vas. dec 4th, 2022

Gabriel üzenete – 2021.08.08. vasárnap

Kedves Magyarok!
Kedves Magyar Nők és Férfiak!

Gabriel vagyok, na nem az egyik fő arkangyal, hanem csak egy szimpla ember aki a szeretet erejével tanít és adja át az információkat. Mostani üzenetemben sajnos nem olyan jó dologról fogok nektek írni.
A szeretetlenségről fogok nektek írni.

A mai világban, a mai ember sajnos nagyon öntörvényű lett. Mivel egyre jobban kezdenek eltűnni az Istenhivő emberek, ezért egyre távolabb kerül az emberiség a JóIstentől. Régebben ugye sok ember járt templomba és félte a JóIstent. Most rájöttünk arra, hogy a papok hazudtak nekünk és hogy nem minden igaz amit mondanak nekünk. A tanításai a félelemre építkezett, hogy majd a pokolba kerülsz azért amiért nem azt csinálod ami elő van írva. Félelem helyett a Szeretetre kellene tanítani az embereket.

Az Istenhitre ami spirituálisan átitatva, nem fanatikusan, de legalább arról tanítanának, hogy lelkünk örökké él és nincs vég a halálunk után. Arról, hogy hármasságok vagyunk, test, lélek és szellem. Sajnos a hamis vallások, nem azt akarják, hogy felébredjünk, hanem azt hogy birkaként behódoljunk nekik. És megkössenek minket, a törvényeikkel és azt akarják, hogy ne szabadon szeressük a JóIstent.  Helyette hamis illúziókat adnak nekünk és tudatlanságba akarnak mindeket taszítani. Ugyanis nem fejlődhetsz igazán a vallásokban.

A JóIsten és Jézust a vallásokon kívül is megtalálhatod. Nem kell hozzá közvetítő. Csak Jézus. Szóval, hogy hazudtak nekünk a vallások és lassan kezdenek elpolitizálódni és elanyagiasodni, keveset hallhatunk a JóIstenről és Jézusról és az angyalokról. Mivel kezd eltűnni az Istenfélő emberek és maguk által akarnak előrejutni, a JóIsten nélkül ezért, nem szeretik egymást az emberek, és kevés bennük a szeretet. Minél jobban elválunk a JóIstentől annál kevésbé lesz bennünk szeretet.

Minél kevesebb lesz bennünk a szeretet, annál több lesz bennünk a félelem és a félelem megnyilvánulásai. Elgondolkodtató, hogy az egyik vallásban, megengedi, hogy az embernek több felesége legyen, a másikban pedig meg se engedi egyáltalán a házasságot. Elhiszed, ha a JóIsten korlátozni szeretet volna téged akkor egységes törvényeket adott volna? Nekem egyetlen igazság van, amit észben tartok. Ez pedig a következő.

NE TÉGY OLYAT, A MÁSIK EMBERREL, AMIT VELED NEM SZERETNÉD, HOGY MEGTEGYENEK.
VAGYIS OLYAT TÉGY A MÁSIK EMBERREL, AMIT VELED IS SZERETNÉD, HOGY MEGTEGYENENEK.

Ez a princípium van a szemem előtt mindig.

A Bibliát rengetegszer átírták, és a múltba vezet vissza. De vannak benne jó dolgok, főleg az Újszövetségbe. Amit érdemes olvasgatni, ami által közelebb kerülhetünk Jézushoz és a JóIstenhez.
Ezen kívül tanácsolnék neked egy másik könyvet, ami megérintette a lelkemet.

Neale Donald Walsch – A teljes beszélgetések Istennel című könyv.

Ami elmondja az igazságokat, és hogy mennyire lett félrevezetve az emberiség. Ez a könyv egy csoda, a kedvenc könyvemmé vált. 730 oldalon keresztül beszél Isten, és tanít minket. Ez az Újkor Bibliája, amit érdemes beszerezni és megvenni az Édesvíz kiadótól (ez nem a reklám helye).

Ha a Bibliát nem is veszed kezedbe, de Isten fontos számodra és az Ő tanítása akkor érdemes beszerezned ezt a fantasztikus könyvet. A könyv mikor leteszem utána egyből hív és várja a lelkem, hogy olvashassa a JóIsten szavait és tanításait. Ez a könyv megéri az árát és azt a tudást ami benne van.

Ha szeretnél közelebb kerülni a JóIstenhez szívből ajánlom ezt a könyvet. Sajnos nem mindenki engedheti meg magának a könyvet ezért pdf formátumban is rákereshetsz interneten hátha fent van.

Remélem tudtam kicsit segíteni, hogy közelebb kerülj a JóIstenhez és hogy felnyissam kicsit a szemedet. Zárom soraimat kedves embertársam. A Mennyei Atya és Jézus áldását kívánom életedre és kívánom még, hogy Ők vezessék léptedet, tanítsanak tégedet.
Légy áldott! Áldásom rád szeretettel:

Gabriel Szankz

 

 

Főkép forrása:

www.shutterstock.com

 3,313 total views,  9 views today