pén. dec 2nd, 2022

Gábriel üzenete – 2022.07.10. vasárnap

Kedves Magyarok!
Kedves Nők és Férfiak!
Kedves Magok!

Gábriel vagyok, Gábriel Szankz, egy ember, nagy szívvel és kellő alázattal.
Mint tudjátok üzeneteimben a szeretetről, Istenről, Jézusi tanításokról és spiritualitásról írok.

Mostani üzenetemben a megbocsátásról és a bűn következményeitől szeretnék nektek tanítani. A megbocsátást Jézus hozta el igazán közénk és az Ő engesztelő áldozatával nyerünk bocsánatot a bűneinkre. Isten a szeretet és Ő mindig megbocsát nekünk, ha szívünket eléje tesszük és kellően megbánjuk bűneinket. Isten mindig azt tanítja, hogy bocsássunk meg embertársainknak még akkor is ha már nem elsőre bántott meg minket. Jézus azt mondja:

Ekkor hozzámenvén Péter, monda: Uram, hányszor lehet az én atyámfiának ellenem vétkezni, és néki megbocsátanom? még hétszer is?21
Monda néki Jézus: Nem mondom néked, hogy még hétszer is, hanem még hetvenhétszer is.22
(Máté, 18:21-22)

Jézus még ezt is mondja a megbocsátással kapcsolatban:

Ne ítéljetek és nem ítéltettek; ne kárhoztassatok és nem kárhoztattok; megbocsássatok, néktek is megbocsáttatik;
(Lukács, 6:37)

Ha megbocsátunk akkor nekünk is megbocsáttatik.

Ha az ember szeret, akkor megbocsát a másiknak, ha gyűlöli, akkor nehezen tud megbocsátani. De ha elengedjük a dühöt és megkérdezzük mi okból tette, talán el tudjuk fogadni és könnyebb lesz a szívünk. Ha valakinek megbocsátunk a mi szívünk is könnyebb lesz, és ezáltal, hogy megbocsátunk, a múltat engedjük el és a jelen és a jövő is fog változni általa.

Ha azt mondjuk a másiknak, ne tedd többet, mert ez nekem nem jó és a másik akkor is úgy cselekszik akkor azzal bűnt és karmikus adósságot követünk el. Amit vagy ebben az életben vagy a következő életében viszont törleszteni kell a másik felé. Semmi nem maradhat kiegyenetíthetetlenül. A mérleg nyelvének mindig egy szintbe kell állnia.

Attól, hogy neki jó még a másik embernek nem biztos, hogy jó. Tartsuk tiszteletben a másik embert és ne okozzunk neki fájdalmat. Sajnos sok ember dönt úgy, hogy a másik ember kárára tesz. Nem figyeli csak azt mi jó neki. Ha túlságosan ártunk a másik embernek, a lenti erők bizony megbüntethetnek minket. Akár betegséggel, akár balesettel, bármivel. A 10 parancsolatot jó lenne betartani, mert nem véletlenül kaptuk. A lenti erők a 10 parancsolatot komolyan veszik és járnak érte úgymond „fekete pontok” amik összegyűlhetnek és karmává nőhetik ki magukat. Amit majd később törleszteni kellesz.

Próbáljunk a szeretet nyelvén beszélni és a szeretetet tettekben is kimutatni. A szeretetnél nincs nagyobb rendű alkotás. Mindent, amit szertetettel teszel és segítesz a másik embernek, az pozitív karma és pozitív hozadékot hoz. Pozitív, jó karmát eredményez.  Ha mindig azt tesszük amit a szívünk diktál és nem az egóra hallgatnánk az nagyon jó lenne. Minden ember aki szeretettel cselekszik annak jó esélye van, hogy élete után a fenti pozitív dimenziókba kerülnek, azaz a Mennyországba, ahol angyalok fogják őket tanítani. Míg akik nem a fényt szolgálják azok kerülnek a lenti dimenziókba, ahogy ugyan nem üstben és ilyenhez hasonló dolgok várnak rájuk, hanem a lenti lények tanítják majd egy kellemetlen környezetben.

Mikor megkapták a tanításokat, akár lent akár fent, utána mehetnek majd választani életet, hogy mit szeretnének megtanulni és megtapasztalni fizikai testben.

Jól figyeljünk, miket teszünk vagy mondunk. Mindig meg kellene tudni bocsátani a másik embernek és önmagunknak, mert csak így lehetünk tiszták a negatív okozatoktól.

Mindig tudjunk megbocsátani akár 77x is.

Zárom soraimat. Köszönöm, hogy elolvastad üzenetemet és hogy időt szántál rá.
A legjobbakat kívánom neked teljes szívemből. Kívánok az életedre bölcs és szavahihető emberekkel való találkozást. A Drága Mennyei Atya, Drága Jézus Urunk és Szabadítónk, és Istenanya áldását és kegyelmét kívánom életedre. Az Úr legyen őriző pásztorunk!
Isten Isten!

Szeretettel:

Gabriel Szankz

Főkép forrása:

www.pinterest.com

 

 1,710 total views,  3 views today