szo. nov 26th, 2022

Megduplázódott számok 11:11

Számsorokkal üzen az Univerzum

Az Univerzum különböző módokon üzenhet nekünk. Napjaink digitális világában gyakran fordul elő, hogy mindig egy bizonyos időpontban ébredünk fel, vagy mindig ekkor nézünk az órára – esetleg ebben az időpontban áll le rendszeresen az óra…

Nézzük, mit jelentenek az így kapott számsorok:

00:00 Isteni üzenetet kapsz. Istenhez közeli állapotban vagy.

01:01 Félelmeid helyett, a vágyaidra figyelj! Minden Egy!

02:02 Imáid hamarosan teljesülnek! Higgy és legyél bátor!

03:03 Most kezdenek a dolgok előre haladni számodra.

04:04 Ideje megszilárdítani egy tervet, majd együtt szárnyalni vele.

05:05 Olyan változáson mész keresztül, ami a javadra válik.

06:06 Gyűjt magad köré segítséget és együttműködést, amire szükséged van.

07:07 Tekints a magasabb spirituális szempontjaira annak, amit teszel.

08:08 Bízz a folyamatban, és kövesd az útmutatásodat a jövőbe.

09:09 Véget ér egy időszak.

10:10 Valami új kezdődik; készülj fel rá!

11:11 Magasabb szinten jelzi az új kezdetét. Dimenziókapu. Ezt a számot évezredekkel ezelőtt jelölték ki a kollektív tudatosságban, és a kozmikus pillanatokban az új, magasabb rezgés 11 óra 11 perckor fog bezúdulni.

12:12 A tanítványi minőség száma. Arra utal, hogy egy spirituális életmódban fegyelmezed magad.

13:13 Fogadd el azt, aki vagy, és légy bölcs vezető.

14:14 Készülj fel a Krisztusi fény visszatérésére.

15:15 Végezz spirituális gyakorlatokat, hogy pozitívak legyenek gondolataid. (Ima, meditáció)

16:16 Ha anyagi bőségre vágysz, akkor pénzügyi helyzetedről pozitívan beszélj, érezz, gondolkodj.

17:17 Erőteljes, szent szám. Jó okod van bizakodni. Vágyaid hamarosan valósággá válnak.

18:18 A bőség, jólét közeleg!

19:19 Munkálkodj mások megsegítésén!

20:20 Higgy abban, hogy hamarosan valami jó dolog közeledik. A Teremtő hitet kér tőled.

21:21 Tartsd meg hitedet!

22:22 Ne aggódj! Minden csodálatosan megoldódik!

23:23 Sok láthatatlan segítő vesz körül. Kérd a Felemelkedett mestereket és segítenek!


Hosszabb írásban:

Az Angyalok remélik, hogy tudatosodik bennünk, ha ugyanazt a számsort egymás után többször is látjuk, pl. az óra számlapjára tekintve látjuk az 111 számsort, valahányszor az órára nézünk, mindig 1.11-et, vagy 11.11-et mutat.

Időpontok jelentései:

01:01 A hatalmas isteni vezettetés és az Angyalok kérik, hogy változtassuk meg gondolkodásunkat. Lehet, hogy azért imádkoztunk, hogy egészségesebbek és boldogabbak legyünk. Ha igen, akkor ez a válasz az imáinkra. Isten tudja, hogy a megoldás, amit keresünk, a gondolatainkban rejlik. Kérjük Istent, hogy vezesse gondolataink irányát és támogasson az átalakulás idején. Mindannyian egyek vagyunk, mivel gondolat egyesít bennünket. Figyeld a gondolataidat, és a vágyaidra összpontosíts, ne a félelmeidre!

02:02 Isten tudatja velünk, hogy nem hagyott el minket, nem feledkezett meg rólunk, – nagyon nagyon szeret bennünket. Most éppen életünk egy csodálatosan új szakaszát komponálja meg. Ha kapcsolatot tartunk vele, megérezhetjük a közelgő csodát. Isten emlékeztet bennünket az
égi időzítés fontosságára. Néha bizonyos dolgoknak még azelőtt helyükre kell illeszkedniük, mielőtt elérnénk kívánt célunkat. Ha erősek vagyunk gondolatainkban és hitünkben, akkor semmi sem állíthat meg abban, hogy elérjük a kitűzött célt. Higgy és légy bátor! Imáid teljesülőben vannak, még ha ezt egyelőre nem érzékeled is.

