szo. nov 26th, 2022

Gabriel üzenete – 2021.02.28. vasárnap


Kedves Magyarok!
Kedves Nők és Férfiak!
Kedves Magok!

Gabriel vagyok és egy üzenetet szeretnék átadni, ami ihletésben jött… a Teremtő Istentől…
Mint tudjátok, hogy megérkezik a harmadik hullám, vagyis ezt jelentették ki nektek. Készüljetek fel gyermekeim, hogy most a negatív oldal felcsavarja a hangerőt. Miért hang erőt? Mert ez, ami itt van most és ezek alapján megbetegedtek, ez egy hangfrekvenciás vírus. Tudom, hogy most amit elmondok neked Drága gyermekem, ez nem hiszed el vagy kételkedsz benne, de kérlek hallgass a szívedre és ne az elmédre. Ez a vírusnak mondott vírus tovább van fejlesztve és egy új technológiát próbáltak ki rajtatok. Ez az új technológia Pjotr Gajajev nevéhez köthető. Gabriellel kikerestem pár videót, kérlek nézzétek meg a következőket:

prof. Garjajev betiltott felfedezése, avagy itt az idő hallgatni az igaz tudósokra:

https://www.youtube.com/watch?v=tgsVCTq6CE8

A DNS-től a nyelvi-hullámgenetikáig, avagy prof. Pjotr Garjajev felfedezései:

https://www.youtube.com/watch?v=GwqRVsYgkKo

A beszéd kihatása életünkre, avagy a beszéd, mint genetikai információ P. Garjajev:

https://www.youtube.com/watch?v=DKs2jmmm2jM

Kérlek benneteket, hogy közösségbe ha tudtok ne menjetek, ha meg mentek akkor a másfél méteres távolságra nagyon figyeljetek. 50 cm-nél közelebb kérlek, ne menjetek közel egy emberhez, mert elkaphatjátok ezt a készített vírust. Drága gyermekeim vigyázzatok nagyon egymásra és ne engedjétek magatokat megfélemlíteni a tv és a közmédia által. Mindig azt vonzod, teremted amire gondolsz. ”Az vagy amire gondolsz.” Kérlek, összpontosítsatok az szeretetre és az egészségre. Mondogassátok magatokban többször, hogy “tökéletesen egészséges” vagyok.

Mindig a jó dolgokra koncentráljatok és ne arra, amitől féltek. Próbáljatok mindig erősek, lenni a szeretetben. Kérjetek energiát tőlem és én küldök számotokra. Csak jelentsd ki: ”Drága Mennyei Atyám kérlek, küldj energiát számomra. Köszönöm szépen.” Kérhettek, gyógyító energiát, szeretet energiát és feltöltő energiát is. Szeretném, ha tudnátok azt, hogy rám mindig számíthattok. Én nagyon szeretlek benneteket és a legjobbat akarom nektek. Mindig a Jóra törekszem és nem a rosszra. A Sátán törekszik a rosszra, de ez is azért, hogy tanuljatok, és hogy fejlődjetek. Minden értetek van minden rossz és jó is.

Ez a Föld egy a legkeményebb tanulóbolygók egyikének. De a Földnek is fejlődnie kell és át kell lépni a szeretetbe és a magasabb dimenziókba. Tudjátok gyermekeim, hogy mindent megadok számotokra, ami nélkülözhetetlen. És mindig küldök nektek segítséget emberek formájában. Tudjátok meg, hogy mindig segítek nektek. De kérjetek is tőlem, mert aki kér, annak adatik. Ne restelljetek kérni tőlem. Mert én mindig annyit adok amennyit én jónak látok. Ne a pénzre és a kényelemre törekedjetek, hanem arra, hogy szeretetben és egészségben legyetek. Mert a szeretet, béke, és ahol béke van ott Isten és ott már szükség nincsen. Tartsátok magatokat mindig a Szeretetben és ne ártsatok másoknak. Mert ha másoknak ártotok, akkor magadnak is ártasz. Mindent visszakapsz, amit másoknak adtál. Szeretetben éljetek gyermekeim és tartsátok magatokat a jó tettekhez és szép szavakhoz. Mindent szeretetből tegyetek és adjatok. Mert szeretet én általam van…

 

Áldással és Szeretettel:

Gabriel Szankz

Főkép forrása:

www.shutterstock.com

www.pinterest.com

Videók forrása:

https://www.youtube.com/

 8,128 total views,  9 views today