vas. dec 4th, 2022

Gabriel üzenete – 2021.09.26. vasárnap

Kedves Magyarok!

Kedves Nők és Férfiak!
Kedves Magok!

Gabriel vagyok, nevem az Arkangyalhoz, Gábriel Arkangyalhoz hasonló, de csak névként vettem fel az Ő nevét. Bennem is sok szeretet van, és próbálok kedvesen és rendesen viselkedni emberekkel, úgy ahogy azt a Teremtő Isten elvárja. Próbálok mindig kedves és segítőkész lenni, és mindenkivel jót cselekedni.

Mai üzenetemben a segítőkészségről és az Isteni kegyek elnyerésével kapcsolatosan fogok nektek írni. Mint minden ember sajnos, maga hasznára akarja hajtani a vizet. Minden ember azon fáradozik, hogy egyre több és több legyen neki. Sok ember nem törődik másokkal és sokan átgázolnak embereken, csak, hogy a pénzhez jussanak. A mai világ Istene sok embernek sajnos a pénz, nem a Teremtő Isten. Sokan elfelejtkeznek Istenről, nem adnak hálát, amiért megkapták azt Istentől, csak egyre és egyre több kell. Halmozni, halmozni és csak halmozni.

Drága Jézus Urunk is meg mondta:
”Ne gyűjtsetek magatoknak kincseket a földön, hol a rozsda és a moly megemészti, és a hol a tolvajok kiássák és ellopják;19 Hanem gyűjtsetek magatoknak kincseket mennyben, a hol sem a rozsda, sem a moly meg nem emészti, és a hol a tolvajok ki nem ássák, sem el nem lopják.20
Mert a hol van a ti kincsetek, ott van a ti szívetek is.21 (Máté, 6:19-21).

A tárgyak és eszközök, csak ideig, óráig nyújtanak számunkra örömöt. Amilyen hamar jött az az öröm, olyan hamar is fog el menni. És csak az egónk, akar gyűjteni és halmozni. Igazi örömünket, csak a Teremtő Istenben, a Mennyei Atyában lelhetjük. Mindig adjunk neki hálát és mondjunk köszönetet imáinkban, bármit is kaptunk. Ajánljuk fel a napunkat neki, hogy Ő irányítson minket, hogy elménkben minden pillanatban jelen legyen a Teremtő Istenünk. Kérjünk minden nap védelmet a Mennyei Atyánktól, hogy ”ne szabadítson” meg a gonosztól, mert ez azt jelenti, hogy akkor már a gonosz fogságában vagyunk. Hanem ”tartson minket távol” a gonosztól. Az Isteni kegyek elnyeréséhez, tiszta szívvel kell gondolkoznunk és nem nyerészkedni kell másokon. Tiszta és tisztességes életet kell élnünk és nem átverni másokat.

 Az Isteni kegyek elnyerése a következők alapján lehetnek:

– hazugságok nélkül élni
– tisztességesen, árulni és nem átverni másokat
– mindig tartsuk meg a szavunkat
– ne azon fáradozzunk, hogy hogyan nyerészkedjünk másokon
– mindig a Teremtő Istent kérjük, bármi gondunk van
– szeressük és fogadjuk el a másik embereket, olyannak amilyenné vált (szülői minta alapján és egyéb élethelyzetek alapján, és az egó és lélek tulajdonságai alapján)
– ne foglalkozzunk a másik emberrel, hogy ő mit és hogyan tett, mindig a saját magunk gondjával törődjünk, de ha kéri segítsünk neki, úgy ahogy a Teremtő Isten is segít rajtunk
– ne sértsünk meg szavainkkal másokat, mindig gondoljuk át mit mondunk, haragból nem mondjunk semmit, mindig számoljunk el 10-ig
– tartsd tiszteletben mások döntéseit
– törekedj arra, hogy közös kompromisszumra jussatok a másik emberrel
– ne bánts meg másokat, még ha okod is van rá
– tartsd tiszteletben az időseket, bármit is mondanak
– próbálj elfogadni mindenkit, akit tudsz, megváltoztatni sajnos, nem nagyon fogod tudni

Az életben nem mindig úgy mennek a dolgok, ahogy azt szeretnénk. A lélek tapasztalni szeretne. Szeretne a jó dolgokból és a rossz dolgokból is tanulni. Duális világban élünk, ahol a jó és a rossz folyamatosan küzd egymással. Ha csak jó dolgok lennének, akkor a lélek és az ember nem válna azzá az emberré, aki valójában a megtapasztalásai által vált.
Mindig azon fáradozz, hogy jobb ember legyél, mint aki voltál. Imádkozz mindig, a Teremtő Istenhez, hogy formáljon át jó emberré és lelkiekben vigyen közelebb ő hozzá. Folyamatosan imádkozz, nem muszáj összetenni a kezedet, magadban is imádkozhatsz. Kérj mindig segítséget a JóIstentől. Ő mindig megsegít, ha kéred. Csak azt Ő fogja eldönteni, hogy mikor, hogyan és milyen tempóban.

De ahogy a Bibliában is van, ahogy Jézus így tanítja:
”Kérjetek és adatik néktek; keressetek és találtok; zörgessetek és megnyittatik néktek.7
Mert a ki kér, mind kap; és a ki keres, talál; és a zörgetőnek megnyittatik.8” (Máté, 7:7-8)

Mindig kérj a JóIstentől! Mindig, szüntelenül. És mindig mondj köszönetet és hálát érte.
Lassan zárom soraimat…

A Teremtő Isten áldását kívánom életedre. Kívánom, hogy ez az áldás, jó egészséget, békét, örömöt, szeretetet adjon számodra. Mindig az Istennek adj hálát, bármit is kaptál és mondj érte köszönetet, úgy mintha megkaptad volna már amit kértél. Bármikor magadban. Hiszen hallja Isten minden gondolatodat, érzésedet és mindent lát vagy hall, amit mondasz és cselekszel. Ne feledd, Isten felé teszel egy lépést, Ő tízet tesz feléd.
A legjobbakat kívánom életedre, sok örömöt és békét és szeretetet kívánok. Mindig tarts a fókuszodat a JóIstenen és ne az e világi rossz híreken és médián… A szeretet keresd ne a félelmet!

Szeretettel és a JóIsten Áldásával:

Gabriel Szankz

email:
777gabor777@gmail.com


Főkép forrása:

www.shutterstock.com

www.pinterest.com

 

 2,752 total views,  6 views today