03:03 Isten és az Angyalok próbálják felhívni a figyelmünket valamire, valószínűleg valami életcélunkkal kapcsolatos ügyre. Nézzünk utána, nem hagytunk-e figyelmen kívül mostanában valamilyen vezettetést? Ha igen, lehet, hogy úgy érezzük, megrekedtünk. Az ég e számsor útján hívja fel figyelmünket arra, hogy meg kell tennünk saját részünket a közös teremtésben. Ez azt jelenti, hogy hallgatnunk kell a vezettetésre, és követnünk kell az útmutatást, meg kell tennünk bizonyos lépéseket. A felemelkedett mesterek (mint Jézus) a közeledben vannak. Válaszolnak a könyörgéseidre, és segíteni akarnak neked.

04:04 Isten és az Angyalok tudomásunkra akarják hozni, hogy nagyon-nagyon szeretnek bennünket. Azt kérik, adjunk egy percet e szeretet átérzésének, mely választ fog adni sok kérdésünkre, és megoldást hoz sok kihívásra. Az angyalok veled vannak. Fordulj hozzájuk segítségért, irányításért, szeretetért és biztonságérzetért.

05:05 Fontos üzenet, mely tudatja velünk, hogy az életünkben bekövetkező változások tökéletes, isteni rend szerint mennek végbe. A változások Istentől, Isten akaratából érkező ajándékok, felsőbb énünk számára. Ez a szám a változással, az átalakulással, a transzmutációval és az alkímiai folyamatokkal van összefüggésben. Valami megváltozik az életedben, vagy érlelődik a változás – az előnyödre.

06:06 Üzenet a Teremtőnktől materiális életünkkel kapcsolatban. Az isteni vezettetés arra kér bennünket, hogy kevésbé fókuszáljunk földi vágyainkra. Nem arról van szó, hogy azt várnánk tőlünk, hogy szegényes életet éljünk, hanem arról, hogy szellemibb megközelítésből próbáljuk meg igényeinket kielégíteni. Legyünk tudatában annak, hogy Isten bennünk él, és ő a forrása mindannak, amire szükségünk lehet. Legyünk erős hitűek és hálásak, nyitottak a jelekre, vagy új lehetőségekre, melyek elhozzák nekünk mindazt, amire az anyagi világban szükségünk van. “Keresd mindenekelőtt az Istennek országát, és minden más megadatik neked” Ez ennek az üzenetnek a lényege. Megvilágosító erejű lehet a Hegyi beszéd elolvasása Máté evangéliumában. A 6-os szám a földi javakkal, az anyagi kérdésekkel, a tapintható dolgokkal, az e világi ügyekkel kapcsolatos. Találd meg az egyensúlyt az anyagiakra vonatkozó aggodalmaid, elgondolásaid és a spirituális hitvallásod között.

07:07 Elismerés Istentől a spirituális, mentális és fizikai munkáért, amit elvégeztünk. Jelenlegi utunkkal sokat segítünk önmagunknak és sok más embernek. Isten azt kéri tőlünk, hogy haladjunk tovább ezen az úton. Jó úton vagy. Csak így tovább!

08:08 Üzenet a Teremtőtől, hogy a folyamatok közelgő befejezése része az isteni tervnek. E lezárulások az imáinkra érkező válaszok, és egybeesnek Isten akaratával. Kérjük Isten segítségét ahhoz, hogy felülkerekedjünk a közelgő változásokkal kapcsolatos félelmeinken és aggodalmainkon. Közeleg az anyagiakban való bővelkedés ideje.

09:09 Üzenet a Teremtőnktől, hogy életünknek az a szakasza, ami most véget ért, isteni vezettetés alatt áll. Soha semmi sem vész el igazából. Nincs halál és nincsenek véletlenek. A mostani változás életünkben, melyben életünk egy jelentős része állt le vagy terelődött más pályára, válasz az imáinkra. Isten tudatja velünk, hogy semmit sem vesz el tőlünk, és nem okoz nekünk semmilyen veszteséget. Élettervünk és imáink hozták el ezt a változást, saját, Isten adta hatalmunk által. Találjuk meg a szándékot önmagunkban a megbocsátásra, hogy könnyűek és szabadok lehessünk, amikor átlépünk életünk gyönyörű, új szakaszába. Isteni életterved azt foglalja magában, hogy képességeid, szenvedélyeid és érdeklődésed által szolgáld a világot.

