szo. nov 26th, 2022

Gabriel üzenete – 2021.05.02. vasárnap

Kedves Magyarok!
Kedves Magyar Nők és Férfiak!

Gabriel vagyok, egy üzenetet szeretnék átadni nektek. Gabriel vagyok, de nem az Arkangyal, hanem egy szimpla ember, aki a szeretet nyelvén próbál beszélni és tanítani.
Mindennapi életünkben adódnak gondok, ezt próbáljuk legyőzni és túlesni rajta. Minden történést előre meg volt tervezve. Amikor elvállaltad ezt az életet, tudtad, hogy ez ezzel fog járni. Minden leszületés előtt, megnézel fent a szellemvilágban egy kivetítőn életeteket, és te választhatsz, melyiket választod. Melyiket szeretnéd felvállalni és megélni. Tanulni és fejlődni általa. Az élet sajnos viszontagságos. A jó dolgokból nem tanulnák, csak úszkálnánk a boldogságban és talán unalmas is lenne.

A Föld egy tanító bolygó, ahol a rengeteg félelem közepette, meg kellene tanulni, szeretni, elfogadni, ha tudni változtatni saját világunk szerint. Illetve fejlődni, spirituálisan, érzelmileg, szellemileg és erkölcsileg. Valamint, elfogadni, hogy a JóIsten gyermekei vagyunk. Hinni a JóIstenben, kérni őt és elfogadni azt, amit ad nekünk. Amit kapsz az minden, amit eddigi karmáid, leélt életeid által kapott dolgok következményei. Minden kihatással van mindenre. A jó dolgok is, amit adtál, ha adtál egyáltalán. És a rossz dolgok is, amiket elkövettél. Mindennek megvan az eredménye és a böjtje.

Nem kell mást hibáztatni. Te szerettél volna leszületni és megélni ezt az életet. Ne aggódj, ha hiszel magadban és a JóIstenben, akkor közösen csodákra vagytok képesek. Tegyél az álmaidért, tegyél azért, hogy azt csináld, ami örömet okoz. És fohászkodj a JóIstenhez, hogy megsegítsen utadon és támogasson mindenben. Nem is tudjuk mekkora kincs az, ha a JóIsten velünk van, és mi bízunk benne, hogy gondunkat viseli és megsegít minket. Mindig kérjük az Ő segítségét mindenhez.  Ahhoz, hogy valami jól működjön a JóIsten áldása kell, hogy rajta legyen.

Mert duális világban élünk, ahol a jó és a rossz harcol egymás ellen. A jó oldal azért, hogy valami megvalósuljon, a rossz oldal pedig azért, hogy ne valósuljon meg. De ha a JóIstent kéred, hogy álljon melléd és te is harcolsz a jó dolgokért akkor ketten vagytok a rossz ellen. MINDIG KÉRD A JÓISTEN SEGÍTSÉGÉT, BÁRMILYEN HELYZETBEN!!!

Mindig azon légy, hogy másokat segíts, és téged és másokat is előbbre vigyen. A negatív dolgokért, úgy is számon kérnek és okozat lesz belőle, amiért felelned kellesz. Mindig tartsd tiszteletben mások akaratát és azt is, hogy más is olyan emberi lény, mint te vagy én. Mindig érezd át és gondolj bele, nekem ez vajon, hogy esne. Ne tégy mások ellen olyat, amit te se szeretnél magadnak. Légy bölcs, megfontolt, gondold át a dolgokat akár többször is mielőtt cselekednél. És ne félj, mert különben azt vonzod be, teremted meg. Mindig, aminek figyelmet és energiát szentelsz az fog megvalósulni (többnyire).

Zárom soraimat. Mindig légy tisztában azzal, mit teszel másokkal. Fohászkodj a JóIstenhez és majd ő vezet az Úton. Áldásom rád kedves embertársam. Légy áldott a JóIsten Áldását kívánom életedre. Áldás, Áldás, Áldás.

Szeretettel: Gabriel Szankz

Főkép forrása:

www.shutterstock.com

 3,346 total views,  6 views today