szo. nov 26th, 2022

Gabriel üzenete – 2021.10.03. vasárnap

Kedves Magyarok!

Kedves Nők és Férfiak!
Kedves Magok!

Gabriel vagyok, nem vagyok arkangyal, nem vagyok hozzá hasonló, én egy egyszerű ember vagyok, csak szeretettel tanítok és szeretettel hallgatok meg másokat. Szeretet nyelvén próbálok megnyilvánulni.

Mostani levelemben Jézus engesztelő áldozatáról, vagyis keresztre feszítésével kapcsolatosan írok. Jézus a Föld bolygó legnagyobb tanítója, még most is nem csak akkor, amikor élt. És nem a csak a Földé, hanem az egész Univerzumé is szerintem. Jézus tiszta szeretet, tiszta elfogadás, tiszta megbocsátás, tiszta engesztelés, tiszta élő víz forrása, tiszta Isteni láng szikrája és lángja. Aki teljesen elfogad és szeret téged mindennél jobban, és próbál tanítani arra, hogy hogyan fogadj el másokat és hogyan szeresd az embereket, mint Isteni Fényoszlopokat, Isteni Szellemeket és Isten Megnyilvánulási Formáit.

Minden ember egy olyan perspektíva, amit épp ésszel felfogni lehetetlen. Ha mindenki magában megtalálná az Isteni szikráját, a legbelső fényünket és ahhoz kapcsolódna és tanítaná és pluszba az Isteni felsőbb énjét is behívná a fejtető felett elhelyezkedő energia megnyilvánulást, és fejtetőjébe behívná és az alapján élné meg az Isteni szeretetet akkor úgy viselkedne azzal az emberrel mint még sehogy. És lehet a szívbe, szívcsakrába is behívni ott is nagy átalakulást és határtalan szeretettel tölt, és tanít is. Az Isteni Határtalan Szeretet Megnyilvánulási Energiával, mennyivel szebben viselkednénk és mennyivel kedvesebb lennénk a másik emberrel. Ha csak ideig is behívni ezt az Isteni felsőbb én energiát a korona csakrába, teljes szeretetet meg tudnánk élni, ideig, percekig. Minél többet gyakorolnánk és hívnánk be a korona csakránk felső részébe félig beágyazva úgy annál többet tanulnánk a szeretet igazi megnyilvánulásáról. Csak jelentsd ki: ”Behívom a korona csakrámba a legfelsőbb énem energiáját.”

Jézus az igazi tiszta, önzetlen, határtalan szeretet megnyilvánulása, aki itt járt a Földön 2000 évvel ezelőtt. Mindig, amikor tanított akkor a határtalan szeretettel tette és hatalmas ragyogás volt mindenütt ahol megjelent. Amikor tanított, a fénye csak úgy világított az emberekre, emberekbe. Jézus nem volt se gazdag, se szegény. Középszerű nem gazdag családban nevelkedett. Mindig azt tanította, hogy hogyan lehet a szeretetet átadni az embereknek és minél szerényebbnek lenni. A Szeretet volt Ő a legnagyobb szeretet a Földön akkoriban. Isten rajta keresztül nyilvánult meg és rajta keresztül tanította az embereket. Nagyon tiszta és mély tanításai voltak. Jézusnak volt evangéliuma, amit nem tettek bele a Bibliába, mert olyan mély tanításokat tanított, hogy akkoriban az emberek nem tudták teljesen elfogadni. Ezért is feszítették meg keresztre. A Jézusi tanításokban, Istent és az emberek valódi mivoltáról tanított, hogy Isten Maga Minden Ember, hogy benne van Isten a fűszálban is, az utolsó állatban, a fában, a levegőben, minden emberben, mert Isten maga a világ, Ő volt előbb, Ő a kezdet és a vég, az Alfa és az Omega. Meg akarta tapasztalni magát mint Istent és felosztotta magát kisebb részekre. És látta, hogy Öröm van, benne mert Ő az maga, csak kisebb része, mert belőle van az a rész. És érezte és látta, hogyan kezd viselkedni a kisebb része.

Jézus így tanította:

AZ EMBER FÉNY TERMÉSZETŰ,
BŰNTELEN, TISZTA ÉS SZABAD,
TESTBE ZÁRT ISTENI FÉNY.

