szo. nov 26th, 2022

Gabriel üzenete – 2021.09.12. vasárnap

Kedves Magyarok!
Kedves Magyar Nők és Férfiak!
Kedves Magok!

Gabriel vagyok, nem a főarkangyal, hanem csak egy kedves szeretettel teli ember, aki a szeretet nyelvén beszél és segítő szándékkal tanít és segíteni próbál az embereknek.

Mostani üzenetemben, a kedvességről, Istenről, Jézusról, a karmáról, a sorsról és egyéb velük kapcsolatos dolgokról fogok írni nektek. Minden üzenetemben, tudjátok, hogy nem erőszakosan írok, kedvesen, szeretetteljesen. És ezek az én meglátásaim, mint Gabriel Szankz. Nem baj, ha nem értesz velem egyet. Mindig nézd meg az üzenetet, hogy szeretetből fogant-e vagy pedig félelem alapú az üzenet, akár az interneten is, akár a facebookon. Sajnos ezen a félelemmel teli időszakban, a szeretet már nagyon nem lett divat, pedig a 60-as években az volt az igazán felkapott és jó időszak. Bár ez az Egyesült Államokbeli lázadó diákság és fiatalság máig ható szubkultúrája volt. Akkor még az emberek szeretetben, örömben sok munkával és érzelemmel éltek. Ahol a földművelés, Isten és Jézus volt a középpontban. De akkor is voltak gonoszságok, nem azt értem, hogy mindenki jó volt. Pozitív és negatív emberek vannak a Földön és mindig ellentétben állnak egymással. Tudjátok, a jó, a fényoldal mindig harcol a sötéttel és egymással viszályoskodnak. Ez a két véglet van. Minden bolygón az Univerzumban. A jók mindig a rosszak után dolgoznak, kijavítják a dolgaikat és a sorsot, vagy karmát, adok-kapok törvényt kiegyenlítik. Mindig sokat dolgoznak a fény oldalon lévő emberek, de nem állnak a rivaldafényben. Nem hizlalják egójukat, spirituális egójukat, hanem csendben dolgoznak, többségiben egyedül. És nem nagy pénzekért dolgoznak, hanem adományért és kedvesek, aranyosak, feltöltenek energiával és jó a közelükben lenni. Tudjátok, amit adsz a másiknak, úgy is kihat rád. Mert magadnak adsz. Miért magadnak?

Sokan kérdezik. Mi az, hogy magadnak ártasz, ha másokat bántasz. A kozmikus törvények amiket a weboldalamon találsz (www.magyarokvilaga.hu), az rengeteg törvényt alkotott. Ezeket a Forrás, vagy Isten, Teremtő alkotta. Vagy ahogy nevezed. Azzal, hogy másoknak ártasz, az kiindul belőled, az egy fényszálon történik. Találkozol egy emberrel és fényszállal össze vagytok kötve. Ez a fényszál vagy köteléken addig megy az energia, amíg le nem vágjuk Michael Arkangyallal. Ez a kapcsolódás, megmaradhat egész életben. Mert előző életeinkben vannak a gyökerek, mert nem véletlenül találkoztatok és lehet érzitek egymást, dejavu érzésed van. Libabőrös leszel vagy annyira rajongsz érte, hogy nem tudod honnan ered. Ezt karmikus köteléknek nevezzük. Szóval ezen a fény csatornán ami a szív tájékon szokott lenni, az megvastagszik amikor találkoztok, idővel, a kötelék elvékonyodhat. Ha nincs táplálva szeretettel, akkor nem táplál, és negatív a személy, akkor energiát lophat.

Ezt Michael Arkangyallal le lehet vágni (http://www.magyarokvilaga.hu/angyalos-cikkek/) oldalon Angyalos cikkek menüpontban van találsz leírást, hogyan kell vele dolgozni. Szóval ez az egyik dolog, ami miatt fáradékonyabbak lehetünk, vagy nincs energiánk. Ha levágatjuk a kötelékeket, főleg azokkal, akikkel személyesen találkoztunk valamikor, felszabadulhatunk és több energiánk lesz.  Szóval itt áramlik az energia. Ne haragudjatok, hogy most spirituálisan magyarázom. Vallásos neveltetésű vagyok, ezért most az alapján is elmagyarázom.

