatása nélkül, az nem biztos, hogy sikerre viszi. Isten, ha támogat minket és minden nap kapcsolatba kerülünk vele imáinkon és megérzéseinken keresztül, akkor gondoskodik rólunk és szeretetteljes életet tudunk élni, mert tudjuk, ha Isten velünk van ki lehet ellenünk. A másik embert, ha háta mögött kibeszéljük és negatív pletykálkodás szintre jutunk, akkor az, akiről beszélünk és degradáljuk, akkor negatív szemléletet válthat ki feléje és arra az elhatározásra juthatunk, hogy a személy negatív és semmi szeretet nem érdemel irányunkból és aki mondja a másiknak a pletykát, az is így érezheti.

Sose mondjunk negatívat egy másik emberről, mert ha rólad is pletykálkodnának és visszahallanád, véletlenül az neked se esne jól. Mindent, amit hallunk a másikról az egy élettöredék, az egész életéhez képest. Szóval nem kell leírni az embert, ha hallunk valami hírt felőle. Mert nem nekünk kell ítélkezni, hanem Jézusnak, és a halálunk után saját magunk hozzuk meg az ítéletet saját magunk felett.

Nehéz meglátni saját magunk szemében a gerendát, de könnyebb meglátni mások szemében a szálkát. Én azt tanácsolom, hogy mindenki a saját maga életével foglalkozzon és ne mások életébe avatkozzon be, én ne hozzon ítéletet mások felett, mert az ítélkezés mások felett nem a mi dolgunk.
Mindig a saját életünkkel kellene foglalkozni és azon, hogyan tehetnénk másokat boldoggá, kiegyensúlyozottabbá. Amit másokkal teszel, azt valójában magaddal teszed, mert egyek vagyunk. Mindig légy optimista és legyen célod és mindig a cél lebegjen a szemed előtt, hogy azt teljesíted.
A JóIsten mindig ad nekünk vágyakat, amiért érdemes dolgozni és tenni. Azokért élni, akiket szeretsz és végigmenni az úton velük és boldogságban élni, felbecsülhetetlen. Ha egyedül mész végig az úton, nem is éltél. Szeretni és szeretve lenni a legjobb érzés a világon. Ha már van valaki, akiért érdemes nap mint nap felkelni és az ő szemébe nézni és segítni neki és közös célt elérni az életünk legszebb pillanatai lehet.

Mindig azt keresd mi jó neked és a családodnak, és annak, akit elfogadsz, és annak, akin megesik a szíved és segítesz neki. Mindig légy hálás mindenedért, amid van. Kinek? Először is a JóIstennek, Jézusnak és magadnak is, mert ha jót teszel másokkal, azt valójában magaddal teszed. Istent szolgálni az emberek szolgálatán fejezheted ki leginkább. Tégy jót és megtérül. Mindig azt keresd mi jó neked és a másik embernek egyaránt. Szeresd embertársaidat és magadat egyaránt. Szeresd Istenedet és tedd első helyre a szívedben. Mindig azt tedd, amit a szíved diktál, mert azon keresztül szólít meg téged Istened. Légy jó, tégy jót, adj jót, szolgáld embertársaidat és adj örömöt másoknak, mert mindez jó karmát és jó következő életet eredményez majd. Ne feledd, amit adsz, az visszatér hozzád, mert minden belőled indul ki. Te vagy saját életed kovácsa, gondolataiddal, szavaiddal és tetteiddel termed a jövőt. Ne feledd a jó dolgok, jó dolgokat eredményeznek! Zárom soraimat kedves embertársam. Légy áldott, jó egészséget és csodaszép napokat kívánok neked sok szeretetettel.
Az Úr áldjon meg és vegyen karjaiba téged, oltalmai alá vegyen téged és adjon neked boldogságot!
Áldás, Szeretetet, és Fény küldök számodra.

Áldással és Szeretettel: Gabriel Szankz

Főkép forrása:

www.shutterstock.com

 2,884 total views,  9 views today