NINCS BŰNÖS CSAK TUDATLAN,
AKIT MEG KELL GYÓGYÍTANI!
NINCS GONOSZ, CSAK BETEG,
AKIT A SZERETET GYÓGYÍTHAT MEG!

TI IS TUDTOK
GYÓGYÍTANI AHOGY ÉN, CSAK
ÉBRESSZÉTEK FEL A BENNETEK LAKOZÓ
FÉNYT ÉS ADJÁTOK ÁT A GYÓGYULNI VÁGYÓKNAK!

Jézus igen meghalt a kereszten, és harmadnapra feltámadt. Elhozta az engesztelés áldozatát a Földre a megbocsátást, az elfogadást, a szeretetet és még rengeteg mindent. Épp ésszel nem tudnánk felfogni mi volt itt 2000 évvel ezelőtt. Meghalt a kereszten és a bejárta a Poklot és a Mennyet, hatalmas kozmikus munkát végzett. Nem csak meghalt mindenki bűnéért, hanem annál jóval többet tett és hozott. Nem csak egyszerűen meghalt, hanem mindent elvégzett ami a Földön a felemelkedést szolgálja és megnyitja. Mindig azt csinálta, hogy egy töltetet helyezett el mindenki szívében és az a töltet, születésünktől fogva bennünk van és folyamatosan táplál minket szeretettel. Nehéz lenne ezt konkretizálni, de a lényeg, hogy Jézus egy darabja bennünk van és tanít minket a szeretetre. Úgy ahogy azt legtöbben fel se bírják fogni. A Jézusi szív mindenkinek ott van, láthatja magát magában, amikor leül meditálni és a szívébe az alagúton eljut a legbelső Isteni fényforráshoz és megtapasztalja Jézus valódi fényét magában. Jézus, Isten megnyilvánulása volt. Jézus azt mondta ki látta Őt, az látta Istent is, mert Ő maga Isten megnyilvánulása és formája volt itt 2000 évvel ezelőtt. Lassan zárom soraimat…

Helyezd előtérbe Jézust az életedbe és adjon neked még több szeretetet és boldogságot. Ha Istent megtalálod Jézus Krisztuson keresztül akkor határtalan élményben és szeretetben lesz részed. Ha átadod magad és életedet Krisztus Jézusnak akkor Ő mindenben gondodat fogja viselni. Nem fogsz hiányban szenvedni, lelki értelemben sem. Jézus a valódi szeretet és Isteni megnyilvánulás, határtalan Öröm és Szeretet forrása.

Tartsd a kezed a szíveden és mondd: ”Megtapasztalom Jézus Szeretetét a Szívemben. Hagyom, hogy kinyíljon a Jézusi Szeretet a szívemben, mint egy lótuszvirág és összekapcsolódom általa Istennel és a mindenség határtalan erejével. És ez így van. Áldás.”
Majd csukd be a szemed és figyelj a szívedben lévő Isteni szikrára ami fellobban és te tápláld a lángot, növeld. Mintha a lótuszvirág közepében egy égő láng lenne és hatalmas fényt ad. Terjeszd ki ezt a fényt a szobádra majd az utcára, lásd, hogy a községed és a városokat világítja be, majd Magyarországot, Európát és a többi kontinenst. Majd lásd, hogy az egész Föld ebben a fényben pompázik…

Zárom soraimat, köszönöm szépen, hogy meghallgattál és elolvastad üzenetem. Áldás, Szeretet és Fény Neked Sok Szeretettel. A Mennyei Atya áldását kívánom életedre és kedves családodéra, rokonaidra és barátaidra. Adjon békességet, szeretetet, határtalan bőséges lelki ajándékokat, tökéletes egészséget és a bőség minden formáját életedbe, mint párkapcsolat mint anyagi szinten. Áldás.
Szeretetemmel betöltelek, áldást és fényt küldök neked sok szeretettel.
Légy Áldott mindörökké és Isten és Jézus vezesse lépteidet, óvjon meg mindentől, és vegyen karjaiba téged.
Áldás és Szeretet Neked.

Gabriel Szankz

email:
777gabor777@gmail.com


Főkép forrása:

www.shutterstock.com

www.pinterest.com

 2,062 total views,  3 views today