pén. dec 2nd, 2022

Gabriel üzenete – 2021.09.19. vasárnap

Kedves Magyarok!

Kedves Nők és Férfiak!
Kedves Magok!

Gabriel vagyok, szeretettel üdvözöllek. Szeretném elmondani neked, hogy a Gabrielen, nem az arkangyalt értem, hanem csak ez egy felvett név. Nem vagyok Gábriel Arkangyal, sem pedig, hozzá hasonló. Én egy puszta ember vagyok, aki szeretetteljes és a szeretetet tanítja, mint halandó ember.
De én is lélekből és szellemből vagyok. Akinek adatott egy fizikai teste, a lelke pedig a szíve előtti asztrális csakrában foglal helyet. A lélek örökké való szeretetteljes és hallhatatlan. A lélek örök és végtelen el nem múló örökké létező létforma. A lélek tele van szeretettel és örömmel. A lélek tapasztalni akar és fejlődni, ezért folyamatosan leszületik. Mindig más-más testbe. A testünk olyan, mint egy ruha, mindig felvesszük és levesszük az életek alatt. A lélek mindig örömre vágyik és szeretetre, mert a szeretet a forrása, nem pedig a félelem.

A félelem megbetegíti a lelket, összetöri, megsebezheti és nem hagyja szárnyalni. Lélek öröme a szeretet, az öröm, a kacagás, a boldog pillanatok. Az örömteli család és a párkapcsolatban lévő boldog pillanatok táplálja. Mindig erősen kötődik az érzelemhez és pozitív dolgokhoz, mindig a fejlődésre törekszik. Mindig a szeretet táplálja és ilyenkor a szeretetből merítkezik.

A szeretet olyan neki, mint a benzin az autókban az táplálja, hajtja energiát ad neki. A lélek összhangban a szellemmel, folyamatos kapcsolatban vannak egymással. A lélek nem más, mint a gondolatok és érzelmek összessége.

Mindig az táplálja, hogy hogy az adott érzelem milyen erősséggel érkezik a külvilágból. Abból merítkezik. Ha az érzelem heves és túlzott, pozitív töltetű (párkapcsolatban), akkor a lélek szárnyalni kezd, de a túlzott gyorsaság az mély érzelmeket fog kiváltani a testből és ilyenkor a túlzott érzelem szexuálisan is kihat az egyénre.

Nem kellene az egóra és gyorsaságra hajtani. Mindig a lélek olyankor lelki sebeket kaphat és rosszul élheti meg az adott párkapcsolatot. Mindig törekedjünk arra, hogy ne túlzott örömmel és hevességgel menjük bele egy párkapcsolatba. A lélek szereteti, a szexualitást, és azon kaphat igazi örömet. De vigyázni kell, mert ahány szexuális párkapcsolata volt az adott embernek (léleknek) annyi energetikai szállal kapcsolódik folyamatosan a másik emberhez. Ami ugye a szakrális vagy szex csakrán, tudja legjobban kifejezni. Ilyenkor az energetikai szál kialakul és folyamatos összeköttetés lesz az egyén élete végéig, a másik ember szex csakrájával. Ezeket a szálakat csak mély oldásokkal lehet felbontani és oldani. Nem csak a szex csakra, hanem a többi csakrán keresztül is kapcsolódhatunk a másik emberhez.

A szívcsakra a torokcsakra és tulajdonképpen bármelyik csakra (energiaörvény a testen ahol az energiákat felvesszük a térből) lehet. Ilyenkor Michael Arkangyal kérhetjük meg, hogy vágja le az adott szálat, szálakat, ami már nem szolgálja a fejlődésünket. De Ő is csak azokat fogja elvágni, amiket csak engedélyezett. Szóval kapcsolódunk egymáshoz, nem csak személyesen hanem Facebookon keresztül is. Tér és idő relatív. A személyes találkozáskor, kontaktuson több szállal kapcsolódhatunk a másikhoz, mint az interneten keresztül. Minden kapcsolat, tanító jellegű és az egyént szolgálja. Bár ha negatív emberrel kapcsolódunk olyankor érdemes az Őrangyalunktól kérni, hogy azonnal, vágja le az összes szálat azzal az emberrel kapcsolatosan. A lélek kapcsolatai nagyon bonyolultak és nagyon szerteágazók. Mindig találjuk meg azt a kapcsolódási pontot, ami miatt Isten összehozott vele.

Kitérhetünk arra egy beszélgetésnél, hogy vallásos az illető vagy spirituális felfogású, próbáljunk mindig terelni a beszélgetést, hogy megtudni mennyire ébredt az adott személy. Először megkérdezhetjük mi a hobbija és, hogy miket szokott csinálni szabadidejében. Lehet körbe járni az adott területet óvatosan. Minden ember, akivel találkozol, valami üzenetet hordoz számodra. Csak azon múlik, mennyire tereli az ember a beszélgetést és hogyan. Legyünk mindig kedvesek és alázatosak. Igen alázat! Ez az, ami az emberekből hiányzik legtöbbször.

Mindig kedvességre és alázatosságra törekedjünk. Legyünk nagyon kedvesek és szelídek. Úgy ahogy a ”Szent iratokban” az benne van. Mindig szeretetteljes életet éljünk és legyünk jók másokhoz. Sok embert az apai és anyai mintái alakították és az alapján cselekszik és éli életét.

Nehéz az apai mintákon túllépni és az adott neveltetésünket átírni. 8 éves korban kialakul a teljes személyiség. A női és férfi energiák tudatossága kialakul az emberben. Nehéz már azon változtatni és átformálni. De mint tudjuk a neveltetés sem véletlen, és nem véletlen kerülünk azokhoz a szülőkhöz, azokhoz a családi kapcsolatokba, amiket a rokonságban átélünk. Minden mindennel összefügg. Isten tudatosan megalkotta a világegyetemet és benne az embert. Lassan zárom soraimat… Isten még a hajunk szálát is tudja pontosan mennyi. Nem gondolhatjuk az egészet, csak véletlen tervezés az egész. Az egész test energetikai felépítése bonyolult és energiákból épül fel, ami tudatos tervezés eredménye. Nem gondolhatjuk azt, hogy ebben nincs rendszer és egy tudatlan véletlen folyamán jött létre minden. Isten van, létezik és Ő alkotta a világegyetemet, rengeteg bolygóval ahol élő entitások (élőlények vannak). Ezen bolygó rendszere is jóval fejlettebb, mint el tudnánk képzelni. Csak szép lassan adagolják azok a vezetők, akik irányítják a Földet. Nincsenek véletlenek, véletlen Isten tudatos teremtése és alkotása. Mindannyian belőle vagyunk, mert Ő volt legelőször…

Köszönöm szépen, hogy időt és energiát fordítottál levelem elolvasásához. Szeretettel kívánok neked csodálatosan szép hetet és annál szebb megélt, boldog örömteli pillanatokat, a Teremtő Isten áldásával és szeretetével. Áldásom, Áldásom Rád, aki most olvassa ezeket a sorokat. A Teremtő Isten, Jézus Urunk, Mennyei Anya és a Szentlélek Áldását és Kitöltését kívánom életedre, sok szeretettel.

Légy Áldott és Boldog és Törekedj a Szeretetre. Ami Isten valódi Formája és Energiája.

Áldással és Szeretettel:
Gabriel Szankz

email:
777gabor777@gmail.com


Főkép forrása:

www.shutterstock.com

www.pinterest.com

 2,500 total views,  6 views today