pén. dec 2nd, 2022

Gabriel üzenete – 2021.12.25. Karácsony

Kedves Magyarok!

Kedves Nők és Férfiak!
Kedves Magok!

Gabriel vagyok, Gabriel Szankz. Aki még nem olvasta volna egyetlen üzenetemet, annak csak annyit mondanék, hogy a szeretetet tanítom. Elfogadásra, megbocsátásra és a konfliktusok nélküli életre buzdítom az embereket. Isten és Jézus tanításait részesítem előnyben.

Karácsonyi üzenetemben, a szeretetről és a segítségnyújtástól szeretnék nektek írni.
A Karácsony mindenkinek a szeretetről, az ajándékokról és közös családi elmélyülésekről, beszélgetésekről, vacsoráról szól. Ezekben a nehéz időkben, annak örüljünk, ha egészségesek lehetünk és van mellettünk valaki, akivel tudjuk tölteni a Karácsonyt. Mindig adjunk hálát a JóIstennek és Jézusnak, hogy van mit ennünk, és élhetünk. Az még pluszba jön, ha van mellettünk a párunk, a gyermekeink vagy nagyszülők. Tudom, lehet ez kicsinyes beszéd, de ha jobban belegondolunk, lehetnénk egyedül is és csak nézhetnénk a négy falat és a tv-t.

Ha van kivel töltenünk a Karácsonyt, adjunk hálát JóIstennek. Ha van kivel töltenünk, akkor szeressük a családtagunkat és fejezzük ki szeretetünket, a szavaink és esetleg ölelés formájában. Felejtsük el a múlt béli dolgokat, és csak a harmóniára és az összhangra, az együttérzésre, a gondoskodásra és a szép szavakra és az odafigyelésre koncentráljunk. Ne hánytorgassunk fel a múltbéli dolgokat, legyünk kedvesek és szeretetteljesek. Mindig arra koncentráljunk, hogy a most a jelen, szép pillanatát átéljük. Mindig törődjünk egymással és segítsük az asszonyok, hölgyek munkáját, itt most szólok a férfiakhoz. Mindig segítsünk egymásnak mindenben.

Szeressük egymást és legyünk tekintettel a másikra. Ha veszekedős családba születtünk, legalább Karácsony napjaira mellőzzük a veszekedést. Tartsuk tiszteletben mások döntéseit és tegyünk meg mindent a békességért. Mindig a jóra a helyes dolgokra fókuszáljunk.

Karácsony előtt és utána is segítsünk a rászorulókon. Ne figyeljünk oda az egó irányítására és ne beszéljen le minket arról, hogy segítsünk másokon. Mindig arra törekedjünk, hogy mi nekünk és másoknak is meglegyen az öröme. Figyeljünk egymásra. Segítsünk ott, ahol tudunk. Ha pedig felkérnek minket, hogy segítsünk valakin, ne habozzunk segíteni másokon. Mi lenne, ha te lennél abban a ”rossz cipőben”? Te segítenél magadon?

Jézus azt tanítja:

És a mint akarjátok, hogy az emberek veletek cselekedjenek, ti is akképen cselekedjetek azokkal.
(Lukács, 6:31)

A jó ember az ő szívének jó kincseiből hozza elő a jókat; és a gonosz ember az ő szívének gonosz kincseiből hozza elő a gonoszokat.
(Máté, 12:35)

Mindennek pedig, a ki tőled kér, adj; és attól, a ki elveszi a tiédet, ne kérd vissza.
(Lukács, 6:30)

Adjatok, néktek is adatik; jó mértéket, megnyomottat és megrázottat, színig teltet adnak a ti öletekbe. Mert azzal a mértékkel mérnek néktek, a melylyel ti mértek.
(Lukács, 6:38)

Cselekedjetek jót és veletek is jót cselekszenek majd. Mindig azt adj, amit szeretnél ha te is (meg)kapnál.

Zárom soraimat. További Áldott, Szép, Meghitt, Szeretetben Gazdag Karácsonyt Kívánok Neked és Kedves Családodnak, Szeretteidnek. Mindig figyelj oda szavaidra és tetteidre, hogy a jóból fakadjon és legyen szeretettel teli. A Mennyei Atya és Drága Jézus Urunk áldását kérem életedre és családod összes tagjára. Jó egészséget és szeretetteljes napokat kívánok nagy szeretettel. Légy áldott és gazdagodj a szeretetben. Az Úr vegyen karjaiba téged. Áldásom rád szeretettel:

Gabriel Szankz

Főkép forrása:

www.pinterest.com

 

 

 1,810 total views,  3 views today