Jézus mit tanít? Jézus azt tanítja, hogy ”Akkor monda néki Jézus: Tedd helyre szablyádat; mert a kik fegyvert fognak, fegyverrel kell veszniök.” (Máté, 26:52). Mit mond még Jézus? ”A ki egyik arczodat megüti, fordítsd néki a másikat is; és attól, aki felső ruhádat elveszi, ne vond meg alsó ruhádat se.” (Lukács, 6:29). Jézus a megbocsátásról tanít, hogyan? Hogy meg kell bocsátani a másiknak. Miért? Mert tiszta szívvel léphetsz be a Mennyeknek Országába. Jézus ezt mondja: „Őrizzétek meg magatokat: ha pedig a te atyádfia vétkezik ellened, dorgáld meg őt; és ha megtér, bocsáss meg néki.” (Lukács, 17:3) Tudom nehéz, a megbocsátás. Főleg ha családtagról van szó. De a békesség és a szeretet amit Jézus tanít az lenne a legfontosabb. Jézus így mondja: ”Boldogok a békességre igyekezők: mert ők az Isten fiainak mondatnak.” (Máté, 5:9) Azt is mondja, hogy amint cselekedtek a másikkal azt a JóIsten számon tartja. Mindenetek számon van tartva. Még a hajatok szála is. Jézus azt mondja: ”És a mint akarjátok, hogy az emberek veletek cselekedjetek, ti is akképen cselekedjetek azokkal.” (Lukács, 6:31) Az emberek elfordultak Istentől és nem Jézust hanem Buddhát választják. Nem azt mondom Buddha nem jó tanításokat ad. De valaki vagy spirituális úton jár vagy pedig Isten útján. Az emberek teljesen elfordultak Istentől. Jézus azt mondja: ”Senki nem szolgálhat két úrnak. Mert vagy az egyiket gyűlöli és a másikat szereti; vagy az egyikhez ragaszkodik és a másikat megveti. Nem szolgálhattok Istennek és a Mammonnak.” (Máté 6:24). Tudom, hogy Jézus tanításai a Bibliában nem biztos, hogy most 100%-ig be lehet tartani. De Jézusi szövegeket tanulmányozni kell. Én is tanulmányoztam sok vallásnál. De minden egyháznak saját Bibliája van. Gondoljunk, bele akkor 2000 évvel ezelőtt milyen lehetett a Biblia. Milyen nyelvezetű?

Úgyhogy én úgy döntöttem, a Szeretet Vallását választom. Egy Jézusi apokrif iratban, Jézus azt mondja, hogy én benne vagyok a fűszálban, a fákban. Minden fény természetű. Az emberi lélek és szellem is, ami tanít. és a lélek ami szívhez közel van. Fény természetű az ember. Mindenkiben ott van Isten és a Fény. Mivel Isten belelehelt Ádámba és a darabkája ott van bennünk is. Meg szerintem először Isten volt és Ő osztotta fel magát. Megjelent a sötétségben mint fény és tapasztalni akarta magát, hogy milyen. Ezért lehet felosztotta magát és mindannyian belőle vagyunk.
A darabkái vagyunk, lehetünk.

Szóval amit kapsz, az visszaérkezik hozzád. Próbálj kedves lenni az embertársaiddal és Szeretetteljes. Amit adsz adsz kapsz. Amit adtál azt nem vehetik el tőled. Mert nem a pénz a fontos, hanem az lelkiismeret. Mindent meg kell beszélni. Mindent meg kell tárgyalni, te miért ezt érzed? Miért ezt tetted? De szerinted ez így jó volt e? A kapcsolatok a beszélgetéseken múlnak. Hogy mindent elmondasz-e neki és hogy közösen megbeszélitek-e vagy sem. Jézus azt mondja: ”Legyetek, azért irgalmasok, mint a ti Atyátok is irgalmas.” (Lukács 6:36)

Lassan befejezem a levelem. Jézus tanításai igazából az apokrif (nem kanonizált, kiválogatott) iratokból lehet megérteni, amit előző írásomban, 2021-09-05-ei levelemben hivatkoztam rá.

http://www.magyarokvilaga.hu/gabriel-uzenete-2021-09-05-vasarnap/

 Az alapján lehet felfogni, hogy Jézus tanításai mások voltak, át fogalmazták, kiszelektálták a Bibliából a sok vallási zsinat által és sziszi-fuszi munkával kiválogatták és át is írhatták.
Jézus sem azért jött, hogy neki szolgáljanak, hanem, hogy ő szolgáljon, mert Ő életét adta váltságul mindnyájunkért!
Köszönöm, hogy időt szántál a levelem, üzenetem elolvasására. Köszönöm Drága idődet. Ha gondolod, hogy jó volt az írás. Oszd meg másokkal is, ha érdemesnek gondolod. A Teremtő Isten Áldását Kívánom Életedre és Munkádra! Vezesse az Isten a kezedet és lábadat és olyan helyekre vezessen, ahol Béke, Szeretet és Áldás Van. Vegyen karjaiba Jézus és adjon neked békességet. Vegyen az Isten kegyeltjei közzé és adjon néked Szeretetet. A Teremtő, Jézus, Szűzanya és a Szentlélek Töltse ki szívedet az Úr Jézusban. Áldásomat kívánom neked aki most olvasod, mert amit Áldást adsz az Szeretetben fogan meg és Áldásos lesz életedre. Minden jót kívánok Neked a következő írásomig.
Isten áldjon, míg világ a világ.

Áldással és Szeretettel: Gabriel Szankz

email:
777gabor777@gmail.com


Főkép forrása:

www.shutterstock.com

www.pinterest.com

 2,779 total views,  6 views today