sze. febr 8th, 2023

Gabriel üzenete – 2022.02.27. FONTOS ÜZENET!

Kedves Magyarok!
Kedves Nők és Férfiak!
Kedves Magok!
Kedves Fénymunkások!

Gabriel vagyok aki a szeretetet próbálja erősíteni és minden okom meg van arra, hogy ezt az üzenetet megírtam nektek. Ne féljetek, nem vagytok veszélyben, minden meg volt tervezve az oroszok felől. Magyarország védett ország, nyugodjatok meg. Ne féljetek, a szeretetre összpontosítsatok. Árasszátok el a facebook-ot szeretettel, osszatok meg szeretettel teli szövegeket, képeket, ami emeli a rezgéseket. Tudom most mindenki fél és elhatalmasodott a félelem, de ez csak a másik oldal trükkje. Legyetek éberek és mindig csak adjatok, ha tudtok és van miből. A szeretetre összpontosítsatok, és hogy segítsünk a bajba jutott embereken. Nyissátok meg szíveteket és segítsetek a rászorulóknak, ha megtehetitek, ha nem tudtok mivel akkor imával.

Mindig csak adjatok szeretetet az embereknek, ne bántsátok egymást, segítsétek egymást és örüljetek annak, amit a JóIsten, a Forrás adott nektek idáig. És adjatok hálát, azért amiért megvédett titeket, és adjatok hálát azért amitek megvan. Mindig csak szeressetek, szeressetek. Legyetek segítőkészek és próbáljatok meg jók lenni. Mindig legyetek éberek és önfeláldozóak, akik imádkoznak a magyar emberekért. Segítsétek egymást. Tegyétek félre a nézeteltéréseiteket, próbáljatok megbarátkozni az ukrán-magyar emberekkel és felejtsétek el azt mit okoztatok egymásnak. Ne bántsátok egymást. Legyetek önzetlenek és szeressétek egymást. Nyissátok meg szíveteket! Ne ártsatok egymásnak, segítsetek egymáson. A szeretet jegyében cselekedjetek és beszéljetek. Ne akarjatok egymásnak gondokat, szeressétek embertársatokat.

Kérem a fénymunkásokat, hogy most árasszák a facebookot szeretettel, pozitív szövegekkel és pozitív tartalmakkal. Ne erősítsük a félelmet. Sajnos, sok fénymunkás saját útját építi és nem másoknak segít. Nem gondolkodik a “MI” és az egység érdekébe. Pedig egyek vagyunk… össze kéne fogni !!!

A szeretet összehúz az egységbe visz, az egó és a félelem elszakít a szeretettől…. A JóIsten valódi lételemétől.

Aki fénymunkásnak tartja magát, vagy jó embernek az ébresszen és tegyen az egységért a szeretetért. Ha mindennapi bölcs idézettel vagy szeretettel teli megosztással akkor azzal. Mindegy csak pozitív legyen és építő jellegű. 

Lassan a félelem eszi meg ezt szép bolygót!

Ébresztő tegyünk egymásért, ne csak saját magadért, mert ha visszahívnak a fényhazába már késő lesz…

Osszunk meg szép és jó dolgokat a facebook-on. Mindenkit arra kérek, hogy ne a félelmet támogassa, hanem a szeretetet. Növeljük a szeretetet rezgést… osszatok meg pozitív dolgokat kérlek.

A Mennyei Atya, Szűz Mária, Drága Jézus Urunk áldását kívánom életedre. Bőséget, szeretetet, egészséget, és boldogságot kívánok nektek nagy szeretettel. Áldásomat küldöm nektek szeretettel.

Namaste! (Üdvözlöm a benned lakozó Isten(i)t!)

Gabriel Szankz

Főkép forrása:

www.pinterest.com

 

 2,886 total views,  9 views today