10:10 A hatalmas isteni vezettetés és az Angyalok kérik, hogy változtassuk meg gondolkodásunkat. Lehet, hogy azért imádkoztunk, hogy egészségesebbek és boldogabbak legyünk. Ha igen, akkor ez a válasz az imáinkra. Isten tudja, hogy a megoldás, amit keresünk, a gondolatainkban rejlik. Kérjük Istent, hogy vezesse gondolataink irányát és támogasson az átalakulás idején. Isteni irányításban részesülsz gondolatok, sugallatok, ráeszmélések és claircognizance révén, mely utóbbi azt jelenti, hogy tudomásod van dolgokról, anélkül hogy tudnád, honnan érkezett ez a tudomás. Ha üzenetet kapsz, állj hozzá pozitívan.

11:11 Figyeljük meg jól gondolatainkat, és vigyázzunk, hogy csakis arra gondoljunk, amit szeretnénk, és ne arra, amit nem szeretnénk. Ez a számsor azt mutatja, hogy megnyílik előttünk a lehetőségek kapuja, és gondolataink rekord sebességgel manifesztálódnak a formák világában. Azt jelenti, hogy az Univerzum lefényképezte gondolatainkat, és most formában megjeleníti őket. Elégedettek vagyunk azzal, amilyen gondolatokat az Univerzum lefényképezett bennünk? Ha nem, javítsuk ki gondolatainkat (kérjünk ebben segítséget az Angyalainktól, ha nehezen tudjuk kontrollálni, vagy megfigyelni gondolatainkat). Figyeld a gondolataidat, és a vágyaidra összpontosíts, ne a félelmeidre!

12:12 Gondolataink, mint a magok, csírázni kezdenek. Már meg is tapasztalhattuk vágyaink megvalósulását. E jelek szerint a dolgok abba az irányba haladnak, és fognak haladni, ahogy azt szeretnénk. Kitartás a hitben! Higgy és légy bátor! Imáid teljesülőben vannak, még ha ezt egyelőre nem érzékeled is.

13:13 A felemelkedett mesterek velünk dolgoznak gondolataink kontrollálásán. A manifesztáció ősi bölcsességére tanítanak bennünket. Energiát küldenek nekünk, hogy ne veszítsük el a bátorságunkat, és bátorítanak, hogy lelkünk valódi céljaira koncentráljunk. Ezenkívül tanácsot adhatnak, vezettetést, javaslatokat ajánlhatnak fel életcélunk eléréséhez. Örök tanításuk, hogy a teremtés mindig a gondolat, az idea szintjén veszi kezdetét. Kérjük meg őket, hogy segítsenek nekünk bölcsen dönteni abban, hogy mire irányítsuk akaratunkat. A felemelkedett mesterek (mint Jézus) a közeledben vannak. Válaszolnak a könyörgéseidre, és segíteni akarnak neked.

14:14 Az Angyalok hangsúlyozottan figyelmeztetnek arra, hogy ellenőrizzük gondolatainkat. Azt ajánlják, fogalmazzunk meg egy vágyat, mert olyan kapuban állunk, ahol gondolataink azonnal megvalósulhatnak. Az angyalok veled vannak. Fordulj hozzájuk segítségért, irányításért, szeretetért és biztonságérzetért.

15:15 Gondolataink teremtik meg a változásokat életünkben. Továbbra is tartsuk megfelelő irányban gondolatainkat. Ha a változások, melyek közelednek, nem kellemesek, megállíthatjuk, vagy elterelhetjük őket gondolataink megváltoztatásával. Ez a szám a változással, az átalakulással, a transzmutációval és az alkímiai folyamatokkal van összefüggésben. Valami megváltozik az életedben, vagy érlelődik a változás – az előnyödre.

16:16 Gondolatainkkal forduljunk az ég felé és engedjük el anyagi kérdésekkel kapcsolatos aggodalmainkat. A 6-os szám a földi javakkal, az anyagi kérdésekkel, a tapintható dolgokkal, az e világi ügyekkel kapcsolatos. Találd meg az egyensúlyt az anyagiakra vonatkozó aggodalmaid, elgondolásaid és a spirituális hitvallásod között.

