vas. dec 4th, 2022

Gabriel üzenete – 2021.10.17. vasárnap

Kedves Magyarok!

Kedves Nők és Férfiak!
Kedves Magok!

Gabriel vagyok, nem az arkangyal, mert nem érek én fel hozzá, csak egy kedves segítőkész, szeretetre méltó férfi vagyok, aki a szeretet nyelvén próbál beszélni és írni.

Mostani üzenetemben a kedvességről és szeretetről fogok nektek írni. Sajnos a mai világban egyre kevesebb az olyan ember, akit nem a pénz és szex hajtja. A mai emberek elfeledkeznek Istenről, a Teremtő Istenünkről. A mai világban az emberek átgázolnak egymáson. Nem segítőkészek és nem lehet bennük megbízni. Mert a pénz lett az ő Istenük. Kihasználják a másik embert és eldobják. Sajnos mindig azon gondolkodnak, hogyan legyen több és több pénzük. Megszerzik amit akarnak és sajnos eltűnnek az életünkből. Sokan átgázolnak más embereken és semmibe veszik az érzéseiket. Egyre kevesebb a segítőkész, szavahihető és kedves ember. Sajnos az Istentől eltávolodtak az emberek és ezért egyre több bennük a félelem. Mert ha Istenhez közelebb lennének, akkor több lenne bennük a szeretet, mert a Teremtő Isten maga a színtiszta szeretet.

Isten mindig jót akar nekünk és azt akarja, hogy boldogak legyünk és hogy minél többet forduljunk hozzá. Bármikor fordulhatunk hozzá, magunkban, mert Ő mindig látja a gondolatainkat, érzi érzéseinket és mindent lát és mindent tud. Nem kell összekulcsolnunk a kezünk, hanem bármikor magunkban szólhatunk hozzá. Amúgy is, a régi időkben nem összekulcsolt kézzel imádkoztak az emberek, hanem nyitott kézzel felfelé néző a tenyérrel.

A kedvesség és a szeretet hiányzik az emberekből, csak akik közel állnak Istenhez és a szívük tiszta azok tudják kimutatni, hogy milyen kedvesek belül. Ha kedves vagy és szeretettel teli, akkor Isten nyilvánul meg rajtad keresztül. Mindig azt nézd, hogyan lehetnél kedvesebb az emberekkel és hogyan segíthetnél rajtuk. A kedvesség maga a szeretet, és aki kedves, az szeretettel teli. Mindig azon gondolkodj, hogy hogyan segíthetsz másokat, mert aki másokon segít az saját magán is segít. Mert mindannyian egyek vagyunk. Ha kedves vagy a másik emberrel ő is kedvesen fog viselkedni veled többnyire. Ha bunkók vagyunk a másikhoz, ő is bunkó módjára fog velünk viselkedni.
 
Jézus mit tanított?
A jó ember az ő szívének jó kincseiből hozza elő a jókat; és a gonosz ember az ő szívének gonosz kincseiből hozza elő a gonoszokat.
(Máté, 12:35)

Vagy legyetek jó fák, és teremjetek jó gyümölcsöt, vagy legyetek romlott fák, és teremjetek romlott gyümölcsöt; mert gyümölcséről ismerik meg a fát.
(Máté, 12:33)

Nem az fertőzteti meg az embert, a mi a szájon bemegy, hanem a mi kijön a szájból, az fertőzteti meg az embert.
(Máté, 15:11)

Jézus azt is mondta, hogy:
A második (nagy parancsolat) pedig hasonlatos ehhez: Szeresd felebarátodat, mint magadat.
(Máté, 22:39)

Ne azt nézd, hogy mások mit mondanak a másikról, és hogy hogyan teszik azt. Mindig a saját magad dolgával próbálj foglalkozni, és hogy te jó ember legyél. Mindenki, ha a saját portáján tenne rendet és nem a másikéval foglalkozna, azt hiszem, itt rendben lenne sokaknak az élete. Azon iparkodj, hogy saját magad élete legyen rendben. Nem kell másokéval foglalkozni. Mindig a te életedet tedd tisztába. És iparkodj, hogy Istenhez legyél közel és Ő-t keresd, mindig. Próbáld a családodat is arra nevelni, hogy a gyermeked még közelebb álljon Istenhez. És még jobban Isten útját kövesse. Lassan zárom levelemet.

Mondogasd ezt mindig magadban:

Szent lélek hívlak téged töltekezz be a szívembe.
Istenem a szellemedet pedig töltsd be az elmémbe.
Elmémbe a szellemed, szívemben a lelked.
Krisztusban az örök életet választom. És Ez így van!

(Forrás: Bernáth Andrea)

Mindig légy kedves és ne az egó irányítson. Próbálj összekapcsolódni a felső éneddel. Csak jelents ki: ”Összekapcsolódom a felsőbb énemmel”. A kedvesség az Isteni szeretet, légy te is, közel Istenhez.

A Teremtő Isten áldását kívánom életedre és adjon neked még több szeretetet a szívedbe és elmédbe. Nyilvánuljon meg rajtad a legfelsőbb Isteni szeretet. És adjon neked békességet.

Áldást, Szeretetet és Fénytp küldök neked sok szertetettel.
A Teremtő Isten legyen velünk mindörökké és segítsen meg minket mindig.

Szeretettel: Gabriel Szankz

email:
777gabor777@gmail.com


Főkép forrása:

www.shutterstock.com

www.pinterest.com

 

 2,638 total views,  3 views today