szo. nov 26th, 2022

Gabriel üzenete – 2021.10.10. vasárnap

Kedves Magyarok!

Kedves Nők és Férfiak!
Kedves Magok!

Gabriel vagyok, egy szeretettel teli kedves ember, aki szeretettel ír és szeretettel próbálja tanítani Jézus tanításait. Számomra Jézus a szeretet és én belőle merítkezem.

Ezen a héten Jézus Bibliai tanításait veszem elő, méghozzá a szeretetről és az elfogadásról fogok írni majd. Mint tudjuk Jézus, amikor itt járt a Földön, Ő volt a szeretet legnagyobb megnyilvánulása a Föld bolygón akkoriban. Senki, hozzá nem fogható volt. Ő maga volt a legnagyobb szeretetet. Még mindig Ő a legnagyobb szeretetet. Mert Jézus feltámadt és még mindig él, végzi szellemlényként a munkákat a Földön. Harcol a Jóért, a gonoszok ellen és azt szeretné, ha mindenki szeretetben élne a Földön. Semmit nem szeretne jobban Jézus mint azt, hogy boldogságban és végre szeretetben élhetnénk a Földön. Jézus számunkra a példakép és Ő hasonlatossá kell válnunk, Ő maga a Szeretet, az Út és Igazság. Mindig arra törekedett, hogy tanítsa a szeretetet. A szeretetet erejével gyógyított, az Atya segítségével. Minden nap Ő hozzá imádkozott saját szavaival, hogy az Atya vezesse lépteit és Ő nyilvánuljon meg rajta keresztül. Senki sem, hozzá fogható. Isten azért küldte Ő-t, hogy megváltsa bűneinket, hogy megbocsáttassanak bűneink Ő általa.

A Biblia így írja:
Mert úgy szerette Isten e világot, hogy az ő egyszülött Fiát adta, hogy valaki hiszen ő benne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen.
(János, 3:16)


Jézus azt tanította, hogy szeretni kell a JóIstent. Ő az első számú, a legeslegelső, akit kell szeretnünk. Így tanította:

Szeresd az Urat, a te Istenedet teljes szívedből, teljes lelkedből és teljes elmédből.
Ez az első és nagy parancsolat. (Máté, 22:37-38)

A második (nagy parancsolat) pedig hasonlatos ehhez: Szeresd felebarátodat, mint magadat.
(Máté, 22:39)

A másik embertársunkat is el kellene fogadni olyannak amilyen. Mindig fogadjuk el, ahogy teremtette a JóIsten azt az embert. Nem vagyunk egyformák, sok embert megedzett az élet és az élet viszontagságai. Nem tudhatjuk és nem láthatjuk pontosan, hogyan él az az ember. Nem tudhatjuk az érzéseit és nem tudhatjuk, milyen ”keresztje” van. Minden embernek sajátos sorsa, úgymond ”keresztje” van. Amit Isten felügyel. Ha Jézus útját követjük és szeretetből táplálkozunk akkor a JóIsten és Jézus egyengetni fogja életünket. Jézus ezt tanította:

Felele Jézus és monda néki: Ha valaki szeret engem, megtartja az én beszédemet: és az én Atyám szereti azt, és ahhoz megyünk, és annál lakozunk.
(János, 14:23)

Minden családban ott lehet Jézus és Isten. Csak Ő feléjük kell fordulnunk és nekik kell szentelni az életünket és elménket. Fel kell ajánlani imáinkban napi cselekedeteinket, gondolatainkat, hogy elménkben minden pillanatban jelen legyen a JóIstenünk és Ő vezesse minden léptünket. Mindenkit próbáljunk szeretni és elfogadni. Jézus ezt tanította:

Ezeket parancsolom néktek, hogy egymást szeressétek. (János, 15:17)

Ha nehéz elfogadni és szeretni, akkor kerüljük társaságát, de semmi képpen ne bántsuk szavainkkal és semmilyen formában. Ha meg akarjuk szakítani vele való társalkodást, mindig szép lassan tegyük ne, egyik pillanatról a másikra. Mindig a szeretet nyelvén próbáljunk beszélni a másik emberrel és kerüljük a konfliktusokat. A lelki béke a legfontosabb az életben és mindig gondoljuk bele a másik helyzetébe magunkat. Viselkedjünk úgy másokkal, ahogy mi is szeretnénk, hogy velünk viselkedjenek. A szeretetet és az elfogadást gyakoroljuk. És próbáljunk szeretettel gondolkodni, beszélni, érezni és cselekedni. Mindig Isten útját kövessük, mert Ő maga a szeretet és fény. Mindig tartsuk meg az Ő parancsolatait. A két nagy parancsolatot. Amit fentebb is írtam vastagon szedve. Zárom soraimat.

A Mennyei Atya áldását kívánom életedre, mind egészségben, mind boldogságban, mind szeretetben és mind az élet minden területén bőségben. Az Atya vegyen karjaiba téged és Őrizzen meg nagyon sokáig.
Áldással és Szeretettel:

Gabriel Szankz

email:
777gabor777@gmail.com


Főkép forrása:

www.shutterstock.com

www.pinterest.com

 2,440 total views,  3 views today