szo. nov 26th, 2022

Gábriel üzenete – 2022.09.25. vasárnap

Kedves Magyarok!
Kedves Nők és Férfiak!
Kedves Magok!

Gábriel vagyok, Gábriel Szankz.
Minden üzenetemben a helyes viselkedésről és az Isteni útmutatásokban adok tanításokat. Mostani üzenetemben a helyes viselkedésről és a jó emberi akaratról írok most nektek. Mindig olyan emberek fognak belépni az életetekbe, akik tanító jelleggel, kis időre, vagy akár hosszabb időre is belépnek az életetekbe. Minden ember addig lesz az életetekben, amíg fel nem ismered azt, hogy milyen tanítást hordoz az életedben vagy addig ameddig az Isteni küldetést nem teljesítette be az életedbe.

Majdnem mindig az történik, hogy ameddig te segíted azt az embert és ő is segít téged, akkor ki van egyenlítve a karma, vagyis az isteni tartozás. Mindig keresd meg azt, hogy milyen módon tudsz segíteni annak az embernek, vagy ő milyen módon tud segíteni neked. Lehet, hogy nem mind a két fél tartozik egymásnak, lehet csak az egyik fél tartozik előző életből a másiknak. Mindig ismerd fel, hogy most neked vagy neki tartozol valamivel. Légy mindig kedves és szavahihető. Ne gerjessz még nagyobb karmát azzal, hogy hazudsz neki vagy sumákolsz. Mindig legyen előtted az, hogy mennyire kedves illetve nem kedves az az ember, akinek vagy tartozol, vagy ő tartozik neked. Mindig legyen előtted az, hogy most ha neked tartoznának, akkor, te hogyan viselkednél vele. Legyen előtted az, hogy mindig lásd, hogy sajnálkozik, vagy sopánkodik előtted azon igen is segítened kellene.

Légy mindig segítőkész, hogy ha rád talál az az ember, akin te segíteni tudsz, azon igen is segíts. Mert ha te lennél az ő helyében akkor te segítenél e magadnak. Légy éber és ismered fel azokat az embereket, akiket Isten küldött hozzád. Teljesítsd az az elvárást, hogy mindig segítesz, mert mindannyian egyek vagyunk. Mindannyian a Forrásból, vagyis Istenből származunk. Mert Ő osztotta fel magát. Szóval, ha te segítesz valakin, akkor rajtad is fognak majd segíteni, ha te véletlenül bajban leszel. A karma körbejár, azt kapsz amit adsz.

Mindig legyen szemed és ismered fel azokat, akik ellened dolgoznak és ismerd fel, akik arra várnak, hogy te segíts nekik, és elfogadják a te segítségedet. Minden alkalommal arra koncentrálj, hogy téged semmilyen formában ne károsítsanak meg. Minden bizonnyal az lesz a legjobb, ha a szívedre hallgatsz, és felismered azt, hogy neki kell e segítség. Próbálj meg olyan lenni másokhoz, amit szeretnél te visszakapni más emberektől. Ha gorombán viselkedsz másokkal, akkor ne várd el azt, hogy veled, kedvesen és szépen viselkedjenek. Nézz magadba és lásd meg azt, hogy te milyen ember vagy legbelül. Kedves, rendes, vagy gonosz és nehéz lelkületű. Mindig maradj meg a középpontodban, ezt úgy értem, hogy ne legyél kibillenthető abból a központi lényedből, ami vagy te valójában.

Mindig azt lásd meg, hogy ha te az ő helyében lennél, akkor neked, hogy esne, ha segítenének rajtad. Próbálj, mindig jó lenni másokkal, ne pedig gonosz és erkölcstelen. Légy mindig olyan, amilyen, veled szeretnéd, hogy viselkedjenek. Ne feled, az vagy amit gondolsz, és az vagy amit teszel. Zárom soraimat. Légy Önmagad és hagyd, hogy a szeretet irányítsa életedet. Légy mindig kedves és segítőkész. Mert tetteiről ismernek majd meg az emberek. Áldásom rád szeretettel. Kívánom, hogy életed legyen, olyan amilyen szeretnéd, hogy legyen. Légy céltudatos és segítőkész. Ne feledd, olyan légy amilyen szeretnéd, hogy veled viselkedjenek. Légy áldott, áldásom rád!

Szeretettel:

Gábriel Szankz

Főkép forrása:

www.pinterest.com

 

 882 total views,  6 views today