17:17 Visszajelzés arra nézve, hogy jól haladunk. Jó úton vagyunk, csak így tovább! Ez a jel azt mutatja, hogy jól választottuk meg gondolatainkat, és hogy még stabilabban kell céljainkra koncentrálnunk. Gondolatainkat megfelelő érzelmekkel társítsuk, például legyünk hálásak az ajándékokért, amiket az élettől kapunk. A hála felgyorsítja a manifesztáció folyamatát. Jó úton vagy. Csak így tovább!

18:18 Életünk egy meghatározó szakaszának végéhez közeledünk. Ha belefáradtunk valamibe, akkor örülhetünk, mert nemsokára megváltozik, vagy felcserélődik valami jobbra. Ajánljuk fel, és engedjük el életünk nem jól működő elemeit, mert gondolataink hamarosan megteremtik a jobbat. Közeleg az anyagiakban való bővelkedés ideje.

19:19 Gondolataink eredményeképpen egy új ajtó nyílt meg előttünk. Most eljött az alkalom, hogy szemtől szembe álljunk gondolatainkkal és szembenézzünk saját teremtményünkkel. Engedjük, hogy eltávozzon a régi, és vágyainkkal összhangban felváltsa az új. Isteni életterved azt foglalja magában, hogy képességeid, szenvedélyeid és érdeklődésed által szolgáld a világot.

20:20 Isten tudatja velünk, hogy nem hagyott el minket, nem feledkezett meg rólunk, – nagyon nagyon szeret bennünket. Most éppen életünk egy csodálatosan új szakaszát komponálja meg. Ha kapcsolatot tartunk vele, megérezhetjük a közelgő csodát. Isten emlékeztet bennünket az
égi időzítés fontosságára. Néha bizonyos dolgoknak még azelőtt helyükre kell illeszkedniük, mielőtt elérnénk kívánt célunkat. Ha erősek vagyunk gondolatainkban és hitünkben, akkor semmi sem állíthat meg abban, hogy elérjük a kitűzött célt. A Teremtő hitet kér tőled. Ha úgy tűnik, hogy az imáid és cselekedeteid nem hoznak azonnal eredményt, te csak bízz benne, hogy csodálatos gyümölcsöket teremnek majd.

21:21 Gondolataink, mint a magok, csírázni kezdenek. Már meg is tapasztalhattuk vágyaink megvalósulását. E jelek szerint a dolgok abba az irányba haladnak, és fognak haladni, ahogy azt szeretnénk. Kitartás a hitben! Mindannyian egyek vagyunk, mivel gondolat egyesít bennünket. Figyeld a gondolataidat, és a vágyaidra összpontosíts, ne a félelmeidre!

22:22 Újonnan elvetett ötlet-magjaink növekedésnek indultak a valóságban. Folyamatosan öntöznünk és táplálnunk kell őket, és akkor hamarosan áttörik a föld felszínét, és megláthatjuk manifesztációnk bizonyítékait. Más szavakkal: ne adjuk fel öt perccel a csoda előtt. Manifesztációnk hamarosan nyilvánvalóvá válik, tartsunk ki, dolgozzunk tovább! Tartsuk fenn a pozitív gondolatokat, megerősítéseket, és folytassuk a vizualizálást. Higgy és légy bátor! Imáid teljesülőben vannak, még ha ezt egyelőre nem érzékeled is.

23: 23 A felemelkedett mesterek velünk együtt dolgoznak új tervünkön. Azt üzenik, hogy osztoznak izgalmunkban és tudják, hogy minden jól fog alakulni. A mestere már most látják, hogy a jövő garantáltan elhozza a boldogságot, amit keresünk. Élvezzük életünknek ezt az új szakaszát! A felemelkedett mesterek (mint Jézus) a közeledben vannak. Válaszolnak a könyörgéseidre, és segíteni akarnak neked.

00:00 Emlékeztető arra, hogy egyek vagyunk Istennel, és hogy érezzük Teremtőnk szeretetét önmagunkban. Azt is jelzi, hogy valamilyen helyzetben leírtunk egy teljes kört.

Forrás:

http://joportal.hu/johirek/1736/szamsorokkal_uzen_az_univerzum

http://sorsunkutja.blogspot.hu/

http://www.thesecret.hu/

http://www.mindigvantovabb.hupont.hu/4/angyali-szamok

 14,905 total views,  6 views today

Vélemény, hozzászólás?