szo. nov 26th, 2022

Gabriel üzenete – 2021.07.11. vasárnap

Kedves Magyarok!
Kedves Magyar Nők és Férfiak!

Gabriel vagyok, nem a fő arkangyal, hanem csak egy hírvivő. Egy szimpla ember, akiben sok a szeretet, a kedvesség és a szeretet nyelvén próbál beszélni. Mostani üzenetem nem lesz hétköznapi. A kedvességről fogok nektek beszélni és arról, hogy a szeretet, hogyan nyilvánul meg számotokra. Mindent, amit adsz a másik embernek, azt valójában magadnak adod, mert mindannyian egyek vagyunk. Egy család vagyunk. Mindenkiben ott van Isten, a Forrás, a Teremtő. Mert először Isten volt és felosztotta magát. Ha szereted magad és elfogadod magadat, olyannak amilyen vagy és szereted a másik embert, elfogadod őt olyannak amilyen, akkor meglátod, csak olyan emberrel fogsz találkozni, ami tanítást hordoz számodra. Fel kell dolgoznod azt a dolgot, személyt és körülményt, amit ő ad számodra. Ez egy tanítás. Ez által fejlődni fogsz, megtanulsz valamit, egy dolgot, egy tulajdonságot, érzést, azt, hogy olyannak kell-e lenned, vagy nem. Megtanulod, hogy megértsd őt arra, hogy hogyan látja a világot, és hogy mi az, amit kell csinálnod vagy nem.  Minden ember, akivel találkozol, az sorsszerű, karmikus és tanító jelleggel lép be az életedbe. Ő átad egy üzenetet, vagy egy tanítást számodra. Minden embert olyannak kell elfogadnod amilyen. Megváltoztatni nem igazán tudod, ha tudod akkor nem olyan nagy mértékben. Mert kiskorában megnevelték vagy nem nevelték meg, hogy hogyan élje az életét. Kedvesen, esetleg bántóan, tudatosan vagy tudattalanul. Mindig azt nézd, milyen üzenetet hordoz számodra az adott személy. Mert mindig kapsz üzenetet tőle. Minden, üzenetnek nagyon nagy jelentősége lehet. Változtathat életeden. Jobbá esetleg rosszabbá teheti életed. Magad döntöd el, hogy tanulsz belőle vagy nem. Próbáld elfogadni és szeretetet küldeni neki. Mert Ő az egység része, úgy ahogy te is.

Magadban, amikor találkozol vele, mondhatod, hogy szeretetet küldök neked és megáldalak téged. Minden ember aki „locsifecsi”, annak sok szeretetre van szüksége. De azoknak is kell szeretet, aki nem beszédesek. A legtöbb embernek szeretethiánya van és szükséges, hogy szeretetet adj neki. Csak jelentsd ki magadban, mikor vele beszélsz: „Szeretetet küldök neked és megáldalak téged.” Nem is tudod, milyen nagydolog ez. Nem tudod, hogy ha beszélsz magadban, azt a másik lelke érzékeli tudat alatt. Mindig minden ember felé szeretettel nyilvánulj meg. Mert a Szeretet a legnagyobb rendű alkotás, ami a JóIsten, azaz a Teremtő Isten. Ha szeretetet adsz a másiknak, szeretet fog visszatérni, hozzád. Ha félelmet és dühöt gerjesztesz, akkor azzá leszel. Az vagy amit adsz, az vagy amit gondolsz.

Tartsd a szereteten a figyelmedet és zárd ki a félelmet az életedből. Zárd ki a TV-t és a híradásokat. Ami el kell, hogy eljusson hozzád úgy is el fog jutni. A Szeretetből táplálkozz, ne a félelemből. Mindig minden a legjobb időben és pillanatban érkezik el hozzád. Hidd el, hogy nincsenek véletlenek. A véletlen az a JóIsten álruhában. Törődj a másik emberrel, mert magaddal törődsz. Amit adsz, az visszatér hozzád. Szeretettel éld életed és szeretetből táplálkozz. Adj, hogy adhass törődést és szeretetet. Mindent, amit adsz, másoknak az szeretetből add. Mindig legyen szeretet benned. Kérd a JóIstent, hogy töltsön fel szeretettel és a félelmedet távolítsa el belőled. Ha szeretetből táplálkozol, akkor a JóIstent választod és a törődést, mert csak Ő tudja mi a jó neked. Élj szívvel, lélekkel és tápláld a Szeretetet. A Szeretetet erősítsd ne a félelmet. Viselkedj úgy másokkal, ahogy te szeretnéd, hogy viselkedjenek veled. Zárom soraimat. A Mennyei Atya áldását kívánom életedre és azt, hogy még több szeretetet tápláljon a szívedbe, hogy átadhasd másoknak és te is abból élj, a JóIsten szeretetéből. Áldásom rád, kedves embertársam. A Szeretet vezérelje minden léptedet és a JóIsten adjon békességet és áldásokat az életedbe.

Légy Áldott. Áldásom rád!
Szeretettel: Gabriel Szankz

 

Főkép forrása:

www.shutterstock.com

 3,253 total views,  6 views today